Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het zou kunnen dat hij blijft en dan zeggen wij niet dat hij moet bijtekenen'

Laatste update:

De supporters van sc Heerenveen rekenen misschien op een vertrek van sterspelers Alfred Finnbogason en Hakim Ziyech, maar zover is het nog zeker niet. Technisch directeur Hans Vonk van de Friezen laat weten dat het stil is rondom het duo en dat heeft niet alleen maar voordelen: zolang Heerenveen niemand verkoopt, kan het immers ook geen nieuwe spelers halen.

/

Vonk laat aan Voetbal International weten dat Heerenveen zuinig moet zijn en voorlopig even niets zal doen op de transfermarkt. Of Finnbogason en Ziyech nog vertrekken weet de directeur niet: daar ziet het op dit moment in ieder geval niet naar uit. Finnbogason werd onlangs nog in verband gebracht met de Griekse kampioen Olympiacos, maar inmiddels is het rustig rondom de spits.

Voor Ziyech heeft nog geen enkele club zich gemeld. "Het zou kunnen dat hij bij ons blijft", zegt Vonk. "Dan doen we niet moeilijk en zeggen we niet dat hij eerst moet bijtekenen omdat hij anders op de bank belandt. Dan zullen we hem gewoon gebruiken, daar moeten we als grote jongens mee omgaan." Het contract van Ziyech loopt nog een jaar door: FC Twente zou interesse in hem hebben.

Denk je dat Alfred Finnbogason en Hakim Ziyech bij sc Heerenveen zullen blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als ze nog een seizoen bleven , en hopen dat ze verlengen

4 juni 2014 om 21:51

Zou mooi dom zijn!
Statement maken naar andere spelers op de bank of tribune een jaartje!

5 juni 2014 om 00:01

Dat kan Heerenveen zich helemaal niet veroorloven. Op dit moment mogen ze blij zijn als ze nog een jaar van Ziyech kunnen genieten. Scheelt wel 1 of 2 plaatsen.

Vind het op de bank zetten van spelers die nog 1 jaar contract hebben sowieso belachelijk. Als een speler weg wil hebben ze het contract maar te respecteren en als ze niet willen bij tekenen belanden ze op de bank, volstrekt hypocriet natuurlijk. Een contract is een contract ondertekent door beide partijen!

5 juni 2014 om 01:32

Vind ik nou zon onzin ,, bij tekene of vertrekken anders bank of tribune!
De club heeft bepaald voor hoelang ze contract geven!
En dan gaat laatste contract jaar in en moet hij ineens op de bank of tribune
Moet bestuur eerder bedenke en langere contracten geven ,


Vonk je hebt gelijk!

Vandaag is zyech nog weer is in verband gebracht met twente, en voor finbogason was vorig jaar al vol op interresse. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het echt rustig is daar in heerenveen. Ik ben wel bangdat heerenveen heel lang vast blijft houden aan de vraagprijs. En dat twente bij zyech achter het net vist.
De caroussel moet gewoon nog op gang komen. Zo gouw het echte geld begint te rollen zijndeze jongens wel vertrokken.

4 juni 2014 om 22:09

Tja, zolang de naam maar rond zingt in de wandelgangen lijkt het alsof de bepaalde speler, hot is. Terwijl er nog geen enkele club gemeld heeft bij de club, het is een spelletje.
Hopelijk meld Az zich als nog voor Ziyech, de schakel die wij nog missen maar denk dat de vraagprijs hoog is.

4 juni 2014 om 22:30

Ik schat toch eigenlijk in dat als de vraagprijs 4 a 5 miljoen is dat az niet mee doet. Die prijzen werden betaald in het scheringa tijdperk, daarna kan ik me niet herrinneren dat az zulke bedragen heeft uitgegeven. Ook al past die nog zo goed bij az.

Heerenveen is altijd een goede handelaar geweest, denk maar is hoe ze narsingh en assaidi hebben laten gaan, gewoon clubs tegen elkaar uitspelen. En hoe ze vorig jaar djuricic hebben verpatst aan benfica, gewoonknap van ze, en daar kun j e alleen respect voor hebben. Ik denk dat ze straks verkocht worden, en dat de hele eredivisie achter daal kijkt.

4 juni 2014 om 23:02

Vorig jaar nog ,gudelj 3 miljoen wat Twente overigens te veel geld vond. AZ heeft geld en wil het investeren. 4-5 miljoen is echter wel heel veel en dat zal geen enkele club in de eredivisie willen betalen.

4 juni 2014 om 23:13

Als ik gudelje dan mag vergelijken met ebicilio wie transfervrij binnen wandeld, dan kan ik me indenken dat twentedie 3 miljoen wel heel veel geld vond.
Ik schat niet indat je zyech voor 3 miljoen hebt, 4 + komt eerder. Heerenveen is een stugge handelaar, en ik denk niet dat az dat gaat betalen.

4 juni 2014 om 23:43

Hoe zit dat dan, mogen jullie bij Twente gewoon met miljoenen gooien deze transfermarkt?
Past overigens wel bij jullie al heb je met die Chilleen wel al een soort gelijke voetballer.

5 juni 2014 om 00:58

Op het moment dat castaignos, Tadic en Bengtsson verkocht worden komt er natuurlijk wel ruimte. Heeft niet veel te maken met miljoenen smijten.

5 juni 2014 om 04:05

Ziyech slaat Az wel over hoor, wat voor voordelen heeft hij om naar Az te gaan? Komt ie weer met Marco in aanraking, denk dat hij daar wel op uit gekeken is..

5 juni 2014 om 07:05

Laat ik voor opstellen dat het echt niet zo goed gaat bij twente, anderszit je niet in categorie 1. Maar het is ook niet zo belabberd dat we niks meer kunnen. De laatste jaren komen er ook 10 miljoen+ aan transfergelden binnen. Ook dit jaar zijn die vooruitzichten gunstig, en volgennd jaar heb je met promes en gutierez weer goud in handen.
Ik schat dan ook gewoon in dat er verantwoordmet een deel van ddit geld mag worden ginvesteerd in de selectie. Ik denk dan ook dat het allemaal een beetje zwaar overdreven word, dat onder curatele staan van de knvb, en dat zij zich zwaar met de uitgaven gaan bemoeien. Er mag echt nog wel wat, maar het moet wel verantwoord gaan.

Kan me niet van de indruk ontdoen dat deze Vonk een erg slap figuur is. Komt heel besluiteloos over naar mijn gevoel. Ben benieuwd wat hij de komende tijd gaat betekenen voor Heerenveen.

Ik geloof meneer Vonk niet op zijn blauwe ogen. ( ze kunnen ook van een andere kleur zijn hoor) Maar spelers als Finnbogason en Ziyech zullen nu toch wel hun geluk en talent elders willen tentoon spreiden. Het mag misschien rustig zijn bij Hans op het kantoor maar ik geloof dat er elders wel druk mailverkeer en telefoonverkeer gaande is aangaande deze spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren