Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is de bedoeling dat ik gewoon bij Feyenoord blijf'

Laatste update:

Colin Kazim-Richards werd in het zondag voor Feyenoord beëindigde seizoen gehuurd van Bursaspor en de Rotterdammers maakten gebruik van de optie die in het huurcontract stond, waardoor Kazim-Richards transfervrij kon worden vastgelegd. Toch lijkt het nog niet helemaal vast te staan dat de sterke aanvaller ook komend seizoen in De Kuip zijn thuisduels zal spelen.

/

Feyenoord heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dirk Kuyt, terwijl Anass Achahbar een nieuw contract kreeg. Toen de optie in het huurcontract van Kazim-Richards werd gelicht, werd er direct gespeculeerd over een doorverkoop. "We moeten nog wat dingen bespreken, maar het is de bedoeling dat ik gewoon bij Feyenoord blijf", reageert de spits in gesprek met Metro.

Zondag moest Kazim-Richards tegen sc Heerenveen genoegen nemen met een invalbeurt: Giovanni van Bronckhorst koos voor Achahbar in de spits. "Hij heeft het goed gedaan", zei de opvolger van Fred Rutten tegen RTV Rijnmond over Achahbar. "Je weet dat hij in de zestien heel gevaarlijk is en daarom heb ik ook voor hem gekozen. Hij is misschien wel onze beste spits."

Feyenoord moet proberen om Colin Kazim-Richards te verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de mogelijkheid daar is meteen verkopen. Elke euro die je voor hem kan vangen is mee genomen. Het is tijd voor een echte spits.

24 mei 2015 om 20:45

Ik denk dat er vlubs nog wel zo gek zijn om 2,5 miljoen te betalen voor deze gek

24 mei 2015 om 21:30

Ja denk ik ook wel. Ben alleen benieuwd of van Geel zo slim is om dat dan ook te accepteren.

In de eerste helft net zoveel voorzetten gezien dan de rest van het seizoen en dan staat er een spits van anderhalve meter hoog... Er moet naar de 16 gevoetbald worden maar daar missen we kwaliteit en vorm voor.

Vermeer
Karsdorp , v Beek , Kongolo , Woudenberg
El Ahmadi , Toornstra , Vejinovic of Ayoub
Boetius , Kuijt , Tighadouini

Clasie ,immers en Vilhena verkopen voor samen 14 miljoen.
Vejinovic 4 ,ayoub 3 , Tighadouini 1 miljoen investeren.

24 mei 2015 om 20:39

Ayoub, haha! Die gaat ons koploper maken.

Van het rechterrijtje welteverstaan. Kansloze aanwinst die absoluut niet het niveau heeft waar je naar moet streven, net als Tighadouini overigens. Vejinovic is een prima speler, maar niet de meest belangrijke positie waarop Feyenoord versterking nodig heeft momenteel. Er moet een goede linksback komen en een goede linksbuiten. Daarnaast een echt goede spits die garant staat voor minimaal 20 goals. Al zou dat alleen mogelijk zijn bij een verkoop van Kazim.

25 mei 2015 om 10:00

Je moet wel realistisch zijn ik heb ook liever Berghuis en Ziyech maar die komen natuurlijk niet.

25 mei 2015 om 11:16

Tighadouini heeft dit seizoen meer gescoord dan heel Feyenoord bij elkaar. En dan zeg jij dat hij niet goed genoeg is? Laten we even kijken waar hij het volgend seizoen speelt.

24 mei 2015 om 20:42

Hey van mij mag t, als jullie weer 4e willen worden prima be my guest
Ff serieus dit is toch geen kampioensteam. Dit moet er dus volgens jouw volgend jaar staan? Moehahahah

24 mei 2015 om 20:44

Okay dan wil je dus voor een plek in de play-offs gaan. Wat een armoe deze opstelling

24 mei 2015 om 20:57

Kuijt op de plek van Boëtius en Achahbar in de spits.

24 mei 2015 om 22:21

Niks mis met die opstelling. Alleen zou Achahbar bij mij altijd spelen. Of in de spits of op 10.

25 mei 2015 om 23:52

Precies oude Kuyt in de spits als aanvoerder en Achahbar in zijn rug. Zoals Tomasson vroeger ook speelde een 10 die meer aanvaller is dan middenvelder. Een blok op het middenveld met Toornstra en Karsdorp en Sleegers en Bilal op de flanken.

25 mei 2015 om 23:46

Ik zie liever Van Anholt komen voor de rechtsback positie zodat Karsdorp op het middenveld kan spelen. Hij was aanvankelijk een aanvallende middenvelder, maar heeft aangetoond verdedigend zijn mannetje te staan en loopvermogen te bezitten. Tighadouini zou een mooie versterking zijn en ook Sleegers komt eraan.

Kazim is eigenlijk een zelfde speler als manu , veel kwaliteit verschil zit er niet tussen hun maar ik denk wel dat kazim een meerdaarde is voor feyenoord gezien zijn prestaties van afgelopen seizoen

Een nieuwe linksback, Nelom is veels te onrustig waardoor weinig controle over de bal en balverlies.
Een nieuwe linksbuiten, Boetius was vandaag aan het dromen. Doet die de laatste tijd te vaak. Als er een dieptepass komt dan komt de bal altijd tegen zijn hak. En als dat niet gebeurd neemt hij de bal niet goed aan. Verder ziet hij de ruimte te laat, gebrek aan ervaring en inzicht denk ik. Maar ze moeten hem wel houden, is nog steeds jong en heeft potentie.

Verder een nieuwe middenvelder. Middenveld staat goed met Toornstra, El Ahmadi en Clasie. Maar je kan ze niet alle wedstrijden laten spelen. En als Clasie vertrekt heb je ook een vervanger nodig voor hem.

Kazim zou ik er sowieso bij houden, een echte vechter. Hem erin brengen als stootram. Is altijd handig. Kan wellicht niet goed voetballen, maar is ijzersterk en zweept het team op als het moet.

25 mei 2015 om 11:55

Kazim een echte vechter? Dat is echt alleen maar imago. De afgelopen vijf-zes wedstrijden heeft hij echt helemaal niets gedaan, niets wat in het voordeel van zijn ploeg was althans. Hij was lui, slap en vooral erg ineffectief. Achahbar brengt tien keer meer, al is hij klein en nog niet fysiek rijp. Ik wil heel, heel erg graag dat Kazim weer gaat wieberen, en als we daar een paar centen voor kunnen vangen, dan is dat mooi meegenomen. Maar het staat als een paal boven water dat hij per saldo helemaal niets brengt.

25 mei 2015 om 12:18

Daar ben ik het niet met je eens. Kazim kan nuttig zijn voor Feyenoord, alleen niet als basisspeler. Als stormram kan je hem toch prima gebruiken?
En ja, de laatste wedstrijden speelde (bijna) iedere Feyenoordspeler bedroevend. Te weinig passie, te weinig die bal kost wat het kost willen winnen.

Maar ik moet ook zeggen, als Feyenoord een bod krijgt op Kazim, boven 2 mln. Dan kunnen ze nadenken over een verkoop. Maar dat zien we allemaal wel. Eerst kijken wat Gio van plan is. Welk systeem en welke tactiek. Of Clasie weggaat, of er nog andere spelers bijkomen.

Zal van veel factoren afhangen wie blijven en wie niet. Ik hoop dat Kazim blijft omdat hij als stormram nuttig is.

volgend jaar manu/boetius/tighadouini kuyt basasickoglu
ziyech toornstra el ahmadi
dijks/van anholt van beek kongolo karsdorp
hahn/vermeer

Wat hoop ik van harte dat deze man verkocht wordt, Achahbar en Kuyt zijn vele malen beter. Ziyech halen voor op 10, Toornstra en el Ahmadi erachter. Een andere linksback en een buitenspeler, boetius en bilal laten concurreren met elkaar.

Als Feyenoord naar "the next level" wilt zal het toch echt in een andere vijver moeten vissen hoor.
Spelers als Immers en Kazim.. de zin "maar hij werkt zo hard" begint wel erg te vervelen.
Kan hij voetballen? Nee? Next.

Als je er wat geld voor kan krijgen (zeg meer dan 2,5 mil) dan meteen weg doen. Volgend jaar Kuyt in de spits zetten en Achabar er achter. Kazim komt te kort en zal ook niet meer beter worden. Daarnaast ga ik me steeds meer ergeren aan zijn negatieve gedrag in het veld en neemt hij vrijwel nooit het team (effectief) op sleeptouw.

Feyenoord heeft wel vaker een spitsen probleem als ze Kazim nou verkopen en van het geld wat ze al hebben en het geld van Kazim nou eens een goede spits kopen, maar het kan ook als je Kuyt in de spits doet of Achabar, want ze laten steeds verschillende spitsen spelen en dat is niet slim dan heeft die gene misschien niet genoeg speeltijd om zich te bewijzen, Feyenoord moet gewoon één vaste spits hebben.

Zo snel mogelijk verkopen erg zwakke spits en ook nog erg vervelend... je kunt ook niet op hem vertrouwen als coach.. doet op de gekste momenten de gekste dingen... Jammer dat de knvb 010/ kazim hand boven hoofd houdt.. met die elleboog(en) en dat hij labyat heeft gemept

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren