Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henderson wordt uitgelachen om belachelijke vrije trap tijdens Sparta - Ajax

Laatste update:

Ajax heeft het lastig op Het Kasteel. De Amsterdammers staan na de eerste helft tegen Sparta Rotterdam op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Arno Verschueren. Op X is een erg opvallende vrije trap van Ajax-middenvelder Jordan Henderson (die als verdediger speelt) onderwerp van gesprek.

Ajax mocht zes minuten voor rust op een gevaarlijke plek aanleggen voor een vrije trap. Niet specialist Branco van den Boomen, maar Henderson ging achter de bal staan. De Engelsman verraste door de vrije trap kort te nemen op Kenneth Taylor, die de bal met één aanraking weer klaarlegde voor Henderson.

De variant faalde jammerlijk, want het schot dat Henderson vervolgens loste strandde in het blok bij de Sparta-defensie. Doelman Nick Olij kon de bal uiterst simpel vangen.

Henk Spaan vraagt zich op X af waarom Henderson überhaupt achter de bal ging staan. "Waarom neemt Henderson de vrije trap als Van den Boomen naast hem staat? Hoepel op!"

Ook ESPN-analist Kees Kwakman is die mening toegedaan. "Ik snap hier helemaal niks van. Ik weet niet of Henderson veel vrije trappen heeft gemaakt in zijn carrière, maar Van den Boomen moet hier de bal gewoon opeisen. Die moet zeggen: 'Ik heb weet ik hoeveel vrije trappen gemaakt in Frankrijk bij Toulouse...'"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat het een belachelijke vrije trap was, zullen de meesten het wel over eens zijn, maar om nu telkens het afvoerputje van de sociale media ("x" ) als bron voor een artikel te gebruiken ...

... kom op zeg...

Dit was een belachelijke vrije trap, maar dit artikel is nog veel belachelijker.

Vz, hou eens op met dit soort negatieve sensatie. Er worden elk weekend wel slechtere vrije trappen genomen.

De media doet er alles aan om Henderson zoveel mogelijk belachelijk te maken + te zorgen dat dit soort spelers in het vervolg dus NIET meer naar Nederland komen. Lekker zo doorgaan. Er zijn elk weekend 180 knullige momenten. Gaan we daarvoor ook allemaal een eigen artikel aanmaken?

17 maart 2024 om 17:52

Deze speler moet je niet naar Nederland halen omdat hij nu te oud is en nog geen deukie in een pakkie boter schop voeg niks toe aan dit Ajax . die zou bij Feyenoord op de bank zitten of zelfs op de tribune

17 maart 2024 om 18:02

Hoe kom je er nou bij dat de media dat doet? De media heeft juist voor zijn komst 2321 artikelen gewijd aan hem in positieve zin haha. Dat VZ inmiddels denkt dat een paar reacties op X een artikel waard is doet daar niks aan af. Dat doet VZ tegenwoordig wel vaker namelijk.

Henderson, wtf am i doing here 🤣

Moet nu echt alles onder een vergrootglas worden gelegd? Dit is toch geen nieuws meer?

Haha je takelt als website wel echt af als je reacties van supporters op een social media platform als nieuws item gaat brengen..

Man..man...man...

# wordvastweerverwijderd.

Ach ja, toen Henderson net naar Ajax kwam, werd er iedere dag hier iets over hem gemeld. Dat hij op een bakfiets door Amsterdam rijdt, op z'n vrije dag naar Jong Ajax ging kijken, etc. Hij was de grote man die Ajax wel even naar plek 3 ging loodsen. Te veel aandacht en dit soort berichten hoeft van mij ook weer niet.

Wat is er raar aan deze vrije trap? Gaan wel vaker vrije trappen in de muur of tegen een speler toch?

Vergeleken met de trap van Sterling valt dit nog alleszins mee

Pakte slecht uit maar ach, het idee was toch niet gek? Is dit nou slechter dan die ballen direct 10 meter over of naast de goal schieten? Sneu artikel an sich en sneu om hier een artikel van te maken.

Dit artikel is nog grappiger dan de vrije trqp zelf zoveel voetbalnieuws lees je dit

Dus een aantal lui op X vinden het een slechte vrije trap, wat vervolgens ook door een analist gesteld wordt. Dat strookt volgens mij nog niet met 'uitgelachen' en 'belachelijke' vrije trap.

Wat een nutteloos artikel. Over een vrije bal. Ja, het was slecht, maar om dit aam te grijpen om Ajax te bashen…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren