Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is niet zo dat Sneijder wil vertrekken, maar zo kan het niet verder’

Laatste update:

Door de aanslagen in Istanbul en Ankara zou Wesley Sneijder willen vertrekken bij Galatasaray, dat bezig is aan een uiterst moeizaam seizoen. Zaakwaarnemer Guido Albers spreekt echter tegen dat Sneijder op zoek gaat naar een andere vereniging. Albers wijst erop dat zijn cliënt nog een tweejarig contract heeft.

/

“Er zijn trieste dingen gebeurd in Turkije, maar het is niet zo dat hij daardoor van gedachten is veranderd. Hij heeft nog een tweejarig contract bij Galatasaray en het is de bedoeling dat hij die tijd vol maakt”, aldus Albers tegen Radyospor. Volgens de belangenbehartiger had Sneijder allang kunnen vertrekken, omdat hij in januari diverse aanbiedingen heeft ontvangen.

“Namen kan ik niet noemen, maar Wesley wilde niet vertrekken. Hij is gelukkig bij Galatasaray.” Toch moet het volgens Albers wel anders in de grootste stad van Turkije. “Er moeten dingen anders, want als je het mij vraagt kan het zo niet verder. De derby tegen Fenerbahçe is de enige kans om het seizoen nog wat te redden.”

Kan Wesley Sneijder nog mee bij bijvoorbeeld een Engelse topclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

İk denk dat beide teams 50% kans hebben op de overwinning. Fenerbahce zal aangeslagen aan de aftrap verschijnen. Hoop wel op een sportieve pot. Moge de beste winnen. Hoop natuurlijk Fenerbahçe

Wesley is gelukkig niet zo snel aangeslagen.

18 maart 2016 om 20:41

Je poging tot humor is, hoewel subtiel, totaal misplaatst .

Galatasaray moet zich gaan richten op het bekertoernooi. Als ze die winnen krijgen ze een jaar uitsluiting van Europees voetbal en kunnen ze gaan reorganiseren volgend seizoen. Als dit ze niet lukt spelen ze volgend jaar wederom om niks, want dan staat de uitsluiting voor Europees voetbal nog steeds...

18 maart 2016 om 16:40

Je spreekt jezelf tegen, dus moeten ze nou wel voor de beker gaan of niet?

18 maart 2016 om 16:43

Goed lezen, hij spreekt zichzelf niet tegen.

Als Galatasaray de beker wint plaatsen ze zich voor Europees voetbal. Dit betekent dat de uitsluitingsstraf volgend jaar uitgevoerd kan worden.

Als ze zich niet plaatsen kan de straf volgend jaar niet uitgevoerd worden en geldt deze voor een seizoen later. Als ze zich dus dit jaar niet voor Europees voetbal plaatsen spelen ze volgend jaar nergens om.

Als zijn argument is "hij heeft nog een contract van 2 jaar" dan wilt ie weg, contracten zeggen niks meer tegenwoordig

18 maart 2016 om 18:02

Alleen zou niemand zijn contract willen afbetalen plus nog meer koopgeld en dikke salaris.

Sneijder speelt bij de grootste club van Turkije, die nu iets minder draait, maar dat daar een zaakwaarnemer een woordje over moet doen, is natuurlijk belachelijk.
Of hij het beleid daar voert.
Hij is alleen vertegenwoordiger van een speler, die daar onder contract staat.
Wil de club verder met hem, dan heeft Albers niets te vertellen.
De waarde van Sneijder is niet zo belangrijk meer, het is geen Pogba die meer toekomst heeft,
Sneijder is leuk voor een club als Southampton, maar hoger op kan ook niet meer, lijkt me.
Dat zou dan wel gelijk moeten gebeuren, anders wordt het het Heitinga verhaal, ook al heeft Sneijder natuurlijk meer klasse.

18 maart 2016 om 19:25

Een van ons twee begrijpt het artikel niet helemaal. Wat is precies het belachelijke van deze zaakwaarnemer en waar doet dij alsof hij het beleid daar voert?.

Wat mij betreft zegt hij helemaal geen gekke dingen en dat er wat moet veranderen lijkt me ook duidelijk of vind jij die aanslagen soms normaal?

Betwijfel het of hij het aan kan. Fysiek gezien heb ik het dan over he, voetballend zeker, als je ziet dat beperkte voetballers als Fellaini, Milner en Kolarov daar hun wedstrijdjes bij elkaar sprokkelen.
Ik vraag me af of Sneijder het op kan brengen om mee te gaan in dat fysieke spel. Het gaat heel snel, met lopende mensen en soms met lange ballen en alles. Sneijder is niet zo op zijn plek in zo'n competitie, is mijn idee. Aan de andere kant, Mata en David Silva spelen er ook dus het moet mogelijk zijn.

United zou dan een mooie stap zijn. Weer lekker goed in beeld in Nederland, dat zou lekker zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren