Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is een ‘mannetje’ dat totaal niet onder de indruk raakt van zoiets’

Laatste update:

Juninho Bacuna werd donderdagavond, tijdens de wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Groningen, de jongste Eredivisiedebutant van 2014/2015. De zeventienjarige middenvelder, de jongere broer van Leandro Bacuna, kwam in de 79e minuut binnen de lijnen voor Yoëll van Nieff. Erwin van de Looi twijfelde naar eigen zeggen geen moment in zijn keuze.

“In de A1 en Beloften speelt hij vaak als spits, maar hij kan op meerdere posities spelen”, vertelt Van de Looi via de officiële kanalen van FC Groningen. “Door zijn invalbeurt kon Albert Rusnak weer iets dieper gaan spelen. Het is een ‘mannetje’ dat totaal niet onder de indruk raakt van zoiets. Voor de club is het prachtig dat een speler uit eigen opleiding zijn debuut heeft gemaakt en we gaan vast nog veel plezier aan hem beleven in Groningen.”

Bacuna had uren voor zijn debuut contact met zijn broer Leandro, die nu voor Aston Villa speelt. “Hij heeft me gezegd gewoon ‘mijn ding’ te doen. Met de familie zijn we inmiddels vier keer naar Birmingham geweest. Twee keer in de zomer en twee keer in onze winterstop. Binnenkort moet Leandro maar eens bij mij komen kijken”, knipoogt de tiener.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb hem laatst zien spelen tegen de beloften van Pec, heb nog speciaal op hem gelet maar viel mij een beetje tegen misschien was dat toevallig een van zijn mindere wedstrijden. Wel mooi voor Groningen dat er weer een jeugdproduct zijn debuut heeft mogen maken.

6 februari 2015 om 18:03

Vond hem gister alleraardigst spelen, is dit een groot talent of niet?

6 februari 2015 om 18:14

Ajax wou hem hebben. Volgens mij Fc groningen grootste talent

6 februari 2015 om 18:31

@Esbjerg FB

Juninho staat bekend als een zeer groot talent. Speelde laatst met de beloften mee als A-junior en maakte hoogstpersoonlijk een 0-2 achterstand ongedaan door 3x te scoren.

Hij wordt door velen bestempeld als de beste Bacuna

Er azen ook meerdere clubs op deze jongen. Ben benieuwd of die alles waarmaakt en uitgroeit tot een stabiele spits die er hopelijk genoeg voor de FC inknalt!

Deze jongen gaat het ver schoppen, let op mijn woorden! Ken hem van Beijum, een wijk in Groningen, en heb ook weleens met hem gevoetbald tijdens toernooitjes. Hij is erg goed voor zijn leeftijd, tussen jongens van 18-22 wist hij er altijd bovenuit te steken als 14-jarige destijds. Veel inzicht, snelheid, techniek en pass, potentieel Oranje materiaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren