Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zijn twee talenten, maar er is één verschil: Suárez werkt harder’

Laatste update:

Gareth Bale kende een prima eerste jaar bij Real Madrid, maar is sindsdien ver teruggevallen. De grief luidt dat hij er een te egoïstische speelstijl op nahoudt en doordat hij de Spaanse taal nog niet machtig is, zou dat voor onrust zorgen in de kleedkamer. Graham Hunter speelt de zaakwaarnemer van Bale de zwartepiet toe: Jonathan Barnett van de Stellar Group.

/

Barnett zei drie weken geleden in de Daily Telegraph dat Bale te weinig aan de bal komt in het Santiago Bernabéu: “Real moet mét Gareth werken en hem eens wat vaker de bal toespelen. Gebeurt dat, dan kan hij laten zien hoe goed hij is. Als ze met hem meewerken, is Bale de beste speler bij Real”, sprak de belangenbehartiger van de 25-jarige Welshman. Hunter, die het Spaanse voetbal namens de Daily Mail volgt, vindt echter niet dat Barnett met overtuigende argumenten komt.

“Hij begrijpt blijkbaar niet waar het dit seizoen misgaat met Bale. Het gaat erom dat je iedere dag, iedere week hard moet blijven werken. Als je Bale met Luis Suárez vergelijkt, dan zie je twee talentvolle voetballers, maar ook een duidelijk verschil. Suárez werkt harder. Bale heeft misschien wel het beste seizoen in het buitenland voor een Brit beleefd, maar haalt nu een veel lager niveau. Zo simpel is het”, aldus Hunter in gesprek met Revista.

Ben jij het met journalist Graham Hunter eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 mei 2015 om 21:39

Vind ik ook maar een vreemde vergelijking en vooral conclusie want zo "simple as that" is het niet,
, want misschien doet Bale bijv gewoon wel hard zijn best de taal machtig te zijn (daar waar suarez wat meer kennis heeft van het spaans denk ik zo) of miss heeft Bale door bepaalde redenenen nogsteeds moeite met wenne aan klimaat (sws aarden engelse spelers niet vaak in spanje) of miss word hij idd te vaak overgeslagen daar waar suarez vaker word opgezocht/ lees : ligt bale minder leuk in de groep dan suarez in zijn groep. , het zou allemaal zomaar kunnen, weten wij veel,
Kortom je kan niet bepaald weten of de 1 harder werkt dan de ander zoals deze brit zo zwart wit schetst. Want veel factoren spelen een rol.
Dat de 1 vast harder bijt lijkt me dan wel weer wat duidelijker.

Maar het kan toch gewoon zijn dat ze beide even hard werken in hun kunnen maar dat dingen bij de een gewoon wat soepeler verlopen? Ook heeft de 1 een prijs op zijn hoofd gekregen waar hij ook niet veel aan kan doen wat ook weer meer druk met zich mee kan brengen alsje het met de ander vergelijkt.

1 ding is waar, wat mij eigenlijk niet verbaast, maar Suarez doet het uitstekend in zijn 1e seizoen en dan nog te bedenken dat hij een paar maanden had moeten missen.
Barca zal zeker nog veel van suarez genieten ik zie hem daar echt niet weggaan.

Bale is zeker een harde werker! Je kon zien dat hij, tijdens het WK dat hij misliep, heel hard heeft gewerkt en de resultaten waren te zien aan zijn benen. Voor Suarez is het gewoon makkelijker spelen in zo'n team en iedereen heeft soms een minder seizoen. Suarez heeft dat misschien volgend jaar. Of kijk Neymar, hij was vorig seizoen ook niet top, maar kijk nu fantastisch seizoen gedraaid met 1 kleine dip. Overigens moeten we Ronaldo met Messi vergelijken, Benzema en Suarez en Neymar en Bale.

26 mei 2015 om 20:29

Mee eens

26 mei 2015 om 20:30

Geen enkele speler is hetzelfde, al kunnen ze nog op dezelfde posities voetballen. Ik haat vergelijken dan ook. Gewoon niet doen

26 mei 2015 om 20:31

Oké, messi beter dan Ronaldo. Suarez beter dan Benzema en Neymar beter dan Bale. Laat die vergelijkingen maar zitten. Bale is gewoon niet wat iedereen van hem had verwacht

26 mei 2015 om 21:00

Makkelijker spelen in zo'n team? Volgens mij was Liverpool vorig jaar ook grotendeels FC Suarez. Denk dat het weinig met het team te maken heeft, Suarez presteert tot nu toe overal waar hij komt.

26 mei 2015 om 21:04

Ajax en Liverpool waren FC Suarez. Maar nu is Suarez nog beter, omdat hij met betere spelers speelt en dat maakt het voetballen veel eenvoudiger. Ik vind de Suarez van nu beter dan de Suarez van LFC.

Wrm zijn mensen zo negatief over Bale ?? Wedstrijd tegen Juventus was hij het meest dreigend aan de kant bij Real. Ronaldo is natuurlijk een geweldige voetballer maar laat zich naar mijn mening te weinig zien in de grote wedstrijden. Bale wordt gwn gehaat omdat hij paar keer te egoïstisch was, maar dit kunnen we echter ook zeggen over Ronaldo, hoewel hij wel heel veel goals maakt. Maar het niet gunnen van een goal (arbeloa) kan ik echter niet goedkeuren van hem. Mensen willen ook Hazard ipv Bale maar dat wordt hetzelfde verhaal, want Hazard speelt fantastisch aan de linkerkant, niet de rechterkant. Ook heeft Bale volgens velen een slecht seizoen , hij scoort er gwn 13 in de competitie. Hazard scoort in de premier league hetzelfde aantal.

26 mei 2015 om 21:00

Je zegt dat scoren in de Premier League lastiger is, maar neem dan eens een kijkje bij de statistieken van Bale in zijn laatste seizoen in de Premier League:
21 doelpunten in 33 competitieduels. Dat zijn er een stuk meer dan Hazard's 14 doelpunten. Bovendien speelde Bale toen niet bij de kampioensploeg, dus dan is het nog knapper.

26 mei 2015 om 21:29

Leuk als je alleen naar de cijfers kijkt op die manier. 15% van de doelpogingen van bale ging erin, 25% van hazard. Zuiverheidpassing van hazard was bijna 10% hoger, bale creeerde 75 kansen, hazard 100. Bale won 48% van zijn duels, hazard 65%... vrijwel alle statistieken zijn beter van hazard. Bale schoot bijna 150 keer op goal, hazard nog geen 60 keer. Mag ook wel dat bale iets vaker een doelpunt maakt.

26 mei 2015 om 22:18

Ja mensen hemelen de epl helemaal op alsof het super moeilijk is om daar te scoren. Het is juist moeilijker in la liga voor trams als barca en real. Ze krijgen nauwelijks de ruimte omdat de tegenstander met 11 verdedigt.

De ruimtes die je in de epl krijgt scoren messi en ronaldo met gemak 50-60 goals per seizoen.

27 mei 2015 om 00:08

Ten eerste is de Ronaldo van nu heel anders dan toen hij bij man u speelde. Hij scored veel en fungeert ook meer als aanvaller bij united vaak als winger.

Soldado en Negerdo zijn typisch spelers die het goed doen bij een vertrouwde omgeving en het zijn beide geen topspelers. Bij die transfers had ik destijds al mijn twijfels of zij zouden slagen. De stijl van de epl past ze ook niet echt.

Waar ik het eigenlijk over had zijn de absolute topspelers zoals Messi en Cristiano, maar ook Bale en Suarez. Die scoren overal en met meerdere mate Messi en Ronaldo die met een beetje ruimte de zoveel goals kunnen maken, waar ze in la liga niet de ruimte voor krijgen met tegenstanders die randje zestien staan.

Di Maria is een middenvelder in la liga scorede hij ook niet veel maar dat hoef je ook niet per se verwachten van een middenvelder.

Het verschil zit hem wel degelijk in de gunfactor. Daar waar Messi, Neymar en Suarez wat voor elkaar overhebben en wisselend kansen creëren en krijgen, gaat het er bij Real toch te vaak om om Ronaldo te laten scoren. Wissel Bale en Ronaldo eens om. Bale heeft jaren laten zien dat ie aan de linkerkant het beste rendeert, waarom zou dat nu dan niet kunnen?

26 mei 2015 om 20:37

Ze wisselen soms van positie in de wedstrijden hoor

26 mei 2015 om 20:39

Ronaldo was geschorst bale speelde aan de linker kant toen deed hij niks ik persoonlijk vindt bale goede speler alleen dit seizoen was hij minder

26 mei 2015 om 20:42

Ronaldo scoort elke seizoen 40+... Bale komt niet eens in de buurt van zulke getallen. Matige speler als je het mij vraagt. Is gewoon een upgrade van een Walcott, maar enkel omdat hij brits is, is er een label van 100 milj op geplakt.

26 mei 2015 om 21:02

21 doelpunten in de Premier League als vleugelspeler is wel even wat beter dan een upgrade van Walcott. Bale heeft vorig jaar gewoon genoeg laten zien, alleen heeft hij, net zoals heel Real, het wat moeilijker dit seizoen. Real (en de supporters) hebben ook gewoon een zondebok nodig dit seizoen. Dit jaar heeft hij ook gewoon nog 13 doelpunten, en dat is in zijn slechtste doen.

26 mei 2015 om 21:25

Zondebok... serieus? Ga je met droge ogen beweren dat het een topspeler is. Het is gewoon puur een snelle renpaard (upgrade v. Walcott) die perfect is voor 't counter spelletje. Geef hem de bal zonder ruimte en hij is echt waardeloos. Ronaldo daarentegen kan wel is een mannetje passeren, maar wat hem doet uitblinken zijn 't aantal goals. Doe Ronaldo weg en Bale gaat niet opeens 50+ goals scoren. Op het moment dat Ronaldo weg is, bestaat er geneens een discussie meer over Ronaldo vs Messi, dan is Spanje gewoon Messi en Rma is foetsie. Of dacht je dat ze het in Barcelona vervolgens over Messi vs Bale zouden gaan hebben ahhahaahahah.

26 mei 2015 om 21:44

Dat haalt Bale ook nooit, maar anderen maken dan wel meer goals. Real over zijn geheel wordt gewoon gevaarlijker dan.

26 mei 2015 om 22:00

Daar heb ik dus mijn twijfels over. Wie moet dan meer goals gaan maken. We praten hier over 10 goals over 5 aanvallers. Ik zie dat dus niet gebeuren. Benz zal waarschijnlijk niet meer gaan scoren. Ik vind hem niet echt een killer, maar meer een goede meespelende spits. Bale scoort hooguit 10 meer. Wie moet de rest van de productie op zich nemen? Hazard? Die scoort nauwelijks. Een oscar of James gaat 't zeker niet doen.

Dus ik denk dat RMA Ronaldo gewoon moet koesteren.

27 mei 2015 om 00:03

Daarom zeg ik ook upgrade van Walcott. HIj is beter dan Walcott maar ik vind hem alsnog beperkt. Goed voor counter voetbal, maar dat lijkt mij niet het voetbal dat een club als Real nastreeft.

26 mei 2015 om 20:50

Precies dit. Zeg ik ook al een tijdje. Bale is de enige die Ronaldo kan doen vergeten, maar het wordt hem niet gegund. Daar zit het probleem. Ook voelt hij het vertrouwen niet. Maar ik geef daarbij Carlo ook wel een beetje de schuld. Ik denk dat Perez met een nieuwe trainer er voor wil zorgen dat Bale gaat vlammen en dat de wisselspelers ook een gevoel van waardering gaan krijgen.

26 mei 2015 om 21:27

Doen vergeten ha? Op het moment dat Ronaldo weg is uit Spanje is er geen discussie meer mogelijk en gaat Spanje enkel en alleen om Messi. Dat zou pas vernederend zijn voor Rma dat geen enkele speler van hun vergeleken wordt met Messi(los van het feit dat men messi of ronaldo beter vindt). Bale gaat nooit van z'n leven 50 + goals scoren op topniveau, veel te beperkt.

27 mei 2015 om 00:50

Hazard zou in combinatie met Coutinho doen beide vergeten!

Iedereen is maar aan het bashen op Bale, terwijl het gewoon een absolute topspeler is. Hij kan het ook niet helpen dat hij gebruikt wordt op een positie die totaal niet zijn eigen is. Ik heb de aankoop van Bale door Real Madrid ook nooit begrepen. Bale is een linkshalf, maar bij Real Madrid hebben ze natuurlijk Cristiano Ronaldo die ook op links speelt. Waarom ze dan Bale halen is en was mij compleet onduidelijk. Het is dus eigenlijk van de zotte dat Bale, als linkshalf zijnde, op rechts gepositioneerd wordt. Bale is blijkbaar dusdanig goed dat hij bij Real Madrid een basisplaats weet af te dwingen op een positie die totaal niet zijn eigen is.

26 mei 2015 om 21:07

Sommige spelers renderen alleen als ze werken als n paard. Suarez is er zo 1. Hij heeft n zeer matige techniek, No skills, geen snelheid, geen overzicht. Maar hij heeft wel passie, werklust, MAZZEL, killersinstinct. Ongelofelijk dat hij bij barca speelt. Ik denk dat bravo tijdens een rondo minder vaak in het midden staat dan Suarez. Echter als 9 scoort hij makkelijk en werkt zich letterlijk elke keer de vernieling in. Bale heeft een betere techniek, passeerbeweging, snelheid, prachtige traptechniek, etc.
Echter kan je niet verwachten dat hij tot op de achterlijn mee verdedigd. Waarom niet? Omdat er andere diva's zijn (benz en Cristina) die het ook nooit doen. En aangezien Madrid geen hecht elftal is verzaken anderen ook (goed zichtbaar in de grotere potjes). Daarnaast is Bale als buitenspeler iemand die veel asn de bal moet komen omte renderen. Echter loopt 85% over links. Ook kan je discussiëren over zijn positie als LB.. Het is geen slechte speler, sterker nog hij is zelfs goed. Alleen in een ander elftal en op een andere positie.

26 mei 2015 om 21:36

Kan het met veel vinden, maar iemand die al zo lang op basis van mazzel het red.. zou dat niet wat veel van het goede zijn. Je schopt het niet van groningen tot barcelona met mazzel. 24 goals en 23 assist in 41 wedstrijden zullen er paar mazzel zijn. Maar 363 wedstrijden, 228 goals 150 assist... das wel heeeel veel mazzel.

26 mei 2015 om 22:06

@voetbalfan1982
Suarez heeft geen techniek en snelheid? Hij lijkt misschien wat lomp maar hij heeft zeker veel techniek. En hij is super slim! Daarnaast is hij misschien niet zo snel als messi en neymar, maar rent hij menig verdediger er zo uit. Ook een beetje jammer dat je 'mazzel' zo nadrukkelijk noemt. Zo lijkt het meer alsof je ergens jaloers op bent

26 mei 2015 om 22:22

Zeer fantasievolle argumentatie, maar het is volledige onzin. Als je zegt dat Suarez geen techniek heeft, dan ben je simpelweg blind (of je hebt geen verstand van voetbal).

Zowel Suarez als Bale hebben een zeer goede techniek. Ik vind zelfs dat Suarez een betere techniek heeft dan Bale. Bale excelleert door zijn fantastische snelheid en versnellingen. Suarez legt meer strijd in zijn spel. Beide zijn absolute topspelers, maar zijn ook totaal niet met elkaar te vergelijken. Ze spelen op een andere positie en in een ander elftal.

Bale komt vooralsnog tekort voor de absolute top.

Suarez is gewoon tien stappen beter, kunnen ze bij Real verder ook weinig aan doen.

Hoe geweldig ik Cristiano ook vind, zie ik hem liever op rechts staan waardoor Gareth Bale op links kan.
Ik zie het als volgt:
CR op links = 100% --- Bale op rechts = 70%
Bale op links = 100% --- CR7 op rechts = 90 ~ 95%
--- je elftal is 20% beter en uiteindelijk draait het daar om. Voetbal is een teamsport.

Beide kan je sowieso gewoon niet vergelijken, wie weet beleeft Suarez volgend jaar ook een rampseizoen en moeten we onze meningen weer bij stellen.

Maar wat ik niet kan begrijpen is dat je Spaanse taal na twee jaar nog steeds niet machtig bent? Vooral iemand die dagelijks met zijn collega's moet communiceren. Daar is geen excuus voor.

27 mei 2015 om 18:21

Weet je wat het is met Bale, hij is gewoon een beetje dom. Meer is er niet aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren