Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay: ‘Frank de Boer heeft hen afgewezen, maar dat weet niemand’

Laatste update:

Frank de Boer heeft afgelopen zomer een aanbod van het Griekse Olympiakos afgeslagen, zo onthulde Hans Kraay junior donderdagavond in WK Praat. De 52-jarige Hoornaar is sinds zijn vertrek bij het Nederlands elftal (na het EK van 2021) nog niet aan een nieuwe uitdaging begonnen, maar hoeft volgens Kraay niet te klagen over het aantal geïnteresseerde clubs.

“Het is natuurlijk heel erg stil rondom Frank de Boer. Mensen denken: krijgt hij helemaal geen aanbiedingen meer?”, aldus Kraay, die dat vervolgens als een misvatting wegzet. “Die krijgt hij zeker wel, maar daar koketteert hij niet mee. Hij heeft een half jaar geleden volmondig ‘nee’ gezegd tegen Olympiakos Piraeus. Dat weet niemand.” Hoewel de trainerscarrière van De Boer voorspoedig begon met vier landstitels bij Ajax, waren zijn avonturen bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta minder succesvol.

Toch hoopt Kraay dat De Boer binnenkort weer op de velden te vinden is. “Ik hoop dat hij snel weer een nieuwe club krijgt. Hij heeft Ajax vier keer kampioen gemaakt, hè? Niet eens met het allerbeste elftal.” Mark van Rijswijk, ook te gast in WK Praat, zou het niet vreemd vinden als FC Utrecht De Boer een belletje geeft. “Je haalt wel iemand van naam binnen. In dat opzicht past hij heel erg bij Utrecht.” De club uit de Domstad zag Henk Fraser afgelopen woensdag opstappen vanwege grensoverschrijdend gedrag.

Uit een interview van De Boer met Het Parool bleek vorige maand echter dat de oefenmeester zelf niet staat te popelen om weer te beginnen. Hij sprak openhartig over de moeilijkheden in het trainersvak. “Het kriebelt geen seconde. Als manager ben je eigenlijk alleen maar bezig om het glas bij te vullen voor degenen die het als halfleeg zien”, zei De Boer onder meer. Toch lijkt de deur ergens wel op een kier te staan. “Ik weet zeker, als je me nu op het veld zet met een groep voetballers, dat ik na drie minuten enthousiast ben.”

Zou Frank de Boer een interessante optie kunnen zijn voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ben ook blij dat hij het niet gedaan heeft, dat moet je ook niet willen als Frank de boer zijde!

16 december 2022 om 15:15

Ja of als assistent dan wel veldtrainer bezig zijn. Als hoofdcoach is hij te vaak door het ijs gezakt. Hoe zou een Griekse club bij de Boer komen?

16 december 2022 om 15:31

Misschien is hij vaak te vinden in restaurant 'athena' en dacht die eigenaar...hey, die heeft veel vrije tijd

"als manager ben je eigenlijk alleen maar bezig om het glas bij te vullen voor degenen die het als halfleeg zien"

Prachtig gesproken en het klopt ook wel. Iedereen weet het altijd beter.

16 december 2022 om 19:46

Ook dat je vrijwel meteen enthousiast bent als je met een groep spelers op het veld staat. Ik ben door tijdgebrek gestopt met training geven en leiding geven, maar af en toe val ik eens in als ik tijd heb (1 van mijn buren is het hoofd van de jeugdafdeling van mijn amateurclub, dus we hebben korte lijntjes) en de nood aan de man is. Dan heb je er zodra je bezig bent direct weer zin in.

Waarom zouden clubs van enig niveau nog geinteresseerd zijn in hem? Schandalig slechte coach die zowel tactisch als communicatief tekort komt. Heeft na Ajax ook niets meer gepresteerd. Dat je als manager, ook als je goed bent, wel eens ontslagen wordt is in de wispelturige voetbalwereld niet zo vreemd. De Boer heeft echter op geen enkel moment na Ajax nog iets noemenswaardigs neergezet en presteerde vaak direct al matig tot zeer slecht.

16 december 2022 om 15:16

Mooiste van Frank de Boer vind ik toch wel dat hij met Scott Dann, Delaney en Kelly 60 meter van de goal wou verdedigen hhahahaha. Deze man is veel te eigenwijs om trainer te zijn in de top. Kan totaal niet met andere culturen omgaan.

16 december 2022 om 15:22

Hij kreeg die opdracht om zijn spel te gaan spelen en hem was tijd gegeven. Die krijg hij uiteindelijk niet en daarom blijven die ploegen kick and rush spelen. Op basis van wat denk je trouwens dat hij niet met andere culturen kan omgaan? Ik.zou persoonlijk juichen indien Ajax hem nu zou aanstellen.

16 december 2022 om 15:25

Tuurlijk zou je juichen, omdat Ajax dan eindelijk van Schreuder af is :D

16 december 2022 om 15:28

Als je denkt dat Palace kick and rush speelt heb je al een tijdje geen wedstrijd van ze gezien.

16 december 2022 om 15:31

Ergste was nog wel dat hij bondscoach werd terwijl die niks gepresteerd had in het buitenland. Iedereen wist ook al te voorspellen dat het niks werd. Puur op basis van naam overal aangesteld.

16 december 2022 om 15:56

Inderdaad. We hebben na de uitschakeling van Nederland enorm geklaagd over van Gaal, maar onder Frank de Boer was het echt veel en veel minder.

De groepsfase van Nederland op het EK 2020/2021 was allesbehalve spectaculair. Natuurlijk pak je 9 punten uit de groepsfase, maar met tegenstanders als Oekraã¯ne, Oostenrijk en Noord-Macedonië moet dat ook wel. Dat zijn toch zeer matige tegenstanders. Vervolgens vlieg je er tegen Tsjechiã« uit, maar ook de aanloop naar het EK was typerend voor de Boer waarbij, was het geloof ik El Ghazi, een appje kreeg dat hij er niet bijzat.

In de kwalificatie voor het WK 2022 verloren we onder de Boer kansloos van Turkije. De kwalificatie richting het WK 2022 zou alles behalve een zekerheid zijn onder de boer. Als de Boer aan was gebleven zou ik een nieuw scenario zoals met Blind richting 2016/2018 niet uitgesloten hebben.

Van Gaal, kwam zag en overwon. Het voetbal was het voor het publiek niet altijd even fraai, maar het resultaat was overduidelijk in zijn laatste periode met 0, ja nul wedstrijden verlies.

16 december 2022 om 16:04

Veel geklaagd? We hebben juist helemaal niet geklaagd. We zitten met zn allen diep in de reet van Van Gaal. Terwijl die heel het toernooi kutvoetbal heeft gespeeld. Terwijl De Boer met de grond gelijk werd gemaakt na het wk.Weet niet in welke wereld jij leeft.

16 december 2022 om 16:30

De 1 wordt uitgeschakeld door Tsjechië en de andere verliest op penalty’s van Argentinië. Zoek de verschillen zou ik zeggen?

Verder is er vanuit verschillende hoeken ook veel (onterechte) kritieken op van Gaal hoor. Terwijl hij het best mogelijke eruit heeft gehaald.

16 december 2022 om 16:59

Onterecht? Het best mogelijke? We moeten niet doen alsof nl een bananenrepubliek is. Je zat in de makkelijkste poule van het wk en zelfs daarin heb je 0.0 voetbal laten zien. En tegen de eerste goede tegenstander vlieg je er meteen uit. En dat noem jij het best mogelijke? Zegt ook weer genoeg .

Dan heb je als club ook een bord voor je kop hoor.. De slechtste trainer in de historie van de Premier League, had binnen no time ruzie met de complete selectie bij Inter en was koning van de armoede bij Ajax. Frank de Boer is in mijn optiek, na Peter Bosz, de slechtste Nederlandse trainer van de afgelopen 15 jaar.. Ik zou het echt lachwekkend vinden als hij nog ergens aan de bak komt

16 december 2022 om 15:43

Hahahaha lekker gechargeerd weer. De ene is 4 keer op rij kampioen geworden en de ander haalde voor heteerst in 15 jaar een europese finale met een Nederlandse club. Ben niet per se een fan van allebei en hoef ze ook niet echt bij ajax te zien, maar beiden hebben toch nog wel echt een straatlengte voorsprong op Schreuder.

16 december 2022 om 16:23

Het is niet perse een prestatie om kampioen te worden met Ajax, die veruit de grootste begroting en budget van Nederland heeft. En kampioen van de armoede klopt, moet je maar eens kijken met welk aantal punten hij kampioen is geworden en hoeveel punten de concurrenten hebben gehaald.

16 december 2022 om 16:46

Je weet dus toch niet alles... Frank de Boer werd kampioen met een Ajax wat de meest onrustige periode in de historie kende en dat 4X. Financieel en op bestuurlijk niveau was het een rotzooi selectie zwaar ondermaats op een paar spelers na en toch elke keer weer kampioen worden.

16 december 2022 om 16:48

Dat is nu zo, IkWeetAlles11. In de tijden van Frank de Boer was het helemaal niet zo makkelijk om kampioen te worden met Ajax. Ajax was nagenoeg failliet en had geen geld voor dure spelers, zoals nu. Frank de Boer heeft toen met zeer matige selecties 4x het landskampioenschap gewonnen en zodoende de kas gespekt met Champions League inkomsten. Het was echt een zeer knappe prestatie van Frank. Het aantal punten maakt daarin vrij weinig uit.

16 december 2022 om 23:23

Mede doordat De Boer niet veel geld uitgaf zit Ajax nu in de positie dat ze wel geld uit kunnen geven....de financiele opmars is onder De Boer begonnen...

18 december 2022 om 00:38

Ajax was 6 seizoenen op rij geen kampioen geworden, bijna failliet en stapt halverwege het seizoen in op grote afstand van 2 clubs. Ziet daarna ook zijn beste speler Suarez vertrekken (en elk seizoen wel belangrijke zoals Stekelenburg, Van der Wiel, Blind, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, De Zeeuw, etc.). Dan presteert hij het om 4 keer op rij kampioen te worden en op een haar na 5 keer in de laatste speelronde. Zijn duurste aankopen waren spelers als Moisander, Sightorsson en Boerrighter voor een paar miljoen. Dan kan je toch onmogelijk stellen dat hij niet het maximale eruit heeft gehaald op die laatste speelronde tegen de graafschap na? Kijk maar eens naar psv in 2012. Die kochten toen gewoon voor 4 keer zoveel in en alsnog wist hij kampioen te worden met veel jeugd en goedkope net-niet spelers. Pas daarna met Ziyech onder Bosz is Ajax pas voor veel gaan kopen, maar dat is ook wel logisch gezien alle toptransfers en uitzonderlijk jaar onder Ten Hag waardoor je nu 100 miljoen voor een Antony krijgt.

16 december 2022 om 15:55

Koning armoede? Jij zal wel op het voetbal doelen. Maar aan jou profielfoto te zien geef jij niet zoveel om mooi voetbal. Of is het wel een prestatie als mourinho met geestdodend voetbal een prijs pakt?

16 december 2022 om 16:31

Koning armoede ja. Heb je gezien met hoeveel punten de Boer steeds kampioen werd? 71, 73, 76 en 76. Dat zou tegenwoordig nooit meer lukken. En.met gemiddeld 72 doelpunten per seizoen kan je ook niet zeggen dat het lekker aanvallend attractief voetbal was.

16 december 2022 om 15:57

Huh, na Peter Bosz? Een Europese finale en je bent de slechtste trainer? Keizer en Jol hebben natuurlijk slechter “gepresteerd” dan De Boer en Bosz. En wat dachten we van Schreuder nu.

16 december 2022 om 16:04

Zo is het Vernon. Ik zie persoonlijk liever Frank de Boer dan Schreuder bij Ajax. Frank is 4x kampioen geworden met slechtere spelers dan Schreuder nu. Ik zou Frank graag terug zien bij Ajax en dan als verantwoordelijke voor de jeugd. Hopelijk stromen er dan weer een aantal zeer goede jeugdspelers door naar het eerste. Misschien staat hij daar wel voor open. Zou heel mooi zijn.

16 december 2022 om 18:02

Sterker nog, laat hem maar komen als interim. Schreuder een enkele reis Verweggistan, De Boer seizoen afmaken, en dan kijken wie het volgend jaarmoet zijn.

18 december 2022 om 00:41

Het grappige is nog dat hij Nederlandse zegt.... Wat dacht je dan van een van bommel? Of mario been. Bedoel kan zo nog 10 slechtere noemen uit de recente Eredivisie jaren.

18 december 2022 om 12:29

Ik denk dat hij Ajax trainers bedoelt. Uiteraard zijn er bij andere clubs ontelbare nog veel slechtere trainers.

Die Van Rijswijk zou toch moeten weten dat De Boer niet open staat voor een club in Nederland omdat hij de carrière van zijn schoonzoon, die scheidsrechter is, niet in de weg wil zitten? Waarom oppert hij Utrecht dan toch?

18 december 2022 om 12:30

Wie is zijn schoonzoon dan? Lijkt mij toch vrij vergezocht om niet op die manier samen te kunnen werken. We kennen allemaal trainers, broers, etc die bij rivaliserende clubs spelen. Waarom zou een scheids dan niet kunnen. Tuurlijk, als De Boer trainer bij Utrecht is kan zijn schoonzoon die wedstrijd niet fluiten. Maar andere clubs zou toch moeten kunnen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren