Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henderson reageert op pijnlijke spreekkoren richting hem tijdens Villa - Ajax

Laatste update:

Jordan Henderson is niet onder de indruk van de spreekkoren over hem tijdens het Conference League-duel tussen Aston Villa en Ajax (4-0). De fans van Aston Villa zongen onder meer 'There's only one greedy bastard' over de Engelse middenvelder, die daar na afloop van het duel bij Veronica op reageerde.

Afgelopen zomer maakte Henderson de overstap van Liverpool naar Al-Ettifaq, en die transfer kwam hem op veel kritiek te staan. Met name vanwege de mensenrechtensituatie in Saudi-Arabië.

Inmiddels voetbalt Henderson bij Ajax, maar de fans in Engeland zijn zijn overstap naar Al-Ettifaq nog niet vergeten. Dat merkte hij ook tijdens het duel met Aston Villa, waar fans hem toezongen met de tekst 'There's only one greedy bastard' ('Er is maar een hebberige klootzak').

"Nee, dat had geen invloed op me", reageert Henderson naderhand desgevraagd bij Veronica. "Dat is voetbal. Aston Villa is een fantastische club, met fantastische fans en een goed team. Ik wens ze het beste."

Vrijdag werd ook bekend dat Henderson is opgeroepen voor de komende interlandperiode met Engeland. "Dat is iets om trots op te zijn. Maar vandaag was ik helemaal gefocust op deze wedstrijd, en helaas was het een moeilijke avond."

"Bij de 1-0 zaten we gewoon nog in de wedstrijd, helemaal in de eerste helft. We eindigden de eerste helft goed. Toen we de tweede goal tegen kregen, een rode kaart kregen en ook nog twee of drie blessures opliepen, leek alles mis te gaan", analyseert hij.

Gefrustreerd richting zijn teamgenoten raakte Henderson niet. "We kijken allemaal naar onszelf. We weten wat we beter hadden kunnen doen. En zoals ik al zei: helemaal na de 2-0 werd het heel moeilijk voor ons."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, als je als topvoetballer daardoor al van slag zou raken kan je beter iets anders gaan doen...

15 maart 2024 om 13:23

Was een topvoetballer nu niet meer ik denk dat hij beter met oud Ajax mee kan doen hij voeg niks toe aan het team. Dat balletje opzij en terug kan iedereen ook is hij traag . Het is helemaal niks en dat kost elk jaar miljoenen

Mooie is dat die lui die dit soort dingen zingen waarschijnlijk de eigen baan zonder maar met de ogen te knipperen in zouden ruilen als ze ergens anders een tientje meer zouden verdienen.

Uitzonderingen daargelaten.

15 maart 2024 om 12:21

Het verschil is dan ook dat Henderson o.a. openlijk opkwam voor homorechten. Dat zie ik de mensen op de tribunes in Engeland niet 1..2..3.. doen.

15 maart 2024 om 12:29

Wat ik ze wel zie doen is bepaalde woorden gebruiken om de medesupporters uit te schelden. Die zijn zelf echt niet roomser dan de paus hoor. Maar goed, beetje humor moet kunnen.

Blijft natuurlijk niet slim van Henderson, maakt je gemakkelijk doelwit.

Hahaha zit gewoon wel een kern van waarheid. Henderson stond als voorvechter van gelijkheid en mensenrechten bekend, maar zwichtte voor een grote zak geld.

15 maart 2024 om 11:59

En hij heeft, als ik het goed heb, geen cent gekregen van die grote zak. Heeft zijn goede naam ten grabbel gegooid en heeft er financieel niet eens iets aan overgehouden. In mijn beleving toch wel een flinke verlies-verlies situatie hoor.

15 maart 2024 om 12:10

Je kunt ook zeggen dapper besluit om na een half jaar meteen terug te keren zonder ook maar één cent aan het avontuur over te houden. Had hij nog vijf maanden blijven zitten was de zilvervloot binnen gekomen, maar hij besloot toch gewoon zijn fout toe te geven en terug te keren.

Vind ik toch wel erg sterk.

15 maart 2024 om 12:28

Zo kun je er inderdaad ook naar kijken en er zit zeker een kern van waarheid in. Wat mij een beetje stoort bij iemand als Henderson, is dat hij jarenlang een voorvechter was van gelijkheid en mensenrechten, precies wat Hendrik63 ook zegt. Echter voor een bizarre som geld maakten die mensenrechten en gelijkheid hem totaal niets meer uit. Hij wist niet hoe snel hij moest tekenen in een land waar mensenrechten en gelijkheid op een laag pitje staan. Ook de reden dat hij daar weg is gegaan, is niet omdat hij nadacht over waar hij eerst voor stond. Hij ging weg, omdat zijn familie daar niet kon wennen aan het leven.

15 maart 2024 om 12:50

Zelfde geldt natuurlijk voor onze vriend Wijnaldum. En eigenlijk voor iedere voetbalmiljonair die daar zijn zakken gaat zitten vullen.

Er lijken er maar weinig te zijn met principes.

15 maart 2024 om 13:10

Wijnaldum geeft geen f om discriminatie, of nouja, de enige discriminatie waar hij wat om geeft is racisme, en dan alleen maar van "wit tegen zwart". Zelf de moraalridder uithangen maar eigenlijk is het puur uit eigen belang

15 maart 2024 om 12:21

Vind ik van koulibally ook. Afrikanen werden massaal aan de grens vermoord. En hij blijft lekker voetballen daar. En je kon ook ineens niet meer oo zijn instagram reageren.

16 maart 2024 om 18:47

In Europa worden Afrikanen/asielzoekers ook massaal aan de grens de dood in gejaagd dus zo'n heel groot verschil is dat natuurlijk niet.

Het bekt ook wel lekker, zo’n liedje in dat Engels.
Een mooie reactie van Henderson zou zijn geweest; -ging dat over mij dan?-

Durf te wedden dat 90% van die supporters die dat roepen ook weg zouden gaan uit Engeland bij zo’n aanbod

15 maart 2024 om 14:00

Er zit wel een groot verschil tussen financiele situatie van een supporter of dat van Henderson. Henderson heeft al genoeg verdiend zodat hij, zijn kinderen nooit meer zorgen om geld hoeven te maken. Niet voor niks dat hij uiteindelijk ook maar afzag van het geld om er weg te kunnen.

Hypocriet gedrag hier, wordt bijvoorbeeld een Taylor uitgefloten, zijn de negatieve superlatieven niet te tellen, maar in het geval Henderson ligt het niet aan de Villa-supporters, maar aan de speler. Het blijft triest om spelers uit te fluiten, schelden e.d., door welke supportersschare dan ook.
En wanneer je het ene veroordeeld, moet je dat bij de andere ook doen.

15 maart 2024 om 13:10

Subtiel verschil: Spraakmakend met Taylor was vooral dat het een eigen speler betrof, als het over pak hem beet Kramer ging was het niet zo’n onderwerp geweest.

15 maart 2024 om 14:05

Inderdaad kromme vergelijking, eigen supporters of supporters van een tegenstander maakt een groot verschil.
Deze teksten bleven wat mij betreft ook netjes binnen wat leuk is. Beetje sarren. Zou wat anders zijn als ze over ziektes en dergelijke gaan zingen

15 maart 2024 om 15:47



Je begrijpt het verschil wel hoop ik? Als je Taylor en Henderson wat dat betreft wil vergelijken, wacht dan tot het moment dat Henderson de Arena binnenkomt en Ajax fans massaal greedy bastard zouden zingen.

Only one greedy bastard... nu ben ik vast cynisch hoor, maar ik kom als ik alle mensen erbij neem vast wel op meer dan 1.

Lekker laten gaan Hendo, je hebt niks misdaan en weinig mensen op aarde zouden zulke exorbitante bedragen afwijzen. Niks mis mee, al die Tokkies in het Aston publiek kunnen maandag weer om 6 uur de bouw in! 🙊

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren