Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heb er vertrouwen in dat we met Feyenoord om de prijzen meespelen’

Laatste update:

Op de jaarlijkse open dag van Feyenoord was Khalid Boulahrouz een van de spelers die uit de helikopter mocht stappen. Ondanks zijn vliegangst genoot de 32-jarige verdediger met volle teugen van de traditie. “Het gaf een onbeschrijflijk gevoel om in De Kuip te landen”, aldus Boulahrouz via de officiële kanalen van de club.

/

Boulahrouz heeft in zijn eerste periode bij Feyenoord een goede indruk gekregen van de club, zo geeft hij te kennen. “Deze club is anders dan alle andere waarvoor ik gespeeld heb. Zowel de organisatie als de ontvangst is top hier.” Feyenoord werd het voorbije seizoen tweede en ondanks het vertrek van een aantal belangrijke spelers zijn de verwachtingen opnieuw hoog.

“Natuurlijk zullen de supporters hoge verwachtingen hebben voor dit seizoen, dat hoort ook bij een club als Feyenoord”, weet Boulahrouz. “We moeten nog even afwachten hoe de selectie eruit komt te zien, maar ik heb er vertrouwen in dat we om de prijzen kunnen gaan meespelen.”

Gaat Feyenoord serieus meedoen om de prijzen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was weer geweldig om in een nagenoeg volle Kuip te zitten na een paar maanden. Maar ik verwacht niet dat Feyenoord gaat meestrijden om de prijzen. Ja, misschien de Knvb Beker. Er is teveel kwaliteit vertrokken en er is nog niet adequaat op gereageerd door Van Geel.

20 juli 2014 om 17:11

Te veel kwaliteit? Zolang de Vrij en Clasie blijven, is er niets aan de hand!

20 juli 2014 om 22:51

Dat is het punt. De kans dat de Vrij blijft is vrij klein.

20 juli 2014 om 17:18

Nee die gaan niet mee doen om de prijzen daar hebben ze teveel spelers voor weg gedaan .denk dat het kampioenschap tussen ajax en psv gaat dit seizoen.maar ach de bal is rondt he dus je weet het nooit hoe het gaat.

20 juli 2014 om 19:12

laten we eerst maar afwachten of er nog een goede spits en een verdediger bijkomen.
En anders kijken of er weer een pareltje uit de jeugd opstaat.
Karsdorp en Dammers zijn grote talenten en misschien breken Manu en Achahbar dit jaar wel definitief door.

Het zijn niet alleen de doelpunten van Pelle die ze gaan missen, maar ook zijn persoonlijkheid. Pelle en Guidetti waren echte aanjagers en leiders. Zo'n speler is Amstelvener Te Vrede niet dus begrijp ik maar al te best dat de trainer erop hamert dat Dost moet komen.

20 juli 2014 om 16:33

Boulahrouz heeft wel die mentaliteit en passie.

20 juli 2014 om 16:39

Maar Khalid zorgt niet voor de doelpunten. De laatste seizoenen van Feyenoord zijn vooral vormgegeven door de veelscorende spitsen.

20 juli 2014 om 16:45

Persoonlijkheid heb je met Boulahrouz terug. Als wij goede aanvoer regelen dan scoort Te Vrede ook gewoon zijn doelpuntjes, dat heeft hij vorig seizoen al bewezen. Verder kan Feyenoord rustig verder zoeken naar een nieuwe spits.

20 juli 2014 om 17:01

rustig zoeken?
ben jij de wedstrijden tegen Besiktas vergeten?

20 juli 2014 om 17:11

De CL kun je toch wel vergeten. Na Besiktas zul je zien dat je Arsenal of Napoli loot... Dus je kunt beter de tijd nemen om een goede spits te zoeken.

20 juli 2014 om 17:12

Er staat wel iemand, dat is waar. Aan de andere kant gaat het met Boulah's carriere al 6 jaar bergafwaarts, dus de vraag is wat hij werkelijk toevoegt, want met Immers, Schaken, Mathijsen, Vormer en Goossens is er ervaring genoeg. Bedenkt wel dat Khalid vorig seizoen bij een Deense middenmoter op de bank zat. Dat gebeurt niet voor niets.

Het vertrek van BMI is nog wel op te vangen met Kongolo, maar ik denk niet dat het vertrek van Pelle op te vangen is met te Vrede, net als dat het vertrek van Janmaat niet op te vangen is met de komst van Boulahrouz, die in zijn goede tijd o.a. rechtsback was in Oranje. Feyenoord doet een enorm jasje uit en Europees voetbal en eventueel bekerwinst is het hoogst haalbare. Technisch gesproken zijn dat de prijzen waar Khalid over spreekt. Ik denk dat hij meer de landstitel en spelen in de Champions League bedoelt, maar dat kan Feyenoord komend seizoen vergeten.

20 juli 2014 om 17:52

@ patrick37

Nee, ik ben de wedstrijden tegen Besiktas niet vergeten. Ik wil niet dat Feyenoord onnodig veel geld voor een speler gaat betalen omdat we wanhopig zijn voor de vcl.

20 juli 2014 om 17:53

@ Don

Er zullen nog een paar spelers bij komen maar ik vind het positief dat Feyenoord zich niet laat opjagen. Feyenoord doet het rustig aan en wil verstandig zaken doen.

Ga er maar vanuit dat er nog een rechtsback, buitenspeler en een spits komt.

20 juli 2014 om 19:02

Ktb84.. met jouwn instelling is er helemaal geen champions league meer. Elke wedtrijd moet je vol in gaan en vol voor de winst gaan. En hoe jij het zegt is het dus zo van ach feyenoord als ze van besiktas winnen dan loten ze arsenal of napoli en dat win je sws niet. Die ploegen zijn ook maar mensen en je ziet met v gaal door goede organisatie kan je het nog ver trappen. Doe je dit niet ben je voor mij geen waardige club.

20 juli 2014 om 19:13

@patrick: Het heeft ook geen zin om nu met een noodaankoop te komen waar je later spijt van krijgt. En Tevrede heeft het vorig jaar toch ook niet slecht gedaan en anders hebben we Dammers en Achahbar nog achter de hand.

20 juli 2014 om 16:45

Echter loop de transferperiode nog tot eind augustus en kunnen er met het huidige budget nog wel een aantal van dit soort spelers aangetrokken worden. Ik denk ook wel dat van Geel dit inziet en heb er alle vertrouwen in dat dit type spelr nog gehaald gaat worden.

Verder vind ik trouwens dat bij bijvoorbeeld Ajax ook geen spelers met deze mentaliteit rondlopen, maar zij presteren het toch ook om al een aantal jaren kampioen te worden.

Desondanks zie ik toch wel graag een type als Guidetti komen idd, hoewel ik in Clasie toch ook wel zo'n type zie, hij zal één van de spelers zijn die dut Feyenoord op sleeptouw moet nemen.

20 juli 2014 om 17:01

Bij Ajax hebben ze een andere mentaliteit, geen zogenaamde viezeriken, Poulsen was er wel een overigens. Ajax heeft met Klaassen en Serero bijvoorbeeld jongens die de hele wedstrijd door gaan en niet verzaken, terwijl een Pelle wel eens olie op het vuur gooide. Niks mis mee, want zulke jongens heb je ook wel eens nodig.

20 juli 2014 om 16:56

Dure mentaliteit heeft dost ook niet

Ik denk het ook. De parel van de club, Jean-Paul Boëtius, is er nog altijd. Wat een verfijnde technicus is dat. Gaat enorm beslissend worden dit seizoen. Er moet wel een spits bij komen, Manu op de rechterflank is prima. Lex Immers zal wel de tien worden, hoewel ik hoop op Joey Sleegers. Met Van Beek heb je nog een talentvolle verdediger in huis, ook Rodney Lopes Cabral gaat in de toekomst hoge ogen gooien.

Als er nog 2 of 3 gerichte aankopen worden gedaan misschien wel ja.

Een spits, rechtsbuiten en verdediger daar moeten de prioriteiten nu liggen, komen die niet zal het naar mijn mening kwalitatief niet goed genoeg zijn en dus niet mee kunnen doen om de prijzen.

edit: typefout

20 juli 2014 om 17:17

Een rechtsback en spits zijn naar mijn mening de topprioriteit op dit moment. Centrale verdedigers hebben we genoeg met Mathijsen, Boulahrouz, Kongolo en van Beek. Op linksback heb je dan Nelom en Woudenberg, waar Kongolo eventueel ook kan spelen. Van Beek kan wel op rechtsback, maar is meer een centrale verdediger. Verder hebben we op rechtsback alleen Lopes Cabral (die nu geblesseerd is en niet snel terug zal zijn), waar verder niemand achter zit. Dus een extra rechtsback is nodig.

Op het middenveld hoeft niks bij, zelfs als Clasie vertrekt niet. Daar hebben we Clasie, Vormer, Vilhena, Immers, Goossens, Sleegers en Karsdorp. Dat lijken mij voldoende mogelijkheden, zelfs als Clasie zou vertrekken.

Op de vleugels hebben we nog Boetius, Manu, Achahbar, Verhoek en Schaken. die laatste 2 zullen wat mij betreft weg mogen, maar voor nu zijn ze er gewoon nog. In de spits zal er wel wat bij moeten komen, want daar hebben we alleen Te Vrede en Dammers. Te Vrede zie ik niet een heel seizoen de aanval leiden, maar is wel een goede pinchhitter. Dammers zal rustig gebracht moeten worden.

Ik denk echter wel dat je zelfs zonder spits aan te trekken het seizoen in kan gaan. En wel hierom: Rutten kan ervoor kiezen om 4-4-2 te gaan spelen als volgt (zie opstelling). Met de snelheid van Manu en Boetius kan Vilhena strooien met steekpassjes.

Hahn/Mulder
Aankoop
Boulah/Beek
Kongolo/Math
Nelom
Vormer
Clasie
Immers
Vilhena
Boetius
Manu
20 juli 2014 om 17:43

wat mij betreft mag kongolo ook nog wel op linksback spelen, maar dat is meer persoonlijke voorkeur omdat ik niet zo'n fan ben van nelom. verder ben ik het helemaal met je verhaal eens!

eventueel kun je goossens ook wel lozen en karsdorp op de bank zetten, scheelt in het salarishuis en jeugd heeft wat mij betreft nog altijd de voorkeur boven aankopen. nogmaals volledig met je eens!

20 juli 2014 om 18:22

Dat kan ook inderdaad, maar hij is toch meer een centrale verdediger. Ik zie hem toch liever zich daar verder ontwikkelen. Ik ben met je eens dat Nelom niet goed genoeg is. Daarnaast vind ik zelf de combi talent/ervaring in het centrum nu het beste. Dus dan zul je automatisch komen op Mathijsen/van Beek of Kongolo/Boulahrouz, zeker gezien links en rechtsbenigheid.

Goossens ben ik met je eens, hoewel ik denk dat Koeman hem altijd verkeerd gebruikt heeft. Hij stond onder Koeman altijd links of rechtsbuiten, terwijl Goossens meer een spelverdeler is. Ik zou hem wel eens een aantal wedstrijden centraal willen zien. Maar qua salaris hwb je helemaal gelijk en we hebben genoeg talenten die zijn plek kunnen innemen.

20 juli 2014 om 23:33

ik snap je punt, maar ach indi is er via de linksback toch ook gekomen
het kan inderdaad wel maar dan zit je weer met een matige back terwijl je in mijn opinie dat niet hoeft te hebben. in vind kongolo daar erg goed spelen, ook heb je centraal al aardig wat goede spelers dus is het niet echt nodig.

ik ben het met je eens dat goossens niet goed gebruikt is. desondanks vind ik hem feyenoord onwaardig, kan simpelweg het niveau niet aan. je hebt nog karsdorp, sleegers en eventueel achahbar die op 10 kunnen staan naast natuurlijk lex immers. hij is totaal overbodig.

verder komen ook jonge jongens als schuurman, nieuwkoop en slabbekoorn er binnen nu en twee jaar aan en ik vind dat die zo veel talent hebben dat die een kans moeten krijgen. dat gaat simpelweg niet lukken als je zulke jongens nog onder contract hebt. (bijvoorbeeld ook verhoek) dus wat mij betreft kunnen die wel worden geloosd

21 juli 2014 om 10:12

Daar heb je gelijk in, hoewel ik Kongolo een groter talent vind dan Indi ooit is geweest. Daarom denk ik juist dat je hem zoveel mogelijk moet laten spelen op zijn favoriete plek, zodat hij zich daar tot de top kan ontwikkelen.

Met het oog op de talenten die eraan zitten te komen zou ik Goossens inderdaad ook weg laten gaan, maar nog niet dit seizoen. Karsdorp en Sleegers zullen wel klaar zijn om de nummer 10 positie in te nemen (waar ze met Vilhena om moeten gaan strijden in mijn ogen). In de opstelling die ik eerder liet zijn Immers en Vilhena van plek verwisseld. Dat is puur omdat ik denk dat Immers beter tot zijn recht komt als box-to-box middenvelder naast Clasie en Vilhena beter op 10. In die opstelling zou je Clasie kunnen vervangen door Goossens die verdedigend minder is als Clasie, maar die wel de 3 mannen voorin kan bedienen met scherpe passes.

Neemt niet weg dat Goossens inderdaad gewoon niet goed genoeg is, maar als backup voor Clasie (in een meer aanvallende rol dus dan vorige seizoenen) kan hij van waarde zijn. Dan kun je over een jaar of 2 de talenten op de plek van Goossens zetten en ze hun minuten laten maken.

Verhoek en Schaken mogen wat mij betreft nu al weg, want die gaan het verschil niet maken. Als we met 2 spitsen gaan spelen, heb je toch weinig aan die twee. Verhoek is een buitenspeler die gewoon een goeie voorzet kan geven, maar waar je geen snelheid hebt en Schaken heeft wel snelheid, maar heeft geen voorzet en denkt dat doelen 5 meter breed en 8 meter hoog zijn volgens mij, want hij mikt overal behalve op doel als ie schiet.

Ik zou heel graag zeggen dat ik me kan vinden in deze uitspraak, maar met het huidige elftal mag je blij zijn als je top 3/4 eindigt. Hoogste prioriteit is een goede spits, de rest is vooralsnog redelijk op te vangen.

Plaats 3 t/m 5 zal het zijn dit jaar.....en helaas geen Cl............en ja .......ik heb een glazen bol.......waarin ik ( voor ) zie dat je niet ongestraft je geraamte van het elftal bijna volledig verkoopt.

Qua mentaliteit top, qua spel toch echt wel over de top.
Natuurlijk hoop ik dat hij mij de mond snoert en verschrikkelijk goed gaat spelen.
Zal sowieso wel goed zijn voor de balans in het anders erg jonge team.

Ik denk dat Ajax en PSV gaan uitmaken wie er kampioen wordt, eventueel Vitesse ook nog met wat huurlingen. Daarna komen Twente, Feyenoord en ook AZ. Ik denk dat als de aanpak van Van Basten aanslaat in Alkmaar AZ zonder Europees programma wel eens hoog kan eindigen.

Met de selectie van afgelopen twee seizoenen waren ze steeds dichtbij, maar werder ze geen kampioen. Aangezien de selectie in mijn ogen alleen nog maar verzwakt is acht ik de kans dat Feyenoord komend seizoen om de prijzen gaat spelen(tot het eind) nihil. Misschien het seizoen er op.

Denk het niet Boulah, veel steutelspelers zijn vertrokken en als de Vrij of Clasie ook weggaan word het nog moeilijker. Ik hoop wel dat jullie de CL halen als heb ik niet zo vertrouwen in Rutten.

Ik vind het wel mooi hoe we in Nederland toch bepaalde tradities hebben die ook de meeste gelouterde spelers kippenvel bezorgen, zoals die helikoptervlucht voor de nieuwe aankopen van Feyenoord. Zelfs spelers die de top van Europa hebben gezien zijn er laaiend enthousiast over, net als over de eerste training trouwens. Tuurlijk ziet het er wat lullig uit als we in badjassen de bekerwinst vieren of als we de Johan Fruitschaal als een veredelde oefenwedstrijd beschouwen, maar het mag ook weleens gezegd worden wanneer een traditie wel zijn waarde heeft.

Het is wel te hopen dat hier nog 3 a 4 spelers bijkomen .

Denk oa aan spelers als Zyech en El Hamdaoui (huur)

Bijna iedereen hier en v Geel hebben het over een nieuwe spits. Waarom kopen ze niet bv Narsing. Dan speel je een 532 systeem waarbij Immers half op t middenveld staat maar ook half in de spits. Dan hebben we 2 snelle spitsen met aansluiting van het middenveld, dit lijkt me beter dan een nieuwe spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren