Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zegt niets, Van Gaal kan de volgende keer weer anders kiezen’

Laatste update:

Jasper Cillessen verloor woensdag voor het eerst een interland met het Nederlands elftal. De Ajacied verdedigde het doel tegen Indonesië (0-3 winst), Turkije (0-2 winst), Colombia (0-0) en Japan (2-2) en incasseerde in Parijs twee doelpunten tegen de Franse nationale ploeg (2-0). De 24-jarige Cillessen denkt overigens niet dat hij al zeker is van zijn plek in Brazilië.

/

“Vier interlands op rij is mooi, maar voor mijn gevoel zegt het niets”, vertelt de ex-speler van NEC aan NUsport. “De bondscoach kan de volgende keer iemand anders kiezen. Michel Vorm was nu ziek en Maarten Stekelenburg en Tim Krul waren er niet bij. In eerste instantie is het mijn doel het WK te halen, naar een basisplaats bij Oranje tegen Frankrijk is al een heel grote stap.”

Louis van Gaal was na afloop van de oefeninterland tegen Frankrijk kritisch op Cillessen. De keeper had de 1-0 van Karim Benzema, die overhoeks binnenschoot, kunnen voorkomen, zo oordeelde de bondscoach. “Ik was ook enigszins verrast. Benzema schoot snel. Bij beide goals had ik het beter kunnen doen. Het is nu zaak fit te blijven en dan maak ik een aardige kans op het WK.”

Is Jasper Cillessen volgens jou de beste keeper van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch hopen dat hij niet meegaat. Keepte erg zeal tegen frankrijk, had nutteloze uittrappen en aarzelde steeds heel lang.

8 maart 2014 om 10:56

Inderdaad, ik hoop ook dat van Gaal hem niet meeneemt. Ik zou sowieso Vorm en Krul meenemen en als derde keeper zou ik voor Zoet gaan denk ik, hij maakt een goede indruk op mij. In Brazilië zou ik Vorm als eerste keeper gebruiken, dat is echt een uitstekende doelman.

8 maart 2014 om 11:03

Heb jij dat moment tegen chrystal palace gezien? Krul moet op doel

8 maart 2014 om 11:22

1 moment is beslissend? Sorry, maar Krul en Cillessen en alle andere gegadigden hebben ook hun momenten..

8 maart 2014 om 11:28

Ik mag toch hopen dat hij sowieso niet mee gaat naar Brazilië. Doe mij Steek, Krul en Vorm maar.

8 maart 2014 om 12:12

Steek en krul zijn zoeizo al niks. Doe mij maar Cillessen, Vorm en Zoet

8 maart 2014 om 13:10

Wat is er mis met Stekelenburg? Veel meer ervaring dan Zoet

8 maart 2014 om 14:01

Dat baseer je dus even op 1 wedstrijd? Ik heb Krul dit seizoen regelmatig zwak zien keepen. Voornamelijk met hoge ballen is Krul erg onbetrouwbaar

8 maart 2014 om 16:24

Krul is niet geschikt. Zijn keeperskwaliteiten staan buiten kijf, maar hij kan niet meevoetballen en past daarom niet in het profiel van Van Gaal.
De keeper in Oranje is het eerste station in de opbouw en Krul kan dit niet goed.

8 maart 2014 om 14:18

jesperk en kerzoek, waarom, omdat het een keeper van ajax is, keepte niet heel sterk, maar ook weer niet zo dramatisch wat sommige zeggen, heel oranje speelde niet sterk, wouden niet vooruit gaan, constant naar achteren en moet zeggen dat ik in sneijder ook teleur gesteld ben, had verwacht dat juist hij, zich goed zou inzetten en vlammen. Niet gebeurd dus, van persie probeerde ook, maar kan het niet alleen en gelukkig was het een oefenwedstrijd. Laten we dat niet vergeten.

mee nemen, cillissen, zoet, vorm of krull

Niet zijn beste wedstrijd, maar een keeper met ontzettend veel potentie en dat laat hij bij Ajax zien. Zelf zie ik het liefst Krul op goal in Brazilie, met Vorm en Cillissen als backup

8 maart 2014 om 16:07

Vindt nog steeds stekelenburg de beste nederlandse keeper jasper nummer 2 en als 3 toch vorm

8 maart 2014 om 16:19

Dan kijk je niet genoeg Fulham. Stekelenburg is echt niet meer de keeper van 4 jaar geleden. Komt eens niet in de buurt van zijn vorm van toen.

Misschien over een paar jaar goed genoeg maar nu zeker nog niet zowel Krul, stekelenburg en vorm zijn een klasse beter nog.

Deze jongen heeft absoluut potentie, maar het is toch te hopen dat hij niet keept op het wk. Je verdediging is al vrij zwak, dan kun je daar maar beter een goede keeper achter hebben staan.

Cilessen zie ik met volgende week wk wel op doel staan, maar nu toch hopelijk niet.

Liever de ervaren premier league keeper Krul, Stekelenburg en Vorm en dan kijken naar hun vorm op dat moment. Als ie een eredivisie keeper mee wilt nemen, want ik zie dat LvG helemaal gek is op de eredivisie, dan liever Zoet!

8 maart 2014 om 11:42

Waarom liever Zoet? Cillessen laat iedere week zien dat hij de beste keeper van de eredivisie is? Logisch dat mensen Krul en Vorm boven Cillessen verkiezen maar Zoet gaat een beetje ver na 1 zwak optreden waar overigens het hele elftal zwak was.

8 maart 2014 om 12:16

Zoet houd keept al het hele jaar goed! Cillessen pas een paar maanden! Verder neemt Zoet PSV op sleeptouwe en Cillessen Ajax niet als Cillessen een kans krijgt moet Zoet die ook krijgen.

8 maart 2014 om 14:20

zeg zet je bril eens af, cillissen is een klasse beter, want anders had van gaal zoet wel opgesteld, naar de rust, wat ik eigenlijk ook verwacht had, maar dus heeft hij toch meer vertrouwen in cillissen dan in zoet.

8 maart 2014 om 15:48

Dat hij meer vertrouwen heeft in Cillessen dan in Zoet betekent toch niet dat Cillessen beter is? Waarom keepte Jeroen Zoet alle wedstrijden in Jong Oranje dan bijv.? Blind beter dan Nigel de Jong? Klaassen beter dan de Guzman? Schaars beter dan Anita? Veltman, Rekik en BMI beter dan Douglas en van Dijk?

Waar heb ik gezegd dat Zoet beter is? Ik zeg dat als Cillessen een kans krijgt moet Jeroen Zoet die ook hebben want hij keept geweldig! Zelfde geld voor Pieters, Anita, Douglas, van Dijk en Bacuna!

8 maart 2014 om 16:49

Is toch logisch dat hij Cilissen niet wisselt in de rust voor Zoet? Aangezien Vorm was afgehaakt, dan heb je helemaal geen reserve keeper en mocht hij dan geblesseerd raken/rood krijgen heb je een probleem.

Het maakt toch niet uit wie er nu wel en niet mee gaan, ik vind (en ga er van uit) dat een van de keepers uit de Premier league eerste keeper wordt. Hij zal daarnaast wel een derde keeper uit de er edivisie meenemen, of dit nou Zoet, Mulder, Cilissen, ten Rouwelaar of Boer word, verder dan de bank zullen ze niet komen!

Van Gaal lijkt iedereen die nederlands is en in eredivisie speelt te willen testen zodat hij als er een doorbreekt weer kan roepen dat hij de ontdekker is.

8 maart 2014 om 12:24

Dat idee heb ik inderdaad vanaf het begin al gehad. Promes? Ja, dat talent zag ik al heel snel! Vergeet niet dat ik hem heb laten debuteren in oranje he!

Cillessen keept goed bij Ajax. Het probleem is dat je als keeper geen fout kunt maken, dan ligt de bal direct in het mandje.
Spannende strijd tussen de kandidaten, hoor!

8 maart 2014 om 11:38

In de eredivisie hoeft ie niet veel te doen. Als er ff gas wordt gegeven (salzburg) dan zie je tog dat ie niet klaar is voor t wk. Krul en vorm daarintegen krijgen 20 doelpogingen te verwerken en doen t goed. Zie cilissen wel uitgroeien tot een hele goeie keeper.

8 maart 2014 om 11:50

ja idd want het komt door jasper dat salzburg er 6 heeft gemaakt in 2wedstrijden.... jezus zeg al zette je buffon er neer dan had salzburg er nog 6 gemaakt.. triest dat mensen dat als argument gebruiken.

ont; Tjah ik ben wel fan van Jasper, alleen denk ik dat je beter kunt gaan voor Vorm,krul en steek wat natuurlijk ook logisch zou zijn, spelen alle 3 in de beste competitie vd wereld en hebben allemaal stukken meer ervaring.

8 maart 2014 om 16:54

Ik denk niet dat buffon zover voor zijn goal zou staan, beginners fout maar als hij die al maakt kan hij zeker niet mee naar het wk. Gewoon een ervaren premier league goalie erin zetten krul of vorm en dan als 3de mogen cilissen en zoet het uitvechten

Speelde niet echt een goede wedstrijd. Die eerste bal moest hij gewoon hebben, hoe hard hij ook is heeft hij z'n handen verkeerd. Hij wacht ook altijd zo gigantisch lang met uittrappen, niet alleen tegen Frankrijk maar ook bij Ajax altijd en dit keer waren zijn trappen ook nog heel onnauwkeurig. Vind wel dat hij mee moet naar het WK, in mijn ogen samen met Vorm en Krul, maar we zullen zien wat Louis ervan zegt over een aantal maanden.

Ik ben het allemaal beetje kwijt met het nederlands elftal.
Je ziet wel heel duidelijk dat het nederlanders uit de nederlandse competitie het gewoon niet klaarspelen tegen de grote jongens. Ik heb zitten kijken, maar je kan gewoon een goed elftal neerzetten met spelers die wel in grotere competities spelen of iig ervaring hebben.

Maar nu spelen we gewoon met een 80% eredivisie elftal. Ik heb een beetje zitten breien, maar ik denk dat je hiermee niet slecht voor de dag zal komen. in theorie zal Sneijder wel meer naar binnen spelen en kan emanuelson die ruimtes bedekken, en je speelt misschien wat defensiever en on-hollands, maar het is nou eenmaal niet anders als je resultaat wil boeken.

Je hebt gewoon 2 ijzersterker verdedigers, 2 verdedigend ingestelde middenvelder voor de opbouw, ruimtes aan de zijkanten voor opkomende backs, 1 goede kopper en afmaker 1 all round speler, 1 dribbelaar en 1 speler met een trap waar je u tegen zegt.

Naar mijn idee is deze combinatie van spelers het sterkste wat je kan opbrengen als nederlandselftal.

Krul
vd Wiel
van Dijk
Vlaar
Emanuelson
De Jong
Strootman
Robben
Van Persie
Sneijder
Huntelaar
8 maart 2014 om 11:20

Ben het helemaal met je eens.

8 maart 2014 om 11:40

geweldige opstelling ervaren goede voetballers met paar talenten

8 maart 2014 om 12:06

Een van de weinige opstellingen waar ik het 100% mee eens ben hier op VZ. De mix tussen ervaring en talenten is hier uitstekend. Alleen ben ik bang dat we dit helaas niet zullen gaan zien..

8 maart 2014 om 13:40

Goede opstelling, enkel van Dijk zou ik wisselen met Douglas.

8 maart 2014 om 14:15

Is in me opgekomen, maar ik houd niet van dit soort dingen.
Zelfde geldt voor Costa. ik vind dat je voor een ander land uit mag komen als je door oorlog of iets dergelijks gevlucht bent. Of als je land niet meer bestaat.

maar ik vind dat EK en WK moet gaan om de landen, niet om wie het beste scout.

edit:

Ik las het even terug en het is nogal kort door de bocht. ik vind dat het spelen voor een land alleen een keuze mag zijn als je ouders uit 2 verschillende landen komen. Maar eigenlijk heb ik sterk de neiging om het geboorteland van de speler aan te houden, afgezien omstandigheden waar je niets aan kan doen. Maar een situatie als Douglas, Costa en Januzaij vind ik gewoon belachelijk. Hierdoor wordt het gewoon een soort club competitie ipv een landen competitie.

Krul moet sowieso eerste doelman worden op het WK. Hij heeft misschien geen fantastische uitstraling, maar hij pakt er toch ballen uit zeg! Dat zie ik Vorm, Cilllessen en Stekelenburg niet doen.

8 maart 2014 om 11:24

Ik vind Krul juist wel uitstraling hebben sterke grote gozer die bij een mooie club speelt daar kan je mee op een Wk komen, maar in Louis wereld wordt hij niet eens geselecteerd echt te gek voor woorden. Ik twijfel sowieso aan Van Gaals keepers keuze als Vermeer voor hem eigenlijk het beste profiel schets heeft.

Bij een gewone trainer zou Cilissen moeten strijden voor 3e keeper samen met Zoet als je zou kijken naar prestaties, ervaring , potentie. Blijkbaar heeft Louis een andere gedachten en wordt dit waarschijnlijk onze eerste keeper. Onbegrijpelijk en heel teleurstellend voor keeper als Vorm, Krul jongens die op hogere niveau het verschil maken. Iedereen ziet dat Ed spelers te kort komen voor het Nederlands elftal behalve de man die erover gaat, maar blijkbaar durven de assistenten ook niks te zeggen en zijn dat ook maar ja-knikkers. Schandalig gewoon die man heeft al meer dan 30 (!) spelers laten debuteren echt te gek voor woorden. Als ik de knvb was zou ik die man ontslaan nu nog steeds zit er geen idee in zijn selectie en is het spe nog steeds niet vooruit gegaan.

Jasper Cillessen is een talent die wekelijks speelt tegen Cambuur, Heracles nac etc. Er zijn keepers die wekelijks spelen tegen Mufc Arsenal City Chelsea ect, maar ja die passen niet in het plaatje. Ik ben bang dat alle landen die we op het wk tegenkomen ook niet in het plaatje vallen

cillissen heeft woensdag weer een kans gehad maar hij heeft mijn stem niet, neig toch eerder naar krul en mss stekelenburg ook nog eerder; vorm heeft niet de lengte

Cillesen moet lekker thuis blijven, maar goed dat kun je over 85% van het Nederlands elftal zeggen. Maar vind hem een overhypte speler zoals er wel meer rondlopen.. Veltman, Blind.. etc etc

Kom op zeg. Niet omdat ik een Ajacied ben, maar het waren 2 wereld goals die alleen Neuer en Casillas hadden kunnen houden, misschien.

8 maart 2014 om 11:54

Wereldgoals? Sorry hoor laat mij jiet lachen. Het waren mooie goals maar als keeper van het Nederlands elftal moet je die ballen hebben. 1e van Benzema zoieso

Neee! AUB geen cillesen. Tegendoelpunten gaan er wel heel makkelijk in bij hem.

Ik zou gewoon stekelenburg op 1 zetten. Heeft ervaring op WK niveau. Heeft de juiste lengte, zeer goede trap en we weten gewoon wat hij kan. Dus gewoon stekelenburg op 1.

2- Vorm

3- krul

Klaar punt uit.

Wie is het hier mee eens? Of oneens?

8 maart 2014 om 12:29

Qua keepers ben ik het met je eens. Cillesen, Mulder, zoet en vermeer kunnen gewoon niet op het wk, plus dat deze drie in mijn ogen de betere keepers zijn met de meeste ervaring. Over de plekken kan je discussieren. Zou twijfelen tussen krul en steek. Ik denk dat de vorm van krul en het pakken van onmogelijke ballen door hem de doorslag geeft om voor krul te kiezen

Het zou werkelijk belachelijk zijn als Cillessen nr 1 zou worden,is een aardige keeper ,maar nog niet klaar voor oranje.als je ver wil komen zal je een ervaren keeper moeten hebben ,die wat meer heeft mee gemaakt dan Jasper.zeker omdat de verdedigers ook jong zijn is dit van groot belang.ik ben ook van mening dat Cillessen nogal gehypte word,het is geen cambuur of Rohda of iets dergelijks.als hij tegen de wat grotere ploegen moet aantreden,dan zie dat hij er nog lang niet is..

Hij speelde tegen Frankrijk simpelweg dramatisch, en buiten Nederland weet hij zich met Ajax ook niet te bewijzen..t is wel duidelijk dat je aan die jongen nog nietzoveel hebt. In de toekomst misschien, maa rik hoop niet dat hij meegaat naar het wk

Ook al keept Cillessen niet slecht bij Ajax zou ik het een schande vinden wanneer hij 1ste keeper wordt op het WK. Keepers als Krul of Vorm maken op mij een veel betere indruk, zij spelen wekelijks op een hoger niveau en hebben te maken met wereldspitsen.

Cilessen behoort simpelweg niet tot de beste 3 nederlandse keepers op dit moment. Krul, Zoet en Stekelenburg zijn beter. Zelfs Bizot van Groningen keept beter. Maar bij van Gaal weet he het nooit. Wie er ook mee gaat en op doel staat, we zullen het lastig krijgen op het wk. Laatste 16 halen is al knap in deze poule. Maar we hebben afgelipen WK genoten van oranje en ze als helden binnen gehaald. Laten we ook nu allemaal achter oranje blijven staan en bij evt tegenslag ze niet meteen laten vallen. Er zullen moeilijke jaren aankomen, maar er komt tzt ook weer een omslag. Laten we ons echte supporters tonen, ipv "mooi weer" fans.

Voor de toekomst kan hij zeker de eerste keeper worden, maar op het moment vind ik hem nog te onzeker. Ook dat dwangmatig de voetballende oplossing zoeken overdrijft hij soms een beetje. Ik zou hem wel meenemen als derde keeper.

Ik zie krul nog steeds als de beste keeper van Nederland en Cillessen als tweede keeper. Ik snap ook niet waarom krul tegen Frankrijk niet mee mog.

Cillisen is gewoon een goede keeper, zeker de beste keeper van de Nederlandse competitie momenteel. Kijk maar eens hoeveel doelpunten hij bij Ajax heeft tegen gekregen in de eredivisie (20 wedstrijden/ 12 clean sheets, 10 doelpunten tegen, Vermeer 11 doelpunten uit 7 wedstrijden). 1 Foutje op een goed schot van Benzema kan gebeuren. Je moet alleen kijken waar je meer waarde aan hecht, Als keeper van Ajax word je natuurlijk anders getest als een keeper in degradatiezorgen in de Premier League zoals Stekelburg, dat scheelt wel wat reddingen per wedstrijd. Vind Stekelenburg zelf nog altijd de beste Nederlandse keeper, is gewoon compleet, lang, redelijk sterk in de lucht en doet het niet slecht bij Fullham.

Keept volgens mij vooral omdat je driehoekjes met hem kan maken. Fabelachtig keepen heeft hij namelijk nog niet gedaan.

Word tijd dat van gaal een eerste keeper aan gaat wijzen zodat het team ook weet waar het aan toe is! Mijn persoonlijke voorkeur is krul pakt de punten meerdere malen voor Newcastle

aub van gaal neem cillessen niet mee please

Vond ehm ook slecht tegen Frankrijk, onzeker kwam hij over wachtte te lang. Nee doe mij maar vorm of krul

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren