Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo stormt linkerrijtje binnen dankzij fraaie doelpunten

Laatste update:

Heracles Almelo heeft zich zaterdagavond uitstekend hersteld van de 4-1 nederlaag die het vorige week leed op bezoek bij ADO Den Haag. Het elftal van John Stegeman rekende in eigen huis dankzij fraaie doelpunten van Reuven Niemeijer en Paul Gladon met minimaal verschil af met NAC Breda: 2-1. Heracles is door de overwinning opgeklommen naar een negende plaats in de Eredivisie, terwijl NAC zeventiende blijft staan.

De voortekenen waren positief voor de Almeloërs. Heracles vergaarden tien punten in zijn laatste vier competitiewedstrijden op eigen veld, terwijl NAC niet wist te winnen in zijn laatste zes wedstrijden. Toch werd het thuispubliek in het Polman Stadion na een klein kwartier spelen opgeschrikt door de openingstreffer van de bezoekers. Angeliño beproefde zijn geluk van grote afstand en zag zijn poging met een dwarrel binnenvliegen: 0-1.

Heracles stelde echter vrijwel onmiddellijk orde op zaken. Niemeijer schoot eerst via de onderkant van de lat de gelijkmaker tegen de touwen, waarna Gladon het team van Stegeman halverwege de eerste helft met een volley zelfs aan de leiding bracht na een hoekschop van Brandley Kuwas. Heracles kreeg daarna kansen op meer, maar doordat Dario van den Buijs zijn kopbal onvoldoende richting mee kon geven en Kristoffer Peterson hard naast schoot, bleef de schade voor rust beperkt voor NAC.

De thuisploeg kreeg ook na de onderbreking goede kansen op de 3-1. Peterson was na een razendsnelle counter opnieuw dicht bij een treffer, maar hij vond Mark Birighitti op zijn pad. De doelman ranselde even later ook een kopbal van Dries Wuytens uit de bovenhoek. NAC mocht daardoor blijven hopen op een gelijkspel. Thierry Ambrose dwong Bram Castro twintig minuten voor tijd nog wel tot een redding, maar verder dan dat zouden de manschappen van Stijn Vreven niet meer komen.

Eindigt Heracles Almelo dit seizoen in het linkerrijtje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik schaam me voor mijn eigen club. Terwijl we de eerste weken vd competitie vaak onverdiend verloren en er meer in zat lukt het ons nu al weken niet meer. Het lukt ons al niet ook maar 1 kans te creëeren, iedere corner tegen vliegt erin. Het is echt los zand. Vreven lijkt geen idee te hebben en begint met Vloet, Birghiti en Korte die alledrie zelfs bij Baronie niet in de basis zouden staan (ik chargeer hier niet).

Het erge is dat je tegen Heracles speelt en het net lijkt alsof ze een oefenpotje spelen tegen amateurs. En die amateurs zijn wij: NAC dan. Het doet echt pijn om te zien dat dit soort in potentie zoveel kleinere clubs op alle facetten verder zijn.

Aan de andere kant is het mooi om te zien dat de wedstrijd tegen Excelsior ook alweer is uitverkocht, en bij zo'n 0-8 oorwassing vorige week het stadion het ook gewoon luidkeels achter blijft staan zoals het altijd doet.

Normaal gesproken probeer ik toch positief af te sluiten ofzo, maar er zit echt eventjes niks in. We hebben hier ondanks dat het maar 2-1 was niks, nul, noppes verdiend.

25 november 2017 om 22:17

Aaah jochie toch....

25 november 2017 om 22:32

Was een slechte wedstrijd. Je zag dat NAC bang was om weer een dikke nederlaag te krijgen.

Heracles speelde erg matig, vooral de tweede helft, maar NAC is veruit de zwakste ploeg die ik dit jaar in ons stadion heb mogen aanschouwen.
Er moet wat gebeuren in Breda, als ze dit team in de Eredivisie willen houden dit jaar.
Kuwas speelde overigens een draak van een wedstrijd. Hij staat in de belangstelling van een aantal clubs, maar mochten er scouts gezeten hebben, dan hebben deze niet veel gezien.

26 november 2017 om 07:42

Wat vind je van het spel van Niemeijer dit jaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren