Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Halve finale Europa League in handen van Nederlandse arbitrage

Laatste update:

Danny Makkelie is door de UEFA aangesteld voor het tweede duel tussen Valencia en Arsenal in de halve finale van de Europa League. De twee clubs ontmoeten elkaar donderdag in Spanje en de aftrap van het returnduel is om 21.00 uur. The Gunners sloten de eerste ontmoeting vorige week donderdag winnend af (3-1) en hebben dus uitzicht op de finale.

Makkelie, die aanstaande zondag het duel tussen AZ en PSV fluit en op 15 mei een eventueel kampioensduel van Ajax met De Graafschap in goede banen moet leiden, wordt in Valencia geholpen door assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. De Rus Sergei Karasev fungeert donderdag in het Estadio Mestalla als vierde official, terwijl Dennis Higler als VAR opereert. Jochem Kamphuis neemt de rol van AVAR op zich.

Arsenal begint dus met voorsprong aan de tweede ontmoeting met Valencia, maar zorgenvrij zijn de Engelsen allerminst. Het elftal van manager Unai Emery hield slechts een punt over aan de laatste vier competitiewedstrijden en is afgezakt naar de vijfde plaats in de Premier League. Valencia kende een betere generale, want er werd afgelopen zondag met ruime cijfers gewonnen van Huesca: 2-6. In de andere halve finale krijgt Chelsea bezoek van Eintracht Frankfurt. Het duel in Duitsland eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Makkelie.
Is volgends de KNVB toch de opvolger van Bjorn.
Hopelijk kan hij gestaagt naar dat niveau toegroeien. Erg mooi affiche voor hem in ieder geval!

Mooie pot voor hem. Is niet niets dat je de halve finale mag fluiten. Vind Makkelie de laatste 2 jaar echt stukken beter fluiten en niet meer dan terecht dat hij nu ook voor dit soort wedstrijden wordt uitgekozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren