Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hasselbaink op 43-jarige leeftijd eindelijk kampioen: ‘Ik ben extreem trots’

Laatste update:

In zijn actieve loopbaan won Jimmy Floyd Hasselbaink nooit een titel, maar als trainer heeft hij zijn eerste kampioenschap vast binnen. Zaterdag won ‘zijn’ Burton Albion FC op de slotdag van het seizoen met 2-3 bij Cambridge United en dat was voldoende om de titel in de League Two op te eisen. Hasselbaink en zijn spelers gaan dus omhoog naar de League One, het derde profniveau in Engeland.

/

De 43-jarige oud-aanvaller van onder meer Chelsea en Atlético Madrid is een gelukkig man. “Ik ben extreem trots op mijn jongens”, zegt hij in een reactie aan de Burton Mail. “We zijn nu dertig wedstrijden samen en kregen vandaag pas voor het eerst meer dan één doelpunt tegen. Dat biedt je een podium om succesvol te zijn. We hebben gemiddeld gezien meer dan twee punten per duel behaald, dat is geweldig.”

“De jongens zijn gefocust en vastberaden geweest en zijn voortdurend samen gebleven”, verklaart Hasselbaink blij. In de zomer treedt de club voor het eerst toe tot het derde profniveau in Engeland. Ook Shrewsbury Town en Bury gaan mee: de nummers vier tot en met zeven beginnen aan de play-offs en hopen allemaal op het laatste plekje in de League One. Vanuit die competitie degradeert Yeovil Town sowieso en zijn er nog zes teams die zich zorgen maken bij het ingaan van de laatste speelronde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd! Fantastische spits was het. Hoop dat hij naar de premier league komt met zijn club.

3 mei 2015 om 00:40

Op welke manier verwacht/hoop je dat hun club naar de premiier Leaque komt dan? Ze spelen 3 klasses lager? Of ze moeten nog 3 keer promoveren, maar dan is hij onderhand grijs. Volgens mij was dit dus een onnozele first post.

3 mei 2015 om 00:58

Ze moeten nog 2x promoveren voor de PL, lukte clubs als Soton en Bournemouth ook. Dus waarom niet over een jaar of 4/5

Geweldig voor Hasselbaink, volgens mij is hij de enige Nederlander, die niet in de eredivisie gespeeld heeft en wel in de premier league.

2 mei 2015 om 23:48

Tim Krul?

2 mei 2015 om 23:57

Nathan Aké?

3 mei 2015 om 00:04

Arjan de Zeeuw? Quincy owusu-abeyie?

3 mei 2015 om 00:13

Ake komt toch van Feyenoord af? Of zit ik er nu helemaal naast?

3 mei 2015 om 00:19

Ake komt van Feyenoord, ja. Maar heeft Ake ook in de Eredivisie gevoetbald? Nee. Dus is Ake een correcte opmerking.

3 mei 2015 om 00:20

Klopt maar heeft nooit eredivisie gespeeld. Net als heel veel talenten die voor hun debuut in het eerste al naar Engeland vertrekken, zonde.

3 mei 2015 om 00:28

Heb je gelijk in. Jordi Cruijff en Kevin van Veen. Wie weet er nog meer? Best interessant dit.

3 mei 2015 om 15:41

Kevin van Veen speelt niet in de Premier League

2 mei 2015 om 23:59

Hasselbaink heeft bij az in de eredivisie gespeeld volgens mij.

3 mei 2015 om 01:47

Kijk daar hebben we wat aan. Super

Zonde dat hij met zijn actieve loopbaan als speler geen enkele titel heeft behaald, dat had hij wel verdiend als meermalig topschutter. Leuk dat het zo goed gaat als trainer nu, ze hebben een uitstekend seizoen gehad en de League One is weer een mooi nieuw podium om je te bewijzen.

3 mei 2015 om 03:40

Hij is moslim dat zegt genoeg de enige waarheid waaruit je kracht en doelen kunt halen

3 mei 2015 om 04:10

Ja natuurlijk man! Want moslims zijn overal veel succesvoller in dan niet moslims

3 mei 2015 om 07:37

Kunstmatig geweten

Op naar de League One!!! Zou wat zijn als hij in die competitie ook promoveerd dan zit hij gewoon in de Championship met zo'n klein cluppie zou toch geweldig zijn voor Hasselbaink. En ook voor ex-Volendammer Kelvin Maynard en Abdenasser El Khayati ex-speler van Den Bosch, NAC en Olympiakos die daar ook spelen. Ik hoop altijd nog dat Jimmy zijn neefje Nigel Hasselbaink naar Burton haalt die nu speelt in de Schotse PL voor Hamilton. Goeie speler voor Burton.

Ik vind het echt geniaal dat hij niet meteen de makkelijke weg kiest (a la Guardiola) en laat zien dat er een toekomstig toptrainer in hem schuilt. Mocht hij binnen 5 - 10 jaar in het rijtje toptrainers staan heb ik daar veel meer respect voor dan voor een carriere als zo'n Guardiola die alleen grote teams uitkiest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren