Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink hakt laatste knoop door en laat Pieters in Nederland achter

Laatste update:

Net als afgelopen vrijdag maakt Erik Pieters ook maandagavond tegen IJsland geen deel uit van de wedstrijdselectie van het Nederlands elftal. Om zijn selectie terug te brengen tot 23 spelers moest Guus Hiddink nog één naam wegstrepen en zondag maakte de bondscoach bekend dat de linksback van Stoke City wederom buiten de boot valt.

/

Virgil van Dijk, die tegen Kazachstan (3-1) ook op de tribune zat, is er dit keer dus wel bij. De centrale verdediger van Celtic stapt zondag op het vliegtuig naar Reykjavik, waar Oranje het maandagavond opneemt tegen IJsland. Georginio Wijnaldum en Tim Krul zijn er ook niet bij: zaterdag werd al bekend dat het duo geblesseerd achterblijft in Nederland. Kenneth Vermeer werd opgeroepen als vervanger van Krul.

Oranje staat maandag voor een lastige opgave tegen IJsland, dat foutloos is begonnen aan de kwalificatiecampagne voor het EK in Frankrijk. Het elftal van de Zweedse bondscoach Lars Lagerbäck won in september knap met 3-0 van Turkije en was afgelopen vrijdag met dezelfde cijfers te sterk voor Letland. De ploeg, met onder meer Ajacied Kolbeinn Sigthórsson in de gelederen, staat daardoor gedeeld bovenaan in Groep A.

Het is logisch dat Erik Pieters niet tot de selectie behoort

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het wel logisch dat Pieters niet mee gaat met Oranje, Blind is nu voor Oranje de beste linksback hij speelt erg solide en is zelden te betrappen op fouten. Ik hoop dat Emanuelson in de toekomst weer bij de selectie komt want hij heeft de kwaliteiten voor Oranje. Vurnon Anita mag ook een keer geselecteerd worden wat mij betreft als hij zijn basisplaats behoud bij Newcastle United.

12 oktober 2014 om 11:04

Hoewel ik het met je eens ben dat Blind nu de beste linksback is, maakte hij tegen Kazachstan toch opmerkelijk veel fouten.

12 oktober 2014 om 14:07

Baardgrasmus, ik erger me aan de snelheidsgebrek van Blind op de linksback plek. Hij hoort met Nigel op het middenveld, liever Van Aanholt daar of iemand met snelheid.

12 oktober 2014 om 11:10

Emanuelson lijkt me moeilijk, hij speelt amper bij AS Roma. Anita had de laatste 2 wedstrijden bij Newcastle geloof ik ook geen basisplek

12 oktober 2014 om 11:10

Anita? Liever niet. Ik vind Anita maar een matige speler die geen basisplaats heeft bij Newcastle. Hij begon alleen in de eerste drie wedstrijden ofzo in de basis en hij werd er in al die wedstrijden ook weer uitgehaald. Anita vind ik een simpele voetballer die niks toevoegt aan het Nederlands Elftal.

12 oktober 2014 om 11:11

Blind is beter op het middenveld, guus moet met een echte linksback gaan spelen (pieters of van Aanholt). Blind zal dan op de bank komen, omdat de Jong de voorkeur krijgt op het middenveld.

12 oktober 2014 om 14:10

FrGioo, liever Van Aanholt. Pieters is ook niet snel, en voor die positie is snelheid nodig vind ik.

12 oktober 2014 om 19:58

Ja van Gaal verkoos hem ook boven Pieters snap niet dat Hiddink dat ook niet doet.

12 oktober 2014 om 11:34

Lijkt me logisch om een tweede back mee te nemen. Blind is toch echt meer een middenvelder. Daar zitten we best dik in. Strootman, Afellay, Blind, de Jong, Sneijder. Allemaal mannen die in dr basis horen opt middenveld.

12 oktober 2014 om 13:57

Voor Blind voor altijd wel een positie gevonden.
Deze jongen is niet de beste linksback en is niet de beste middenvelder dus hoort gewoon op de bank.
Mensen zijn blind geworden omdat hij soms een leuke voorzet geeft maar vergeten dan gelijk al zijn fouten.
Helaas met zijn vader op de bank zullen we de komende 10 jaar nog wel van hem mogen genieten.
hoepen maar dat hij nog heel wat beter word dan.

Laat v Persie thuis..

12 oktober 2014 om 11:46

Of gewoon op de bank, mag ook

12 oktober 2014 om 12:15

Iets zegt me dat Van Persie niet braaf op de bank gaat zitten. Denk dat thuis laten daarom beter is.

Enige andere optie is om hem linksbuiten te zetten al denk ik niet dat hij dan een karrevracht aan voorzetten op Huntelaar gaat geven.

Ik had Pieters opgesteld, ten koste van Blind. Pieters draait nu ook een tijdje leuk mee in de Premier League plus dat ik hem verdedigend veel beter vind dan Blind.

12 oktober 2014 om 20:54

Pieters zit laatste weken op de bank bij zijn club Stoke City.
Geen topclub waar je op de bank zit maar een kleine club in Engeland.

Blind is geen linksback en op die positie is hij zelfs een gevaar voor Oranje zoals hij dat ook voor Ajax was. Als de tegenstanders een beetje leep zijn, zetten ze hun snelste speler rechtsvoor en heeft onze linker centrale verdediger z'n handen vol aan de rugdekking, zodat hun spits in de omschakeling een tegen een speelt.

Ik zou opteren voor Willems en Buettner. Die zijn allebei zowel aanvallend als verdedigend sterker dan Blind, en houden door hun snelheid meestal ook een aanvaller van de tegenstander in toom.

Wordt nog een splijtzwam die Blind, want hij is als verdediger te zwak en als linkermiddenvelder is Strootman in vrijwel alle opzichten beter. En toch zie ik hem er niet naast staan, gegeven de staf en het type speler.

12 oktober 2014 om 13:03

Je weet dat Strootman al een eeuwigheid geblesseerd is? Dus dat lijkt me geen reden om hem ernaast te zetten.

Verder kan ik je optie willems niet serieus nemen als je zegt dat hij verdedigend sterker is op dit moment. Denk dat met de juiste begeleiding en veel verdedigende stappen dat Willems over 4 of jaar 5 een serieuze optie is.
Buttner kan ik helemaal niets over zeggen, was bij Vitesse niet echt onder de indruk en hem sinds zijn geweldige debuut in Manschester amper nog in een wedstrijd gezien.

12 oktober 2014 om 13:07

Buttner speelt nu bij Dynamo Moskou, volg hun niet maar heb laatst de wedstrijd tegen PSV gezien. Nou ik ben blij dat hij weg is bij Utd want hij was echt slecht gewoon

Ze kunnen beter Hiddink thuis laten.

Ik zou zo spelen met de punt naar voren, V.persie en Robben zwerven voorin,huntelaar als diepe spits , met V.dwiel en V.aanholt heb je al een soort buitenspelers,en Blind zijn positie zoals hij bij Manutd ook speelt.

(als Vlaar fit is dan ipv Devrij)

Cillessen
V.d.Wiel
DeVrij
V.Dijk
V.Aanholt
Affelay
DeJong
Blind
Robben
V.Persie
Huntelaar
12 oktober 2014 om 15:32

Goede opstelling, al vind ik blind ook een zwakke schakel op het middenveld.mliever zie ik daar Fer, en indien weer fit Strootman of Gini...

12 oktober 2014 om 16:02

Het is nog maar afwachten hoe Strootman terugkomt van zijn blesure.. verder vind ik Fer zeker niet beter dan Blind en Wijnaldum vind ik veel te slordig,dan heb ik nog liever Deguzman.

12 oktober 2014 om 16:21

Fer is niet per se beter, maar wel een andere speler. Waarom met De Jong en Blind spelen... Tegen grote teams kan dat, maar tegen Ijsland? Ik denk dat je moet kiezen uit een van de twee en dan gaat mijn voorkeur uit naar De Jong, omdat die gewoon super goed is en op dit moment 2 klassen beter dan Blind. Fer brengt wat meer variatie, kracht en scorend vermogen in het spel. Als het dan even niet lukt, heb je een plan b zonder dat je hoeft te wisselen.
Daarnaast ga ik ervanuit dat Strootman gewoon goed terug zal keren, die jongen heeft echt een topmentaliteit en wordt echt een hele grote speler...

Nu maar hopen dat hij Van Dijk opsteld. En met Huntelaar in de spits. Hij is in vorm en is op dit moment beter dan Van Persie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren