Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is nooit leuk om even clubloos te zijn, maar het wachten is beloond'

Laatste update:

Theo Zwarthoed speelt de rest van dit seizoen voor De Graafschap. De 29-jarige doelman doet dat (voorlopig) op amateurbasis. "Ik investeer graag in mezelf.'' Zwarthoed vertrok na afgelopen seizoen bij FC Volendam. "Het is nooit leuk om even clubloos te zijn, maar het wachten is beloond.''

"De Graafschap is een prachtige club om voor te gaan spelen", vertelt Zwarthoed op de website van Sport-Promotion. "Het stadion zit altijd vol en laten we eerlijk zijn, alles zal er dit seizoen op gericht zijn om terug te keren naar de Eredivisie. Ik sluit daar graag bij aan.'' Dat hij in eerste instantie op amateurbasis in Doetinchem aan de slag gaat, boeit hem niet. ,,De Graafschap kan niet uitgeven wat ze op dit moment niet hebben. Zo simpel is het. De club biedt mij de kans om mijn carrière voort te zetten, dan investeer ik graag in mezelf door het voorlopig op deze manier te doen.

"Gaat alles goed, dan kan er later dit seizoen mogelijk wel een contract worden aangeboden. Daar richt ik me op.'' Bij De Graafschap zal hij de concurrentie aan moeten gaan met eerste keeper Joost Terol. "Concurrentie is altijd goed, dat geldt voor spelers én voor keepers. Zo houd je elkaar scherp. Ik zal er vol voor gaan, zoals Joost dat ook zal doen. We zien wel wat dat brengt. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje raar dit.
De Graafschap zegt dat Zwarthoed voor één jaar gecontracteerd is en Zwarthoed zegt hier dat hij op amateurbasis gaat spelen..

25 augustus 2012 om 12:03

Je kan ook tekenen zonder salaris, maar dat hij tussentijds niet naar andere clubs kan gaan.

25 augustus 2012 om 12:43

Normaal zet De Graafschap er altijd bij als het om een amateurcontract gaat, vandaar mijn verwarring..

25 augustus 2012 om 12:58

Op amateurbasis kun je ook gewoon een salaris krijgen hoor!!! Of denk je dat de top- en hoofdklasse spelers in pepernoten uitbetaald krijgen :P.

25 augustus 2012 om 13:10

De spelers die bij Topklassers spelen hebben dan gewoon een contract hoor.. Herinner je je Van den Meiracker nog? Die had gewoon een contract bij Spakenburg en NEC moest een transfersom betalen, dan speelde hij daar sowieso niet op amateurbasis..

"het stadion zit altijd vol en laten we eerlijk zijn, alles zal er dit seizoen op gericht zijn om terug te keren naar de Eredivisie. Ik sluit daar graag bij aan.''

In de eredivisie zat het stadion altijd vol, nu ongeveer 7.000 bezoekers per wedstrijd...

25 augustus 2012 om 13:33

7000 bezoekers in de jupiler league is gewoon erg netjes. Ik kom zo nu en dan nog bij sparta, waar er ook nog zo'n 6000 man zitten, maar bij de meeste zit gewoon geen hond...

Het stadion zit altijd vol?

Mwah...

In de eredivisie zat het al niet vol, van wat ik op tv zag nu bij lange na niet!

25 augustus 2012 om 16:30

haha in de eredivisie al niet vol, als het ergens altijd vol zat was het wel in de Vijverberg. Dit seizoen valt het inderdaad tegen, maar alsnog 7 a 8 duizend, wat veel is voor de Jupiler league.

25 augustus 2012 om 19:20

Beste Graafsdtc, ik heb niet gezegd dat er te weinig zitten. Ik vind het allemaal prima, maar meneer Zwarthoed zegt iets dat aantoonbaar niet klopt...

Overigens kwam ik regelmatig op de Vijverberg toen Graafschap nog ere speelde; vol was het zelden tot nooit de laatste jaren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren