Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heldere boodschap voor Overmars: ‘Haller en Ziyech kopen, vrij simpel’

Laatste update:

Ajax liet deze zomer Viktor Fischer, Nicolai Boilesen, Sam Hendriks en Ricardo van Rhijn vertrekken en mogelijk komt Arek Milik daar nog bij. Wanneer de topscorer van vorig seizoen daadwerkelijk wordt verkocht aan het geïnteresseerde Napoli, is het afwachten hoe Ajax reageert. Directeur spelersbeleid Marc Overmars moet volgens Youri Mulder dan niet aarzelen en in eigen land meteen toeslaan.

/

De oud-profvoetballer zegt bij Ziggo Sport meteen wat Overmars moet doen. “Ajax moet Haller en Ziyech kopen, lijkt me vrij simpel”, aldus Mulder. Sébastien Haller maakte bij FC Utrecht al 28 doelpunten in 50 wedstrijden en ligt nog drie jaar vast: hij werd al eerder genoemd bij Ajax. Hakim Ziyech blonk vorig seizoen uit bij FC Twente, was bij een fors deel van de doelpunten betrokken en heeft nog een tweejarig contract.

Hoeveel geld er gemoeid zou gaan met transfers van Haller en Ziyech is onzeker: zowel FC Utrecht als FC Twente lijkt zeker tien miljoen euro te willen zien. Mulder vindt dat Ajax maar eens de portemonnee moet trekken voor zulke spelers. “Wat Ajax heeft gedaan is voor weinig halen en veel verkopen. Op die tour kun je door, maar dan is het ook vaak net niet. Kijk maar naar hoe de landstitel is verspeeld.”

Aan wie zou Ajax echt wat hebben, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja helemaal mee eens. Ziyech is een veel betere en creatievere middenvelder dan Klaassen. En Haller zou ook een goeie vervanger zijn voor Milik. Voor 20 miljoen heb je ze echt wel allebei

26 juli 2016 om 21:50

Ajax kan naast Ziyech beter Dost halen. Garantie voor goals, kampioenschap en CL!

26 juli 2016 om 21:54

Dost past totaal niet bij Ajax.

26 juli 2016 om 21:57

Dost past beter bij Ajax dan Haller. Kom op zeg, Haller was even een hype maar is echt niet goed genoeg.

26 juli 2016 om 22:04

Dost wil ook helemaal niet naar Ajax, heeft ie al eerder aangegeven

26 juli 2016 om 22:15

Haller past veel beter man... Meevoetballend en balvaster dan Dost. Spits van Ajax moet niet alleen kunnen scoren

26 juli 2016 om 23:32

Forza

Dost sliep met een pyama shirt toen die klein was. Kan wel dat het hem nog dwarszit die mislukte transfer destijds dus wie weet heb je gelijk ook. Sowieso vind ik Dost beter bij Feyenoord passen als bij Ajax maar dat is mijn mening.

27 juli 2016 om 00:43

Dost wil niet naar de eredivisie heeft ie gezegd dus onhaalbaar voor elke club in Nederland.

27 juli 2016 om 01:42

Nee die moet ook kunnen voetballen, acties kunnen maken, snel zijn, voorzetten kunnen geven, een tacticus zijn, vrije trappen en corners kunnen nemen, mee verdedigen, de opstelling kunnen maken, de salarissen beheren, spelers aan kunnen trekken en de sponsoren kunnen binnen halen. Als een spits er bij Ajax elk naar 30 inschiet is het zeker wel een Ajax spits. Kijk maar naar Huntelaar. Buiten de 16 niet zoveel maar in de 16 o zo gruwelijk.

26 juli 2016 om 23:20

Voor 20 miljoen heb je ze allebei??

Denk t niet!! Utrecht en Twente weten allebei dat ajax genoeg geld heeft, op de bank en nu ook nog (misschien?) 35miljoen voor Milik. Die gaan echt niet genoegen nemen met een uitverkoop prijsje.

26 juli 2016 om 23:28

Haha jij denkt zeker dat twente meer als 10 mil. Wilt hebben en Utrecht ook meer als 10 mil. ? Denk het niet hoor , dit noem je nog even een uitverkoop prijsje .

27 juli 2016 om 12:28

Tuurlijk zo werkt het, begint bij Juventus en zo rolt het balletje verder...

26 juli 2016 om 23:28

Wat moeten ze met Ziyech? Ze hebben helemaal geen plek voor hem bij Ajax met Gudelj, Klaassen, Riedewald, Bazoer, Nouri en Van de Beek.. Wat een onzin zeg. En als spits moeten ze een betere halen dan Haller.. Al betwijfel ik of dat trouwens nodig is met Dolberg en die Colombiaan. Dolberg heeft in deze ene wedstrijd laten zien dat hij een veel groter talent is dan Milik.

26 juli 2016 om 23:33

Sinkgraven loopt er ook nog steeds rond toch? Destijds ook voor een fors bedrag gekocht.

26 juli 2016 om 23:49

Ook nog eens ja.. Kan je nagaan. Die Mulder is net zijn vader. Heel veel praten maar nooit nadenken voor hij wat zegt.

27 juli 2016 om 08:54

Mulder heeft gewoon gelijk. Je hebt alleen Klaassen, Gudelj en Bazoer voor basis. Riedewald komt waarschijnlijk weer terug achterin (als Bazoer weer fit is) en Nouri komt pas net meeproeven en vd Beek kan je ook niet verwachten dat hij er effe opeens staat. Ik snap dus zeker dat ze Ziyech kunnen halen + Ziyech kan ook op de flanken dus multifunctioneel. Haller/dost moet Ajax halen, elke andere speller (zonder echte bekende naam) zou een fail zijn!

27 juli 2016 om 09:36

Lijkt mij ook. Ziyech is goed maar het middenveld van Ajax is dat nu ook al. Een goede buitenspeler en de selectie is wel prima.

27 juli 2016 om 10:40

Wat dacht je van op de plaats van Klaassen die op de nr. 10 positie gewoonweg te kort komt? We hebben daar een speler nodig met diepte, techniek en scorend vermogen. Zyech brengt dat allemaal, en heeft ook nog eens een zeer goede (vrije) trap in de benen.
Sowieso niks mis met wat concurrentie in het team, daar ontbreekt het op meerdere posities ook aan.

27 juli 2016 om 00:42

Ajax heeft Dolberg en Cassierra. Genoeg kwaliteit! Klaassen moet nodig vervangen worden, die zit op zn top, en blijft al 1,5 jaar hangen, tevens is zijn passing ver onder de maat. Kortom Ziyech zou ik wel halen, blijft natuurlijk ook een gok, Ajax is een ander niveau dan Twente, zeker qua druk. Tevens moet er echt nog een verdediger bij, want Weggever kan echt niet, zelfs niet voor de bank. Wat een prutser is dat. Garantie voor paniekvoetbal en fouten. Met dit Ajax onder Bosz gaat het helemaal goedkomen.

27 juli 2016 om 09:30

Ik zou echt nooit Ziyech halen. Marrokaanse Nederlanders komen nooit uit de verf door cultuurverschil. Zijn technisch erg begaafd, maar veel te trots, eigenwijs en egoïstisch. Ziyech is niet anders. Komen problemen van. Ben het wel met je eens dat Klaassen de echte klasse mist. Goede persoonlijkheid, maar komt net tekort voor de echte top.

Haller lijkt me echt een topaankoop. Precies wat Ajax nodig heeft.

26 juli 2016 om 21:41

Nu haalt Ajax regelmatig een speler daar maar dit is wel erg haha.

26 juli 2016 om 21:51

foutje van VZ. moet twente zijn

Haller hoeft van mij niet. Is die Soriano van Red Bull nu niet een leuke mogelijkheid trouwens? Ziyech mag wel binnen gehaald worden.

26 juli 2016 om 21:47

Lijkt mij een geweldige spits voor Ajax.

Hij ligt als het goed is nog twee jaar vast bij RB Salzburg, dus zoveel hoeft hij nou ook weer niet te kosten én hij is al gewend aan het systeem van Bosz met het drukzetten etc. Lijkt mij een betere aanwinst dan Haller, alhoewel je aan hem dan wel weer meer geld zou kunnen verdienen. Met spelers als Bazoer, Riedewald en Tete in het team (met oog op de toekomstige transfers van hen) denk ik niet dat Ajax weer voor een talent zou moeten gaan als een ervaren speler klaarstaat.

Het probleem lijkt mij alleen dat Soriano aardig wat geld verdient in Oostenrijk.. Waardoor je dus weer bij het bekende salarisplafond van Ajax aankomt. Het lijkt me wel eens tijd om daar af en toe vanaf te zien, anders zal je spelers als Soriano nooit kunnen halen.

26 juli 2016 om 22:37

Precies, Soriano verdient ruim 2 miljoen per jaar. Meer dan het dubbele dan het salarisplafond. Vind maar eens een kwalitatief ongeveer gelijkwaardige speler voor minder dan 10 miljoen en niet te hoog salaris. Laten ze dan ook gewoon een keer niet naar leeftijd kijken, maar echt kwaliteit.

27 juli 2016 om 08:48

Ik zou dat niet doorbreken omdat dit soort inkomsten niet structureel zijn, dan ben je weer afhankelijk van verkopen, wat wel kan, 1 miljoen salaris en 3 miljoen tekengeld met een 2 jarig contract met optie tot nog een jaar. Goede optie inderdaad ook vanwege de RB tactiek die hij kent.

Zo is het! Mulder heeft het bij het goeie eind. Niet wachten maar actie ondernemen nu het nog kan.

26 juli 2016 om 23:30

Mulder loopt weer slap te zwammen. Wat moet Ajax met Ziyech? Ajax heeft een overschot aan goede middenvelders met Klaassen, Gudelj, Van de Beek, Bazoer, Nouri en Riedewald. Totaal overbodig om tien miljoen voor Ziyech te bieden. Haller is bovendien een hype die veel te duur is voor zijn kwaliteiten.

27 juli 2016 om 00:15

Heb je Klaassen wel zien spelen de afgelopen maanden? Die os echt niet beter dan Ziyech hoor! Minder scorend vermogen, minder inzicht en probleem bij Klaassen is ook nog eens dat hij veel te vaak foute passes geeft! Geef mij maar Ziyech hoor!

27 juli 2016 om 08:17

Klopt dat hij beter is maar je hebt al zeven middenvelder waarvan er vier op de positie van Ziyech (kunnen) spelen met Sinkgraven, Klaassen, Nouri en Van de Beek.

27 juli 2016 om 08:18

Sinkgraven was ik in de eerste post zelfs nog vergeten.

27 juli 2016 om 08:50

Juist en dan mis je Sinkgraven, Frenkie de Jong en Schone nog. Haller ben ik ook niet van overtuigd, Siem de Jong lijkt mij wel een optie maar die is geblesseerd volgens mij.

27 juli 2016 om 13:52

Ajax heeft idd goede middenvelders...echter...ziyech is buitencategorie en beter dan elke middenvelder van Ajax. Doorselecteren doet groeien.

"Hoeveel geld er gemoeid zou gaan met transfers van Haller en Ziyech is onzeker: zowel FC Utrecht als AZ lijkt zeker tien miljoen euro te willen zien."

AZ vangt ook voor spelers van andere clubs? Netjes.

26 juli 2016 om 21:34

Was het maar zo'n feest dat Ziyech bij AZ speelde

26 juli 2016 om 21:36

Zou niet misstaan. Zeker niet.

26 juli 2016 om 21:58

Wie weet vervanger van Henriksen? Tenue zou hem zeker goed staan haha.

26 juli 2016 om 23:34

Nee.. Ziyech is totaal niet haalbaar voor AZ en bovendien zou hij dat zelf niet eens willen. Ik betwijfel of hij wel in Nederland wil blijven.

26 juli 2016 om 21:38

Gehaaide zakenmannen in Alkmaar inderdaad. Haller vind ik te kort komen voor Ajax, veel te statisch. Als ik Overmars zou zijn ging ik vol voor Bertrand Traore. Een goede bekende van Bosz en een geweldige dynamische spits. Ziyech is een klasse beter dan alle aanvallende middenvelders bij Ajax, dus ook doen. De vleugels zijn prima bezet, lijkt me.

26 juli 2016 om 23:32

Exact wat ik zei.. Betrand Traore stond al op de radar van Ajax. Bovendien kent Bosz hem als geen ander. Veel betere optie dan Haller en echt niet duurder.

Allebei halen voor zo een 20/25 miljoen en dan lekker de rest weer in de clubkas.

26 juli 2016 om 21:41

Alleen krijgt Leverkusen ook zo'n 7 miljoen mee voor Milik.
Verder krijgt Overmars nooit goedkeuring voor deze transfers van de RvC

27 juli 2016 om 09:00

10 procent kerel dat is geen 7 miljoen. Ajax moet lekker in het buitenland kijken. Haal maar weer iets op uit Duitsland en laat die Nederlandse clubs met onrealistische vraagprijzen lekker zitten. Zij zoeken het maar lekker met elkaar uit..

27 juli 2016 om 10:17

Een eerder topic werd er gerept van 20% en dat daarom Milik zo goedkoop was. Waar ze nu die 10% opeens vandaan halen is me een raadsel

Denk niet dat Haller de juiste spits is ik zou voor een ander gaan en zivkovic/dolberg de kans geven in de beker of kleine teams. Zyech zou echt geweldig zijn! Die neemt Ajax wel op sleeptouw als het moet!

26 juli 2016 om 21:59

Haller is gewoon echt niet goed genoeg. Huntelaar, traore of Dost! Zyjech zou inderdaad super zijn! Maar niet laten verleiden nu om ineens 8 miljoen voor Haller neer te gaan leggen ofzo. Is ie echt niet waard.

26 juli 2016 om 23:52

En dan Sinkgraven, Klaassen, Van de Beek en/of Nouri afschrijven? Daarnaast heb je ook nog Gudelj, Riedewald en Bazoer op het middenveld. Ziyech is volstrekt overbodig of je moet Sinkgraven op zijn minst weg doen.

Zit wel wat in, mocht Milik Ajax de 28M opleveren (35m - 7M die naar Leverkusen gaat), dan zouden ze zeker vol voor Ziyech moeten gaan en een spits als vervanger voor Milik. Al zie ik liever een ervaren spits als Huntelaar komen, als het ze lukt hem over te halen wat salaris betreft. Dan hou je erna zelfs nog geld over en ben je qua selectie favoriet voor de titel, zeker als PSV geen nieuwe spelers meer haalt.

27 juli 2016 om 08:53

Wellicht Sinkgraven ruilen voor Ziyech + 4 miljoen? En verder als spits bertrand Traore lijkt mij de beste optie. Ik betwijfel namelijk of een Haller wel van het niveau Ajax is.

Ziyech zou fantastisch zijn, maar Haller niet. Utrecht zal ook wel weten dat er nu in Amstedam meer te halen valt. Die gaan ineens 15 miljoen eisen of zo. Een spits moet gewoon van het buitenland komen.

26 juli 2016 om 22:56

FC Utrecht had al aangegeven dat Haller rond de 8 miljoen moet gaan opleveren. Dus nee, Utrecht gaat geen 15 miljoen eisen.

Ik denk dat Haller en Ziyech liever Champions League spelen.

26 juli 2016 om 21:57

Dat hebben ze nog nooit gedaan dus zal wel mee vallen. Ajax is voor beiden een logische stap dus zo gek is t niet.

Als ze 35M voor Milik betalen, dan mogen ze in E'de wel de prijs gaan bijstellen en toch ook minimaal 20M voor Ziyech gaan vragen. Die prijzen slaan tegenwoordig écht helemaal negens meer op.

26 juli 2016 om 23:31

Hèhè ik ben het compleet met je eens, wat een bedragen.. achterlijk 35mil voor millik? Nog meer als Suarez? dat kan gewoon niet, Ajax mag in de handjes klappen dat elke voetbalclub uit het buitenland zo veel betaald.

26 juli 2016 om 23:50

Je kan het ook anders bekijken. Ajax heeft veel te weinig gekregen voor Suarez. Daar had Ajax al 60 miljoen voor moeten vangen. Maar nee we draaien het om. Milik is zoveel beter dan menigeen denkt. Maar dat zien ze pas als hij het wel doet over een paar jaar bij een topclub. Verder moet Ajax Huntelaar halen of een andere ervaren spits. Je wilt nu Dolberg niet in de weg staan.

Haller hmm.. niet 100% overtuigd van hem, maar zijn er betere opties?
Ziyech goede voetballer, maar weer een middenvelder, Nouri sluit ook nog aan, die is toch jonger en in potentie beter dan Ziyech in mijn ogen.
Al met al heb je wel een echte afmaker nodig als Milik inderdaad vertrekt.

Waarom ziyech halen. Middenveld van ajax is sterk zat. En het halen van ziyech betekend dat een Nouri, die in mijn ogen de meeste talent heeft, niet zal aansluiten en dit zal dus zijn ontwikkeling in de weg staan. Haller moeten ze wel halen.

26 juli 2016 om 21:39

Wil je succes moet je betalen. Zo simpel is dat. De jeugd is bij elke club opvulling!!!

26 juli 2016 om 23:41

Niet bij Ajax.

27 juli 2016 om 08:53

Kijk en daar maakt Ajax het verschil met andere clubs, bij ons geldt dat niet, daarom wil Bazoer en Dolberg ook naar Ajax omdat we ze een ongekend perspectief bieden.

26 juli 2016 om 21:40

Nouri speelt meestal linksbuiten. Ziyech vaak op nummer 10 of aanvallende middenvelder.

26 juli 2016 om 21:42

Nouri is geen linksbuiten, Alleen omdat de Jong op het middenveld speelt, is Appie verdoemd naar de linksbuiten.

Je hoeft niet persee in eigen land de hoofprijs te betalen maar, het zouden idd twee goede versterkingen zijn.

26 juli 2016 om 21:41

Haller ben ik niet overtuigend. Traorė zeer zeker wel, hij jaagt en is altijd plaag voor elk tegenstanders.

26 juli 2016 om 21:45

Ben er mee eens dat de knip is open moet getrokken wil je wat betekenen europees, haller vind ik geen spits voor ajax veel te statisch en zyech is een middenvelder hebben we daar niet genoeg van maar is mijn mening, ja wat kan je dan nog kopen pffff

Ziyech gaat hij niet halen natuurlijk. Lopen al hartstikke veel middenvelders en ze laten dat echt niet ten koste gaan van Klaassen of de groei van Van der Beek. Haller gaat hij denk ik wel proberen als Milik weg gaat, zie zo op het blote oog ook eigenlijk geen betere optie die ze nu zouden kunnen halen.

Dante Rigo komt er ook wel

26 juli 2016 om 21:46

Euh nee, die blijft in Eindhoven.

26 juli 2016 om 21:58

Dat lijkt mij ook.
Vreemd dacht dat ik in een andere topic aan het reageren was.

Ballotelli halen. Lijkt me logisch.

Ajax kan naast Ziyech beter Dost halen. Garantie voor goals, kampioenschap en CL!

Ziyech speelt toch niet bij az ? Haha

Ik zie liever Ziyech en Huntelaar komen. Kwaliteit en ervaring is nodig!

Ziyech gaat al naar feyenoord.

Als ik Klaasen zie voetballen zoals vandaag dan zie ik echt geen nr 10 ....meer een loper die de ruimte induikt. Daar waar Ziyech individuele actie heeft ,goeie linkerbeen , flair , overzicht, sterke passing .
De ideale vooruitgeschoven spelmaker .

Met alle respect voor klaasen maar hij breng Ajax niet naar een hoger plan het is tijd voor vers bloed .

27 juli 2016 om 01:39

Ik ben het helemaal met je eens

Waarom wil AZ 10 miljoen zien?

Ze zullen wel met een Joop Henk aankomen zetten uit Australië. Iemand die verwacht dat Ajax een topper gaat kopen zal zwaar teleurgesteld raken.

27 juli 2016 om 08:54

Ah zoals Milik notabene zelf vorig jaar?

28 juli 2016 om 00:23

Milik was ook een gok/goed gescout. Een afdanker van een duitse club die niks in hem zag. Komop zeg.

Wanneer heeft Ajax een aankoop gedaan die direct een aanwinst was? Iemand die het elftal lifte. Ik kan het me niet herinneren. Suarez, Huntelaar waren de laatsten. Gudelj is goed maar een stap vooruit? Een klein stapje misschien. De meeste zijn breedte aankopen. Niemand mag de jeugd in de weg lopen, maar de jeugd is ook niet echt wereldniveau talent. Klaassen haalt de subtop misschien wel, maar de top? Ik zie er geen een lopen. Heel misschien Bazoer, maar ook die moet nog flinke stappen maken.

Ajax heeft in mijn optiek het slechtste aankoop/verkoop beleid van de hele eredivisie.

28 juli 2016 om 11:31

Ja dus zeer goed gezien van Overmars!

Haller hoeft dus echt niet te komen dan heeft Ajax te veel spitsen die er niet direct staan wat ook allemaal jonkies zijn.
Als ze een spits halen moet iemand zijn die er direct staat.
Ziyech zou ik uiteraard wel halen voegt zeker wat extra's toe en hij staat er direct.
Ondanks Ajax veel middenvelders heeft is ziyech natuurlijk wel voor Ajax en eredivisie begrippen een hele goede die misschien toch beter is dan een aantal van het Ajax middenveld nu.

26 juli 2016 om 23:06

Haller is even oud als Milik, dus lijkt me niet dat hij te jong is voor in de spits bij Ajax.

26 juli 2016 om 23:52

Juist wel met Dolberg erachter wil ju nu een ervaren spits ipv iemand die Dolberg in de weg staat.

Punt is natuurlijk dat het gezien de belangrijke fase waarin Ajax nu zit al 5 voor 12 is. Dat betekent dat Ajax fors moet betalen voor spelers die het nu nog wil kopen.
Dit staat haaks op de bedrijfscultuur van Ajax.

Als Milik 35 miljoen oplevert dan kost een nieuwe spits er minimaal 15 want de andere clubs zijn ook niet gek.

Los daarvan, Zyech tilt Ajax naar een hoger niveau. Ja hij kost een boel geld maar hij wordt de ster van Ajax en hij levert de club meer op. Die dus altijd doen. Onbegrijpelijk dat hij nog niet in A'dam is.
Er is geen enkele speler van Ajax die zijn kwaliteiten benaderd.

26 juli 2016 om 23:43

Voor de twee spelers die in dit artikel worden benoemd valt het denk ik wel mee. Utrecht heeft al aangegeven dat ze voor Haller een bedrag rondom de 8 miljoen willen ontvangen. Ziyech zou rond de 10 miljoen moeten opleveren. Twente heel weinig op qua transfers voordat Ziyech verkocht is. Dus denk dat zij wel mee willen werken.

27 juli 2016 om 07:57

Hij komt in zijn sporadische interviews erg onsympathiek over. Dat hoeft niet te betekenen dat hij in werkelijkheid ook een dropl*l is maar dat is wel de indruk die ik krijg. Het is ook echt een mannetje en ik vraag mij af of hij wel om kan gaan met serieuze concurrentie op het middenveld, want, laten we eerlijk zijn, voetballen bij een degradant is wel iets anders dan voetballen bij een kampioenskandidaat. Voetballend denk ik dat hij het wel aan kan maar over zijn persoon heb ik wat twijfels.

Ziyech vanavond niet halen!!! wakker worden Overmars

26 juli 2016 om 22:31

*nog

26 juli 2016 om 22:31

Niet? Of vanavond NOG halen!

Ziyech vanavond nog halen!!! wakker worden Overmars

Utrecht en az ? Prima , 10 miljoen kom ik hupperts brengen

Mee eens. Het middenveld van Ajax mist creativiteit. Alleen Nouri heeft dat.

26 juli 2016 om 23:16

Van nouri kun je weer niet verwachten dat hij een seizoen lang constant is. Zou wel een mooie zet zijn

Als ze deze spelers halen vind ik het oké dat Milik vertrekt.
Maar wel voor 35 miljoen.
Als wij deze 2 beesten halen hebben we een goede selectie voor komend seizoen!

Traore/soriano halen en ook Ziyech mag er wel bij van mij. Als Ajax echt een beest wil hebben op rechtsbuiten, moeten ze Helland halen van Rosenborg. Lijkt me een uitstekende speler die alles heeft wat je wil hebben.

Doe mij maar Van De Beek en Dolberg in plaats van Haller en Ziyech.

als ajax gaat bieden gaan buitenlandse clubs daar wel overheen, denk dat de meeste clubs wachten tot de vraagprijs daalt. Ajax zou echter wel kans maken omdat hakim natuurlijk zelf ook wat te vertellen heeft en hij tot nu toe verstandig lijkt te kiezen, omdat hij fener enzo al weigert. Hij heeft in nederland nog niet om het kampioenschap gevoetbald en geen cl gespeeld, dat lijkt me dan wel een voorwaarde anders word het alsnog niet wat voor ajax.

Haller zou een domme zet zijn.

Ik zie veel liever Huntelaar komen. Ziyech moet je gewoon proberen te halen, we missen creativiteit. Daarnaast zouden we wel iemand op rechts erbij kunnen hebben. El Ghazi is momenteel echt niet goed genoeg.

Dat ze maar eens wat geld in de verdediging stoppen en die zwakke viergever eens van hand doen.

27 juli 2016 om 00:11

Viergever zal straks met gemak voorbij gestreefd worden door Sanchez en anders zal Westermann nog wel beter passen dan onze zwakke schakel.

27 juli 2016 om 08:56

Viergever moet je als back up houden, nuttige speler met wat ervaring, linkspoot en iemand die zich schikt in deze rol.

Logisch dat meteen aan die 2 wordt gedacht. Maar ik zie ze allebei liever niet komen !!!

Met Dolberg en Cassierra op komst heb je juist nu de behoefte aan een ervaren spits. Dus probeer dan Huntelaar van Schalke te halen. In Gelsenkirchen hebben ze Embolo al gehaald voor de nr 9-positie.

Ziyech is een fantastische voetballer, allen zijn nukken en mentaliteit staan me niet zo aan. Ik weet niet of hij zich kan schikken bij Ajax en onder Peter Bosz.

Als ik utrecht was zou ik haller niet aan een nederlandse club verkopen. Of zelf houden of naar het buitenland. Twente moet ziyech wel verkopen dus die moeten gewoon wachten op het beste bod en hebben verder niks te willen.

Ziyech zou zeker kunnen of moeten! Klaassen vind ik ook niet de meest gepolijste speler. Haller zou ik persoonlijk niet nemen. Op mijn lijstje staan nog wel de namen van Grosicki en Hoarou!

Waarom denkt iedereen dat Ajax Dost/Traore of Haller moet halen. Ipv Haller kun je beter eigen jeugd laten spelen en die andere twee staan op de loonlijst van buitenlandse clubs die veel meer salaris betalen. Ajax kan beter investeren in goede verdedigers. Want volgens mij is iedereen vergeten dat Ajax anders met Viergever moet spelen en ze willen in de CL uitkomen. Viergever en CL gaat niet samen...

Laat ik voorop stellen dat ik het een verademing vond hoe het team speelde vandaag, ondanks de kleine foutjes hier en daar.
Echter kwam aan het licht dat Viergever, Dijks, Klaassen en El Ghazi het niveau niet (meer) aankunnen.
Ziyech erbij op het middenveld voor Klaassen, een goed voetballende linksback zoals bijvoorbeeld Buttner (andere goeie opties?!) en een rechtsbuiten die een voorzet kan geven. Zie daar in de toekomst zeker graag Cerny staan maar daar kan je hem nog niet een heel seizoen verwachten.
Ben benieuwd wat de komende weken ons gaat brengen!

Luuk de Jong maakte in het seizoen 2013/14 geen enkel doelpunt voor Mönchengladbach en Newcastle.. van Wolfswinkel maakte er afgelopen seizoen ééntje voor Real Betis. de Jong maakte het seizoen erna 20 voor Psv.. Zou dat ook niet wat voor Ricky zijn om zo'n stap terug te doen naar de Eredivisie om dan helemaal her op te leven? Als Luuk het kan..

Een spits vinden is echt moeilijk, eigenlijk heb je Dolberg en Cassierra al, dus moet je gewoon gokken met een spits.. zoals Pelle en de Jong in het verleden... Pelle maakte er ook 0 voor Parma.. daarna 27 voor Feyenoord.

Of Ari.. maakte er slechts 5 voor Krasnodar.. dus kan er dit seizoen 45 inleggen voor Ajax.

Met alle Respect maar zover ik het weet . Wil Hakim ziyech totaal niet voor Ajax spelen. Hij heeft in dat geval iets meer met psv en bovendien wat hij tegenwoordig afgelopen jaren heeft verdiend zie ik ajax niet veel meer geven . Dua dat gaat het niet worden .

Ik kan me nog herinneren dat iedereen riep dat Klaassen zoveel beter was dan Ziyech. Nu zouden ze maar al te graag Ziyech op de 10 willen in plaats van die tractor met de handelingssnelheid van een Mariano Bombarda.

Lukt toch niet als ze 35 miljoen voor milik krijgen (wat echt belachelijk zou zijn). Dat hebben twente en Utrecht ook wel zo iets van oké jullie hebben net flink geld ontvangen willen wij zeker 20 miljoen zien oid.

Zou Sneijder nog steeds zo kansloos zijn gezien de situatie in Turkije en zijn geschil met Galatasaray? Daarnaast Huntelaar. Kan voor die twee tevens positief uitpakken richting WK 2018.

AUB beide niet. Ik vind het allebei over gehypte spelers. Dan heb ik nog liever dat ze niets halen. Maar het liefst een nieuwe spits uit het buitenland (niet perse buitenlander) met de nodige ervaring.

Prima, maar dan wel voor de hoofdprijs. Ajax heeft geld zat en Twente heeft geld nodig. 15 miljoen minimaal of 10 miljoen en Sinkgraven. En nu niet gaan roepen dat deze bedragen niet reeel zijn, dat is het bedrag van Milik ook niet.

27 juli 2016 om 10:26

@ Master 1

Dat Ajax geld zat heeft weten we, maar desondanks betalen ze op een paar uitzonderingen na niet zo vaak de hoofdprijs (ook nadat Ajax een speler voor veel geld verkocht had). Dus als Ajax zich in Enschede meld ben ik benieuwd wat voor bedrag daar eventueel uiteindelijk zou uitrollen.

Haller lijkt me geen directe versterking voor Ajax. Dan kan je beter Dolberg en Cassiera af en toe de kans geven.

Haller mag wat mij betreft lekker in Utrecht blijven, we hebben al tig jaar een internationaal ervaren spits nodig, Haller voldoet dus niet aan die eis, Ziyech zou op zich welkom zijn, maar ik hem liever een creatieve middenvelder die ook al (wat) ervaring heeft (opgedaan) in grote competities. Bovendien denk ik niet dat hij komt gezien zijn uitspraken die hij deed toen Ajax het kampioenschap verprutste en omdat FC Twente waarschijnlijk de hoofdprijs zal vragen.

Ajax is druk bezig op de Z. Amerikaanse markt dus ik denk dat daar wel het 1 of ander staat te gebeuren. Maar als Ajax echte versterkingen met ervaring wil dan is misschien Sneijder een optie en nogmaals even met Huntelaar om de tafel gaan zitten, bij de naam Haller daar ga ik toch even van schrikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren