Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haller schrijft geschiedenis: ‘Ik vind het te gek en wil graag blijven’

Laatste update:

Sébastian Haller maakte zondag zijn eerste doelpunten voor FC Utrecht. De twintigjarige huurling van AJ Auxerre kwam liefst vier keer tot scoren tegen FC Dordrecht (6-1) en dat was een Fransman nog nooit eerder in de Eredivisie gelukt. Alleen Leo van Veen (1973) en Igor Gluscevic (2000) scoorden eerder vier keer in één duel in Utrechtse dienst, zo zocht Infostrada uit.

/

“Dit was de eerste keer dat ik als prof vier keer scoorde in één wedstrijd. De laatste keer was als jeugdspeler in Frankrijk. Dit duel zal ik me nog lang heugen, hopelijk volgen er meer”, zei Haller na afloop in gesprek met de NOS. “Ik vind het te gek hier. De mensen, de stad, de ploeg, de staf; het is hier allemaal heel makkelijk. Het is heel fijn om hier te wonen, echt cool. Ik wil hier graag blijven.”

Trainer Robbie Alflen was uiteraard tevreden over de spits: “Hij heeft in de lucht lang niet alles gewonnen, want hij had het erg lastig met Josimar Lima. Maar het belangrijkste is dat hij vier keer heeft gescoord en dat is wel heel erg veel. Hij is voor zijn lengte heel handig en is koelbloedig voor de goal. Hij kan niet alleen een bal koppen, maar veel meer”, zei de coach tegen FOX Sports.

Denk jij dat AJ Auxerre Sébastian Haller na dit seizoen wil verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even aankijken nog en afwachten hoe die zich verder ontwikkeld. De optie tot koop houden we dus niet alle conclusies alleen aan deze wedstrid verbinden.

Lekkere spits hoor. Jong, lang en fysiek sterk. En een goede afmaker!

Vergeet niet dat auxerre de opleidingsclub van Frankrijk is.

16 februari 2015 om 10:42

Volgens mij was dat Toulouse, maar kan het mis hebben. Klopt wel dat er een aantal goede spelers vandaan komen dus corrigeer mij maar als ik het fout heb.

Verbaasde me wel hoe makkelijk hij afmaakte, waar hij in andere wedstrijden juist heel veel moeite mee had. Als hij zich eenmaal aangepast heeft denk ik dat we er weer een leuke spits bij hebben in de Eredivisie.

16 februari 2015 om 21:58

Auxerre is de opleidingslcub van Frankrijk. Wordt ook geroemd net zoals Ajax dat in Nederland is. Er zijn grote talenten vandaan gekomen o.a. Éric Cantona, Laurent Blanc, Basile Boli, Djibril Cissé, Philippe Mexès en Teemu Tainio.
Geven vooral jeugd de kans en scouten in de lagere divisies om spelers via Auxerre naar de top te komen.

Voor de eredivisie hoop ik dat hij bij ADO volgend seizoen tekent hij is idd een echte aanwinst voor de competitie. hij doet het fantastisch bij Fcu.
Al denk ik dat , wanneer hij zo door gaat, een kans bij Auxerre gaat krijgen.

17 februari 2015 om 09:27

Dankje, heb het even opgezocht net en Toulouse is dus ook een opleidingsclub. Zat er dus ook dicht bij haha.

Had geen idee dat Auxerre 40 jaar lang dezelfde trainer heeft gehad die ze van niks naar kampioen heeft gemaakt met veel jeugd spelers. Mooie club en hoop dat ze nog een keer terug keren naar de Ligue 1.

Ik hoop ook dat FC Utrecht Sébastien Haller definitief binnenhaalt.

Wat ik tot nu toe van hem bij FC Utrecht heb gezien, zag er tot nu toe allemaal prima uit. Hij is lang, balvast, fysiek sterk en ook al maakte hij vandaag pas zijn eerste vier goals, dan nog denk ik dat hij meer goals kan maken voor FC Utrecht.

Goede gespeeld. Speel voor de Fransr jeugdteams, dus moet wat kunnen, en heeft dat vandaag bewezen.

Ik denk wel dat hij de potentie heeft om ook bij een Nederlandse topclub te kunnen spelen. Alleen nog even afwachten hoe hij zich verder ontwikkeld.

15 februari 2015 om 21:34

ach welnee aan een topclub hier in nederland is hij nog niet toe daar is hij te traag voor en moet hij balvaster worden als de medespelers opkomen wel is hij een spits met goede looplijnen

15 februari 2015 om 22:08

Difference zegt dan ook dat hij de potentie heeft maar nog moet ontwikkelen. En dat klopt. Deze jongen kan echt goed voetballen, en als hij verder wat geslepen word in het profvoetballer zijn kan hij best ver komen.

Het was vandaag maar Dordrecht, maar laat hem een paar wedstrijden staan, techniek, lengte en fysiek zit het goed, en is nog heel jong, dus heeft nog veel te leren.

Is hij in de winter gehuurd of speelde hij de eerste seizoenshelft ook al in utrecht

15 februari 2015 om 20:56

Winter

wat een rare poll utrecht heeft een optie tot koop dus of auxerre wil verkopen of niet dat is niet aan de orde

ot haller speelde een prima wedstrijd vandaag tegen een toch wel zwak dordrecht ,maar utrecht speelde ook weer niet best want 10-0 vandaag was zeker mogelijk geweest als utrecht alleen al naar zijn kunnen had gespeeld

15 februari 2015 om 23:47

Als Jansen niet zo stom was geweest was het ook 10-0 geworden.
Let op, we dachten aldoor dat de achterhoede ons grootste probleem was, maar het is vooral Jansen die een heel negatieve invloed heeft op het team al totaal, opbouwend superslecht. 9 van de 10 keer balletje breed of diep, en die ene bal naar voren komt nooit aan.

Als hij zo doorgaat zal hij door die optie heel interessant zijn om over te nemen. Maar je hebt Boymans ook al, zou zonde zijn als één op de bank zit.

15 februari 2015 om 22:34

2 spitsen systeem misschien maar weer uit de kast halen dan? Zou best kunnen mocht je dit elftal bij elkaar houden voor volgend seizoen. Misschien voor Peterson nog een concurrent kopen en persoonlijk zou ik graag El Makrini van Cambuur zien als aankoop en een behendige spits aangezien we Badjeck hebben verkocht.

Ruiter
Kum
Leeuwin
Letschert
Zullo/Hardev
Ayoub
Duplan
Peterson
Rubin
Haller
Boymans
15 februari 2015 om 22:41

Heb het idee dat Boymans aan het eind van het seizoen vertrekt. Kwam interesse uit Duitsland (weer, ook al in zijn tijd bij Willem II) toen hij de 1e seizoenshelft zoveel scoorde. Haller zal hem volgend seizoen vervangen lijkt me! Maar zie beide ook graag in een 4-4-2 systeem eigenlijk

15 februari 2015 om 23:00

El Makrini lijkt mij ook wel wat voor Utreg. Eindelijk dan weer eens speler die op een goede manier gif in ons spel brengt.

15 februari 2015 om 23:03

Zeker! Daarnaast een jongen uit de stad met vrienden die geregeld naar FCU gaan

15 februari 2015 om 23:53

@ De Domstad: Is dit niet té aanvallend? Middenveld moet ook meeverdedigen. En Kum is niet sterk genoeg achterin volgens mij. Hardeveld en Letschert top, Leeuwin kan, maar Markiet is echt gegroeid. In mijn ogen heeft de achterste lijn een echte leider nodig. En het zou me niet verbazen als Oar blijft.
Maar twee spitsen is prima!

Forza Utreg!!!

16 februari 2015 om 08:26

Oar blijft niet, als er interesse is dan gaat die gewoon weg. Heeft dat gisteren duidelijk aangegeven en vind ik niet eens zo heel erg. Op dit seizoen qua assists en spelers in positie brengen na heeft die weinig gebracht. Weinig goals en niet verbazend veel assist.

Daarom hoop ik ook eigenlijk op El Makrini voor de CDM en kijken of je Ayoub kan omtoveren tot LM want verdedigen en aanvallen kan die.

Vind Kum juist wel sterk, verdedigend. Je hebt gelijk dat we een leider nodig hebben achterin. En Markiet is gegroeid maar als CB zet ik Letschert en Leeuwin voor hem en speel toch liever met Kum en een Hardeveld/zullo op de backs.

Vond hem altijd een redelijk talent en voor utrecht een prima spits met veel potentie, leuk dat utrecht af en toe nog wat leuke spelers uit de ligue 2 weet te halen. Bijna altijd voldoen die jongens in de eredivisie

15 februari 2015 om 23:29

Vanaf de eerste keer dat hij inviel zag ik dat deze speler alles heeft om een grote spits te worden. Als Feyenoord deze speler had gehaald aan het begin van dit seizoen hadden ze nu eerste gestaan. De goals tegen PSV was het ook vooral danzij hem dat Utrecht scoorde.

Doet me wel een beetje denken aan N'kufo, een grote sterk vent. Niet te langzaam en een redelijke techniek. En, het belangrijkste, dodelijk voor de goal.

Kan of gaat Utrecht de komende jaren weer investeren? Of zijn er nog bezuinigingen bezig? Of investeert Van Seumeren niet echt?

Haller doet het goed, maar is Boymans straks niet weer de eerste keus?

16 februari 2015 om 01:35

haha na elk jaar de tekorten opvullen met privegeld wilt van seumeren wel eens een jaartje geen geld in zn speeltje steken, utreg moet gewoon nog verkopen net zoals toornstra afgelopen zomer weg moest toen de transfersom van feyenoord op tafel kwam

maar als je zelf een paar miljoen over hebt mag je dat van seumeren vast investeren in spelers oid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren