Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry vol bewondering: ‘Perfect, ik had graag met deze gast samengespeeld’

Laatste update:

Thierry Henry geniet momenteel van het spel van Liverpool. De Fransman is van mening dat de ploeg van Jürgen Klopp een van de meest oogstrelende ploegen ter wereld is en prijst met name de aanval van the Reds. De oud-spits van Arsenal ziet vooral in Roberto Firmino een absolute wereldster.

"De wijze waarop hij speelt, hoe hij werkt, de assists die hij levert… Dat is ook waarom hij altijd speelt bij Liverpool", zegt Henry bij Sky Sports. "En hoe hij dat doelpunt maakte tegen Southampton (0-2, red.)... Dat was geen gemakkelijke. De doelman bewoog niet eens", aldus de Fransman, die ook geniet van de assists van de Braziliaanse spelmaker.

Zo zag Henry dat Firmino Mohamed Salah bediende bij de tweede treffer tegen the Saints. "Ik heb weleens in spelsituaties gezeten wanneer ik af en toe een bal met mijn hak doortikte, waarbij ik dacht: ik hoop dat hij ergens goed terechtkomt. Maar nee, bij Firmino heeft alles een gedachte. Je ligt bij hem altijd achterop als het gaat om nadenken over het spelletje. Het is perfect. Ik had graag met deze gast samengespeeld."

Teamgenoot Sadio Mané liet eerder al blijken dat hij blij is te kunnen samenwerken met Firmino en Salah: "Het is altijd fijn om met zulke grote spelers te spelen. Iedereen heeft het over ons drie, maar onze teamgenoten maken het een stuk makkelijker voor ons. Zij verrichten achter ons goed werk. Wij zijn de lucky boys die steeds scoren", aldus de aanvaller.

Verwacht jij dat Liverpool de halve finale van de Champions League haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige voorhoede als ze hun dag hebben, goed samengesteld door Klopp.

Heerlijk hoe Jurgen Klopp zijn teams laat voetballen. Pret voor het oog. En Firminho is zeker een van de beste spits ter wereld.

Heerlijke speler natuurlijk, maar zijn rendement mag wel omhoog. Zoveel assists geeft hij bijvoorbeeld niet hoor, dit seizoen tot nu toe 6 in de competitie, de afgelopen 2 seizoenen 7 in het hele seizoen. Doelpunten zit hij op 11 de afgelopen twee jaar in een heel seizoen, dit seizoen tot nu toe 12, dat is gewoon niet veel voor een spits. Daarom zou ik hem dus niet een van de beste spitsen ter wereld noemen zoals hier boven al gedaan wordt, dan moet hij er eerst maar eens 25 in gaan leggen in de PL zoals een Kane of Aguero al jaren doen.

18 februari 2018 om 14:40

Firmino is van origine een '10' en speelt in het systeem van Klopp niet als spits, maar meer als valse 9. Zorgt ervoor dat Salah en Mane beter renderen.

18 februari 2018 om 15:07

37 wedstrijden 21 goals en 12 assists dat is meer dan prima. Daarnaast hebben ze met Salah en mane vleugelspelers die veel scoren.

18 februari 2018 om 18:16

Vind het een rare vergelijking

Mooi om te zien dat Firmino meer en meer de waardering krijgt die hij verdient.

Als Henry dit over je zegt dan is t boeken sluiten en inpakken.

18 februari 2018 om 15:44

Wat bedoel je daar mee?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren