Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry bekritiseert Wenger: ‘Als je dat wilt doen, hoef je hem niets te vragen’

Laatste update:

Niet alleen de twee verliespunten tegen Norwich City (1-1) waren zondag een tegenvaller voor Arsenal; trainer Arsène Wenger zal misschien nog wel meer hebben gebaald van het uitvallen van Alexis Sánchez. De sterspeler gaf ondanks een lichte hamstringblessure aan te kunnen meedoen, maar moest na een klein uur toch van het veld af. Oud-spits Thierry Henry heeft kritiek op Wenger.

/

Enerzijds heeft de clublegende van the Gunners begrip voor de beslissing van zijn voormalig coach om Alexis op te stellen. “Je kunt wel zeggen dat hij te veel gevoetbald heeft de laatste tijd, maar er is weinig keus in aanvallend opzicht: Danny Welbeck en Theo Walcott zijn niet beschikbaar, Alex Oxlade-Chamberlain is net op de weg terug”, maakt Henry duidelijk bij Sky Sports.

“Ik snap Arsène dus wel. Je doet mee om de landstitel en moet winnen”, vervolgt de Fransman, die daarna evenwel zijn vraagtekens zet bij de handelwijze van Wenger, die het aan Alexis liet om te bepalen of hij fit genoeg was. “Natuurlijk zegt die dan dat hij kan spelen. Maar als je hem rust wilt geven, hoef je hem dat eigenlijk niet te vragen. Als speler was ik zelf ook niet de makkelijkste als ik eruit werd gehaald.”

Ben je het met Thierry Henry eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In tegenstelling tot Wenger snapt Henry wel wat benodigd is om prijzen te winnen. Er waren afgelopen zomer genoeg supporters die riepen om versterking op de flank en voor de CVM positie. Iedereen zag het, iedereen wist het en iedereen riep het. Behalve conservatieve Wenger met achterhaalde ideeen. Iedereen kon aan het begin van het seizoen zien dat Wellbeck, Campbell, Walcott, Arteta, Flamini niet goed genoeg zouden zijn. En als je dan bedenkt dat we normaliter ook nog minimaal 5 geblesseerden hebben had je daar op in moeten spelen.

Als je dan ziet dat spelers als
- Dzeko (loopt weer 1 op 2)
- Pedro
- Draxler
Allemaal voor relatief kleine bedragen aangekocht kunnen worden en je wereld top in huis haalt. Dan vreet dat aan je.

30 november 2015 om 08:50

Echt een ongelooflijk naïeve gozer

30 november 2015 om 08:52

Het is inderdaad zwaar frustrerend als je Giroud dan zo ziet prutsen tegen Norwich, je Flamini een penalty zie veroorzaken die niet gegeven wordt, Alexis geblesseerd uitvalt omdat Wenger té koppig is geworden, Koss uitvalt, Cazorla niet fit blijkt.

En het is dan erg pijnlijk als je ziet wat voor spelers er gehaald moesten worden, voor relatief goedkope prijzen.

30 november 2015 om 08:57

Ligt het toch niet aan de trainingen van Wenger? Arsenal staat bekend om zijn vele blessure gevallen, nu zijn het ook vaak dezelfde spelers maar zijn die dan echt van glas, of zijn de trainingen van Wenger te intensief? Ik weet te weinig van Arsenal om hierover te oordelen.

30 november 2015 om 08:58

@ Voetbal4days

het gekke is, Edin Dzeko had echt de perfecte spits geweest voor Arsenal. Topscoorder van de bundesliga, liep bij City ook netjes qua gemiddeldes. Fysiek sterk, kopsterk, voetballend goed. En hij kostte slechts 11 miljoen euro..... Dzeko veegt qua gemiddeldes de vloer aan met geronomeerde topspitsen als Lewandowski, Benzema, Rooney etc. Feitelijk gezien is het een top 10 spits ter wereld. Als je bedenkt dat iemand met ervaring ind e bundesliga, premier league en Champions league. Iemand die overal gewoon scoorde en assists gaf. Iemand die slechts 29 jaar oud is en perfect bij het spelletje zou passen. Slechts voor 11!!! miljoen naar Roma gaat. Dan word ik echt dood en dood en dood ziek.

30 november 2015 om 09:12

@d-berkamp

de tijden dat ik tot diep in de nacht wakker lag, me afvragend waarom Wenger alleen Cech kocht en claimt kampioen te willen worden zijn nog lang niet voorbij.

ik begrijp simpelweg niet goed hoe je kunt spreken van een kampioenschap als je alleen een keeper haalt. Elke voetballiefhebber, zelfs fans van onze concurrenten, zien dat we een verdediger, verdedigende middenvelder, wereldspits, en eventuele rechtsbuiten nodig hebben. Wat breedte in de selectie was ook niet mis geweest. Tuurlijk, dit is geen Fifa, maar je mag toch wel spreken van enige realiteitszin.

Ik voel me schuldig tegenover Özil, de beste man is nu in de vorm van zijn leven. Dan moet hij het doen met Ramsey op rechtsbuiten die dus totaal geen diepgang vormt, Giroud die de makkelijkste ballen richting Row Z schiet. Dan valt de enige speler met scorend vermogen uit, nou dan zou ik er helemaal klaar mee zijn. Ox is nu nog niet fit, en heeft sowieso het overzicht en de rust niet om een heel seizoen als vaste rechtsbuiten te spelen. Walcott is ontzettend beperkt en blessuregevoelig. Campbell had allang verkocht moeten worden, Iwobi is nog niet goed genoeg.

Waarom, waarom vraag ik me dan af. Ik zie Arsenal geen top 4 halen, als Koss en Alexis beiden voor de maand december eruit liggen.

Oh, wat verlang ik terug naar Titi en Bergkamp. Zelfs stiekem naar van Persie. Op z'n minst een altijd scorende spits...

30 november 2015 om 09:16

Maar Giroud zou echt niet naar Arsenal mogen voor 11 miljoen. Dat was dan wel 20 a 25 miljoen geworden. Overigens vind ik dat je dat bedrag gewoon op tafel moet leggen voor zo een spits, maar Wenger vond dat weer te duur. Die is, zoals hierboven al vaak is aangegeven, erg naïef. Verder moet Wenger echt gaan doorselecteren en spelers als Per, Flamini, Arteta weg gaan doen. Wenger blijft in hun geloven waardoor er geen nieuwe spelers worden aangetrokken.

30 november 2015 om 09:17

We weten niet wat er tijdens de training gebeurt, dus daar kunnen we sowieso niet over oordelen.

30 november 2015 om 09:21

@ Gnabry27

Inderdaad had Arsenal meer moeten betalen dan 11 miljoen. Zelfs als hij 30 miljoen euro had gekost dan had Arsenal dat gewoon moeten betalen. Die man heeft serieus zo'n beetje de beste statistieken van de premier league. En dat uitgespreid over 4,5 seizoen. En bijkomend voordeel was dat hij ook echt gewoon perfect in het systeem zou passen.

30 november 2015 om 09:30

29 is niet jong meer hoor, over 4 jaar is Dzeko weer aan vervanging toe. Ik had hem echter ook wel gewild nu hoor, van Giroud word je gewoon schijtziek.

30 november 2015 om 10:22

City ging Dzeko echt niet aan Arsenal verkopen, of voor een astronomisch bedrag. Dat zou voor Wenger dus geen optie zijn. Het vertrouwen in Walcott was duidelijk wel terecht, die speelde tot nu toe een zeer goed seizoen. Wie had Wenger dan moeten halen? Ik denk dat hij de beurs had moeten trekken voor Vardy en Nainggolan of Pjanic. Dan had hij er nu een stuk beter voor gestaan. Ook Dante had ik goed bij Arsenal zien passen.

30 november 2015 om 10:34

@ Gooner4eva

Dan had hij over 4 jaar vervangen moeten worden, so? Als Dzeko nog 2 seizoenen de gemiddeldes haalde die hij de afgelopen 7 jaar in de bundesliga, premier league en CL had behaald dan had hij in de top 3 van topscoorders gestaan dit seizoen in de Premier league. Dat is dan toch wel 30 miljoen waard?

30 november 2015 om 10:40

@ Remcob

Walcott heeft vorig seizoen een aantal wedstrijden goed gespeeld maar daar houd het ook op. Het was een aantal wedstrijden goed. Niet uitzonderlijk, niet extreem maar goed. En met goed win je geen titel. Zeker niet als je bedenkt dat Walcott in zijn hele leven nog nooit een seizoen heeft volgemaakt.

City verkoopt Dzeko nu voor 11 miljoen, wanneer je met het dubbele tot drie dubbel had gekomen (22 tot 33 miljoen) dan had City echt wel interesse gehad. Tenslotte gaat het dan om harde knaken en moesten ze veel investeren. En Dzeko voor 30 miljoen had nog steeds een koopje geweest.

Wie ze dan hadden meoten halen?
Pedro koste slechts 25 miljoen, Draxler was 36 miljoen euro, Vidal was 35 miljoen euro, Nastasic koste 10 miljoen. Javi Martinez mag weg bij Bayern naar verluid, Bender, Bender. Om zo eens wat te noemen voor de Cvm, Flank en spits posities.

30 november 2015 om 11:50

Pedro was een goede optie geweest, Draxler wilde niet weg uit Duitsland, Vidal kon ook naar Bayern dus dan kan je het vergeten als Arsenal zijnde, Martinez wil helemaal niet weg bij Bayern, Nastasic is niet goed genoeg.

Iedereen roept lekker wat, maar niemand is realistisch. Jij roept ook dat alle spitsen waaraan we gelinkt werden het nu zo goed doen, maar Martinez en Mandzukic zijn dikke bagger op dit moment. Alleen Dzeko was leuk geweest idd, maar daar heeft Wenger nooit interesse voor gehad.

Als, ja als idd, iedereen fit gebleven was, waren we nu een stuk verder geweest en had iedereen zijn woorden in moeten slikken. Ben zeer benieuwd of iedereen dan ook niet te trots geweest zou zijn om dat te doen. Het is lekker om kritiek te leveren op Wenger als er weer eens verloren is, maar als er gewonnen wordt zijn het alleen de spelers die lof krijgen.

Ik begin de Arsenal fans hier op vz net zo zat te worden als de fans van andere clubs die je alleen tevoorschijn ziet komen bij een verliespartij. Genoeg voorbeelden te noemen.

Tja wenger leeft al 5 jaar op een roze wolk van zijn eigen "goede" ideeen en visie..
Niet alleen zijn visie is achterhaalt, ook deze man zelf. Want fouten geeft hij nooit toe, is een slechte verliezer en grijpt pas in waarneer de trein is gepasseerd.

Wenger moet zn spullen pakken (al 10jaar)
Je kunt niet bouwen op een man dat eeuwig 4e wordt. 4e staat ook symbool voor "net niet"; uiteindelijk beland je naast het poduim...

30 november 2015 om 09:51

Niet al 10 jaar, want er was een duidelijk plan aanwezig om Arsenal door een mindere periode te krijgen waarin het nieuwe stadion gefinancierd moest worden en toch in de top te blijven. Sinds anderhalf jaar heb ik het echter wel een beetje gehad met de beste man, maar niet 10 jaar zoals jij zei. Ik denk echt dat hij gewoon op is, hij is te conservatief zoals je zegt. Zijn fouten geeft hij wel toe hoor, alleen houdt hij het meestal voor zichzelf en zegt hij dat nooit tegen de fans bijvoorbeeld, en dat is wel irritant.

Het is jammer, ik gun hem echt alle succes, maar hij lijkt zijn eigen glazen in te gooien.

30 november 2015 om 14:57

Als hij het meestal voor zichzelf houd, hoe weet jij het dan vraag ik me dan af??

30 november 2015 om 15:15

Ik volg Arsenal al jaren, zulke dingen weten de fans wel. Wenger is niet achterlijk, hij weet het echt wel als hij iets fouts doet. Of hij ervan leert, is een ander verhaal.

Ik vind het eigenlijk een beetje krom. Petr Cech niet opstellen in twee Champions League-duels, maar aan de andere kant Alexis Sanchez de hele wedstrijd laten staan tegen Zagreb terwijl het duel allang gespeeld is. Hij moest op een gegeven moment een keer rust krijgen. Het is ook wel te begrijpen als je kijkt naar hoeveel spelers die bij Arsenal op de flank kunnen spelen tegelijk geblesseerd waren (en Campbell in plaats van Sanchez word je niet echt vrolijk van) maar soms is het even niet anders. Die jongen speelt bijna elke wedstrijd negentig minuten en is niet bepaald een speler die weinig energie verbruikt op het veld.

Het probleem is gewoon de naïviteit van Wenger.
Ik roep niet Wenger Out, maar ik hoop gewoon dat het bestuur en spelers Wenger er eens op gaan aanspreken dat dit niet verder kan.

Met een fitte ploeg (hiermee bedoel ik totaal geen gekwetsten), heeft Arsenal inderdaad een leuk elftal dat mee kan strijden voor de titel, Maar Wenger moet als geen ander weten dat hij jaar in jaar uit altijd met een 5 tot 10 gekwetste spelers zit.

Ieder jaar wordt dan weer gezegd: als we geen gekwetsten hadden, dan hadden we kampioen kunnen spelen.

Neen! Als we een goede reserve bank hadden, waar menig supporter, analist als ex-speler, al jaren om roepen, dan maakte het niet uit dat je met 5-10 gekwetsten zat.
We hebben gewoon een trieste bank.

Dan won je nog steeds een wedstrijd tegen Norwich, ..

Flamini, Arteta, Campbell, Welbeck zijn gewoon Kwalitatief niet goed genoeg om back-up te zijn.

Daarnaast heb je Wilshere, Ramsey, Walcot, The OX. die ieder jaar 3 maand uit liggen.
Ik vind bovenstaande 4 spelers echt een genot voor te zien, Maar je kan niet op hen vertrouwen om een kampioenschap te halen, want ze zijn veel te vaak gekwetst.

Wil je echt meedingen voor een kampioenschap, dan moet je durven investeren en niet in van die net-niet spelers, maar in wereldtoppers.

Op dit moment heb je sowieso een CV - CVM - Rechterwinger en Spits nodig.
Niet à la niveau wat we nu hebben.

Dan kan je bij eventuele kwetsuren nog een deftige speler opstellen ipv een Gibbs op de winger.

ieder jaar het zelfde liedje,je zou toch denken dat Wenger na al die jaren weet dat die een team heeft staan waarvan de helft vaker geblesseert is dan speelt.
Arsenal moet is een schoonmaak houden en al die middelmatige spelers weg doen en daar 3 toppers voor terughalen

Exit : Arteta,per,debuchy,cambell,giroud
In: (jenkinson terughalen van verhuur) Mauro Icardi, William Carvalho, Godin of Jerome Boateng.

Cech
Bellerin
Koss
J.Boateng
Monreal
Santi
W.Carvalho
Ramsey
Ozil
Alexis
M.Icardi

Ik zie fel kritiek maar eigenlijk heeft arsenal met wilshere ramsey en Ozil in potentie de beste middenveld van de wereld. Ik vind wel dat voorin niemand anders dan alexis iets forceert. Giroud oxlade en walcott zijn formidabele bankspelers maar voor de basis moet je spelers hebben die ljunberg en pires waardig moeten vervangen

Kan iemand mij uitleggen waarom Arsenal niet 4-4-2 speelt met een middenveld met coc, Ramsey/wilshire (keuze), cazorla en Ozil? En dan voorin snelle spelers als Sanchez en een keuze tussen welback, giroud, OX of walcott. (ik snap best dat sommige spelers niet goed genoeg zijn, maar op dit moment zou ik het zo doen en sommige spelers renderen ook beter in dit systeem lijkt me.)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren