Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hand in eigen boezem bij PSV: ‘Ik was gewoon niet goed, ik moet beter’

Laatste update:

Anwar El Ghazi beoordeelt zijn debuut voor PSV met een ruime onvoldoende. De rechtsbuiten, die in de slotdagen van de window werd overgenomen van Aston Villa, kon in zijn invalbeurt tegen FC Twente (2-1 verlies) het verschil absoluut niet maken. "Ik had me zeker een beter debuut voorgesteld", aldus El Ghazi, die 35 minuten meespeelde, tegenover ESPN.

PSV speelde een dramatische eerste helft, waarin Twente een 2-0 voorsprong nam. Guus Til maakte in minuut 55 de aansluitingstreffer voor PSV, dat niet in staat bleek om een resultaat te behalen. "Ikzelf zat totaal niet lekker in de wedstrijd", aldus El Ghazi, die direct na de 2-1 inviel. "We gaven het echt zelf weg in de eerste helft, we gaven twee goals weg. We knokten onszelf nog goed terug in de tweede helft door de 2-1 te maken. Maar al met al was het gewoon niet goed genoeg vandaag. We waren niet agressief genoeg vandaag. We hebben niet als collectief druk gezet. Ik denk niet dat we er als collectief voor gingen."

El Ghazi steekt de hand in eigen boezem. "Of het nou lastig is of niet, ik moet beter. Het was gewoon sowieso niet goed van mezelf vandaag. Ik wist dat ik nog geen wedstrijdritme had, maar ondanks dat had ik wel wat willen doen vandaag. Dat is niet gelukt." Voor de voormalig Ajacied is het gebrek aan wedstrijdritme dan ook geen excuus. "Ik ben geen 20 jaar meer, ik ben 27, en ik weet dat ik beter kan, en dat moet ook. Fysiek ben ik op en top fit. Ik heb keihard doorgetraind in Engeland, alleen heb ik nog geen wedstrijdritme." El Ghazi staat volledig achter zijn transfer naar PSV. "Het was voor mij sportief gezien de beste keuze. Ik heb er nog steeds veel vertrouwen in en ik kijk uit naar het seizoen."

Ruud van Nistelrooij
Ruud van Nistelrooij oordeelt kort na afloop hard over de prestatie van PSV. "Vooral de eerste helft, hoe we ons daar presenteren was zwaar, zwaar, zwaar onder de maat", aldus de coach. "Als je ziet hoe we het dan na rust doen, dan weet je ook wat we hebben laten liggen. We draaiden het nog bijna om in een gelijkspel, gaven niks meer weg en deden wat we moesten doen. Dat hebben we de complete eerste helft nagelaten. Dat gold echt voor ons allemaal en daarvoor betaal je de prijs: nul punten mee naar huis. Het gaat erom dat je uitvoert wat je moet doen, dat je je mannetje staat. Als je hier komt weet je dat het niet alleen om het voetballende gedeelte gaat. Dit komt hard aan. We doen onszelf tekort. Een ondermaatse prestatie in de eerste helft kost je de wedstrijd. Het is een dure les."

Gaat Anwar El Ghazi slagen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeeel anders dan Veerman.

Maar El Ghazi waren je eerste min bij nieuw team, zonder voorbereiding. Maak je niet druk, met tijd kom je er wel

3 september 2022 om 22:09

Komt inderdaad wel goed met hem. Je kon al zien dat hij erg sterk aan de bal was en een slimme speler.

3 september 2022 om 23:01

Die bal die hij vanaf de middellijn tot corner kopte was wel erg. Verder is het logisch dat hij geen wereldpot speelt in een PSV waarin niemand zijn niveau haalde. El Ghazi is uiteindelijk gewoon backup voor meerdere posities voorin en daarvoor is het een meer dan prima speler.

4 september 2022 om 00:07

Allebei even eerlijk. Veerman wordt vaak tendentieus geparafraseerd, maar die is net zo hard voor zichzelf hoor. Dat ie vooraf vol bravoure zit is wel een verschil, maar dat mag wel toch? Als je achteraf maar eerlijk bent.

Ik was al bang dat Veerman dit zou zeggen. Dat zou schrikken zijn

3 september 2022 om 23:07

Die doet toch nooit wat verkeerd?

4 september 2022 om 07:00

Dat zei die idd ook letterlijk

Die kopbal van 30 meter achter zijn eigen achterlijn was wel echt hilarisch

El Ghazi is gewoon een paniek aankoop niets meer niets minder of is dat te vroeg om te zeggen?

3 september 2022 om 22:07

Is gewoon een prima speler. Een aanwinst

Oke niet een speler die je naar de CL brengt, maar dat doen Gakpo en co ook niet

3 september 2022 om 22:10

Prima speler om niks klaar mee te spelen is El Ghazi maar de oorlog ga je er niet mee winnen. seizoen is pas begonnen maar ik ben nu al erg gefrustreerd ook de reden dat ik een lange tijd niet gereageerd heb hier.

3 september 2022 om 22:19

Gaat wel veel meer brengen, dan hardloper Vertessen.

Als Luuk hersteld is, gaat El Ghazi gewoon veel assists en goals maken

3 september 2022 om 22:20

Ik moet zeggen dat ik wat geschrokken ben van PSV vandaag en eerder tegen Rangers. Ik had de ondergrens hoger ingeschat. Er worden teveel cruciale fouten gemaakt en het “team” maakt het verschil niet.

3 september 2022 om 22:39

Het was een prima speler. Maar na een jaar zoals vorig jaar met enkele speelminuten is het lastig om het niveau in te schatten. Voor 2,5 mil kun je de gok nemen maar je moet er geen wonderen van verwachten. En laten we eerlijk zijn kan psv beter krijgen dan el ghazi. Financieel en sportief is het antwoord nee

3 september 2022 om 23:08

Gelukkig lieten Gakpo en Veerman het wel zien in een potje dat er toe deed tegen een sterkere tegenstander dan die van de afgelopen tijd.., o wacht.. El Ghazi zit er net, wat verwachten mensen van hem. Maar hij is ex-Ajacied dus was dit wel te verwachten .

4 september 2022 om 08:31

@drl80, Wat schrijf je nou voor onzin? Letterlijk hierboven zeggen psv supporters dat hij tijd moet hebben om in vorm te komen. Zelf zegt hij dat het ondermaats is. Je bent aan het stoken of je snapt er niets van.

4 september 2022 om 09:15

Volgens mij zegt dé PSV’er van dit forum juist dat het een paniekaankoop is en dat hij er geen … van kan. En dat ben ik met hem eens, leuke speler voor de breedte maar dan houdt het ook ver op. PSV is bezig haar eigen graf te graven, matige aankopen, te laat pas gedurfd aan het spelen en nu sta je alweer op achtervolgen. En dat met Feyenoord op het vinkentouw, kan een spannend seizoen worden zo.

3 september 2022 om 22:10

Prima breedtespeler, niet iemand die je beter maakt.

4 september 2022 om 10:01

@Benzema

Als hij beter is dan de wisselspelers, maakt ie het team toch beter?

4 september 2022 om 15:39

Precies dat inderdaad. Hij is niet beter dan Madueke, maar voorlopig is Madueke er niet en als je dan ook nog eens zonder spits speelt speel ik 3x liever met hem op rechtsbuiten dan met Bakayoko.

Het is allemaal niet geweldig spectaculair, maar die jongen heeft wel werken geleerd, is fysiek zeker voor een buitenspeler in de Eredivisie meer dan prima in orde en heeft een hard en laag schot. Dat het gister allemaal nog geen rozegeur en maneschijn was is niet zo verwonderlijk.

Als Ruud eens stopt met schuiven in de verdediging en gewoon met Max/mauro - Obispo - Teze - Mwene gaat spelen en stopt met dat achterlijke halfbehouden/halfaanvallend spelen tegen teams die van een hoger niveau zijn dan rechterrijtje Eredivisie gaat hij echt zijn waarde wel hebben.

3 september 2022 om 22:27

Ik denk dat hij de stempel paniekaankoop niet helemaal verdient, maar het komt er misschien wel een beetje op neer. Niet de topper die Psv supporters wilde zien komen, maar ook geen speler die niets kan. Toch?

3 september 2022 om 22:41

Laten we het zo zeggen, aan het begin van de transferperiode was het geen (goede) optie. Ik vind het wel frappant dat een Saibari in zo'n wedstrijd dan 0 minuten krijgt terwijl die vrij veel heeft laten zien tov de anderen. Het is al met al weer een frustrerende wedstrijd geweest.

3 september 2022 om 22:57

Saibari heeft mij positief verrast de laatste weken.

3 september 2022 om 23:07

Inderdaad, gaat PSV echt niet verder helpen in the ling run. Zoals dat ook voor Til geldt, om over die huurlingen nog maar te zwijgen.

4 september 2022 om 10:46

Echt onbegrijpelijk. Er loopt een Tannane rond die elk team, waar hij speelt hetbteam naar een hoger niveau tilt en daarnaast de beste is vh team. Maar niemand durft het met hem. Ja, hij is lastig maar zag hem liever dan een El Ghazi

Allemaal leuk en aardig, elke keer weer hetzelfde riedeltje. Het lag hieraan, het lag daaraan. Weet je waar het aan ligt? Aan gebrek aan kwaliteit. Punt.
Verdedigers die niet kunnen voetballen is verhipte lastig voetballen. Dan kun je van alles van ze vragen, maar wat er niet in zit, komt er ook niet uit. Zo simpel is het. Van El Ghazi verwacht ik ook geen wonderen. Alweer zo'n breedte aankoop. John de Jong met zijn mooie praatjes dat ie over Ajax heen wil gaan. En wie haal je? Een ex-Ajacied die door niemand daar werd gemist....

3 september 2022 om 22:11

Goh je bent helemaal terneergeslagen.....kop op. Competitie net begonnen...en jullie hebben pech met madueke en luuk...Parijs is nog ver

3 september 2022 om 22:19

Als dit een incident is, dan zou ik het met je eens zijn. Helaas is dit geen incident, het is structureel en speelt al jaren. En het wordt maar ontkent door de leidinggevenden. Het gaat maar door en door Er gebeurt he-le-maal niets aan. En ja, daar wordt ik gefrustreerd en teneergeslagen van.

3 september 2022 om 22:42

Helemaal eens! En pech madueke speelde vorig jaar ook weinig klaar en met het voetbal met luuk is het ook niet om aan te gluren. Tegen t rechterrijtje krijg je er standaard 1 tegen en bij t linkerrijtje 2-3 dan moet je toch al een wereldvoorroede hebben wil je dat compenseren haha

4 september 2022 om 07:02

Madueke? Die kan af en toe leuk dribbelen en dat was het dan ook.

Ik zou het ook wel fijn vinden als mensen de wedstrijd van Twente gewoon op waarde zouden schatten. Dat is schijnbaar teveel gevraagd, we kunnen namelijk ook wisselspelers van PSV aanpakken omdat ze slecht invielen nadat PSV als op achterstand was gekomen

3 september 2022 om 22:31

Als.PSVer zag ik een Twente die wilde winnen. Daardoor beter was. Dat.zou PSV niet mogen overkomen. Daarom dat ze het over PSV hebben, maar alle credits naar FC Twente van mijn kant. Gefeliciteerd

3 september 2022 om 22:33

Moeten we nog verontwaardigd zijn als Psv verliest van Twente, Az of Feyenoord.
Dit moeten ze toch in Eindhoven al incalculeren elk jaarn

3 september 2022 om 22:44

Tuurlijk. Maar als PSV zijnde hoor je toch van Twente te winnen? Dus dan is het logisch dat je vooral naar jezelf kijkt. Tegenstand is veel hoger dan de eerste wedstrijden, het is dan zaak om daar mee om te gaan.

3 september 2022 om 22:49

Ik doel ook niet zo zeer op spelers van PSV, meer op ESPN en als het gevolg daarvan VZ die alles op PSV betrekken. Hoeft van mij niet per se, want ja PSV speelde niet goed, maar dat was allemaal een gevolg van heel goed spel bij Twente. De stemming is een beetje dat een goed spelend PSV hier makkelijk had gewonnen, en dat is een heel verkeerd beeld van de wedstrijd vind ik

4 september 2022 om 00:14

Ah ja, zo. Dat is idd frustrerend. Vind ik ook irritant als PSV tegen een Ajax of Feyenoord wint. Maar goed, uiteindelijk kan je wel blij zijn met een overwinning, dat is het belangrijkste. Dus, gefeliciteerd nog! Gewoon een erg sterk team en altijd een goede sfeer in Enschede.

Dat psv zo slecht was kwam gewoon omdat twente gewoon goed speelde. Daar hoor je niemand over. Ook bij espn hebben ze het over een slecht psv.

3 september 2022 om 22:22

Ik ben dat op zich voor een groot deel met je eens. Maar de hoeveelheid tijd die Cerny bij dat eerste doelpunt krijgt (2x) is toch bizar. Twente was goed en PSV was slecht en dat tweede kwam deels doordat Twente goed was.

Hartstikke leuk dat gelul dat het aan de eerste helft lag en je het in de tweede helft beter doet maar dat komt door Twente. Die gingen met een lagere lijn spelen en van Wolfswinkel bleef maar coachen naar de andere aanvallers om de lijn aan te houden en niet naar voren te pushen. Die dachten ook, oke kom maar. Dan oogt het al snel beter. Zelfs daarmee heb je niet veel gecreëerd en heb je ontiegelijke mazzel bij de goal van Til.

RvN mag hand in eigen boezem steken. Hoezo Xavi in de spits? En die verdediging.. zucht.. Daarnaast Twente vele malen beter, ook zij verdienen de credits!

Waarom niet de credit aan twente geven.
Die waren gewoon beter , feller en geconcentreerder

Hierom ben ik dus El Ghazi adept. Die kijkt de waarheid gewoon recht in de ogen aan, ookal is hij keihard, en wil altijd beter. Zo'n persoonlijkheid moet je hebben in je team. Met Luuk hebben we nog zo'n karaktervoetballer. En als iedereen fit is komt het ook heus wel weer goed. Mauro gaat ook veel schelen. Alleen verliezen we wel (hele) dure punten zolang we in de wacht zitten. Zelfs als Boscagli uiteindelijk terug komt had ik toch graag zo'n grote persoonlijkheid in de achterhoede gezien.

4 september 2022 om 00:08

El Ghazi was soms in het veld bij Ajax overduidelijk geïrriteerd, ook soms door zijn eigen spel, maar is altijd realistisch geweest en heeft nooit naar excuses gezocht. Hele lieve, bescheiden jongen. Overigens ook een garantie voor lekkere pegels van afstand!

4 september 2022 om 05:51

Leuk verhaal over al die blessures bij PSV. Reguliere middenveld bij Twente Sadilek, Zerrouki en Vlap. Middenveld gisteren Kjolo (jong Psv), Zerrouki en Rots. Kortom op 2 posities gewijzigd. Dus blessures zijn absoluut geen excuus voor PSV. Om het allemaal nog veel pijnlijker voor PSV te maken heeft dit hele Twente team 4,5 miljoen Euro gekost !!!!!.

4 september 2022 om 13:56

Ik voer de blessures niet aan als excuus voor de wedstrijd tegen Twente. Wat ik daarvan vind heb ik in het andere topic al gezegd. In dit topic kijk ik over de wedstrijd heen naar de toekomst.

PSV is gewoon stabieler met Luuk, Mauro, Madueke (of misschien El Ghazi met ritme), en Boscagli. Zelfs Ledezma brengt nog iets extra's. Dat zal ons in de toekomst helpen. Alleen heb je daar nu niks aan.

Volwassen reactie. Denk ook dat de stap naar Psv, ondanks zijn Ajax verleden, een goede is. We moeten ook een beetje af van dat idee dat iedere speler met x verleden niet bij y club zou moeten spelen om zijn verleden. Met name in Nederland is dat echt een no-go op de een of andere manier. Ik vind het mooi om te zien dat ik een El Ghazi, die ik qua type speler ook meer bij Psv zie passen, op een mooie leeftijd waarbij de meeste spelers hun beste jaren volgen zie spelen. Idem voor Timber bij Feyenoord (ja ben bekend met zijn jeugd) en een Danilo momenteel.

El Ghazi was bij Ajax een prima speler maar niet in het systeem dat gehanteerd werd, leuk dat hij dan toch te bewonderen is in Nederland nu in plaats van Aston Villa want voetballen kan hij wel. Liever dit en overtappen van clubs onderling als een speler niet past of er te veel concurrentie is dan naar een nietszeggende club in het buitenland. Als een Timber nu naar een Fulham of Nice was gegaan hadden de meeste Nederlanders hem niet veel meer gezien, ondanks zijn erorme talent. Dat panische gedoe altijd met de supporters. De spelers zijn geen fans, uitzonderingen daargelaten maar meestal passanten. Wat interesseert het een Danilo nou wat voor rivaliteit Ajax en Feyenoord hebben. Als ik als speler van Fluminense naar Flamengo kon gaan met een belofte op speeltijd had ik het ook gedaan.

Dwaal aardig af maar hoop dat El Ghazi genoeg sportieve prestaties mag neerzetten met Psv (zolang die niet ten koste gaan van Ajax)

Een corner weggeven vanaf de middellijn, ik denk echt dat ik dat niet eerder heb gezien met het hoofd?

Snap niet, waarom van Nistelrooij erin bracht. Heeft alleen nog maar een paar dagen met de selectie kunnen trainen. Breng dan Saibari in.

Kunnen Ihattaren, Labyad, Bakkali even opletten bij deze jongen. Kritisch op zichzelf, niemand afvallen en gewoon kop omhoog en door. Vond hem bij Ajax ook altijd al verstandige praat uit slaan. Kunnen al die argumenten van bijvoorbeeld een Perez die meent dat alle Marokkaans-Nederlandse talenten van een slechte mentaliteit beticht, ook weer de koelkast in. El Ghazi is wat mij betreft daarin een voorbeeld, evenals bijvoorbeeld een Ziyech en in een verder verleden ook Afellay.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren