Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hazard wakkert geruchten weer aan: 'Ik zou graag door hem gecoacht worden'

Laatste update:

Eden Hazard heeft de speculaties over een mogelijk vertrek bij Chelsea weer aangewakkerd. De Belgische aanvaller van Chelsea, die in het verleden al meermaals in verband werd gebracht met Real Madrid, geeft in een interview met La Nouvelle Gazette te kennen dat hij ooit graag onder Zinédine Zidane wil spelen.

/

De Franse oud-superster geldt als een van de grote idolen uit Hazards jeugd. “Ik zou graag door hem gecoacht worden”, vertelt de international van de Rode Duivels. “Ik vind het altijd prettig om hem over mij te horen spreken, hij is een speler voor wie ik in mijn jeugdjaren veel bewondering had.”

Zidane sprak in het verleden al meerdere keren uit dat hij een liefhebber is van Hazards spel en een samenwerking is dan ook niet ondenkbaar. Zizou is sinds kort hoofdcoach bij Real, dat al meerdere keren interesse toonde in de spelmaker. Hazards contract bij Chelsea loopt nog tot medio 2020.

Past Eden Hazard bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat maar snel komen! Je weet nooit hoelang het met Cristiano duurt.. De beste man is 2 dagen geleden alweer 31 geworden. Voor de rest heeft Real geen enkele versterking nodig. De selectie is goed bezet op elke positie dus laat die transferban maar komen, uitgelezen mogelijk om Zidane een echt team te laten smeden.

7 februari 2016 om 12:59

Ik zou eerst Isco of Jesé voor een zo groot mogelijk bedrag verkopen zodat je ruimte maakt voor een aanvaller. Isco is meerdere keren in verband gebracht met Arsenal.

7 februari 2016 om 13:23

Hazard blijft lekker zitten in London. Door o.a. hem spelen we geen CL volgend jaar. Dus hij gaat lekker mee lijden met ons(fans). Chelsea moet hem gewoon aan zijn contract houden, tenzij Real Madrid 150 miljoen biedt.

7 februari 2016 om 13:53

150 miljoen voor zo'n speler? Dan moeten ze wel erg gek zijn beste man is al 25.

7 februari 2016 om 14:05

Is meer om de andere clubs af te schrikken. Als ze dat niet willen betalen? Prima dan blijft hij lekker.

7 februari 2016 om 14:10

Al 25? En jij bent van mening dat dat oud is? De beste jaren van een speler liggen tussen zijn 25e en 31e. Hazard komt dus net pas kijken man.

7 februari 2016 om 13:14

Of over een paar jaar komt Zidane naar chelsea

7 februari 2016 om 13:18

ligt het aan mij of spreek je je eige tegen?

7 februari 2016 om 13:18

bartsja

Als je t mij vraagt een backup spits en linksback halen en doorbouwen!

7 februari 2016 om 15:20

Zie het wel gebeuren, als Hazard terug z'n oude niveau haalt. Eerst schitteren op het EK voor de Belgjes!

Wie zou hij moeten vervangen dan? Op dit moment zie ik hem Ronaldo en Bale echt niet uit te basis spelen.

7 februari 2016 om 13:51

Ronaldo is alweer 31 jaar oud..

7 februari 2016 om 15:18

31 jaar is niet eens zo heel erg oud. Ronaldo in deze vorm kan nog minimaal 3 jaar mee.

7 februari 2016 om 15:31

Ronaldo in deze vorm wordt meteen verkocht.

7 februari 2016 om 15:39

Dus omdat ronaldo 31 jaar geworden is moeten ze hem vervangen voor Hazard, die al maanden niets presteerd? Alsjeblieft zegt. Ronaldo deed het onder Benitez vreselijk slecht maar nu onder Zidane gaat het wel goed komen met hem.

7 februari 2016 om 16:00

al is Ronaldo 34 jaar hij presteerd dan nog steeds beter dan Hazard in zijn beste seizoen.

7 februari 2016 om 19:30

Ronaldo speelt heel erg goed laatste wedstrijden. Ook als die niet scoort, creert veel kansen, verdedigend heel goed mee en coacht het team. Als die zo blijft spelen kan die nog zeker jaren mee. Nog altijd een ballon dor kandidaat ondanks zn leeftijd.

Chelsea laat hem echt niet gaan. Bovendien heb je met Isco en James ook soortgelijke spelers rondlopen. Enige denkbare is dat als Ronaldo vertrekt maar dat zie ik niet snel gebeuren. Real Madrid heeft veel te danken aan CR7. Hij is een van de beste Real spelers ooit en een van de beste spelers die de voetbalgeschiedenis heeft gekend.
Hazard is welkom alleen zie ik het echt niet snel gebeuren.

7 februari 2016 om 13:52

Vertel mij. Wat heeft Madrid aan Ronaldo te danken? La Decima is toch echt gekomen door Ramos, Bale en Di Maria. Ronaldo heeft niet veel klaar gespeeld, doelpunten en prestige maar geen prijzen.

7 februari 2016 om 14:10

Cr7 is een legende die met respect behandeld moet worden en hij kan nog een paar jaartjes mee.

7 februari 2016 om 14:59

Als je de Champions League speelt dan speel je eerst. 6 groepswedstrijden, vervolgens de 8ste, kwart, halve en tenslotte de finale. In totaal speel je 13 wedstrijden. In deze 13 wesdtrijden was het duidelijk wie over het algemeen de uitblinker was. Dat was Ronaldo. Gevolgd door Ramos. Ronaldo scoorde 17 keer in 12 wedstrijden.
De enige wedstrijd die hij niet speelde ging met 2-0 verloren en vloog Madrid er bijna uit. Maar gelukkig verdedigde Real een 3-0 voorsprong (mede dankzij Ronaldo) en gingen ze alsnog door.

Wat ik je wil zeggen is dat het winnen van de Champions League niet alleen de finale wedstrijd is. Di Maria was de finale erg sterk, maar daarvoor?

7 februari 2016 om 15:00

Hij heeft zoveel doelpunten gemaakt voor RM dat zelfs zijn medespelers de tel kwijt zijn geraakt. Clubtopscorer aller tijden, snelste hattrick in de clubgeschiedenis en volgens mij ook de meeste en ga zo maar door. Misschien lijkt het wel alsof hij niet beslissend is...maar mede dankzij zijn spel en goals heeft RM CL en liga gewonnen. Dus wat dankbaarheid richting deze fenomeen is wel op zijn plek vind ik.

7 februari 2016 om 19:33

Sorry maar als we alleen finale doelpunten mee tellen dan vallen al heel veel legendes af volgens jou. De weg naar de finale toe is net zo belangrijk anders is er uberhaupt geen finale. Ronaldo heeft meer gedaan voor Real dan jij denkt. Moet je de wedstrijden zonder cr7 maar is kijken. Scorend is heel lastig voor real madrid zonder ronaldo. En barca zit in de primetime, daar kan ronaldo in zijn 1tje niet oplossen.

Hazard is zo overrated. Hoe er over hem wordt gesproken, alsof hij 1 trede lager staat dan Ronaldo en Messi. Hij komt zelfs nog niet in de buurt van Neymar.

Momenteel is hij max 45 miljoen euro waard en dan nog puur gebaseerd op zijn potentieel. Er zijn betere spelers te koop voor dat geld.

8 februari 2016 om 00:37

Ik vind Suárez op het moment toch beter dan neymar

8 februari 2016 om 20:18

Is hij ook maar ik vergelijk nu puur flankspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren