Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heerenveen moet beter nadenken, ze hebben mij veel te makkelijk laten gaan’

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zichzelf een hele slechte dienst bewezen door vrijdagavond op bezoek bij Excelsior met 3-0 onderuit te gaan. Een van de doelpuntenmakers aan Rotterdamse zijde was Couhaib Driouech, voormalig jeugdproduct van de Friese club.

Driouech zette Excelsior al na een kwartier spelen op voorsprong op aangeven van Troy Parrott. "Het was een goede voorzet van hem", blikt de aanvaller terug bij ESPN. "Ik stond goed voor de goal. Hij gaf hem precies goed, dus ik hoefde hem alleen maar in te tikken."

"De eerste twintig minuten was Heerenveen goed aan de bal, maar wij wachtten goed af en verdedigden gedisciplineerd", gaat Driouech verder. "Wij weten dat we elke wedstrijd kansen krijgen. Gelukkig gingen ze vandaag binnen."

De laatste keer dat Excelsior een thuiswedstrijd wist om te zetten in een overwinning was op 1 oktober tegen Sparta Rotterdam. De zege op Heerenveen kwam dan ook als geroepen. "Ik denk dat wij altijd goed voetbal laten zien, alleen weten we de voorsprong vaak niet vast te houden", aldus Driouech.

Toekomst
De aanvaller durft niet met zekerheid te zeggen dat hij bij Excelsior blijft. "Ik voel me goed hier en zolang ik bij Excelsior ben zal ik alles geven voor de club. Maar ik weet het niet. Wat ik wil? Zoveel mogelijk scoren, assists geven en belangrijk zijn voor de ploeg."

Driouech is een jeugdproduct van Heerenveen. De aanvaller was tussen 2016 en 2021 actief in de opleiding van de Friese club en maakte er ook zijn profdebuut. Hij vindt dat de club hem te makkelijk heeft laten lopen.

"Dat heb ik vandaag wel bewezen. En de vorige keer ook. Ik denk dat ik ze nu twee keer pijn doe. Ze moeten beter nadenken", sluit de flankspeler af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje bravoure is prima natuurlijk, maar wel opgelet- voor je het weet degradeer je, Driouch, en dan horen we 'gewoon' niks meer van je de komende 10 jaar.

20 januari 2024 om 09:43

Want Excelsior staat ook echt in de gevarenzone... En als ze echt zouden degraderen staan de clubs in de rij voor Driouech. De toon waarop is niet heel fraai en achteraf makkelijk lullen, maar dat Heerenveen hem te makkelijk heeft laten gaan klopt wel als je hem nu ziet. En nog steeds pas 21.

20 januari 2024 om 09:48

Heerlijk toch als iemand al zo zuur kan zijn op de zaterdagochtend.

De linkerkant van Excelsior heeft H’veen gister gewoon helemaal zoek gespeeld. Goudmijn terug is ook super. Maakt direct het verschil naast Baas op het middenveld.

Ook Zagre is een heerlijke back!! Staat verdedigend prima, maar is gewoon een extra aanvaller die fantastisch is in de kleine ruimte

20 januari 2024 om 09:49

Door de overwinning staan ze weliswaar 9e, maar zouden ze verloren hebben stonden ze 15e. En ze hebben een wedstrijd meer. Vanaf plek 9 staat momenteel iedereen nog in de gevarenzone. Als RKC 1 wedstrijd wint schuift het gewoon weer in elkaar

20 januari 2024 om 10:01

En als Ajacied zeg ik dat dat winstpotje van RKC zomaar tegen Ajax kan zijn…

20 januari 2024 om 10:06

Dan is het ook geen opgave om Denzell Hall scheel te tikken. Hoe heeft hij de opleiding van Feyenoord kunnen doorlopen?

Heerenveen heeft de laatste jaren vaak de leuk voetballende spelers laten gaan. Al Hajj, Driouech, Namli. Technisch vaardig. Veel voetbal. Alleen we hebben enkel conservatieve coaches gehad die hier niet van hielden en zulke spelers lieten gaan. Keessie is ook al zo 1. Vreselijk.

20 januari 2024 om 10:44

Tsja, als je ieder seizoen zo ver in het rood staat als Heerenveen moet je je beste spelers verkopen. En dan maar hopen dat er het volgende seizoen weer een goede tussen zit. Je kan er op wachten dat zoiets een keer fout gaat. Eigenlijk al aan gang sinds Foppe en Riemer een stap terug deden.

20 januari 2024 om 13:12

Dus je laat je beste voetballers dan gratis gaan? Dat is niet heel logisch

20 januari 2024 om 10:48

Ook met hornkamp die bij jullie rechtsback speelde en ze daarna in de kkd er allemaal in schoot

Heerenveen is ook met afstand de saaiste club uit de eredivisie de laatste 10 jaar. Echt een grijze muis van de organisatie tot het veld. Zulke spelers passen er dan ook niet bij en worden makkelijk aan de kant geschoven want stel je voor dat het voetbal wat frivoler wordt.

20 januari 2024 om 11:48

Dat is ook een beetje overdreven. Met Ejuke, Sahraoui, Veerman, Kobayashi, Larsson, Dumfries, Zeneli, St. Juste, Vlap, etc. hebben ze altijd wel een paar leuke spelers lopen.

20 januari 2024 om 12:13

Valt reuze mee, ik kan genoeg saaiere clubs opnoemen. Een echte Friese volksclub en meer sfeer op de tribune dan bij een AZ. Het beleid was niet altijd goed maar zeker een aantal seizoenen ook leuk gespeeld.

Er hangt een sfeer bij hveen... echt elke speler is gedoemt te mislukken. Hoe deze vicieuze cirkel te doorbreken, is mij een raadsel. Wat een nikszeggende club is hveen geworden. En de huidige selectie zou beter moeten kunnen, is toch een mentale instelling.

Klopt helemaal maar zei ook dat hij wilde spelen EN eerste jaar bij Excelsior is dat ook niet gelukt… dan wordt t lastig hè. Verhuur was optie geweest imo. Niettemin een probleem: top jeugd wordt weg gekocht en laag net eronder heeft geen geduld.
Ook hiervoor weer zelfde oplossing als voor eerste elftal: samenwerken met clubs. In dit geval zou Telstar een geweldige kandidaat zijn: doe de jeugd daar maar heen voor een jaartje net zoals Heerenveen voor eerste elftal spelers/talenten naar een topclub moet zoeken om normale selecte te krijgen en financieel gezond te worden
Het is zo simpel maar directie ziet t niet

Heerenveen mist flair, teamspirit en gogme. Excelsior speelde juist met dit alles en won zeer verdiend. Excelsior had zelfs uit bij PSV kansen op meer dan 3-1 maken. Leuke ploeg, goed publiek, verschrikkelijk veld en hoop en verwacht dat ze in de eredivisie blijven. Heerenveen heeft een probleem

Couhaib Driouech heeft in ieder geval geen last van een minderwaardigheidscomplex. Dat gezegd hebbende, is de beste man soms familie van Yasmine Driouech, U weet wel, de influencer (dat schijnt een beroep te zijn) die getrouwd is met Mohamed Ihattaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren