Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het blijft ongelooflijk dat PSV toen geen kampioen is geworden’

Laatste update:

In het seizoen 2012/13 was PSV in aanvallend opzicht oppermachtig: de Eindhovenaren maakten liefst 103 doelpunten. Kampioen werd PSV echter niet: men kreeg te veel doelpunten tegen en Ajax ging er met de titel vandoor. Daar snapt Toon Gerbrands, de kersverse algemeen directeur van de club, nog steeds niet veel van.

/

“Het blijft ongelooflijk dat PSV twee seizoenen geleden geen kampioen is geworden”, begint Gerbands in het Eindhovens Dagblad. “Meer dan honderd goals in een competitie, zoveel kwaliteit. Dan was er geen negativiteit geweest.”

Gerbrands was de voorbije seizoenen werkzaam in Alkmaar bij AZ. Hij ziet een groot verschil met PSV, waar hij nu werkzaam is. “Spelers verkopen gaat hier makkelijker, inkopen is juist moeilijker omdat het over hogere bedragen gaan en spelers veel keuze hebben”, verzekert de sportbestuurder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zelf de kampioenswedstrijd was al gespeeld

12 juli 2014 om 11:37

Probeer maar weer grappig te doen hoor. Jammer genoeg faal je en was 'de kampioenswedstrijd' een seizoen daarvoor.

12 juli 2014 om 11:40

Toch was het grappig

12 juli 2014 om 11:47

Jep toch was het grappig

12 juli 2014 om 11:48

Zo hebben er wel meer rare uitspraken. Wat dacht je van Henk ten Cate? Destijds coach van ajax. Die vond dat de gescoorde vrije trappen van Psv tegen ajax niet telde als goals. Whoehahaha!!!! Hij telde ze niet!!! hahaha

12 juli 2014 om 12:00

Ach, wie het laatst lacht, lacht het best. Al vier jaren op rij met het gemiep vanuit Eindhoven dat is pas hilarisch :D

12 juli 2014 om 12:05

Ja en daarvoor was het Ajax 6 jaar niet gelukt! Dus dat was dan ook hilarisch?

Ghehehe.

12 juli 2014 om 12:05

In Eindhoven weten we hoe leuk het is, haha

12 juli 2014 om 12:27

ach alle topclubs maken dit mee. een aantal jaar geleden werd ajax 2e achter twente dat terwijl ajax 86 pnt had en 110 goals. ook dat was ongeloofelijk dat er met die selectie geen kampioenschaal gehesen werd.
psv komt er heus wel weer bovenop. en tot die tijd genieten wij van die ellende waar psv nu in zit..hun hebben zich 6 jaar kunnen vermaken met ons verdriet

12 juli 2014 om 12:32

Wij hebben ook 5 jaar ook rij genoten van al jullie gemiep. Nu zijn jullie even aan de beurt. Onze jaren komen wel weer...

12 juli 2014 om 12:37

Poeh, moeten we al zover terug de historie in gaan om te lachen daar? Dat is wel ernstig hoor! Overigens die 6 jaar tikken jullie nu ook aan, ik moet zeggen dat het inderdaad smullen is.

12 juli 2014 om 12:39

Biggles

6 jaar voor ajax indd

Voor psv is het al even tellen.... 1 jaar AZ 1 jaar Twente en 4 jaar Ajax en de laatste keer was 2008 voor Psv... op zijn vroegst weer 2015

= 7 jaar! Stilte graag!

12 juli 2014 om 12:47

Stilte graag??? Never nooit!!!

Dat jullie genieten (julie vinden het zelfs hilarisch) van een aantal jaren "droog" staan van een club, is daaraan toe. Maar vergeten dat het je eigen club ook is overkomen. Hypocriet, nietwaar? Of kijken jullie nooit in eigen keuken? zou je wel moeten doen. Daar leer je van!

12 juli 2014 om 13:13

Als er iemand eens in eigen keuken moet kijken in plaats van bij anderen en daar over te zeuren dan is het de club uit Eindhoven wel haha.

12 juli 2014 om 13:14

Man wat een sneue figuren hier. Je supportert toch je eigen club? Juich dan gewoon voor je eigen club joh. Dat jullie je zo bezig houden met de nederlagen van andermans club zeg, ongelooflijk.

12 juli 2014 om 13:19

JK-Ajax,

Blijf maar lekker kinderachtig doen! Schijnbaar heb jij dat nodig. En geniet maar van de niet behaalde tittels van Psv opeenvolgende jaren.

Het is zoals Inkeajacied het zegt

"je supportert toch je eigen club? Juich dan gewoon voor je eigen club joh. Dat jullie je zo bezig houden met de nederlagen van andermans club zeg, ongelooflijk."

So true!

12 juli 2014 om 13:34

Ach het begint allemaal omdat je een geintje van de eerste niet kan hebben en direct Ajax erbij gaat halen. Hypocriet haha.

12 juli 2014 om 13:38

Nee hoor! Dat maak jij ervan.
Een geintje kan ik zeker wel tegen. Maak ook graag gein.

Maar juist jij kan er niet tegen en gaat kinderachtig reageren. Jij vind iets hilarisch, wat je eigen club ook is overkomen. Dus vraag ik....(let wel, ik vraag) of je dat dan ook hilarisch vond. En jij kan daar ineens niet tegen.

Dus hypocriet? ja....jij!

12 juli 2014 om 13:49

Wie haalt er in een PSV topic direct weer Ajax erbij? Dat ben jij toch zeker? Ik lach me stuk om alle praatjes vanuit Eindhoven, altijd maar met het vingertje wijzen naar anderen maar niet de hand in eigen boezem steken.

12 juli 2014 om 13:54

Ach...stel je niet aan! het ging toch over een uitspraak? nou, die van mij ook. man man man..hoe oud ben jij?

Je verzint elke keer weer een andere reden! Ik krijg echt het idee dat ik met een kind van 9 jaar te maken heb. Kom op....doe niet zo kinderachtig en laat het liggen!!

Ik stop er nu mee. Het gaat je goed!

12 juli 2014 om 14:26

Stel je niet aan.... Voorlopig ben jij de gene die zich alle opmerkingen het meeste aantrekt, en dat is precies de rede dat ze doorgaan met opmerkingen maken. Opmerkingen en plagen zijn dingen die je mag verwachten richting je rivalen na 4 kampioenschappen op rij hoort erbij.

On: beetje zelfde als ajax met Henk ten Cate prachtig voetbal met veel doelpunten ennook geen kampioen.

12 juli 2014 om 14:28

Respect man. Ik vrees wel dat het een schreeuw in de woestijn is, maar petje af voor je poging.

Het kan niet anders dan dat Gerbrands gaat concluderen dat marcel brands het al jaren op rij niet lukt een fatsoelijk uitgebalanceerde selectie weet te formeren. Ik hoop het. En dan EXIT.

12 juli 2014 om 14:28

Huntie020

Natuurlijk! weer zo een!

12 juli 2014 om 15:31

Ach.. Je moet er gewoon boven staan man! Ik vind de grap nog steeds wel leuk al is hij in deze helemaal niet van toepassing. Het was gewoon een hele domme uitspraak van een domme speler, dat er nu nog opmerkingen over gemaaky worden is opzich te begrijpen en moet je hier als suppprter gewoon om kunnen lachen, hij speelt immers niet meer voor psv en iedereen is het ermee eens dat het een domme uitspraak was dus opzich logisch dat je af en toe dit soort opmerkingen nog voorbij ziet komen.

Psv maakt evenals ajax een tijd geleden een klote periode door en daar baal je van als supporter maar goed ooit doorbreek je die serie en dan is de blijdschap groter dan ooit tevoren!! Kortom; ieder nadeel heeft zijn voordeel!

Wel denk ik dat psv iets moet veranderen aan de scouting want ze halen enkel spelers die zich reeds bewezen hebben, dan kan het enkel tegenvallen! De laatste jaren heeft dit niet geresulteert in een kampioenschap en nu komen ze weer aan met de Jong terwijl je Locadia hebt. Afijn, ik hoop dat ik er naast zit maar ik denk dat dit weinig zoden aan de dijk zet... Maar nogmaals ik zal mijn fout toegeven als blijkt dat de Jong en andere spelers Psv naar een kampioenschap schieten.

Ik hoop echter dat het nog even duurt want ik heb liever dat ajax kampioen wordt maar dat zal bij jou wel anders zijn!

12 juli 2014 om 16:23

Natuurlijk was het een domme uitspraak. dat zeg ik ook in mijn eerste reactie. Ik geef daarbij aan dat er "meerdere" domme uitspraken zijn geweest. En noemde ten Cate. Helaas sprong dat bij sommigen in het verkeerde keelgat. Maar hierdoor gaf ik aan dat "de kampioenswedstrijd" ook een domme uitspraak was.

Doordat JK Ajax mijn reactie niet kon waarderen. Is de discussie losgebarsten.

jammer.....het begon met een reactie op een geintje,jammer dat JK ajax en sommige anderen een geintje ten koste van Ajax niet kunnen hebben.

maar ik zal erboven staan. Het is namelijk hun probleem en niet de mijne dat ze het zich zo aantrekken.

Verder ben ik het met je eens. Ik weet niet of De Jong een goede zet is geweest van Psv. Ik verwacht er niet veel van (kan het wel meevallen uiteindelijk als die het goed doet haha).

Maar voor mij wordt het wel eens tijd dat we in eindhoven weer eens wat kunnen vieren. Het heeft lang genoeg geduurd.

12 juli 2014 om 17:14

Achja PSV heeft ookal 5 of 6 jaar niks dus handje klap.

12 juli 2014 om 18:25

JK Ajax

Wat ben jij zielig bezig zeg

12 juli 2014 om 18:45

JK-Ajax

Zo zielig als jou zie je ze niet vaak.

Support gewoon je eigen club en ga niet lachen om andere clubs, vroeg of laat krijg je precies hetzelfde een keer terug.

12 juli 2014 om 14:35

Echt heel grappig idd

Ajax had dat ook toen Twente en Ruiz er met de titel van door gingen. Ajax had ook de 100 gepasseerd. Maar het is de eredivisie zal vast nog wel eens voorkomen.

Hahaha dat vindt hij ongelofelijk? Wat te denken van het seizoen onder Henk bij Ajax? We kwamen zelfs 1 goal tekort en hadden een super selectie voorzien van toppers in iedere linie!!! Sowieso was kwaliteit toen echt gewoon kwaliteit in de eredivisie. Nu krijgt bijna iedere eredivisie speler die een balletje hoog kan houden de stempel als: kwalitatief goede speler.

Spelers kopen verkopen..hij praat alsof voetbal pure handel is. En just daarom werden we geen kampioen. Slechte organisatie van achteruit en gebrekkige discipline waren / zijn de problemen. Mag hopen dat dat dit seizoen wordt aangepakt, want wedstrijden zonder instelling zijn gewoon het kijken niet waard. Vrees alleen het ergste metwijnaldum types..

De discipline of motivatie was er niet voldoende net zoals ze balans er in 2012/2013 niet goed genoeg bij PSV in was. Verder hadden ze erg veel kwaliteit met Strootman, Van Bommel, Narsingh, Mertens, Lens enzv.

Het is niet ongeloofelijk oke ze hadden een heel sterk middenveld en aanval maar de verdediging en keeper waren verschrikkelijk.

Kwam vooral door hun slechte verdediging.en Dick Advocaat heeft er natuurlijk ook een aandeel in.die man heeft alleen bij Zenith iets goeds gepresteerd.voor de rest is het een waardeloze coach!

12 juli 2014 om 12:00

Superlex,ik sta 100%achter uw reactie.
Advocaat heeft er een handje van weg om een club te destablizeren.
Een beetje "verschroeide-aarde "achter zich laten.
""waardeloze coach""de heer(?) Advocaat.

12 juli 2014 om 12:36

Zijn eerste periode bij PSV was succesvol.
Vervolgens pakte hij gelijk de tripple bij Rangers. lijkt me ook niet verkeerd.
Bij AZ heeft hij het prima gedaan, zowel zijn eerste als tweede periode.

Maar ach, we weten inmiddels dat jij negatief over iedereen bent.....

12 juli 2014 om 12:42

Wat zit je nou te zeiken man.ben ook vaak genoeg positief.maar dat lees je natuurlijk niet.

Advocaat zijn 1e periode bij psv was ook niet echt goed hoor.verdiep je er maar eens in wat voor materiaal hij toen had.als je daar ook geen kampioen meer mee wordt.en zo geweldig speelden ze toen niet hoor.

En bij Glasgow een tripple halen was toen niet zo heel moeilijk hoor.

Zenith was wel heel goed.daar ben ik wel positief over.

12 juli 2014 om 18:27

Hij was wel idioot genoeg om Waterman te verkiezen boven Tyton...

12 juli 2014 om 13:55

Je weet wel dat Dick Advocaat er op aan stuurde om 1 of 2 verdedigers te halen, maar dat hij Hiljemark, een middenvelder, kreeg in plaats van verdedigers waar hij om vroeg? Kan je hem weinig verwijten, heeft gewoon een goede prestatie geleverd met dat team, waar Marcelo, Derijck, Bouma en Zanka je centrale verdedigers waren...

12 juli 2014 om 14:36

Ok,maar dan nog had ie buitegewoon goed materiaal.vergeet ook niet dat ie de bekerfinale ook nog eens verloor.toen het seizoen begon zei hij duidelijk dat ie kampioen zou worden!!na het seizoen zegt ie dat ie het helemaal niet zo slecht gedaan heeft met een 2e plek en een beker finale.

Waardeloze flapdrol is het.

Ik vind het ook raar dat Brands nog steeds op zijn plaats mag blijven zitten.hij heeft sportief gezien ook gefaald.hij had voor een betere verdediging moeten zorgen.

Er waren 5 redenen waarom PSV toen geen kampioen werd:

Ze hadden een moeilijke spelersgroep, lastige jongens met sterallures, waardoor je geen goede teamspirit krijgt.

Er was niet geinvesteerd in een goede verdediging. Ze kregen ook veel te veel doelpunten tegen.

Van Bommel was al opgebrand. Hij liep wel te commanderen maar kon het niet meer belopen. Maakte ook dat andere speers hem niet meer respecteerden.

Advocaat was niet de juiste trainer voor PSV op dat moment. Had maar een jaarcontract. Het viel mee dat hij het karwei afmaakte; was allang duidelijk dat hij zou gaan. Leidt tot autoriteitsverlies.

Waterman was geen goede keeper, maar dat had slechter af kunnen lopen.

12 juli 2014 om 12:08

6 redenen, Ajax was gewoon stabieler, met minder uitschieters maar dus ook naar beneden. Won niet met 7-0 enz. maar gaf gewoon veel minder weg.

12 juli 2014 om 12:32

Klopt, maar dit bericht ging over Psv, dus vond ik Ajax niet relevant

12 juli 2014 om 12:53

Aha, dan zijn het dus vanuit de kant van PSV 5 redenen, dacht dat je in het algemeen bedoelde.

Juist dat maakt het voetbal tot de leuke sport dat het is... vooraf kan je een hele goeie selectie hebben met kwalitatieve toppers, het gaat er (gelukkig) nog steeds om wie het team heeft dat het beste met elkaar tot resultaten komt.

ajax heeft ook zo seizoen gehad met suarez

2012/2013 was een prachtig seizoen voor mij. Ik weet nog dat behalve het feit dat Ajax kampioen werd, ook bij PSV de kampioensstress gigantisch was. Ik denk dat, naast het kampioenschap van Ajax, het leukste moment van dat seizoen was dat Pieters zijn vuist in die ruit parkeerde. Haha, daar kan ik nog steeds om lachen

dat krijg je als je psv heet

Ajax 2x verloren . PSV 9x. Dan kun je soms wel met 6 a 7 -0 van de tegenstander winnen , je moet ook verdedigen. Als je 9 x verliest in een seizoen verdien je geen kampioenschap. Kijken naar alleen de doelpunten is dus best kansloos als je er ook veel tegenkrijgt

Mensen, Oranje speelt vanavond voor de 3e plek. Bedankt VZ voor het opnaaien!! Laten we alsjeblieft nog als een blok achter Oranje gaan staan.

12 juli 2014 om 13:19

Lekker belangrijk die wedstrijd om de 3e/4e plaats.

12 juli 2014 om 13:26

Kan belangrijk zijn voor een ander eindtoernooi. Oranje kan nog een aantal punten behalen. Zodat je volgende keer wel groepshoofd bent.

Dus ja....belangrijk.

12 juli 2014 om 20:39

Laatste Ek waren we groepshoofd. werden we roemloos laatste met 0 punten.dit Wk geen groepshoofd. werden we glansrijk 1e met 9 punten.

Dus nee... niet belangrijk

12 juli 2014 om 21:09

Wel belangrijk voor Nederland. Dat het toen niet goed ging heeft daar niets mee te maken. Het scheelt ook nog eens 2 miljoen euro. Is toch meegenomen.

groepshoofd zijn heeft zeer zeker wel zijn voordelen.

Vind jij het maar onbelangrijk. Ben maar zo! Het heeft wel degelijk belang!

allemaal leuk en aardig dat je tegen de kleinere ploegen met 6 of 7 doelpunten verschil wint maar in de topwedstrijden gaf psv niet thuis. Ook was de ploeg, ondanks dat van bommel en strootman er liepen, mentaal erg labiel en was het vaak geknakt als de ploeg achterkwam. Je verliest niet voor niets tien keer in de competitie. Ajax was op vele vlakken gewoon veel verder dan psv zoals slimheid, een vast systeem, degelijkheid dus niet door de ondergrens zakken, mentaal. Bij ajax zat overal een gedachte achter en dat heb ik bij psv, dat op papier een betere selectie had, veel minder gezien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren