Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink bevestigt komst van twee versterkingen: 'Pato al geen geheim meer'

Laatste update:
/

Chelsea staat op het punt zich te versterken met Matt Miazga, die overkomt van New York Red Bulls. Daar was eerder al sprake van in de Britse media, maar vrijdagmiddag werden de berichten bevestigd door Guus Hiddink. “Hij is een veelbelovende speler”, zei de interim-coach tijdens zijn wekelijkse perspraatje.

De twintigjarige international van de Verenigde Staten wordt gehaald met het oog op de toekomst, gaf Hiddink te kennen. “Het is een jonge vent, die net komt kijken bij de nationale ploeg. Tijdens de training zal moeten blijken waartoe hij in staat is.” Miazga komt tegelijkertijd binnen met Alexandre Pato, die inmiddels in Londen is gearriveerd om zijn transfer af te ronden.

“Dat is allang geen geheim meer”, zei Hiddink. “Ze zijn nu bezig met het papierwerk. We gaan ons niet haasten, maar hij zal snel op het veld te bezichtigen zijn.” De Nederlandse coach noemt de komst van de ex-speler van AC Milan geen gok. “Nee, want hij komt in eerste instantie op huurbasis, zodat we kunnen zien of hij zich aan weet te passen aan onze eisen. Daarbij zullen we hem alle mogelijke hulp bieden.”

Denk jij dat Alexandre Pato slaagt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea verpest de ontwikkeling van grote talenten en grote namen. Door zoveel te kopen verpieteren andere goede spelers op de bank of tribune. Dat is zonde want als je de spelers verdeeld laat bij andere clubs en competities wordt het voetbal alleen maar leuker

Dit seizoen is aan alle kanten mislukt

29 januari 2016 om 15:17

Niet mee eens. Ze zitten nog in de CL

29 januari 2016 om 15:21

De laatste 16 halen is voor een club als Chelsea ook verplicht. Dus zo bijzonder is dat niet.

29 januari 2016 om 15:25

Nou dan. Dan is dat toch niet mislukt! Of weet je zelf niet eens wat je aan het zeiken bent.

29 januari 2016 om 15:42

Alleen de CL is toch niet voldoende voor een club als chelsea met zo'n kapitaal. Ze doen niet meer mee om t kampioenschap,spelen bagger voetbal,eigen aanhang ziet het niet meer zitten met enkele spelers.... nope: seizoen naar de klote.

29 januari 2016 om 15:41

Let op mijn woorden, Pato biedt redding. Ik denk dat teveel mensen deze waanzinnige spits onderschat. Hij heeft enorm veel talent en ik verwacht dat hij het bij Chelsea waar gaat maken.
Als hij naar Dortmund zou zijn gegaan zou ik oprecht blij zijn geweest.

29 januari 2016 om 16:11

Als gij maar blessure vrij blijft

het enige middel voor Chelsea om haar seizoen te redden is de CL winnen en dit zie ik echt niet gebeuren met of zonder Pato . Ik ben benieuwd wat er ga gebeuren met Falcao en Remy ?

Ik ben benieuwd hoe Pato nu is geworden, ik vond hem bij milan echt goed voor zijn leeftijd

Jammer, had Pato graag als back up van Benzema gezien. Ben wel benieuwd hoe hij het daar gaat doen, ik vrees toch zwaar met zijn blessuregevoeligheid.

Dat zal denk ik betekenen dat Falcao naar China gaat. Pato komt eigenlijk alleen echt goed tot zijn recht in een 4-4-2 systeem als valse spits om een sterke spits heen. Chelsea speelt toch meer 4-3-3 met een punt naar voren? Als dat zo is heb je helemaal niks aan Pato.

Blijft toch wel een aanfluiting dat als ik dat al kan bedenken hoezo ze dat bij Chelsea niet bedenken?

Geen enkele spits slaagt echt bij Chelsea, zelfs Diego Costa niet

29 januari 2016 om 18:05

Costa is ook een beperkte houthakker die te kort komt voor de wereldtop. Die heeft nooit een goeie pot voor Spanje gespeeld en kon alleen goed spelen bij Atletico's anti-voetbal of vechtvoetbal. Chelsea kan veel beter krijgen met het geld wat ze hebben.

Alle ballen op Pato gaat ook niet werken. Of je moet het systeem omgooien. Die gaat echt geen 25+ goals maken, wat wel verwacht wordt van een Chelski spits.

29 januari 2016 om 18:33

Houthakker? Hij is agressief ja, maar het is een fantastische speler als hij zich op het voetballen richt en hij is absoluut niet lomp. Hij is snel (bijna alle assists van fabregas op hem zijn slimme steekballen waarbij hij de cv van de tegenstander eruit loopt), hij heeft een goede actie, is sterk, kan geweldig afmaken en heeft hele slimme loopacties. Het is niet voor niks dat de afgelopen anderhalf jaar Chelsea's vorm bijna letterlijk samenviel met Costa's vorm en afgelopen seizoen was hij cruciaal voor Chelsea's kampioenschap

Leuk dat Pato terug is, hopelijk weet hij er nog wat van te maken.

Een wereldspits! Super aankoop, hij word een topper bij Chelsea. Goeie beweeglijke spits aanspeelpunt acties goals! Kan niet wachten tot die speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren