Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink wijst andere aanvoerder Oranje aan: ‘Ik ken de geschiedenis’

Laatste update:
/

Robin van Persie was onder Louis van Gaal aanvoerder bij Nederland. Na de wisseling van de wacht in de technische staf bleef hij de band dragen, maar in de ontmoetingen met Turkije en Spanje is de spits er niet bij. In zijn afwezigheid, en die van Arjen Robben, zal Wesley Sneijder de aanvoerdersband krijgen, zo bevestigde Guus Hiddink dinsdag aan De Telegraaf.

Sneijder werd al eerder in zijn interlandloopbaan uitgeroepen tot captain van Oranje. Toen Van Gaal aan het roer kwam, wees hij de middenvelder aan als eerste aanvoerder. Een paar maanden later kwam Sneijder echter in een turbulente periode terecht bij Internazionale en werd hij min of meer verbannen. Daarna volgde een transfer naar Galatasaray en langzaam maar zeker verloor hij zijn plek bij Oranje.

De aanvoerdersband moest hij inleveren bij Van Persie en die bleef ook captain, toen Sneijder er eenmaal weer bij zat. “Ik ken de geschiedenis, maar ik kies voor een ervaren aanvoerder”, sprak Hiddink dinsdag aan het dagblad. Van de huidige groep bij Oranje is Sneijder de meest ervaren international, met 111 caps.

Wesley Sneijder is de beste keuze

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan terecht toch. Is veruit de beste en meest ervaren.

24 maart 2015 om 13:46

Dat laaste wel, maar of hij in deze selectie de beste is vind ik twijfelachtig.

24 maart 2015 om 13:58

Wie is dan de beste?

24 maart 2015 om 19:32

Heeft in ieder geval wel altijd goede teksten voor en na afloop in de media. Van persie niet.

25 maart 2015 om 08:42

@griezmann: ik zeg dat het twijfelachtig is. ik vind sneijder niet overtuigend beter/belangrijker dan een v/d wiel, de jong of cillessen.

Volkomen logische keuze natuurlijk, de enige andere die ik eventueel nog zou kunnen bedenken, zou klaas jan Huntelaar zijn.

24 maart 2015 om 14:03

Of nigel de jong

24 maart 2015 om 14:32

Nigel zou ook een logische keuze zijn inderdaad, die was ik vergeten.

Heeft ook z'n trekjes.. Maar sowieso liever Sneijder dan vpersie als aanvoerder. Bovendien ziet hij het spelletje beter op zijn positie en is hij ervaren genoeg. Maar goed. Dat is mijn mening

24 maart 2015 om 13:45

Van Persie vind ik veel meer met zichzelf bezig zijn dan Sneijder plus is Sneijder naar buiten toe socialer opgesteld

24 maart 2015 om 14:39

Mee eens, Sneijder heeft nog steeds alles in zich om een goede aanvoerder te zijn. Hij kan kritisch zijn op het team, maar ook op zichzelf. Ook staat hij de pers altijd eerlijk en netjes te woord. Hij kan een elftal sturen, ook als hij zelf niet lekker in de wedstrijd zit. Allemaal eigenschappen die van Persie mist.

In normale omstandigheden zou ik het zo selecteren:
1. Robben
2. Sneijder
3. Huntelaar/de Jong/van Persie

24 maart 2015 om 16:08

Ook Robben zie ik als té zelfzuchtig en Sneijder kan het spel beter lezen. De absolute vedette, Robben, lijkt me dat iedereen het met elkaar eens is.

1. Sneijder
2. Nigel de Jong
3. Robben
4. Van Persie (maar alleen vanwege zijn achternaam. Clasie of Strootman zijn natuurlijkere leiders)

24 maart 2015 om 17:02

Ik weet niet hoor maar heb jij wel gekeken het afgelopen wk? Degene die iedereen continue aan het aansporen was dat was dus Robben. Robben is de natuurlijke aanvoerder. Iemand anders de band geven slaat nergens op als hij gewoon zou kunnen spelen.

24 maart 2015 om 21:57

Robben is in zijn spel zelfzuchtiger maar dat maakt hem juist ook zo'n goede speler. Soms vloek ik op hem dat hij die bal niet afspeelt en vervolgens legt 'ie 'm er in.

Gezien zijn status in het team en gezien zijn optredens naar de media toe is Robben gewoon beste keus. Nuchter, enthousiast, realistisch en genoeg status om de rol te dragen. Sneijder is een prima tweede keus.

Van Nigel de Jong weet ik het niet helemaal. Hij heeft wat mij betreft niet het tactisch vernunft.

25 maart 2015 om 02:46

Haha clasie leider bij het Nederlands elftal? Schei uit man!

Logisch en slim. Dit is het moment om Sneijder belangrijk te maken en zich goed te laten voelen. Tegen het land waar hij zijn brood verdient en dan als aanvoerder zal hem hopelijk nog een paar procentjes extra motiveren

24 maart 2015 om 13:50

Qua persoonlijkheid is Sneijder de ervaren variant van Clasie en ik verwacht dat Strootman en Clasie binnen 3 a 4 jaar mogen uitmaken wie de CM van de toekomst wordt

24 maart 2015 om 13:57

met strootmans blessures kom je wel met die opmerking, anders is Kleine Jordy kansloos

24 maart 2015 om 14:13

Welke controlerende middenvelders zie je als alternatief?

24 maart 2015 om 14:13

Ik lees dit vaker, maar ik zou Strootman en Clasie niet voor dezelfde positie selecteren.

24 maart 2015 om 14:33

Strootman is toch helemaal geen controlerende middenvelder? Die twee kunnen prima samen op een middenveld.

24 maart 2015 om 16:06

Of hij nu een aanvallende middenvelder is of een defensieve spelmaker op het middenveld......

Ik zie spelers als Clasie, Toornstra, Fer en Nigel de Jong als concurrenten op het middenveld. Voor de positie tot 'nummer 10' of aanvallende middenvelders heb je spelers als Van der Vaart, Sneijder, Wijnaldum, De Guzman.

Bij Nederlands elftal hebben we de laatste jaren vaak 2 spelers in de eerste categorie gehad en 1 in de aanvallende categorie waar Van der Vaart nog wel eens controlerend speelde. Kunnen allen dus prima samen geselecteerd worden. Benieuwd ben ik meer naar wie er opkomen als De jong, Vdv, Sneijder wegvallen. 3 spelers die een leider zijn op het veld.

Ik vind dat degene die het meeste interlands heeft en op t veld staat aanvoerder moet zijn

Wat een goede keuze. In mijn ogen een goede leider en meest ervaren speler in de selectie

Sneijder is natuurlijk de meest ideale aanvoerder van dit Oranje. De meest ervaren speler en degene die de meeste kwaliteiten bezit. N de Jong en Huntelaar zijn dan de andere gegadigden denk ik.

24 maart 2015 om 14:44

Ja idd, ik dacht precies hetzelfde. daarna KJH en Nigel.
Als Robben weer terug is mag hij de band weer om, Van Persie hoeft van mij de band niet meer te krijgen.

Weer misleid door VZ. Was blij omdat ik dacht dat de aanvoerdersband werd ingenomen van Rvp.

Sneijder is uiteraard de beste keuze als aanvoerder. Zou mijn god niet weten wie het anders zou moeten zijn. Misschien Huntelaar, maar die heeft meestal (onterecht) geen basisplaats.

Goede keus. Met de vorm en afwezigheid van v Persie is het verstandig om een vervanger te kiezen, waar Sneijder als meest ervaren speler en logische keuze is. Ik zou als standaard aanvoerder Robben kiezen (en als vervanger Sneijder), die man straalde op het wk al één en al leiderschap uit.

Volkomen logische keuze van Hiddink, vind Sneijder sowieso uitermate geschikt als aanvoerder. Toch wel een persoonlijkheid op en buiten het veld.

hopem dat hij ze er net zo inknalt als bij galataseray

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren