Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het zou goed zijn als Diego Costa in de toekomst iets verandert'

Laatste update:

Chelsea krijgt zaterdag bezoek van landskampioen Manchester City, maar mist tijdens deze kraker een van zijn belangrijkste spelers. Diego Costa heeft een schorsing van drie wedstrijden gekregen voor zijn stamp op de voet van Liverpools Emre Can en zit daardoor zaterdag op de tribune. Manuel Pellegrini van City is daar logischerwijs niet heel rouwig om.

/

Diego Costa was in negentien competitiewedstrijden al goed voor zeventien treffers voor Chelsea, dat mede hierdoor bovenaan staat in de Premier League. "Hij is een geweldige speler", zei Pellegrini. "Maar het zou goed zijn als hij in de toekomst iets verandert. Hij heeft dit soort dingen niet nodig, want hij is een fantastische speler. Hopelijk zal deze straf iets goeds voor hem blijken te zijn."

Pellegrini weet dat de wedstrijd van zaterdag erg belangrijk is: "Het is geen finale, want er zijn na deze wedstrijd nog 45 punten om voor te spelen", zei de coach. "Deze ploeg heeft de Premier League gewonnen toen het met zes wedstrijden te gaan nog acht punten achter stond op Manchester United, dus je weet nooit hoe het kan lopen. Maar natuurlijk is het een belangrijk duel. We moeten proberen om het gaatje met Chelsea kleiner te maken."

Ik stoor me aan het gedrag van Diego Costa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds hij naar Chelsea is gegaan erger ik me mateloos aan Diego, het is een fantastische spits maar zijn gedrag is vreselijk irritant. Lijkt wel of hij geen respect heeft voor zijn tegenstanders

30 januari 2015 om 17:34

Bij Atletico was het inderdaad een koorknaapje.

30 januari 2015 om 17:39

ik weet niet of je hem ooit in Spanje hebt zien voetballen? Lijkt me van niet.

30 januari 2015 om 18:00

Af en toe gaat hij wat te ver maar Costa is Costa Tis geven en nemen.

30 januari 2015 om 18:28

Onzin. Als hij zo doorgaat en hij haalt zo'n stunt een keer uit tegen Stoke dan breekt Shawcross daarna zijn benen. Hij moet zich gewoon als een volwassene gaan gedragen en niet als een klein jaloers kind steeds tikjes uitdelen.

30 januari 2015 om 18:31

Jij schat Shawcross agresiever in dan Skrtel, Pepe, Ramos?

30 januari 2015 om 18:53

Jij niet?

30 januari 2015 om 18:53

Klein jaloers kind? Waarop moet hij jaloers zijn dan? Ik vind helemaal niet dat hij zich zo gedraagt. Eerder als een gestoorde gek die nergens bang voor is en voorop gaat in de strijd.

30 januari 2015 om 19:46

Altijd maar shawcross erbij halen hahaha, pepe breekt um

30 januari 2015 om 21:39

Omdat Shawcross ook echt iemand zijn been gebroken heeft?( die van Ramsey jammer genoeg) Hij is echt een lompe rugby speler die in zijn tackles alleen maar voor de man gaat.

Natuurlijk alle supporters van andere clubs en enkele Chelsea supporters stemmen op 'ja'. Ik vind het hem sieren en het maakt hem een unieke aanvaller. Dat het mensen kan ergeren spreek ik echter niet tegen.

30 januari 2015 om 17:37

Eerste zin is een beetje scheef maar kan niet aanpassen op telefoon..

30 januari 2015 om 17:58

Jij vindt dit gedrag hem sieren?

30 januari 2015 om 18:30

Je ziet toch wat ik type?

30 januari 2015 om 18:58

We zien het zeker, we stellen ons echter vragen bij de rare kronkels in je brein.

31 januari 2015 om 00:55

Ik hoopte dat je jezelf ongelukkig verwoorde, maar nu weet ik dat je mentaal gewoon niet helemaal in orde bent. Dank voor de verduidelijking. Geweld siert geen enkel mens.

Nou, ik zie Man City toch geen kampioen meer worden moest Chelsea morgen winnen (wat ik ook zie gebeuren). Natuurlijk is Diego Costa een groot verlies voor Chelsea voorin, maar hij is nog te vervangen, misschien niet door een gelijkwaardige vervanger maar zeker geen prutser. Het verlies van Yaya Touré bij Man City, dat is pas onvervangbaar. Zonder hem presteren ze zichtbaar minder en hebben ze niet de power die ze nodig hebben. Vind het middenveld zonder hem helemaal niet dominant en daarentegen heeft Chelsea Fabregas en Matic, die morgen het middenveld helemaal vast zullen hebben. Nee, morgen zie ik het gat groter worden en vervolgens Chelsea kampioen spelen.

30 januari 2015 om 17:43

Fabregas is geblesseerd, da's de belangrijkste speler van Chelsea. Zeker even belangrijk als Touré bij City.

30 januari 2015 om 17:52

Ohja, helemaal vergeten! Hmm, dat veranderd idd wel veel. Costa en Fabregas weg is wel een grote aderlating voor Chelsea! Zal het nog zeer spannend worden dan morgen denk ik

30 januari 2015 om 17:54

Dat denk ik ook, kijk er naar uit.

30 januari 2015 om 18:46

Fabregas is niet gebleseerd geraakt, eerder een groot twijfelgeval omdat hij tegen Liverpool op het randje speelde met een overbelaste hamstring. Daarom werd hij ook uit voorzorg naar de kant gehaald.

30 januari 2015 om 19:00

Een overbelaste hamstring is toch een soort blessure? Ik reken dat daar ook bij, niet enkel gescheurde kruisbanden, neusbreuken, gebroken benen etc.

30 januari 2015 om 18:54

Dat geloof ik ook, goede opmerking. Hij grijpt deze ban aan om te laten zien dat wat hij zei over de campagne klopt en maakt zijn spelers gek met het idee dat iedereen tegen ze is, wat ze nog onoverwinnelijker maakt, hoopt hij tenminste. En ik hoop het ook.

Hopen dat 't bijna is afgelopen met die Costa berichten. Denk dat iedereen in de afgelopen week al 10x een artikel over hem heeft gezien en daarin heeft gezegd dat het een vreselijk mannetje is.

Mee eens trouwens. En ja, ik hoef niet op die berichten te klikken mja.

Wat ik raar vind is dat toen Aguero een schandalige overtreding maakte op David Luiz er geen onderzoek werd gestart. Ik begrijp Mourinho's frustratie wel.

Verder is dit een leer moment voor Diego.

30 januari 2015 om 23:53

Omdat Aguero zoiets nagenoeg nooit doet. Costa is een recivist. Hopelijk beantwoord dit je vraag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren