Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is duidelijk dat Ajax hem volgt, hij kan dat niveau gaan halen’

Laatste update:

Ajax kent een lange geschiedenis van succesvolle Denen in het eerste elftal en de Amsterdammers hebben op dit moment met Lasse Schöne en Kasper Dolberg ook twee belangrijke schakels van Deense afkomst in de selectie. Mathias Jensen wordt in de toekomst mogelijk de volgende speler uit het Scandinavische land die in de Johan Cruijff ArenA actief is, aangezien Ajax de 21-jarige middenvelder van FC Nordsjaelland al geruime tijd in de gaten houdt.

Van een snelle transfer lijkt het echter niet te gaan komen: “We moeten het niet te veel over hem hebben. Hij is enorm goed en zal voorlopig nergens naartoe gaan. Hij haalt een heel hoog niveau en laat dat ook nog eens in veel wedstrijden zien. Hoe lang we hem hier kunnen houden? Dat is een goede vraag”, legt trainer Kasper Hjulmand uit in gesprek met Ekstra Bladet. “Deze zomer gaan er niet nog meer spelers vertrekken.”

Technisch directeur Carsten V. Jensen is niet verbaasd dat Ajax Jensen in de gaten houdt: “Het is alleen maar logisch dat Ajax aanwezig is bij onze wedstrijden. Onze speelstijl en de manier waarop we dingen doen lijken erg op die van hen. Het is duidelijk dat Ajax Jensen in de gaten houdt, hij is erg goed en hij heeft de potentie om het niveau van Ajax te halen.”

Jensen zelf, die sinds zijn veertiende actief is in Farum, denkt eveneens niet dat het deze zomer al van een transfer gaat komen: “Ik heb geen idee, of ik de volgende ben die verkocht wordt moet je aan Hjulmand en Jensen vragen, zij hebben de antwoorden. Ik zit pas een halfjaar bij het eerste en ik verwacht niet dat er nu iets gaat gebeuren.” De centrale middenvelder van Jong Denemarken staat nog tot 2020 onder contract bij Nordsjaelland.

Denk jij dat Mathias Jensen een versterking zou zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na een half jaar bij het eerste al aanvoerder zijn, dat is een hele prestatie. (klinkt te mooi om waar te zijn..).

22 augustus 2017 om 12:00

Weet niet hoe jij er bij komt dat die aanvoerder is want dat is Patrick Mtiliga, oud-Feyenoorder en NAC o.a.

Droeg laatst de band omdat Mtiliga de wedstrijd ervoor geblesseerd was uitgevallen.

22 augustus 2017 om 12:10

Dus hij was wel aanvoerder...?
Of wil je nu stellen dat hij alleen de band droeg maar een medespeler de aanvoerder was?

Ken de speler niet maar als hij goed is, laat maar komen!

22 augustus 2017 om 12:49

@ V-Watcher

Dat stond in de tekst, maar ik zie dat het inmiddels al is aangepast.

Er stond: 'mathias Jensen wordt in de toekomst mogelijk de volgende speler uit het Scandinavische land die in de Johan Cruijff Arena actief is, aangezien Ajax de 21-jarige aanvoerder van FC Nordsjaelland al geruime tijd in de gaten houdt.''.

Maar als ik jou moet geloven is hij wel één wedstrijd aanvoerder geweest?

22 augustus 2017 om 14:35

Mogelijk de reserve aanvoerder of derde aanvoerder? Na het uitvallen van Mtiliga in ieder geval de band gedragen een wedstrijd, dus ook de club heeft vertrouwen in die jongen blijkbaar.

22 augustus 2017 om 12:28

Tja, je kunt het ook omdraaien. Pas op 21-jarige leeftijd een half jaar bij het eerste van FC Nordsjaelland. Ik ken de speler overigens niet, ik denk niet dat ik de enige ben die de Deense competitie nu niet bepaald nauwgezet volgt.

Heeseerlijke Speler! Doet me denken aan Ziyech.

Iemand die wat over hem kan vertellen? Hoe goed is hij vergeleken met de middenvelders die Ajax al heeft?

Grappig, Ajax heeft al een Jensen en een Johnsen die dicht tegen het eerste aan zitten. Hoor je de commentator straks zeggen: mooie steekpass van Jensen naar Jensen en schitterend afgemaakt door Johnsen
Die Jensen die in de Ajax jeugd speelt is wel echt een super talent trouwens die wordt vergeleken met Christian Eriksen.

dit is een goeie, vorig jaar volgens mij ook speler van het jaar geworden daar. Is een beetje een all rounder met verassend goeie techniek.

Ajax heeft goede aankopen nodig om mee te doen om de prijzen. Begin wel moe te worden van al die deense spelers.

22 augustus 2017 om 12:25

Denemarken blijft een interessant land om inkopen te doen. Daar kun je nog relatief goedkoop kwaliteit binnen halen.

22 augustus 2017 om 14:56

Apart dat je moe kan worden van Deense spelers wat hebben ze jou aangedaan? Als het goede spelers zijn wat maakt het uit voor voor nationaliteit ze hebben.

Groot talent indd maar als ze dan toch voor een extra middenvelder gaan zou ik voor Sander Berge van Genk gaan. Groot talent en zal zich snel aanpassen (komt uit Noorwegen).

Goed spelertje dit hoor, als Ajax hem binnen haalt hebben ze er zeker een aanwinst voor op het middenveld bij, En hij is dan ook pas 21 en zeer talentvol.

Beter haalt Ajax deze speler. Zie hem wel op 6 spelen. Maar zoals ik dit artikel lees, gaat hij nergens naartoe helaas.

Ajax moet nu eigenlijk voor ervaring gaan. De gemiddelde leeftijd wordt veel te jong als je alleen maar talenten haalt.

Ik zie liever een echte leider op het middenveld komen. Die ook gelijk aanvoerder kan worden want Veltman als aanvoerder is gewoon een aanfluiting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren