Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hernández met dubbelslag weer belangrijk voor Real Madrid

Laatste update:

Een jaar geleden ging het voor Real Madrid nog helemaal mis bij Celta de Vigo, maar zondagavond heeft de ploeg van Carlo Ancelotti geen fout gemaakt in het westen van Spanje. Javier Hernández was opnieuw belangrijk voor de Koninklijke: er werden dit seizoen vaak vraagtekens gezet bij de meerwaarde van de Mexicaan, maar na zijn winnende doelpunt in de Champions League tegen Atlético Madrid, maakte hij nu twee goals (2-4). Real heeft nu weer twee punten minder dan koploper Barcelona; er zijn nog vijf speelrondes te gaan in de Primera División.

/

Celta de Vigo - Real Madrid 2-4
Vorig seizoen verloor Real op de voorlaatste speeldag bij Celta en daarmee werd destijds definitief een einde gemaakt aan de titeldroom van de Koninklijke. Zondagavond aasde Real op sportieve revanche en de toeschouwers in Estadio Balaídos zagen de leukste eerste helft van dit seizoen in de Primera División. Celta begon goed en kwam na negen minuten spelen op voorsprong via Nolito, die tussen Dani Carvajal en Asier Illarramendi heen dribbelde en Iker Casillas kansloos liet. Het antwoord van Real volgde echter al snel: Cristiano Ronaldo brak na een kwartier spelen door en probeerde Marcelo te vinden, maar de pass werd onderschept. Toni Kroos stond vervolgens op de juiste plaats om de rebound binnen te schieten (1-1).

Real kreeg controle over de wedstrijd en kwam tien minuten na de gelijkmaker op voorsprong, toen James Rodríguez en Hernández een dubbele één-twee opzetten en laatstgenoemde uit een moeilijke hoek de 1-2 binnen schoot. Celta moest nu in de achtervolging en kwam al snel weer langszij, via Santi Mina. Er gebeurde dus van alles in Galicië en Cristiano Ronaldo raakte nog de paal, voordat Rodríguez kort voor het verstrijken van de eerste helft de ruststand op 2-3 bepaalde. Het schot van de Colombiaan werd nog licht getoucheerd, waardoor doelman Sergio Álvarez een antwoord schuldig moest blijven. Voor Rodríguez was dit alweer zijn elfde competitietreffer.

In de tweede helft was Celta de bovenliggende partij. De thuisploeg voetbalde beter dan Real, dat loerde op mogelijkheden om te counteren en defensief stond opgesteld. Mina kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker, maar Marcelo kon net op tijd opruimen, en Dani Carvajal moest niet lang hierna een bal van zijn doellijn halen. Real had het dus even moeilijk, maar liep twintig minuten voor tijd uit naar 2-4, via opnieuw Hernández. De vervanger van de geblesseerde Karim Benzema controleerde een pass van Sergio Ramos uitstekend en bleef vervolgens koel in de afronding.

/

Sevilla - Rayo Vallecano 2-0
Sevilla klom naar de vierde plaats in de Primera División, door in eigen huis met 2-0 te winnen van Rayo Vallecano. Unai Emery gaf verschillende basisspelers rust, maar toch oogde Sevilla scherp. Na een kwartier spelen kwam de halve finalist van de Europa League op voorsprong: Diogo Figueiras vond Vicente Iborra, die de score opende met een hard schot. Kort voor rust verdubbelde Daniel Carrico vervolgens de marge, door een voorzet van Denis Suárez binnen te koppen. Rayo kwam in de tweede helft beter voor de dag en voormalig Vitessenaar Gael Kakuta kreeg nog een enorme kans, maar hij scoorde niet. Sevilla heeft nu 66 punten, een meer dan nummer vijf Valencia, dat maandag nog wel in actie komt tegen Granada.

Real Madrid moet Javier Hernández voor de club behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zakelijk gespeeld, op naar Almeria.

26 april 2015 om 23:00

In de slotfase maakte ik me zo boos, Ramos en Carvajal met onnodige gele kaarten en beiden nu geschorst. Maar ik zat met mijn hoofd al bij Sevilla uit Dit weekend. Gelukkig wordt er doordeweeks nog tegen almeria gespeeld.

26 april 2015 om 23:07

Die gele kaarten voor ramos en carvajal waren de bedoeling, op die manier missen ze de '''minder'' belangrijke wedstrijd tegen almeria. Ipv de wedstrijd missen tegen sevilla als ze een eventuele gele kaart zouden pakken tegen almeria.



26 april 2015 om 23:08

Dat was de bedoeling. Liever geschorst tegen almeria dan tegen sevilla of valencia.

26 april 2015 om 23:08

Is juist beter dat ze die kaarten nu pakken, als ze die zouden pakken tegen Almeria waren ze er niet bij tegen Sevilla en dat vind ik veel erger, Pepe en Arbeloa kunnen het makkelijk aan tegen Almeria

27 april 2015 om 01:35

Je moet gewoon zorgen dat je geen kaart krijgt. Of js het zo moeilijk om normaal te voetballen?

27 april 2015 om 10:41

Dit gebeurd altijd. Kan me nog een wedstrijd herinneren dat Alves een aantal jaar geleden dit deed.

Er zit wel een risico aan, kijk maar naar volgens mij naar xabi alonso een aantal jaar geleden. Wou een gele kaart pakken en pakt vervolgens een aantal minuten later een 2e gele kaart en was zo ineens 2 wedstrijden geschorst.

26 april 2015 om 23:05

Zakelijke overwinning inderdaad, 3 punten zijn binnen en de druk op Barca blijft behouden. Enige manier om kampioen te worden is alles winnen tot en met de laatste speelronde, als Barcelona één misstap maakt dan is Real kampioen. Hoop het zo erg. Overigens komt Almeria op bezoek.

Wat een assist van Ramos zeg!!! Fenomenaal. Heerlijke buitenkantje rechts. De meeste complete verdediger van de wereld. De beste speler van de wereld Ronaldo speelde ook zeer sterk, gaf veel goede ballen aan zijn ploeggenoten en bracht ze in stelling.

26 april 2015 om 22:52

Vond ronaldo eigenlijk niet zo goed spelen die belangrijke paasjes kwamen niet aan zoals die 2 paasjes waardoor hernandez 1 op 1 kon lopen werd geblokt

26 april 2015 om 22:53

Dat kan hij ook niet hij is goed in de 16 en balletjes breed en terug

26 april 2015 om 23:15

Daarom heeft hij ook 15 assists...

26 april 2015 om 23:46

Het grappige is die bal die hij op james geeft wordt ook gepromoveerd tot assist terwijl hij alleen de bal op james geeft..maar goed dat zijn de assist regels blijkbaar enige is..niet blind staren op statistieken ze vertellen niet het verhaal.

27 april 2015 om 00:17

Alleen bij Ronaldo gaat de haat zo ver dat een duidelijke assist niet eens wordt erkend..

27 april 2015 om 00:39

Ik heb geen haat..ik vind zoiets persoonlijk geen assist..welke speler het ook zou doen..maar goed..ik zie dat je ronaldo verdedigt alsof hij jouw sponsort

27 april 2015 om 02:52

Goed dat je aangeeft wat jij ervan vindt dus jouw eigen mening. Assist regel zeer duidelijk: je helpt een ander speler door de bal aan te spelen waar direct een doelpunt uit voorkomt. In dit geval assist

madrid speelde alleen maar op de counter en ik houd daar echt niet van jmmr dat celta verloren heeft

26 april 2015 om 23:08

Je naam zegt andersss

26 april 2015 om 23:10

Normaal speelt madrid niet zo en dat weet je. Lekker rustig aan doen en tegen je eigen 16 hangen. Ze hebben nog een wedstrijd tegen atelti in de benen en woensdag alweer volgende wedstrijd best wel logisch.

27 april 2015 om 00:18

Andere teams spelen ook veel wedstrijden. Non argument

Hele open wedstrijd waar Celta de betere was. Toch de drie punten mee naar huis. Marcelo, Carvajal en Isco (op een paar mooie momenten na) waren zeer zwak. Ronaldo speelde goed in het teambelang en James ook weer goed. Mooi voor Hernandez dat hij toch belangrijk is zo aan het eind van het seizoen.

Wat een beest is die hernandez
Zeg jammer dat hij geen basis speler is wil hem graag zien in de basis bij een club als atletico of arsenal

Wat een prachtige pass van Ramos. Chicharito weer belangrijk. Hij vervangt Benzema tot nu toe uitstekend.

26 april 2015 om 22:59

Naar mijn mening voegt hij meer toe dan Benzema, zo veel gretigheid. Hij past echt bij dit Real vind ik.

26 april 2015 om 23:26

Chicharito voegt op het moment zeker meer toe dan Benzema. Ik vind het jammer dat Chicharito weinig kansen heeft gehad van Ancelotti.

27 april 2015 om 02:59

Nou dan heb je de wedstrijd tegen atletico niet gezien. 3x maar niet gescoord. Hij schoot de bal keer op keer op de keeper. De doelpunt tegen atletico was ook maar een intikker waar ronaldo al het werk had gedaan.

Wat betreft vandaag, chicarito heeft de kansjes die hij vandaag kreeg goed afgemaakt ondanks het feit dat alle spelers van real madrid vermoeid zijn.

27 april 2015 om 03:12

jullie weten niet waar jullie het over hebben kijk een paar filmpjes van bezema aub terug dan weet je wat die man allemaal doet en deed.

Chicharito stelt niks voor zoals ze zeggen beginners geluk.

Benzema heeft tot nu toe bijna alle wedstrijden 90 volle uit gespeeld en was altijd belangrijk bij de meeste goals van ronaldo.

Met alle respect voor de inbreng Chicharito maar ik zie hem niet zoveel wedstrijden spelen als benzema op zijn niveau en ik zie hem ook niet als perfect match tussen ronaldo.
Ronaldo is echte een killer wat betreft scoren en ik denk niet dat Chicharito hem daarmee kan goed helpen als benzema.

Als een persoon aan wie we volle lof moet geven is het wel de hard werkende james prachtig om die jongen aan het werk te zien.(80 miljoen ja zeker waard)

Verder ramos altijd gewaagd om gekke dingen te doen daarom is hij een van de beste verdedigers van dit moment vind ik


al moet ik toegeven dat benzema het een beetje zwaar heeft in zijn rol werd nauwelijks vervangen, opgegeven moment ga je de vermoeidheid voelen. big benz is big zidane

27 april 2015 om 04:10

Inderdaad James doet het echt enorm goed dit seizoen.
Ik was nog een beetje terughoudend toen ze hem wouden kopen voor zo een bedrag maar hij heeft zich dik bewezen dit seizoen.

27 april 2015 om 16:59

Dat hele ophemeling van Benzema mag wel een keer ophouden vind ik. Want daar heb je gewoon vrij weinig aan bij sommige wedstrijden, een speler als Hernandez is veel handiger tegen sommige clubs, puur omdat hij meer doelgericht is dan Benzema (die meer Ronaldo gericht is...). Dit is Hernandez' tweede 'brace' in La Liga, net zo veel als Benzema die altijd de voorkeur krijgt. Maar goed, ik heb de Benzema discussie al veel te vaak gevoerd, gozer scoort naar mijn mening gewoon te weinig en zodra de druk op het team gevestigd is, is hij vaak de speler die al helemaal niet weet wat hij moet doen. Zodra het de 80e minuut is, Real staat niet te winnen, begint hij letterlijk niks goed te doen. Een van de belangrijkste dingen voor een spits is positioneren, en dat kan Chicharito geweldig.

Een zéér chaotische wedstrijd van Real. Real bleef maar kwakkelen in de verdediging en had het heel erg moeilijk met Celta. 4-2 is nogal geflatteerd, kijkende naar het spel had Celta zeker wel één punt verdiend, maar wij maakten de kansen af. Dit zouden nog eens hele belangrijke punten kunnen worden! (althans, dat hoop ik)

Verder speelt Isco nogal ongelukkig sinds hij die ene wedstrijd werd gepasseerd voor James. Hopelijk speelt hij binnenkort weer zoals een paar weken terug.

Carvajal valt zo nu en dan wel door de mand. Hij speelde vandaag erg ongelukkig.

26 april 2015 om 23:22

Ja Carvajal speelde echt belabberd. Het was eigenlijk wachten op de eerstvolgende fout. Ik denk dat dit één van zijn slechtste wedstrijden was van dit seizoen. Inderdaad, James blijkt achteraf gezien een pracht aankoop. Hij speelde weer een prima match.

Doet me een beetje denken toen Adebayor daar speelde op huurbasis. Hij was net als Hernandez heel belangrijk in bepaalde wedstrijden.

Wie weet neemt Real Madrid nog over van Manchester United. Hij is toch wel een bruikbare speler voor op de bank. Hij doet het goed, sinds de afwezigheid van Benzema. Hopelijk zet hij deze lijn door. Ik heb vandaag wel genoten van Ronaldo, ookal heeft ie niet gescoord. Hij speelde meer voor het team en minder voor zichzelf.

26 april 2015 om 23:02

Heerlijk toch overzicht houden en aan het team denken

Heel verstandig van zowel Ramos als Carvajal om geel te pakken! Zo zijn ze beide aankomende weds niet bij, maar wel tegen Sevilla! En Hernandez weer trefzeker, die kerel blijft alsmaar scoren. Bij die tweede goal zou Benzema op zoek zijn naar Ronaldo, maar Hernandez die gaat voor eigen succes. Dat mis ik toch wel bij Benzema, dat killer instinct mentaliteit.

En wat genoot ik van Isco, echt prachtig om zo n kerel te zien spelen. Echter, moet hij wel werken aan zijn schot! Hala Madrid

26 april 2015 om 23:32

Ja, heb je goed gezien! Die aaste echt op die gele kaart haha. De kans dat Ronaldo gele kaart krijgt is wel klein, en die kerel wil altijd scoren....

26 april 2015 om 23:38

correctie; valencia=sevilla

Oke wedstrijd van Real. Marcelo speelde zoals de laatste tijd slecht. James, Kroos en ook Ronaldo speelden een goede wedstrijd. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

Hernandez speelde ook heerlijk vandaag. Ik zeg geef hem een contract, meer speeltijd geven en je hebt garantie voor een goede back-up voor Benzema in de minder belangrijke wedstrijden en bij blessures.

26 april 2015 om 23:17

(utd wilt 20-25m euro en dat is wel veel geld.

26 april 2015 om 23:26

Als je 40 miljoen over hebt voor Illara dan is 20 miljoen voor Chicha een koopje... Wat speelde die Illaramendi slecht zeg.. Werd de hele tijd weggespeeld door Nolito samen met Carvajal

26 april 2015 om 23:34

Hernandez kost geen 20 miljoen, eerder 10.

27 april 2015 om 10:48

Ik meen gelezen te hebben in een eerdere VZ artikel dat hij zo 10 miljoen zou moeten kosten.

27 april 2015 om 10:52

Nee, 20-25m.. en Real heft tot 30 april om tot een beslissing te komen.

Ik heb een heerlijk wedstrijd gezien. Celta vond ik wel de betere ploeg, maar Real Madrid was gevaarlijk in de omschakeling. Ronaldo speelde goed in dienst niet zelfzuchtig, knap paar keer overzicht gehouden. James is echt een samba voetballer, die gast swingt. Kroos is Kroos altijd speelt hij keurig .. Hernandez wat een afmaker is dat zeg, mag van mij wel vaker in de basis, killer! Carvajal en Marcelo speelde niet goed.

Goede wedstrijd van real madrid, wat voegt Hernandez zoveel toe aan dit team vind ik. Die gretigheid slaat over op andere spelers vind ik, hij heeft op dat gebied een beetje weg van Alexis Sanchez vind ik, er echt 500% voor gaan. Heb pas vanaf de 25e minuut kunnen zien, maar ik vond toch Celta wel beter voetballen. Madrid maakt de kansen af, wat wel te verwachten was.. achja, ik hoop maar dat Barca geen misstap maakt (atletico uit vrees ik nog..), want Real madrid zal zeker geen misstap meer maken dit seizoen..

27 april 2015 om 00:07

Nou, Real madrid heeft nog twee lastige wedstrijden te gaan (sevilla uit en Valencia thuis) en ik denk dat Athletico liever heeft dat ze thuis gaan verliezen van Barcelona dan dat ze gaan winnen of gelijkspelen waardoor Real kampioen wordt.

27 april 2015 om 01:40

Gelijkspel is voor ons ook goed aangezien ze kijken naar onderlinge duels is dat in ons voordeel

Je kan hem toch niet laten blijven op basis van twee wedstrijden? Doet het wel goed, maar er zijn betere (reserve) spitsen.

27 april 2015 om 00:17

Noem eens een voorbeeld dan.

Voor het eerst sinds een lange tijd een wedstrijd van de concurrent gemist. Zo te zien waren Celta spelers gewaagd aan jullie al zijn jullie met de volle buit na huis gegaan.

In iedere geval gefeliciteerd. Ramos en Carvajal tacktische gele kaart gepakt zo te lezen om tegen Sevilla en Valencia te mogen spelen. Klinkt logisch natuurlijk en slim.

Gefeliciteerd Real fans, nu maar hopen dat Sevilla en/of Valencia van jullie kan winnen anders mag Barcelona geen misstap meer zetten. Ik zie het tegen Atletico nog pijnlijk worden uit, maar de rest moet voor Barcelona makkelijk te doen zijn.

Een zege, al is de Koninklijke nochtans minder dominant zonder Modric. Gelukkig deert het vanavond niet in een lastige uitwedstrijd. De komende weken zal alles gewonnen moeten worden en dan is het hopen op een incidentele uitglijder van de Catalanen zodat de Koninklijke uiteindelijk kampioen wordt. Het is een schande dat de Koninklijke al sinds 2012 geen kampioen meer is geweest.

27 april 2015 om 08:22

Het is maar twee jaar... En het is al helemaal geen schande als je met Barca in de competitie zit. Wel wordt het weer eens tijd om landskampioen te worden.

Eén minpunt voor Real: Carvajal en Ramos geschorst. Waarschijnlijk met het oog op Sevilla volgend weekend met een propere lei starten was de bedoeling. Almeria mag midweeks geen probleem zijn voor Real met een halve B team. Goed gezien van hen. Het zou dom zijn om geel te pakken in tegen Almeria en dan met een half B team te moeten spelen tegen Sevilla uit met al sleutelspelers als Modric en Bale kan je niet veel basisspelers missen. Voorlopig mag Ancelotti niet klagen over Chicharito want hij vervangt Benzema goed.

Real maakt nog 1 op 3 kans op de titel want ik ben er zeker van dat Barça wellicht nog 2 punten kan verspelen wat genoeg kan zijn. Die wedstrijd Atletico - Barça kan op de voorlaatste speeldag misschien beslissend zijn. Maar ook Real moet nog opletten uit bij Sevilla en daarna thuis tegen Valencia, 2 ploegen die nog vechten voor die 4de plaats voor een CL ticket en dus steeds voor de 3 punten willen gaan. Terwijl Atletico nagenoeg al zeker is dat ze 3de zullen eindigen, niet hoger en niet lager.

27 april 2015 om 00:16

Zonder Modric ben ik bang dat inderdaad Sevilla of Valencia wat punten af zal snoepen. We zullen zien.

27 april 2015 om 00:19

Ik geef ze nog geen 25

Die twee wedstrijden gaan ze geheid punten kosten.

27 april 2015 om 00:48

Ik denk dat Atletico Real terug wil pakken voor het uitschakelen in de CL door Barcelona kampioen te laten worden.

28 april 2015 om 22:09

Zoiets zal wel niet gebeuren maar de druk zal lager zijn dan de laatste wedstrijd van vorig seizoen doordat Atletico nu zeker is van een CL ticket met die 3de plaats. Maar in praktisch opzicht is dit de enige wedstrijd van de laatste 4 waar Barça nog misschien 2 punten kan verspelen al verwacht ik het niet meteen. Het voordeel voor Barça is dat Real eerst het zware werk krijgt met een uitwedstrijd tegen Sevilla en een thuiswedstrijd tegen Valencia, pas de speeldag daarna gaat Barça op bezoek bij Atletico en wie weet met al 4, 5, 6 of 7 punten voorsprong kunnen ze daar kampioen worden wat eigenlijk ook wel een kleine tegenprik is doordat Atletico vorig seizoen kampioen werd in Camp Nou.

Chicharito doet het erg goed maar ik denk dat Real Madrid deze zomer voor Jackson Martinez gaat. Colombiaan net als James en teamgenoot van Danillo. Een topspits met echte drive en een killer voor de goal

Kan iemand mij alsjeblieft uitleggen waarom er per see een kaart gepakt moet worden lol, om rust te pakken, zodat ze de wedstrijd erna kunnen knallen...? Ancelotti (in dit geval) kan toch gewoon Ramos in de wissel houden tegen Almeria zodat hij tegen Sevilla weer op kan... Hoezo moet er per see een kaart worden gepakt?

27 april 2015 om 00:49

Nu mist hij alleen het zwakke Almeria en kan hij alle andere wedstrijden meedoen tegen Sevilla en Valencia

27 april 2015 om 00:57

Ik vind dat ze dat moeten onderzoeken en ook straffen als het inderdaad bewuste acties zijn.

27 april 2015 om 01:08

Als je 5, 9, 12, 14... gele kaarten hebt gehaald dan word je automatisch geschorst. Omdat Ramos op 8 gele kaarten stond, zou hij dus bij de volgende gele kaart geschorst worden. Als je die 9e kaart hebt gepakt moet je er dus weer 3 pakken tot je op 12 gele kaarten zit, waardoor je wéér geschorst bent.
Je hoeft dus niet per se een kaart te pakken, als je je maar zo lang inhoudt dat je niet de wedstrijd vóór de match tegen een relatief lastige tegenstander een kaart pakt: anders zit je tijdens die lastige wedstrijd op de tribune. Nu is Ramos geschorst voor de wedstrijd tegen Almeria, maar als hij tegen Almeria een gele kaart zou pakken en vandaag niet, zou hij dus niet tegen Sevilla mogen spelen, terwijl hij nu weer 3 kaarten kan pakken zonder dat er een schorsing plaats vindt.

ooooh, wauw erg gewaardeerd @rmichyz voor uw uitleg broeder.
Nu begrijp ik het, top.

Goede overwinning en chicharito heeft laten zien dat we wel even zonder Benzema door kunnen gaan.
Marcelo en carvajal waren ook weer drama. Marcelo heeft af en toe een goede wedstrijd maar voornamelijk erg slechte waarbij je verdedigend gewoon de lul bent met hem.
Ik kan niet wachten op Danilo en hoop ook dat Gaya gehaald gaat worden. Dan sta je verdedigend gewoon een stuk sterker.

27 april 2015 om 10:53

Waarom Gaya als je Coentrao al hebt? Ik vind Coentrao een zeer goede back.

27 april 2015 om 11:52

Coentrao vertrekt. Ik zie ook liever Coentrao dan marcelo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren