Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is zo fijn om er weer bij te zijn en om weer te kunnen voetballen’

Laatste update:
/

Wout Brama heeft maandagavond zijn eerste speelminuten gemaakt na een periode van elf maanden blessureleed. De middenvelder, die op 12 april 2013 zijn laatste wedstrijd voor FC Twente speelde, viel in de 59ste minuut in bij het Jupiler League-duel tussen Jong FC Twente en FC Eindhoven. Brama kampte met een hielblessure, opgelopen door het dragen van te kleine sportschoenen.

In oktober werd Brama alsnog geopereerd aan een vergroeiing aan het hielbeen. De middenvelder zat zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie van FC Twente, in de thuiszege op AZ. Hij liep enkele minuten warm, maar werd niet ingebracht. “Ik had wel een kwartier mee kunnen doen, als de stand in de wedstrijd daar om gevraagd had”, verzekert hij via de officiële kanalen van FC Twente.

“Het is zo fijn om er weer bij te zijn en om weer te kunnen spelen”, benadrukte Brama, die de afgelopen maanden een individueel trainingsprogramma volgde. “Ik train nu al weer een aantal weken met de groep volop mee en het voelt goed. Ik heb op dit moment geen last van een reactie. Het is nu zaak rustig verder te werken aan het herstel en meer speelminuten te maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“Ik had wel een kwartier mee kunnen doen, als de stand in de wedstrijd daar om gevraagd had”
Ok het gaat dus om de belangen van Twente en niet om de enkel van Brama.

18 maart 2014 om 02:18

Brama* en hiel niet zijn enkel.

18 maart 2014 om 03:39

Hiel is toch bij de enkel als ik me niet vergis ?

18 maart 2014 om 05:36

Je vergist je. Wat staat er in het boven staande artikel?
Het gaat inderdaad om de belangen van Twente en niet enkel om de belangen van Brama. Hoewel deze natuurlijk sterk verweven zijn bij het contract of een transfer.

Kan nog belangrijk worden met zijn ervaring. Toch een speler die rust brengt en een uitstekende stofzuiger bij uitstek naast Guitierez. Hopelijl in de rol zoals hij had naast Theo Jansen.

Wat ik bedoel is hij had dus wel gespeeld als de wedstrijd daar wel om gevraagd had.
Waarom heeft hij dan nu niet een kwartier gespeeld? Is zijn hiel nu ok of toch niet?

18 maart 2014 om 03:38

Zijn hiel is oke. Alleen de stand was 1-1 en hem vol aan de bak laten gaan is een risico voor iemand die 11 maanden niet gespeelds heeft. Ze willen hem stap voor stap inbrengen en zo meer minuten laten maken

18 maart 2014 om 07:02

De stand was 1-0. Maar het is inderdaad niet handig om een speler die lang uit de roulatie is geweest er gelijk 90 minuten in te zetten

18 maart 2014 om 07:50

als de stand 1-0 was,hoezo dan 90 minuten? Hadden ze voor de wedstrijd begon al een doelpunt tegen?

18 maart 2014 om 09:45

Penose, waar heb je het in vredesnaam over? Ik hoop dat je snapt dat ik bedoel dat het 1-0 stond toen Brama erin kwam.

18 maart 2014 om 11:20

ja maar je hebt het over 90 min inzetten slimmerik ........

19 maart 2014 om 00:04

Waarom zou hij dan wel een kwartier kunnen spelen als de wedstrijd daarom gevraagd had als het een risico is voor iemand die 11 maanden niet gespeeld heeft?
Dat bedoel ik dus. Het belang van de wedstrijd is dus belangrijker dan het risico dat de speler loopt om opnieuw gebleseerd te raken.

Mooi dat deze, zwaar ondergewaardeerd, speler zijn rentree maakt. Vooral nu Ebecillio niet echt lekker balt de laatste tijd is iemand die die plek kan overnemen gewenst.
Succes Wout!

18 maart 2014 om 07:48

Mooi dat deze zwaar over gewaardeerde speler op de bank bleef. Voegt niets toe en speelt alleen maar breed of achteruit en dat doet Twente mijn inziens al teveel de laatste tijd. Maar leuk voor hem dat hij weer voluit kan meetrainen en zijn minuutjes in Jong Twente kan maken. Maar verwacht hem niet veel meer te zien in het shirt van Twente 1

18 maart 2014 om 09:15

Precies voegt niets toe. Net als dat hij niets toevoegde in het meest succesvolle team ooit van Twente en zich prima staande hield in de CL en EL? Blijf jij hem maar lekker onderschatten..

18 maart 2014 om 10:18

Brama heeft ongetwijfeld zijn waarde gehad in het kampioensjaar voor Twente (en ook daarna), maar door te stellen dat hij zich prima staande wist te houden in de CL en EL geef je hem teveel krediet. In die wedstrijden viel hij namelijk regelmatig door de mand en was het ook vaak zijn directe tegenstander die scoorde of een assist kon geven.

Wat heeft twente brama gemist dit seizoen.Tactische speler met een zeer goede functionele techniek en altijd in dienst van het elftal.
Die had twente voor heel wat dom en naief puntverlies kunnen behoeden dit seizoen. En dan hadden een andere stand gehad....

Zou op het moment uitstekende vervanger zijn voor Ebecilio die niet echt in vorm is op het moment. Ook weer wat ervaring en rust achterin. Hij is een speler die nooit een slechte wedstrijd speelt. Natuurlijk ook nooit er met kop en schouder boven uit steekt. Zorgt voor rust en doet wat hij moet doen. Hij kan zomaar zijn wat we nodig hebben voor de 2de plaats dus.

Gelukkig zie ik nog steeds Twente volgers die Brama wel op waarde kunnen schatten. De meute lult elkaar maar na en zet Brama neer als het nuttige werkertje met 0 techniek. Nu is Brama niet een technische wonder, maar kan hij prima crosspasses geven en goed het spel lezen. Mind you dat hij niet voor niets onder Rutten, Mcclaren, Preud'homme en Adriaanse basisspeler is geweest. Dat was niet omdat er niets op de bank zat.

Daarbij zou het voor Gutierrez fijn zijn dat hij verdedigend wat ontlast wordt, zo kan hij zich nog beter concentreren op het aanvallende spel en nog meer betekenen voor Twente. Ebecilio heeft een prima techniek, maar lijkt wel allergisch voor beweging. Die man voort zonder extra aansporing bijna niets uit.

Ook ik zie Brama graag terugkeren.natuurlijk niet de meest getalenteerde speler uit de eredivisie.maar altijd een goede inzet en altijd een voldoende.als Brama alle wedstrijden mee had gedaan had Twente niet zoveel punten verloren. Een prima stofzuigeren die heb je ook nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren