Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is aan ons om te zorgen dat Bale een rustige avond beleeft’

Laatste update:

Noord-Ierland debuteerde in Frankrijk op het EK en slaagde er meteen in de eerste ronde door te komen. The Green and White Army treft zaterdag in de achtste finale Wales en zal dan alles uit de kast moeten halen om de eerste overwinning sinds 1980 op the Dragons te behalen. Bondscoach Michael O’Neill is zich er in ieder geval van bewust dat zijn spelers hun handen vol zullen hebben aan Gareth Bale.

/

“De wijze woorden voor het team zijn eenvoudig: zorg ervoor dat je de wedstrijd van je leven speelt. De wedstrijd zal aanvoelen als een ouderwetse bekerkraker”, vertelde hij vrijdag aan een aantal verslaggevers. “We weten dat ons een enorme taak staat te wachten. Ik denk dat Wales de favoriet is, maar we speelden hier drie nachten geleden ook al tegen de wereldkampioen en we gaan dit toernooi geen moeilijkere wedstrijd meer krijgen.”

“Het belangrijkste is dat we als een team blijven verdedigen”, gaat O’Neill verder. “Dat is ons sterkste punt geweest en we hebben er vertrouwen uit geput. Het is aan ons om te zorgen dat Gareth Bale een rustige avond beleeft. Het belangrijkste is dat we er een bekerkraker van maken, we hebben een Engelse scheidsrechter (Martin Atkinson, red.) en we willen alles wat er mooi is aan het Britse spel laten zien. We willen het spel op de juiste manier spelen en ons best doen. We verwachten een ouderwetse Britse wedstrijd.”

Denk jij dat Noord-Ierland gaat winnen van Wales?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk wint noord-Ierland, zolang de bondscoach maar beseft dat de heer Grigg er in moet.

25 juni 2016 om 04:29

Haha zie het niet gebeuren.. Denk dat Wales 2-0 wint.. zou wel mooi zijn als hij dan een 'publiekwissel' krijgt zodat de fans nog even los kunnen gaan en NI waardig afscheid kan nemen van het ek

Gareth's on fire, your defence is terrified!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren