Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij bepaalt zelf of hij vertrekt, hij krijgt de jaren die hij wil bij Barça’

Laatste update:

Lionel Messi speelt al twaalf jaar in de hoofdmacht van Barcelona en als het aan voorzitter Josep Maria Bartomeu ligt, zullen daar nog wel wat jaartjes bij komen. Het huidige contract van de sterspeler loopt nog door tot de zomer van 2018 en club en voetballer zullen binnenkort met elkaar gaan praten over een verlenging.

/

“Messi krijgt alle jaren die hij wil bij Barcelona. Hij is de beste speler in de geschiedenis van het voetbal en hij speelt bij ons”, vertelt de preses aan ESPN. “Wij zijn erg blij, hij is erg belangrijk voor de club, hij is erg belangrijk voor de fans en hij is erg belangrijk voor het voetbal zelf. We gaan de komende maanden met hem praten, hij weet al dat hij een contract voor het leven heeft. Er is bij hem geen limiet.”

“Hij zal die limiet zelf bepalen en hij is nu 29, hij is getalenteerd, hij is ambitieus en hij is in de perfecte vorm om nog vele jaren door te gaan. Voor nu denken we dat we het in de komende maanden zullen regelen, maar Messi gaat natuurlijk door bij Barcelona”, sluit Bartomeu af.

Denk jij dat Lionel Messi zijn loopbaan af gaat sluiten bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat het nog lang is, maar we moeten ook zijn wens respecteren. Dus misschien als hij 33/34 is dat hij dan weggaat? Dat zou ik het liefst hebben, hoewel ik het liefst heb dat hij blijft. Maar na alles wat hij heeft gedaan, verdient hij dit dan ook wel.

9 september 2016 om 08:52

Gaan me paar aardige traantjes kosten, net als met valdes, Puyol, Xavi en dan Iniesta en Messi. Mijn God hahaha dat gaan we nooit meer zien.

9 september 2016 om 08:53

Pffff ik ben het helemaal mt je eens maar Barcelona zal na Messi nog steeds op volle toeren draaien. Ik zie dybala binnen nu en 2 jaar bij Barcelona en dat wordt echt een gruwelijke speler is hij al maar het wordt echt nog veel beter samen met neymar wauw.

Hij heeft natuurlijk alles aan barca te danken, ik denk ook dat messi niet nog een jaar in china gaat cashen, dus hij zal stoppen zodra het niveau van barca niet meer haalbaar is voor hem...

9 september 2016 om 09:05

Volgens mij heeft hij laatst nog aangegeven dat hij 1-2 jaar in Argentinië wilt spelen en dan stoppen.

9 september 2016 om 09:17

Hij heeft veel aan barca te danken maar zeker niet alles. Het talent en klasse heeft hij voornamelijk zelf ontwikkeld.

9 september 2016 om 09:57

Hij is op 13 jarige leeftijd naar Europa gehaald en heeft peperdure groeihormonen voorgeschoteld gekregen van Barcelona. Hoezo niet alles te danken? Dat konden ze zelf echt niet betalen. Anders was hij echt te klein gebleven voor topvoetbal

Hij heeft zijn absolute topsnelheid een beetje verloren, en is dus niet meer de doelpuntenmaker van weleer maar blijft ondanks dat toch volop scoren, maar is in zijn nieuwe rol als spelmaker misschien nog wel dwingender dan ooit. Hij bepaalt het spel, zijn passing is van een ander niveau, ik hoop de komende jaren te blijven genieten van dit fenomeen.

9 september 2016 om 08:58

Zijn snelheid is inderdaad ietsjes minder geworden maar nog steeds is hij erg snel. Hoe hij het spel maakt en dan nog zelf de doelpunt maakt gewoon andere level. Zijn openingen steek passen mooier zie ik ze echt nergens, Messi heeft letterlijk en figuurlijk iets speciaals wat niemand heb.

9 september 2016 om 09:17

Idd, zijn zijn topsnelheid haalt ie niet meer, maar z'n explosiviteit/acceleratie is nog steeds van een belachelijk hoog niveau. Als je als verdediger 1x knippert is hij nog steeds weg. Probleem is dat er dan 2/3 andere spelers ook op hem staan te wachten.

Hoewel hij een wonder voor het voetbal is, kunnen we geen wonderen blijven verwachten, keer op keer.

Ik hoop dat hij morgen gewoon mee speelt, want zie hem gewoon mee trainen trekt sprintjes alles. Messi zal nog jaren bij Barcelona blijven, de club heeft hem veel gegeven echt veel en dat waardeert Messi zekers. Iedereen weet dat Messi heel veel verdiend en als hij Barcelona zou verlaten voor het geld dan zou hij het dubbele verdienen maar hij respecteert ook wat ze voor hem gedaan hebben en daarom kan hij Barcelona niet verlaten, hij voelt zich gewoon thuis en er kan wel gezegd worden van hij verdiend belachelijk veel maar we praten over de beste speler alles tijden in mijn ogen. Messi is Barcelona en andersom het zelfde verhaal ik hoop dat we nog jaren kunnen genieten van deze levende legende.

9 september 2016 om 11:52

Ik ben het met je eens behalve met je laatste zin. Messi is Barcelona maar Barcelona is echt wel meer dan Messi hoor. Anders ben je een Messi-fan ipv een Barcelona-fan

9 september 2016 om 12:47

Niemand is groter dan de club wat ik daarmee wil zeggen is dat is gewoon zijn huis en Barcelona is de beste club voor Messi

9 september 2016 om 13:10

dat klopt helemaal

Wat heeft het ermee te maken dat hij getalenteerd is?
Ik vind dat altijd zo'n nutteloze argumenten.

On: Hij zal nog 2 jaar doorgaan en dan terug naar Argentinië gaan, zodat hij nog lekker kan spelen in zijn thuisland

Ik vind het terecht dat dit gebeurt maar ik denk niet dat hij zijn cariëre gaat afsluiten bij barca hij heeft namelijk al meer dan eens gezegt dat hij ooit nog terug naar argentinië wil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren