Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het komt zou nu en dan voorbij dat ik de play-offkoning zou zijn’

Laatste update:

Cyriel Dessers kende, mede vanwege blessureleed, een teleurstellend seizoen bij FC Utrecht, maar de Belgische spits liet zondag in de play-offs tegen Heracles Almelo zien er toch te staan op het moment dat het nodig is. De aanvaller nam in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen de Twentenaren de tweede treffer voor zijn rekening en bezorgde de Domstedelingen zo een goede uitgangspositie om de finale van de play-offs te halen.

Voor Dessers komt er zo mogelijk toch nog een mooi einde aan een ‘bizar seizoen’: “In de eerste seizoenshelft speelde ik weinig. Ik raakte geblesseerd, kwam sneller dan verwacht weer terug en mag nu weer starten. Dat voelt gewoon heel erg goed”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Dat hij dit seizoen weinig heeft gespeeld, merkte hij afgelopen woensdag in een ‘heel zware’ wedstrijd tegen sc Heerenveen echter wel: “Conditioneel ging het wel, maar het wedstrijdgevoel was er nog niet.”

“Waar ik moest staan en lopen. Het leek wel of ik niet meer kon voetballen. Ik hoop dat ik me nu kan optrekken aan dit niveau. Dat zou dan precies op tijd zijn ja.” Dessers is dus op tijd fit voor de play-offs en de Belg heeft een reputatie hoog te houden. Twee jaar geleden speelde hij met zeven doelpunten in vier nacompetitiewedstrijden een hoofdrol bij de promotie van NAC Breda naar de Eredivisie. “Dat ik de play-offkoning zou zijn, komt zo nu en dan voorbij. Dat doet me plezier. In België houden ze ook van play-offs, daar speelde ik er ook al een paar.”

“Ik weet niet hoe het komt dat ik juist dan goed kan presteren, ik voel me gewoon goed op dit moment. Dat ik mag spelen, daar ben ik heel blij mee”, gaat hij verder. Hij wil zichzelf echter nog niet de eerste keus in de spits noemen bij FC Utrecht: “Dat durf ik niet zo uit te spreken. Ik ben gewoon de man die mag spelen. Ik probeer hard te werken, de ballen in de ploeg te houden en te scoren. Op dit moment gaat dat goed. Ik hoop dat ik dat dinsdag ook mag doen.”

Denk jij dat FC Utrecht de play-offs gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen staat volgens mij vooral bekend om het missen van belachelijk grote kansen, vorige week ook al voor open doel. Die kan het beter in het rechterrijtje gaan proberen, want bij Utrecht zal hij denk ik komend jaar niet veel spelen als ook Venema meer minuten krijgt.

We hebben bij Utrecht echt belachelijk veel spitsen in de selectie zitten, Venema, Dessers, Kramer, Bahebeck, Kerk en Boussaid. Waar de laatste drie gelukkig ook op de vleugels kunnen spelen. Maar met ons 4-4-2 systeem komt dat ook maar weinig voor. Mijn voorkeur voor de spits gaat dan toch uit naar Bahebeck mits hij fit is. Technisch het meest begaafd en het meest doelgericht. Voor volgend jaar onder vd Brom Bahebeck en Kerk op de vleugels met Venema / Dessers afwisselend als spits. Kramer gaat gelukkig weg na dit seizen en Gortler is het gewoon niet

20 mei 2019 om 10:11

Kramer en Gortler inderdaad afscheid van nemen. Ik weet niet hoe de interesse in Cerny van Ajax is, mocht hij komen mag je dan wel stellen dat John met Utrecht 433 zal gaan spelen.

20 mei 2019 om 10:27

De vraag is natuurlijk ook wat er waar is van de motivatieproblemen van Bahebeck. Advocaat is natuurlijk wel van de oude stempel. Maar kan me voorstellen dat als je speler om de week ziek is je er wel minder vertrouwen in hebt.

Zou me niet verbazen als Bahebeck vertrekt deze zomer. En dan volgend jaar met Cerny/boussaid - Dessers/venema - Kerk spelen

20 mei 2019 om 10:28

Gortler deed het onder Ten Hag beter, maar was toen ook meer een reserve speler. Zou ook van hem afscheid nemen komende zomer. Kramer zijn contract verlengen zou echt sonde zijn van het salarisbudget dat FcU heeft.

Ik denk dat V/d Brom sowieso wel overstapt op 4-3-3 en als Cerny komt al helemaal. Boussaid een jaartje verhuren lijkt mij een goede optie, zo kan hij tenminste wat meer wedstrijden wekelijks in de benen krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren