Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heerenveen nadert akkoord over spits van 18 goals en 8 assists’

Laatste update:

Sc Heerenveen lijkt spoedig een nieuwe spits te presenteren. Volgens het Israëlische One naderen de Friezen een akkoord over Ion Nicolaescu. Heerenveen heeft 1,2 miljoen euro geboden, terwijl Beitar Jerusalem, waar Nicolaescu nog tot medio 2024 vastligt, 1,5 miljoen wil zien.

Heerenveen beschikte vorig seizoen over Sydney van Hooijdonk, die met negentien doelpunten en een assist over alle competities van grote waarde was voor de club. De Bredanaar keerde na afloop van het seizoen terug naar Bologna, waar hij geen toekomst lijkt te hebben onder trainer Thiago Motta. Heerenveen is in de zoektocht naar zijn opvolger dus uitgekomen bij Nicolaescu, die pas sinds vorige zomer voor Beitar speelt. De aanvalsleider begon zijn carrière bij Zimbru Chisinau, waarna hij via Shakhtyor Soligorsk, FC Vitebsk, FC DAC 1904 en Maccabi Petah Tikva bij Beitar belandde.

De 24-jarige Nicolaescu maakte vorig seizoen grote indruk in de Israëlische competitie, de Ligat Ha'al. De Moldaviër trof in twintig wedstrijden veertien keer doel, terwijl hij ook nog eens vier assists noteerde. In het nationale bekertoernooi was hij daarnaast nog eens goed voor drie doelpunten en twee assists in vijf wedstrijden. Genoeg voor een hoge eindklassering in de competitie was het echter niet, daar Beitar als achtste eindigde. Wel wist de club het nationale bekertoernooi te winnen ten koste van Maccabi Netanya. Beitar won met 0-3, mede dankzij een treffer van Nicolaescu en voormalig Eredivisionist Fred Friday.

Nicolaescu timmert ook op internationaal vlak aan de weg. Namens het nationale team van Moldavië wist de spits 12 keer te scoren in 34 wedstrijden. Eind juni kreeg Nicolaescu nog de schijnwerpers op zich gericht in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Polen. De Polen leidden dankzij treffers van Robert Lewandowski en Arkadiusz Milik met 0-2, maar zagen die voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen door een dubbelslag van Nicolaescu. Vladyslav Baboglo bezorgden de Oost-Europeanen daarna zelfs nog de 3-2 overwinning.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Andere berichten gaven 3 weken geleden al aan dat ze 5 miljoen voor hem willen. Lijkt me flinke onzin dus. Te hoog gegrepen voor ons

19 juli 2023 om 20:12

5 miljoen euro of sjekels? Want als het over sjekels gaat komt die 1,2 miljoen euro een heel eind in de buurt.

19 juli 2023 om 20:27

Ging over 5 miljoen euro, maar in hoeverre de bron die vertalingsslag heeft gemaakt, geen idee.

19 juli 2023 om 20:29

Zal me dan niks verbazen als ze dat dan nirt hebben omgerekend. Hoop dat hij komt. Prima statistieken en we hebben goals nodig.

Klinkt fantastisch. Hopelijk komt het rond! Wel opmerkelijk dat alle 'pareltjes' die Heerenveen tegenwoordig scout alsnog een miljoenenbedrag kosten. Waar is het goedkope scouten gebleven.

19 juli 2023 om 20:25

Wat verwacht je dan? Als je kwaliteit wil betaal je daar een prijs voor. 1,5 miljoen is vrij normaal voor een speler van dit niveau.

Zo, dacht ff transfer vd de afgelopen jaren voor Heerenveen. Dacht ff dat het over Isaksen ging, die heeft namelijk ook 18 goals. Dan had Heerenveen zware concurrentie afgeschud

19 juli 2023 om 21:49

Is die dichtbij een transfer naar Milan?

20 juli 2023 om 01:01

Isaksen moet toch iets van 18 mio kosten? Dat gaat Heerenveen never nooit kunnen betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren