Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het Elftal v/d Week in samenwerking met Opta: record voor Berghuis

Laatste update:

Wie waren in de afgelopen Eredivisie-speelronde volgens de statistieken van Opta de beste spelers op hun positie? AZ, dat met liefst 6-0 won van PEC Zwolle, is na speelronde 34 hofleverancier met drie spelers. Uit de traditionele top drie levert alleen Feyenoord een speler af.

DM: Sergio Padt (FC Groningen), statistiek: vijf reddingen - Padt hield voor de 28e keer een clean sheet met FC Groningen in de Eredivisie en achterhaalt Bas Roorda als gedeeld vijfde op de all-time lijst van clean sheets voor FC Groningen-keepers.

RV: Tim Breukers (Heracles Almelo), statistiek: twee intercepties - Breukers maakte zijn eerste doelpunt in 225 Eredivisiewedstrijden, voorafgaand aan het duel met Sparta was de rechtsback van alle huidige Eredivisiespelers de veldspeler met de meeste duels zonder doelpunt.

CV: Dario Dumic (FC Utrecht), statistiek: acht uitverdedigende acties - FC Utrecht bleef in zestien van de zeventien thuisduels dit seizoen ongeslagen, een evenaring van het clubrecord, voor het laatst behaald in 2001/02.

CV: Pantelis Hatzidiakos (AZ), statistiek: 97 procent passzuiverheid - AZ hield voor de zesde keer dit Eredivisie-seizoen de nul in een thuisduel, de laatste keer dat dat lukte voor dit seizoen was in 2013/14 (ook 6).

LV: Konstantinos Tsimikas (Willem II), statistiek: 83 procent van zijn persoonlijke duels gewonnen - Tsimikas was dit Eredivisieeseizoen betrokken bij zes Eredivisiegoals (3 goals, 3 assists), het meeste namens een Willem II-verdediger sinds Frank van der Struijk in het seizoen 2007/08 (4 goals, 4 assists).

CM: Adam Maher (FC Twente), statistiek: 42 passes op de helft van de tegenstander - Maher was doelpuntenmaker (1) of aangever (4) bij vijf van de laatste negen Eredivisiedoelpunten van FC Twente.

CM: Tsiy William Ndenge (Roda JC), statistiek: 93 procent passzuiverheid - Ndenge kwam voor het eerst in zijn loopbaan tot een assist in opeenvolgende Eredivisieduels.

CM: Ben Rienstra (Willem II), statistiek: acht keer balbezit veroverd - Rienstra scoorde dit Eredivisie-seizoen tien keer, meer dan in zijn acht voorgaande seizoenen bij elkaar (9 goals).

RA: Alireza Jahanbakhsh (AZ), statistiek: vijf schoten op doel - Jahanbakhsh (21 goals) is de derde AZ-speler die topscorer werd van de Eredivisie in de laatste tien seizoenen, geen ander team leverde er in deze periode meer dan twee.

CA: Wout Weghorst (AZ), statistiek: negen balcontacten in de vijandelijke 16 - Weghorst (18) werd met Jahanbakhsh (21) het tweede AZ-duo in de clubhistorie met achttien of meer Eredivisiedoelpunten in een seizoen (eerder Kurt Welzl en Pier Tol in 1980/81).

LA: Steven Berghuis (Feyenoord), statistiek: 65 balcontacten - Berghuis kwam voor het eerst in zijn loopbaan in zes opeenvolgende competitiewedstrijden tot een goal of assist, een persoonlijk record.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren