Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is een cliché, maar hier heb ik echt van gedroomd. Fantastisch'

Laatste update:

Bij het gebruikelijke persmoment in aanloop naar de finale van de KNVB Beker wilde Michael Kieftenbeld de 'dennenappel' niet aanraken. Dat gebeurde zondagavond pas, nadat FC Groningen PEC Zwolle met 2-0 had verslagen, en Kieftenbeld als aanvoerder de prijs in ontvangst mocht nemen. "Het is een cliché, maar hier heb ik echt van gedroomd en daarom is het ook zo fantastisch", zegt hij.

/

Kieftenbeld kreeg de prijs uitgereikt door clubicoon Erwin Koeman, tegenwoordig werkzaam als assistent-trainer bij Southampton. "Ik had het wel iets uitbundiger verwacht", zei Kieftenbeld tegen Voetbal International. "Normaal ben ik heel uitbundig, maar nu was ik er echt even stil van. Deze winst is voor heel Groningen, de stad en ook de provincie. Als ik later terugkijk op mijn carrière zal dit zeker een van de mooiste momenten zijn."

Groningen wist de KNVB Beker in de historie van de club nog nooit eerder te winnen en schreef zondagavond dus geschiedenis. Woensdag zal de ploeg van Erwin van de Looi gehuldigd worden in het Stadspark.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig voor de club, spelers en suporters.... Hopen op een paar mooie tegenstanders..

Heeft wel degelijk stappen gemaakt en hoop dat er nog meer worden, leuke aanvoerder en een fantastische lange pass op Antonia bij dat doelpunt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren