Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heitinga geniet van Ajacied: ‘Het was altijd wel, niet, wel, niet door’

Laatste update:

John Heitinga zegt dat de talenten bij Ajax nog veel kunnen leren van de ervaren spelers. De oud-verdediger, momenteel trainer van de Onder-19 van de Amsterdammers, zegt dat zijn pupillen moeten beseffen dat ze nog een lange weg te gaan hebben. Heitinga geeft aan dat onder anderen Klaas-Jan Huntelaar als voorbeeld voor de talenten kan dienen.

“Hij heeft nog altijd zijn meerwaarde voor Ajax, pikt zijn doelpunten mee en is belangrijk op en naast het veld. Voor de jonge jongens is dat belangrijk. Zij kunnen van hem leren wat er allemaal bij komt kijken. Dat zeg ik ook tegen mijn eigen jongens: 'Jullie weten nog niets van wat er nog gaat komen'”, zegt Heitinga op de clubsite, opgetekend door Ajax Showtime.

Aanvaller Brian Brobbey heeft al eens meegetraind bij de hoofdmacht en Heitinga constateert dat de zestienjarige spits meteen merkte dat het niveau veel hoger lag. “Toen deden ze een partijtje op volle scherpte en dan maakt Klaas wel het verschil. Schiet hij de ene na de andere bal binnen. Voor Brian is dat toch even wennen. Het tempo moet sneller, de handelingssnelheid moet omhoog.”

Noussair Mazraoui heeft zich via de jeugd van Ajax opgewerkt tot basiskracht onder hoofdtrainer Erik ten Hag. Heitinga geniet van de rechtsback annex middenvelder, die in het verleden heeft moeten knokken voor zijn plek bij onder meer Jong Ajax. “Het is prachtig hoe hij zich nu staande houdt in de Eredivisie en in de Champions League. Hij loopt hier al heel lang rond en het was altijd wel, niet, wel, niet door. Als je je dan zo ontwikkelt, toont dat aan dat hij mentaal ijzersterk is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb echt een gevoel dat mazraoui wordt weggespeeld door vinicius van madrid. Die gozer kan dribbelen niet normaal. Hoop het natuurlijk niet maar mazraoui moet een goede dag hebben

14 januari 2019 om 13:52

Matthijs de Ligt lost het wel op

14 januari 2019 om 13:57

Haha precies dat wou ik zeggen! Want zoals sociedad en betis zie je dat teamwork alles is..

14 januari 2019 om 14:02

Anders maait magallan hem wel omver

14 januari 2019 om 18:28

Of Blind

14 januari 2019 om 14:03

Heb echt het gevoel dat Mazraoui de hele tijd op kan stomen. Die Vinicius loopt nooit mee terug en aanvallend is het 1x iets op de 30 acties. En vind hem zelf niet echt geweldig en zijn rendement ligt ook laag.

14 januari 2019 om 15:32

Dan zou ik Neres op rechtsbuiten zetten, Marcelo komt ook vaak mee op waardoor er veel mogelijkheid is om er snel uit te komen via de rechterkant.

14 januari 2019 om 15:33

Dan moet de rest van het team wel zijn verdedigende taakjes goed oppakken. Op de omschakeling zullen Marcelo en Vinicius (of een ander) levengsgevaarlijk zijn.

Ruimte zal er voor Mazraoui en Ajax zeker zijn, maar daardoor automatisch ook voor Madrid. Zal een leuke pot worden.

14 januari 2019 om 14:20

Als hij daarna de winnende erin rost vind ik het prima

15 januari 2019 om 15:41

Waarom 1 specieke speler noemen van Real Vinucius? Ze hebben genoeg goede spelers? Maz. Voor de NL competitie een prima speler. Maar over CL top te praten gaat me iets te ver. Ja Madrid draait iets minder, maar kijk wat er rondloopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren