Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick Di María voor Juventus; Sporting bezorgt Nederland slechte dienst

Laatste update:

Juventus heeft zich donderdagavond zonder problemen weten te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. Aan de hand van Ángel Di María, die een hattrick maakte, won de ploeg van Massimiliano Allegri met 0-3 van FC Nantes. Ook Sporting Portugal wist de tussenronde te overleven: de ploeg uit Lissabon won met 0-4 van tien man van FC Midtjylland.

FC Nantes – Juventus 0-3
Vorige week speelden beide teams nog met 1-1 gelijk in Turijn, maar in Nantes liet Juventus zien dat het toch een maatje te groot is voor de huidige nummer dertien van de Ligue 1. Na twintig minuten stond la Vacchia Signora al op een 0-2 voorsprong, en beide keren was Di María de gevierde man. In de vijfde minuut krulde de Argentijn de bal vanaf de hoek van het strafschopgebied op prachtige wijze binnen, om de score een kwartier later uit een penalty te verdubbelen. De strafschop werd toegekend na hands op de doellijn van Nicolas Pallois, die daarvoor een rode kaart kreeg.

Ook in het restant van de eerste helft waren de grootste kansen voor Juventus. Zo kopte Adrien Rabiot op aangeven van de goed spelende Di María over, schoot Manuel Locatelli naast en zag voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic zijn inzet op de paal belanden. Ook na de rust domineerde Juventus, en via een kopbal van Di María werd het duel definitief beslist.

FC Midtjylland – Sporting Portugal 0-4
Op de coëfficiëntenranglijst hijgt Nederland Portugal inmiddels in de nek, maar Sporting pakte donderdagavond belangrijke punten voor de Portugezen. Met Jeremiah St. Juste in de basis kwam de huidige nummer vier van de Primeira Liga op 0-1 via Sebastián Coates, die na een scrimmage binnenkopte. Zeven minuten voor rust incasseerde Midtjylland-verdediger Paulinho zijn tweede gele kaart, waarna Pedro Gonçalves met een fraaie volley in de vijftigste minuut voor de 0-2 tekende. Opnieuw Pedro Gonçalves (van richting veranderd afstandsschot) en een zeer knullig eigen doelpunt van Stefan Gartenmann zorgden uiteindelijk voor de 0-4 eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonder di maria zou juventus niks zijn wat een speler zeg en hij blijft goed presteren op die leeftijd!

De meest onderschatte voetballer van onze generatie..

23 februari 2023 om 20:53

Haha grappig dat mensen zoals jij dat roepen na 100 wedstrijden onzichtbaar zijn en nu weer wat laat zien is ie meteen onderschat lol

23 februari 2023 om 21:03

Nu overdrijf je wel heel erg di maria is heel vaak belangrijk

23 februari 2023 om 21:11

Inderdaad, ik zie alle wedstrijden en heb zelden het gevoel van "wow wat is dat een onderschatte voetballer". Heeft niet het maximale uit z'n carrière gehaald, verkeerde keuzes qua clubs.

23 februari 2023 om 21:01

Ik vind dat toch echt Ozil.

24 februari 2023 om 00:26

Assist koning Mesut Özil behoort tot de beste middenvelders ooit, gezegend met een ongelofelijke techniek en enorm veel loopvermogen.

24 februari 2023 om 08:42

En dan roepen Arsenal fans dat Odegaard beter is dan Ozil en meer inzet toont...

24 februari 2023 om 10:16

Zermatt, dat klopt ook gewoon? Ozil in zijn prime bij Real was beter dan de Ode van nu, maar Ode heeft nog wel wat jaartjes te gaan. En hij toont sws meer inzet dan Ozil.

Wat blijft Di Maria toch een geweldenaar zeg!

Monaco Leverkussen is nog bezig, heerlijke pot 😍

Di Magia, wat een speler.

Psv bezorgd ons een slechte dienst ja

Prachtig voor hem! Dit zal hem flink vetrouwen geven, Hopenlijk Pogba er de volgende ronde bij.

24 februari 2023 om 08:43

Het zou wat zijn als Juve na al die straffen in Serie A de EL wint

24 februari 2023 om 11:29

Haha ja hetzelfde als in 2006 toen er straffen waren uitgedeeld, en we wereldkampioen werden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren