Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Herrera rekent op transfer; Ajax en PSV genoemd als bestemmingen

Laatste update:

Ajax en PSV hebben de beste papieren om Edson Álvarez naar Nederland te halen. Dit meldt Soy Fútbol woensdag op basis van uitspraken van Miguel Herrera, trainer van de verdediger bij Club América. De keuzeheer van de Mexicaanse club verwacht dat zijn pupil op korte termijn de stap richting Europa waagt. De interesse van beide Nederlandse clubs komt niet uit de lucht vallen, want volgens binnen- en buitenlandse media zijn Ajax en PSV al langer bezig met de verdediger en brachten de Eindhovenaren naar verluidt eerder al een bod uit.

El Universal meldde begin deze maand nog dat Wolverhampton Wanderers in pole-position lag om de 21-jarige verdediger uit Mexico naar de Premier League te halen. The Wolves waren uit op een huurdeal met de werkgever van de 22-voudig international, die naar nu blijkt toch misschien in de Eredivisie opduikt. Herrera benadrukt overigens dat zijn club nog geen officieel bod heeft ontvangen. Ook over een transferbedrag zijn nog geen mededelingen gedaan. In de Mexicaanse media werd Álvarez ook al gelinkt aan Atalanta, Fiorentina en Internazionale.

Álvarez neemt momenteel met de nationale ploeg van Mexico deel aan de Gold Cup, met Canada donderdag als eerstvolgende tegenstander. In de eerste wedstrijd werd Cuba met ruime cijfers verslagen (7-0). Mocht de verdediger, wiens contract bij Club América nog twee jaar doorloopt, kiezen voor PSV, dan krijgt hij te maken met landgenoten Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. “Ik zie hem niet bij ons blijven. Hij is een speler die de aandacht heeft getrokken van veel clubs uit Europa. Maar zolang hij nog bij ons onder contract staat, beschouw ik hem als onze speler. Maar gezien zijn kwaliteit en leeftijd is hij momenteel een interessante speler”, wordt Herrera geciteerd door TVC Deportes.

De talentvolle verdediger werd het afgelopen seizoen regelmatig in verband gebracht met Ajax en PSV. Mocht hij naar Amsterdam verkassen, dan lijkt hij de plek in te nemen van Matthijs de Ligt. Laatstgenoemde wordt al geruime tijd gelinkt aan de grootste clubs uit Europa. Bij PSV is men op zoek naar een centrumverdediger nadat Daniel Schwaab besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Volgens het Eindhovens Dagblad is Torino-verdediger Lyanco Vojnovic topkandidaat om Schwaab te doen vergeten in het Philips Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor zowel Ajax als PSV een versterking naar alle waarschijnlijkheid. Maar wat moet Ajax met nog een CV? Je hebt Schuurs, Magallan, Pierrie, Blind en die nieuwe Argentijn. Waar je overigens op dit moment alleen van kan zeggen dat Blind goed genoeg is. Snap het plan van Ajax wat dat betreft op dit moment niet, al is het huidige centrum niet goed genoeg.

19 juni 2019 om 21:54

Die nieuwe argentijn was voor de linksback positie meen ik.

Pierie en Schuurs zijn er (nog) niet klaar voor, het lijkt me heel nuttig om deze jongen er bij te hebben.

19 juni 2019 om 22:01

Klopt, die word klaargestoomd voor als Tagliafico vertrekt na komend seizoen.

Daarom juist. Ajax geeft dan in 2 jaar tijd meer dan 15 miljoen uit aan 3 Cv’s die of niet goed genoeg zijn (Magallan) of er nog niet direct staan (Schuurs, Pierrie) waarvan ik ook bij alle 3 twijfel of het wel wat word. Had liever gezien dat Ajax van die 15 miljoen een topper ala Blind Tadic had gekocht, al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

19 juni 2019 om 22:06

Pierie en Schuurs gaat minimaal nog 1 jaar duren. Die zijn misschien leuk voor tegen het rechter rijtje maar daar kan je natuurlijk niet mee aankomen in de CL. Ze zijn daarnaast ook gehaald als talenten die de tijd krijgen.

Dan blijven alleen Magallan en Martinez over als back-up, waar Martinez vgm als linksback wordt gezien.

En ik geloof echt nog wel dat Overmars een topper weet te strikken hoor. Propper en Promes zouden mooi zijn.

19 juni 2019 om 22:17

15 miljoen voor 3 cv die het misschien niet redden klinkt misschien veel, maar ze moeten ook een bank hebben en mocht er 1 het wel redden gaat hij ook zo weer voor 20 weg.

19 juni 2019 om 22:37

Overmars anticipeert op de zomer van 2020, dat weet je zeker dat alle sterkhouders van dit seizoen zo ongeveer weg zijn.

19 juni 2019 om 23:06

Wat vreemd is en wat niet in dit artikel vermeld wordt is dat Alvarez 3 weken geleden zijn contract heeft verlengd bij America. Er staat dat hij nog twee jaar vastligt, maar dat klopt niet, dat is nu drie jaar. Maar goed zijn trainer zal er meer kijk op hebben dan ik en het kan zijn om de prijs op te drijven, in dat geval is het wel heel loyaal van deze speler. Ben afgelopen maanden een paar keer bij America geweest en hij noch elke andere speler heeft indruk op me gemaakt. Maar ja ik ben geen scout en zie we vaker niet wat een speler voor potentie heeft.

20 juni 2019 om 01:28

@messibazoer

" Ajax geeft dan in 2 jaar tijd meer dan 15 miljoen uit aan 3 Cv’s die of niet goed genoeg zijn (magallan) of er nog niet direct staan (schuurs, Pierrie) waarvan ik ook bij alle 3 twijfel of het wel wat word. "

Klopt niet. Je schrijft "die niet goed genoeg zijn", maar dat is niet meer dan jouw mening. Overmars, de scouting en de technische staf zijn duidelijk een andere mening toegedaan, die kopen natuurlijk geen spelers waarover ze twijfels hebben. In NL lopen geen spelers rond die aantoonbaar beter zijn, waardoor een eventuele speler die in jouw optiek wel goed genoeg is uit het buitenland moet komen. Van Reyes of Alvarez, die in dat kader worden genoemd, moet nog maar worden afgewacht of ze over de juiste kwaliteiten beschikken om een meerwaarde te zijn voor Ajax, aangezien het Nederlandse voetbal totaal anders is dan het Mexicaanse. Ook Guti heeft het bij PSV moeilijk en staat in de pikorde achter de eigen jeugd van Psv. Tel daar bij op dat speler die van buitenaf naar Ajax komt, doorgaans een jaar nodig heeft om zich aan te passen en je kunt je afvragen of het gras wel zoveel groener is aan de overkant als jij veronderstelt en of je bijv. Schuurs en Pirie niet beter de kans kunt geven om zich te bewijzen ipv ze af te branden voor ze de kans hebben gekregen om dat te doen. Als je zegt dat ze niet goed genoeg zijn, is dat waarschijnlijk omdat je ze langs dezelfde meetlatt legt als De Ligt en die als referentiekader gebruikt. Maar welke speler je ook kiest, hij zal sowieso twee klassen minder zijn. De Ligt gaat niet zo maar weg, maar omdat hij zo goed is dat hij niet te behouden is en een opvolger die wat kwaliteiten betreft zelfs maar een beetje in de buurt komt van De Ligt, is onhaalbaar. Dus waarschijnlijk kan je als Ajax het beste doen waar je groot mee bent geworden en dat is talenten een kans geven.

19 juni 2019 om 23:45

@messibazoer

Alvarez is 1.90 meter en zo een verdediger heb je gewoon nodig. op Schuurs na kan je geen centrum gaan formeren dat bestaat uit twee van de andere namen want dan kom je gewoon lengte tekort. Martinez bv is maar 1.78 meter en Blind maar 1.80 meter. als je die beiden in het centrum gaat zetten verlies je elk kopduel

20 juni 2019 om 01:33

Dat klopt natuurlijk niet helemaal. Je kunt een centrum vormen met een gemiddelde van 1.50 meter maar elk kopduel winnen. Hetzelfde gaat op dat je met een centrum van 2.00 meter elk kopduel gaat verliezen. Indien een kleine speler een goede time en sprongkracht heeft, dan kan het. Ik begrijp je punt, maar alleen op basis van lengte kun je niet zomaar oordelen.

20 juni 2019 om 07:54

@musi26

iemand van 2 meter hoeft veel minder hoog te springen dan iemand van 1.78 meter om een kopduel te winnen. ik weet nog dat we met Oranje op het Wk2014 bijna heel de wedstrijd de onderliggende partij waren tegen Chili en dat Fer uiteindelijk erin kwam en met zijn lengte meteen de winnende goal erin kopte. hetzelfde verhaal op het afgelopen WK in de wedstrijd Belgie tegen Japan waar Fellaini erin komt en meteen een bal erin kopt met zijn lengte

je hebt gewoon lengte in je centrum nodig, zeker als je in Europees verband speelt. als je met zo een Blind en Martinez in het centrum bv een Luuk De Jong of Llorente treft ben je echt de pineut

19 juni 2019 om 23:55

Zijn we toch erg goed in hé, een speler ogv 3 wedstrijden afbranden. Bij Neres was het al net zo erg. Afgeschreven na een half jaar. Schuur lijkt ook al afgeschreven terwijl die voor de toekomst is, wat trouwens ook gebeurde bij Frenkie de Jong...... Magallan heeft een wedstrijd echt verprutst (Feyenoord), een invalbeurt nauwelijks opgevallen op een te langzame inspeelpass na, een invalbeurt uitgegleden op een cruciaal moment, wat er wel meer in de arena gebeuren (Spurs) en een invalbeurt echt ijzersterk ingevallen (juventus), maar de wedstrijd tegen Feyenoord lijkt vooral de boventoon te voeren. Het feit dat Ten Hag direct een beroep op hem doet, terwijl hij in zijn gewenningsperiode zit zegt opeens niet. Veltman is van origine toch ook een CV, maar die kan die plek compleet vergeten dankzij die oh zo waardeloze Magallan. Er is eigenlijk pas 1 speler die echt lijkt afgeschreven. Dat is Labyad. Die kwam totaal niet meer aan bod in de 2e seizoenhelft. En kregen spelers als Lang en de Wit duidelijk de voorkeur. Kristenssen zijn rol lijkt ook klaar.

Verwacht niet dat Ajax deze jongen nog binnen wilt halen eigenlijk. Ze hebben net Martinez aangetrokken dus tenzij Blind naar 6 gaat zie ik weinig ruimte voor nog een linksbenige centrale verdediger. Zou mooi zijn als PSV deze jongen binnenhaalt, schijnt toch een groot talent te zijn dus ben benieuwd.

19 juni 2019 om 21:52

op Wikipedia staat dat hij rechtsbenig is. Iemand die hier meer van weet?

19 juni 2019 om 21:56

Je hebt helemaal gelijk. Geen idee hoe ik erop kwam dat hij linksbenig was, bedankt!

Zou dan eventueel nog steeds een optie voor Ajax kunnen zijn mits ze Magallã¡n nu alweer afgeschreven hebben, iets waar ik niet van uit ga.

19 juni 2019 om 21:57

Hij is inderdaad rechtsbenig

19 juni 2019 om 21:58

Hij is rechtsbening

20 juni 2019 om 01:18

Ohja denk meld even dat hij rechtsbenig is

19 juni 2019 om 21:59

Deze jongen is rechtsbenig. Neemt niet weg dat Ajax op dit moment genoeg centrale verdedigers heeft. Als ze deze jongen aantrekken, zou dat indirect betekenen dat Magallan eigenlijk al is afgeschreven. Daarnaast is Schuurs natuurlijk ook niet voor niets gekocht.

Het zou daarom mooi zijn als PSV deze talentvolle jongen kan halen met het oog op de competitiviteit in de Eredivisie en Europa.

19 juni 2019 om 23:18

Denk dat Schuurs en Pierie gehaald zijn voor de toekomst, niet om nu CL niveau te hebben. Niet iedereen heet Mathijs de Ligt. Magallan zou dat niveau wel moeten hebben, die kunnen we komend seizoen beoordelen. Martinez is voor linksback gehaald daarom mag Daley Sinkgraven ook weg. Voor rechts heb je Mas. en Veltman . Ajax heeft gewoon nog een CV nodig om ook een goede bank te hebben. Zo moeilijk is het allemaal niet. Vorig jaar was het maar wat fijn om Wöber achter de hand te hebben, Oostenrijks
international. Wat zaten we te bibberen als Nico wegviel. Alvarez is veel verder als Schuurs of Pierie, snap de belangstelling wel.

20 juni 2019 om 00:12

Martinez is volgens velen als linksback gehaald. Echter, als je wat meer onderzoek doet, blijkt het toch voornamelijk een centrale verdediger te zijn. Ik snap je punt verder wel, maar Ajax moet zijn eigen filosofie niet gaan verloochenen. Het is prima om een gearriveerde speler in de basis te hebben staan, maar jonge spelers moeten naar mijn mening wel kansen krijgen als invaller.

19 juni 2019 om 22:04

Volgens mij wordt Martinez als linksback gezien. En, ook al wordt hij als CV gezien, hij is linksbenig dus geen concurrent voor de rechtsbenige Alvarez

19 juni 2019 om 22:08

Klopt ik was mis met zijn favoriete been. Dat Martinez als linksback word gezien heb ik vooral veel op VZ gelezen. Alle statistieken lijken erop te wijzen dat deze jongen veruit zijn meeste wedstrijden als CV heeft gespeeld.

Persoonlijk zou ik het fijn vinden als het om PSV gaat. Ze moeten snel doorpakken en centrale verdedigers en linksback aantrekken. Heb wel veel goede verhalen gehoord en gezien over deze jongen. Laat maar komen

Volgens mij is dit niet helemaal goed vertaald uit het oorspronkelijke artikel. Als ik het goed begrijp staat er namelijk dat PSV en Ajax het meest concreet zijn geweest voor Alvarez, niet dat ze de grootste kans maken voor hem. Dat is althans wat ik uit het artikel van Suy Futbol haal, kan mis zitten.

Psv heeft meer een behoefte aan een CV nu Schwaab vertokken is en Obispo verhuurt is aan Vitesse. Die Lyanco is gewoon onhaalbaar, beetje zelfde verhaal als de Portugese Bruma. Zie hem wel bij PSV komen. Is btw een heerlijke verdediger, ondanks dat die niet het postuur heeft van een cv, is het wel lastig om langs hem te komen.

Alvarez samen met Lyanco proberen te kopen en je hebt een waardig centraal Duo. Dan moet er nog een LB bijkomen en je hebt de selectie redelijk op orde. Eventuele verkopen kun je dan aanvullen met nieuwe spelers.

19 juni 2019 om 22:03

Wat is PSV haar budget zonder eventuele verkopen? Want ik zie PSV niet voor deze Alvarez en Lyanco in totaal 25 miljoen betalen. Of kunnen ze dat wel betalen?

19 juni 2019 om 22:14

Dat denk ik eerlijk gezegd ook niet. Vermoedelijk gaat PSV voor 1 topper (alvarez, Lyanco, dat kaliber) en ik denk dat er dan nog een CV bijkomt in de categorie 'ervaren en transfervrij'. Soort Schwaab scenario dus.

Als het goed is komt er wel voldoende geld binnen en PSV heeft ook wel een transferpot maar kan me niet voorstellen dat er alleen voor 2 Cv's al pak 'm beet 25 miljoen wordt uitgegeven. Want dat gaan deze jongens bij elkaar wel kosten denk ik.

Lozano (40), Angelino (12), Pereiro (10), gaan denk ik sowieso vertrekken (angelino is al weg), dus daarvan komt zo'n 62 miljoen binnen. Moet nog wel een gedeelte van worden afgestaan, dus laten we zeggen zo'n 45 miljoen. Dan kunnen Bergwijn (40), Zoet (8) en de Jong (12) nog vertrekken, maar die kans acht ik iets kleiner. Plus de 'gratis' jongens die wel zullen vertrekken zoals Ramselaar en Luckassen, krijg je bij elkaar misschien nog een miljoen of 4/5 voor.

Dus geld zal er wel zijn voor aankopen, maar alles hangt ook af van de timing van verkopen.

19 juni 2019 om 23:12

Er komt en ieder geval een hele hoop geld vrij en alleen achterin kun je dat niet invullen met jeugd. Voorin kun je voor de Jong, Lammers zetten. Dit geldt ook voor:
Lozano - Gakpo / Robben
Bergwijn - Malen
Pereiro - Ihataren / Zou Hans Vanaken het liefst op 10 zien, maar die moet je ook kopen.
Zoet - Unnerstal
Ramselaar - je hebt genoeg middenvelders dus die hoeft niet opgevangen te worden.
Dan moet je alleen nog 2 goede Cv's hebben en een LB. Ik denk ook niet dat ze 25 miljoen voor twee Cv's gaan aftikken, maar Is Alvarez dan meer dan 10 miljoen waard?

19 juni 2019 om 23:36

Met Lammers heb je 1 spits. De andere zou dan Piroe zijn. Kan me niet voorstellen dat PSV daarmee een Eredivisie en CL seizoen in gaat. Zelfde geldt voor de vleugels. Als Lozano en Bergwijn gaan heb je Malen en Gakpo. Daar moet echt minstens 1 buitenspeler bij die er 15 kan maken. Ihattaren gaat PSV ook niet een heel seizoen dragen, maar daar is Afellay dus blijkbaar voor toegevoegd. Kortom: als die jongens allemaal vertrekken heb je 2 CV's, 1 LB, 1 spits en 1 Buitenspeler nodig. Op z'n minst.

20 juni 2019 om 00:22

Als Robben erbij komt en zowel de Jong, Bergwijn en Lozano vertrekken dan zou ik er sowieso nog een buitenspeler bij halen. Dat zal dan Berghuis of Bruma worden denk ik. Lammers en Malen zijn 2 spitsen. Malen heeft vorig seizoen ook veel spits gestaan. Eventueel een Alvarez/lyanco dan of zoals Piet de Visser zegt, een Diego Reyes.

19 juni 2019 om 22:04

Lyanco gaat hem niet worden denk ik, Torino wil de hoofdprijs.

19 juni 2019 om 22:16

Elke club wil de hoofdprijs aan het begin van de onderhandelingen, haha.

Wel met je eens dat het een lastig verhaal gaat worden hoor, maar een club die zich tijdens een transferperiode koppig opstelt is niet bijzonder.

Zou wat zijn dat we deze man kopen en die van totino. Dan hebben we voor ons doen een topcentrum staan die jaren mee kan. Volgend jaar Obispo er misschien bij die ik nog steeds goed vind en je kunt jaren vooruit.

19 juni 2019 om 22:14

Torino natuurlijk

19 juni 2019 om 23:08

Probleem is alleen dat als ze echt top zijn, ze wel jaren meekunnen maar geen jaren bij PSV blijven. Denk overigens dat die Braziliaan niet haalbaar zal blijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren