Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is niet zo dat ik het Ajax meer gun dan PSV, ze verdienen het allebei'

Laatste update:

De Graafschap kan op de laatste speeldag in dit seizoen niet meer stijgen of dalen op de ranglijst en kan zich dus alvast richten op de nacompetitie. Dat betekent echter niet dat Ajax mag rekenen op een gemakkelijk middagje in Doetinchem: na de nederlaag tegen AZ (4-1) hebben ze bij De Graafschap al besproken dat er zondag gewoon met het sterkste elftal gespeeld zal worden.

/

Vincent Vermeij belooft de fans van De Graafschap, maar zeker ook die van PSV, dat hij en zijn ploeggenoten alles zullen geven tegen Ajax. “Natuurlijk kijken we al met een schuin oog naar de nacompetitie, maar we willen daar juist met veel vertrouwen aan beginnen. Een goed resultaat tegen Ajax is dus meer dan welkom. We willen er graag een spektakel van maken”, klinkt het.

Vermeij komt uit de jeugdopleiding van Ajax en draagt de club nog altijd een warm hart toe, maar is zeker niet van plan om zich in te houden: “Het is ook niet zo dat ik het Ajax meer gun dan PSV”, benadrukt de aanvaller in De Telegraaf. “Ze verdienen het gezien hun prestaties allebei om kampioen te worden. Bovendien wil ik altijd scoren en winnen, ook als er niets op het spel staat. En iedereen weet dat er op een kolkende Vijverberg heel veel mogelijk is.”

Denk jij dat De Graafschap Ajax van het kampioenschap af kan houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 mei 2016 om 08:16

Hoeveel mensen zeiden dat Excelsior punten zou pakken tegen AZ een paar jaar terug? Zelf heb ik er geen geloof in omdat het voorgevoel niet goed is, maar dat het mogelijk is lijkt mij duidelijk.

2 mei 2016 om 13:24

Nee het is niet mogelijk, de na competitie is voor de Graafschap veel te cruciaal. Voor de spelers staat hun salaris of zelfs hun baan op het spel. Voor de Graafschap misschien wel hun toekomst.

Dan kunnen de spelers roepen wat ze willen, ze beseffen het donders goed. Dan trek je in de duels net even je been eerder weg, je neemt net dat risico op een kaart niet. Je speelt vanzelf met de handrem erop.

2 mei 2016 om 08:16

De vraagstelling is gewoon dom. JA, de Graafschap KAN Ajax van een kampioenschap afhouden in theorie. En wat die jij hier dan eigenlijk je loopt alleen maar te zeiken overal

2 mei 2016 om 08:17

Een gelijkspel is voldoende om Ajax van het kampioenschap te houden. Zou niet de eerste keer zijn dat Ajax punt verlies zal lijden waar het vooraf niet verwacht was.
In principe is 33% kans op "ja" toch redelijk eerlijk.

2 mei 2016 om 08:22

Ik snap wel dat maar 25% zeggen dat het kan. Vind het zelfs nog vrij weinig. De mensen die stemmen dat het kan zeggen niet meteen dat het ook gaat gebeuren.

2 mei 2016 om 08:42

waarom zou het niet kunnen. als ajax 2 keer scoort uit 20 kansen en de graafschap scoort 2 keer uit 2 kansen is het gebeurd! zou kunnen toch? in theorie s
dan. ik schat de kans laag in.

2 mei 2016 om 08:51

Dit is toch zo heerlijk aan voetbal, elke week opnieuw die hoop. Cocu, Gerbrands, Propper en de Jong wisten het zeker: blijven winnen en die schaal komt naar Eindhoven. Heerenveen uit.... De statistieken waren niet voordelig maar Ajax zou het er zwaar krijgen. Dat viel dus wel mee. Dan maar Zyech, alleen zat die bij Tete in zijn zak en kreeg Younes het op de heupen.

Nu weer de Graafschap? Kom toch op PSV, op 20 maart hadden jullie het moeten beslissen in eigen huis tegen Ajax. Nu gewoon stil zijn.

2 mei 2016 om 08:37

Van de 20 competitewedstrijden De Graafschap - Ajax werden er 11 gewonnen door Ajax, 7 gelijkgespeeld en 2 verloren (bron: ajaxnetwerk). We mogen dus best stellen dat - statistisch gezien - een winst niet vanzelfsprekend is en dat als De Graafschap er bovenop gaat zitten, het lastig kan worden.

2 mei 2016 om 13:27

Alles kan in voetbal alleen verlies je normaliter punten tegen de nummer zeventien omdat je ze onderschat, omdat je er niet vol voor speelt of dat dat besef te laat komt.

Als je om de titel speelt, dan geldt dat niet. Dan ga je er vol voor en geef je vanaf de eerste seconde honderd procent.

Kijk maar naar gisteren, normaal zou ajax met een 1-0 voorsprong de laatste tien minuten gaan consolideren. gisteren deed ajax dat niet, ze bleven ervoor gaan, ze bleven naar voren sprinten om maar die goals te maken.

2 mei 2016 om 08:40

Ik zeg ook ja... puur vanwege de vraagstelling van de poll.... natuurlijk KAN het.... denk niet dat het zal gebeuren maar zolang er nog gespeeld moet worden....

2 mei 2016 om 09:14

Ah ook al speelt Ajax gelijk dan nog worden ze kampioen Ik zie psv het namelijk uit bij Zwolle ook niet winnen

Gelukkig nog een week en zijn we van deze praat af. Wat is dit vermoeiend zeg, allemaal van die lucht praat. Graafschap kan van Ajax winnen en PSV kan verliezen. Ajax kan verliezen op doelsaldo en PSV winnen maar Ajax kan scoren en PSV niet. Tja, we zullen het zien maar Ajax pakt hem nu wel zeker.

Leuk geprobeerd, maar die gaan zich aan alle kanten sparen natuurlijk.
Lijfsbehoud telt zwaarder dan een nutteloos punt of overwinning tegen Ajax.
Amsterdam gefeliciteerd met het terug hebben van de schaal.

De Graafschap heeft maar 1 doel, in de eredivisie blijven door de nacompetitie te winnen en de wedstrijd tegen Ajax is mooi voor de statistieken.

Natuurlijk kijken we met een schuin oog naar de play-offs, dat staat garant voor ''bij een doorgebroken speler laat ik hem lopen''.

Geef ze ook eens ongelijk, als De Graafschap tegen Ajax stunt en in de play-offs eruit gaat is het seizoen qua resultaat niet geslaagd. Verliezen ze van Ajax en winnen ze de play-offs dan is het een fantastisch seizoen geworden en mogen ze volgend jaar in de Eredivisie blijven. En dat geld ook voor veel spelers, die bij degradatie op straat komen te staan.

Dat is natuurlijk iets anders als niet je best doen, ik verwacht niet dat Vicent Vermeij plotseling met opzet over of naast zal schieten. Of dat Van de Pavert plotseling besluit Milik niet te dekken. De spelers die spelen zullen ongetwijfeld voor een goed resultaat gaan.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren