Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het heeft hem veel pijn gedaan, dat het bij Feyenoord niet is gelukt’

Laatste update:

Gertjan Verbeek wordt door vrienden en kennissen als de ideale man voor FC Twente gezien. De oefenmeester is in afwachting van een vervolg aan de vorige week opgestarte gesprekken. Verbeek is zonder meer een van de meest kleurrijke coaches van Nederland. Toch is hij iets veranderd. "Er is in zijn standpunten wat meer ruimte gekomen voor andere ideeën·, zo weet Foppe de Haan.

De Haan was docent van Verbeek op het CIOS, trainer van Verbeek bij sc Heerenveen en ook trainer van de Friezen toen hij Verbeek als assistent aanstelde. "Daarbij speelt ook een rol, dat hij nu een vriendin en een dochtertje heeft. Dat heeft in zijn voordeel gewerkt", zo verzekert De Haan in De Telegraaf. Henk de Jong, trainer van De Graafschap, is sinds de CIOS-tijd een goede vriend van Verbeek en kan dat alleen maar beamen. "Het is goed voor hem om ook met andere dingen buiten het voetbal bezig te zijn. Het geluk met zijn vriendin en dochtertje Sinne geeft hem ook rust."

De Jong omschrijft Verbeek als 'een heel lieve man, die gek is met zijn spelers'. "Ik denk, dat hij heel goed bij FC Twente past. Hij komt uit Enschede en al zijn leven lang heeft hij daar een keer willen werken. Je weet als club wat je binnenhaalt. Hij heeft het bij de meeste clubs goed gedaan." Bij Feyenoord ging het echter niet goed en moest hij wijken. "Het heeft hem veel pijn gedaan, dat het daar niet is gelukt. Daar heeft hij enorm veel van geleerd. Hij wilde te snel en kreeg daarin de mensen niet mee. Hij geeft toe dat hij dat nu anders aangepakt zou hebben."

De Jong vindt het dan ook goed dat Verbeek nu een vriendin en een dochtertje heeft. "Zijn vriendin Sabine past heel goed bij hem en stuurt hem ook wat bij. Gertjan is iemand, die af en toe wat moet worden afgeremd. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, werkte bij AZ samen met Verbeek en ziet paralellen met het AZ van toen en het FC Twente van nu. AZ wilde door een schuld van 26 miljoen euro alle goede spelers verkopen, het salarishuis halveren en toch dezelfde resulaten halen. "Gertjan begon heel hard te lachen, maar uiteindelijk hebben we in drie sessies van vier uur elkaar toch weten te vinden."

Denk jij dat Gertjan Verbeek trainer van FC Twente wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na de lovende woorden van Henk de Jong begin ik te twijfelen aan de kwaliteiten van Verbeek. Ik maak de Jong nu bijna een jaar bij de Graafschap mee en ik zie bijna altijd iets anders dan de Jong. Het lijkt er soms op dat hij meer met zijn imago bezig is als met de wedstrijd.
Maar ik twijfel of Verbeek een goede trainer voor Twente is. Voor mijn gevoel is rust voor Twente belangrijk op dit moment, en met Verbeek haal je geen rust in huis.

27 oktober 2017 om 10:36

Ik denk eigenlijk dat Verbeek wel kan zorgen voor een goede 'basis' bij Twente; goed in de organisatie, een duidelijke speelstijl en juiste mannen op de juiste plek. Ook trekt hij zich niet veel aan van de buitenwacht en kan hij dat dus ook weghalen bij de groep. Maar de keerzijde is dus inderdaad wel dat ze hem zijn gang moeten laten gaan.

Een nuchtere man naar mijn hart. Draait er niet omheen en is lekker direct. Doet wat hij wil en laat zich door niemand tegen houden. Weet ook het maximale uit talent te halen. Feyenoord kwam te vroeg voor hem maar heeft daar enorm van geleerd. Ik verwacht dat hij Twente weer op de rails krijgt en volgend seizoen een derde, vierde of vijfde plaats weten te behalen. Daarna zal hij nog een topclub doen in de Eredivisie. Uiteindelijk zou ik het niet gek vinden om hem ook in een topcompetitie aan het werk te zien. Heel Nederland onderschat Verbeek.

27 oktober 2017 om 10:43

Twente gaat komend seizoen echt niet bij de top 5 spelen. Naast Psv, Feyenoord, en Ajax lopen een AZ, Vitesse en Utrecht er ook nog.
Als Twente de komende 2-3 jaar in het linke rijtje eindigt is het al goed gedaan en hopelijk kunnen ze in die tijd de schulden een stuk weg werken.

27 oktober 2017 om 10:56

Dat klopt. Ik geef ook 'volgend seizoen' aan want er zullen nog wel wat versterkingen komen. Bij Verbeek mag je hoge verwachtingen hebben want hij weet bijna altijd het maximale uit zijn ploeg te halen.

27 oktober 2017 om 12:10

Van welk geld verwacht je dat Twente echte versterkingen haalt om bij de top 5 uberhaupt in de buurt te komen ?

27 oktober 2017 om 12:58

Verbeek brengt ontzettend veel commercie met zich mee. Als hij tekend is een club al snel miljoenen rijker. Denk dat ze spelers als Hendrix en Kluivert prima kunnen aantrekken. Die gaan nooit de top halen maar zijn goed genoeg voor de subtop van de mickey mouse.

27 oktober 2017 om 13:59

Wat ? Kluivert en Hendrix spelen bij de beste clubs van Nederland maar gaan voor minder geld wel naar Twente ? En Ajax en Psv willen zeker een schijntje voor die speler ?

Iedereen roept nu wel dat Verbeek het niet goed gedaan heeft, maar feit is natuurlijk dat hij bij Feyenoord door een stel zwaar overschatte routiniers is genaaid en geliquideerd. Weet u het nog, de spelers die zich tegen hem keerde? Of all people, Theo Lucius, Henk Timmer, Kevin Hofland, Tim Decler, allen tot die tijd totaal niets gepresteerd hebbende, vonden de aanpak van Verbeek te hard en te zwaar. En sulletje Van Bronckhorst liet zich door deze 'absolute top-spelers' gebruiken en mocht als een Jan Lul de boodschap over brengen naar het bestuur. Ook zeer kwalijk, de enige routinier die wél wat gepresteerd had in het voetbal, Roy Makaay, hield link zn mond dicht. En het allerergste, dat groepje oproerkraaiers, dat er vóór dat conflict al helemaal niets van had gebakken in hun loopbaan als profvoetballer en dat de ene wanprestatie na de andere leverde, heeft er na het ontslag van Verbeek nóg minder van gebakken en was binnen no time weer vertrokken bij Feyenoord.
Ook de Feyenoord directie heeft zich, waarschijnlijk onder druk van een paar investeerdertjes die dat groepje nono's had binnen gehaald, heel erg laten kennen. De jongere spelers, de toekomst van de club, liepen weg met Verbeek. Maar de directie koos de kant van een relatief klein groepje overjarige, niets presterende oudere spelers. Dat was minstens zo'n grote schande als het optreden van dat groepje spelers.

27 oktober 2017 om 13:35

Bedankt voor deze samenvatting, dit is precies wat er is gebeurd en ook een goede reden dat Verbeek met tegenzin van de fans is weggegaan. Ik wil hieraan nog toevoegen dat naast de incompetentie van het bestuur inzake Verbeek ook Bert van Marwijk een zeer kwalijke rol heeft gespeeld in dit verhaal. Bert zou namelijk bij zijn wederaanstelling hebben aangedrogen op deze oude overschatte heren en zou wel even Champions League halen, maar peerde hem echter na 1 seizoen naar het Nederlands elftal. Ook al heeft Verbeek zijn mindere punten qua persoonlijkheid, doe mij altijd alsnog maar liever de krachtige Verbeek met principes en recht door zee, dan een wegloper ala Bert. Doet me aan andere kant wel weer goed dit verhaal dat dit verleden is, we nu een goeie TD hebben en de club weer gezond is!

27 oktober 2017 om 13:35

Bedankt voor deze samenvatting, dit is precies wat er is gebeurd en ook een goede reden dat Verbeek met tegenzin van de fans is weggegaan. Ik wil hieraan nog toevoegen dat naast de incompetentie van het bestuur inzake Verbeek ook Bert van Marwijk een zeer kwalijke rol heeft gespeeld in dit verhaal. Bert zou namelijk bij zijn wederaanstelling hebben aangedrogen op deze oude overschatte heren en zou wel even Champions League halen, maar peerde hem echter na 1 seizoen naar het Nederlands elftal. Ook al heeft Verbeek zijn mindere punten qua persoonlijkheid, doe mij altijd alsnog maar liever de krachtige Verbeek met principes en recht door zee, dan een wegloper ala Bert. Doet me aan andere kant wel weer goed dit verhaal dat dit verleden is, we nu een goeie TD hebben en de club weer gezond is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren