Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Harde, sterke en snelle' Nederlander volgt Zwaanswijk op in Australië

Laatste update:
/

Marcel Seip heeft een nieuwe club gevonden. De 31-jarige verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij het Australische Central Coast Mariners. Daar is de Winschotenaar, die transfervrij overkomt van VVV-Venlo, de opvolger van Patrick Zwaanswijk. Laatstgenoemde besloot in mei om een punt achter zijn zestien jaar durende carrière te zetten. Zwaanswijk gaat verder als jeugdtrainer bij de Central Coast Mariners.

Zwaanswijk wordt bij de club uit Gosford opgevolgd door Seip, die vorig seizoen 5 keer scoorde in 31 wedstrijden in de Eredivisie. Hij kon de degradatie van de Limburgse club niet voorkomen. Bij de Mariners Yellow Army, die vorig seizoen als tweede eindigden in de A-League, is men erg blij met de komst van de ex-speler van onder meer BV Veendam, sc Heerenveen en Plymouth Argyle.

“Hij is anders dan Zwaanswijk, maar hij staat al zijn hele loopbaan in het centrum en mijn netwerk van scouts raadde aan om hem te nemen”, zegt trainer Graham Arnold tegen Fairfax Media. “Ik heb gesproken met drie verdedigers, maar mijn Nederlandse scouts waren weg van zijn speelstijl. Ze vertelden dat hij hard, sterk en snel is, en ook goed is aan de bal. Ik ben er dus van overtuigd dat hij het gat dat Patrick achterliet, kan opvullen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk kan die er een leuk centje aan iverhouden want voor een sportiefe uitdaging ga je niet die kant op

9 juli 2013 om 01:46

als je als oudere speler van Venlo naar Australie kan moet je dat toch gewoon doen? Het niveau is misschien wat minder maar Australië is wel een prachtig land met een mooi avontuur! Er zullen echt niet zat clubs met zakken vol geld voor deze jongen in de rij staan want hij is oud en heeft de top nooit echt bereikt, Dan is een laatste buitenlandse avontuurtje toch juist geweldig! Al verdien je er 10 euro per maand minder ik zou het zo doen. jongens als Worm, Marinus van Dijk, Boschaart, Sibon en Zwaanswijk hebben het in het verleden ook gedaan en waren naar de artikelen die ik erover las altijd positief. Volgens mij vond Nijland dit halve seizoen in Australië iets minder.. maar die is ook nog jong.

Volgens mij is het een hartstikke leuke afsluiter van je carrière! En Australië is een welvarend land dus heel slecht verdienen zal je er ook niet doen (anders was Del Piero niet gegaan natuurlijk)

9 juli 2013 om 01:49

Haha sportief misschien niet. Maar Australie is nou precies niet het land waar je alleen voor een leuk centje naartoe gaat als speler van vvv zijnde. Prachtig land en mooie leefstijl natuurlijk om eens mee te maken, en dan ook nog je hobby ondertussen mogen uitoefenen. Als je dan als speler met Seip zijn kwaliteiten die kans krijgt en moet kiezen tussen onderin de eredivisie (of in de eerste divisie)spelen of deze kans in het prachtig australië, dan zou volgens mij iedereen voor australie gaan.

Seip heeft niet zijn hele loopbaan centraal gestaan, bij ons heeft hij ook op de back gespeeld. Denk overigens wel dat het een goede vervanger is, "seipinho" was bij VVV gewoon prima en het niveau in Australie is niet dat van de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren