Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Haller heeft een bepaalde bravoure die wel past bij Ajax’

Laatste update:

Sébastien Haller maakte vorig seizoen al indruk bij FC Utrecht en ook in het nieuwe voetbaljaar is de van Auxerre overgenomen aanvaller uitstekend op dreef. Van analytici Mario Been en Ronald de Boer krijgt Ajax het advies om Haller te halen. Volgens de twee heeft Ajax momenteel geen topspits in huis.

/

“Elf goals in een jaar voor Arek Milik? Dat is te weinig voor Ajax. Nu die club Europees gaat spelen en daarnaast de beker en competitie heeft, is hij wellicht een optie. Haller is heel dichtbij en Ajax kan het betalen”, stelt Been in gesprek met FOX Sports.

De Boer is het helemaal met Been eens. De broer van Ajax-trainer Frank de Boer is niet onder de indruk van Yaya Sanogo en Milik heeft volgens hem wel potentie, maar de Pool is er nog niet. De Boer wijst op het drukke programma in Nederland en Europa. “FC Utrecht is natuurlijk niet van het niveau van Ajax, maar Haller heeft een bepaalde bravoure die wel past bij Ajax.”

Ajax moet Sébastien Haller halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haal de penalty's eens er af bij Haller.

30 augustus 2015 om 13:51

Haller is niet alleen penalty's. Altijd aanspeelbaar en creeert vaak kansen voor zichzelf en medespelers.

30 augustus 2015 om 13:56

DemBa klopt. Gisteren deed was hij ook enkele keren een goede aangever. Maar ik mag aannemen dat Ajax hem al geanalyseerd heeft. Zij hebben er meer kijk op dan wij. Al is het maar omdat ze meer informatie hebben.

30 augustus 2015 om 14:02

Dat klopt zeker maar als ze die analyse afwegen tegen die van Sanogo? Ohnee wacht Sanogo kost niets...

30 augustus 2015 om 14:03

Zal Marc vast gedaan hebben maar die zal stijl achterover gevallen zijn toen hij het prijskaartje hoorde

30 augustus 2015 om 14:06

Haller moet 7+ miljoen kosten. Dat is veel teveel en daarvoor heeft hij te weinig bewezen.

30 augustus 2015 om 15:56

Als je Sinkgraven voor 7 miljoen kan halen en Gudelj voor 6 zou Haller ook moeten kunnen. Haller schiet er makkelijk 20 in, zou ideaal zijn voor Ajax. Daarbij ook echt een aanspeelpunt en groot talent. Die jongen kan je straks zo 20 miljoen voor vangen.

30 augustus 2015 om 16:01

Nee Sanogo was al gehaald. Dan wil je niet een vergelijkbare (maar natuurlijk betere) speler erbij halen als 2e keuze. Dan heb je ook nog de mogelijkheid dat Sanogo wel in z'n fel komt te zitten en dan zou hij erop los scoren. Zelfs als dat niet gebeurt wil ik liever dat Milik zich veilig voelt en blijft

30 augustus 2015 om 21:00

haller moet 9 miljoen kosten en gezien het aantal scouts in de galgenwaard gaat hij dat ook opleveren en anders blijft hij gewoon

30 augustus 2015 om 13:57

Hij maakt ze teminste wel!

30 augustus 2015 om 14:40

Milik weet zn medespelers tenminste te vinden. Klaassen en El Ghazi maken ze ook wel.

30 augustus 2015 om 21:02

en haller niet haller heeft meer assisten en goals dan millik

30 augustus 2015 om 14:01

Doe dat voor de grap ook eens bij Kuyt

30 augustus 2015 om 14:14

Haha maar kuyt staat niet in de spits en niemand verwacht 15 veldgoals van kuyt

30 augustus 2015 om 14:37

Fair enough. Maar ik vind 11 goals in 21 wedstrijden geen slechte statistieken. Als je alle competities erbij neemt dan heeft hij in 41 wedstrijden 27 goals gemaakt.

Oké, er zaten er 6 bij tegen een amateurclub in de beker, maar ook die moet je gewoon maken.

30 augustus 2015 om 15:08

Haha en toch is hij de held van de kuip. Speelt verder erg slecht

30 augustus 2015 om 21:04

dat is ook zeker niet slecht erg goed zelfs maar haller heeft er 18 gemaakt in 21 wedstrijden

30 augustus 2015 om 14:22

Haal de penalty's van kuyt dit seizoen er maar af.... dan heeft die er geen

30 augustus 2015 om 16:06

Bij AJAX moet een spits altijd mee voetballen . Wat ik gewoon bulshit vind !! Een spits moet af jagen en scoren meer niet !! Laat de rest maar voetballen en voorzetten geven !!

30 augustus 2015 om 20:59

dan blijven er nog genoeg doelpunten en assisten over

Ik dacht er gister aan toen ik 'm zag spelen tegen Groningen. Goede fysieke spits. Kan Ajax zeker goed gebruiken.

Vind hem meer een PSV spits.

Been heeft verder nog gezegd dat hij Milik niets vind, omdat hij vorig jaar maar 11 doelpunten had, maar vergeet te melden dat Milik niet alle wedstrijden heeft gespeeld.

30 augustus 2015 om 14:19

Dat was inderdaad ook het eerste waar ik aan dacht! De Boer hield vorig jaar veel te lang aan Sig vast, en Milik is ook nog geblesseerd geweest in de periode dat hij EINDELIJK eerste spits was geworden. Dan vind ik 11 goals zo slecht nog niet, ik denk dat hij er dit jaar zeker 20+ in gaat schieten.
En wat betreft Haller, zeker een goede spits en hij zou ongetwijfeld bij Ajax passen maar om 1 of andere reden en eerlijk gezegd weet ik niet waarom maar ben ik niet onder de indruk van deze jongen. Maar gelukkig is hij nog jong en heeft hij alle tijd om mij het tegendeel te bewijzen.

30 augustus 2015 om 14:20

11 goals met .Frank de boer als coach. Vind ik netjes want Ajax speelt niet aanvallend voetbal.
Bij psv of fijenoord had hij er met gemak 15 gemaakt.

30 augustus 2015 om 14:40

Ben benieuwd naar je definitie van aanvallend voetbal

30 augustus 2015 om 15:40

Ik ben vooral benieuwd wat hij op heeft en waar ik het kan krijgen.

Ajax geen aanvallend voetbal... Haha.

30 augustus 2015 om 14:48

Been snapt er niets van en Ronald de Boer doet geforceerd negatief over Ajax. Sorry maar als die twee beginnen te praten dan zap ik snel weg.

30 augustus 2015 om 15:11

Ronald de boer is toch echt wel objectief hoor zeer kritisch op ajax haha

30 augustus 2015 om 20:25

Het zal ook nooit goed zijn he Fubar?
Als hij positief praat is het een Ajacied en als hij negatief praat is hij aan het jokken.

30 augustus 2015 om 15:43

Ja wat zat die Been een onzin uit te kramen? Milik creerde vandaag ook weer veel ruimte en gaf nog een keurige assist. Dat linkerbeen is een gevaarlijk wapen en met scorende buitenspelers staat er gewoon een hele gevaarlijke aanval.

Haller vind ik tot nu toe een goede speler, maar om daar al 7 miljoen of meer voor uit te geven... Laat hem eerst maar een seizoen spelen.

30 augustus 2015 om 21:09

haller speelt in dienst van het elftal en gaf twee assisten maar dat is te simpel haha.
en ik snap dat ajax nog geen 9 miljoen wil betalen maar het probleem voor ajax is dat andere clubs dat wel gaan betalen er zitten wekelijks scouts uit heel europa op de tribunne en er is er altyd een in paniek die de 9 miljoen neer legt

30 augustus 2015 om 21:32

Dat zal ongetwijfeld, maar utrecht wil hem behouden neem ik aan. Ik denk niet dat hij nog gehaald wordt door een Engelse club. Een wintertransfer hoeft Utrecht ook niet te doen, want als hij de lijn doortrekt, weten ze dat ze er aan het eind van het seizoen net zoveel of nog meer voor kunnen vangen.

Laten we hopen dat ie blijft. Ikzelf hoop dat Ajax er ook wel de knip voor gaat trekken, tenzij Milik zich onvervangbaar toont. In de jeugd loopt bij Ajax niks dusja.

31 augustus 2015 om 00:44

sunderland en brentfort willen hem

Nog niet misschien. Uiteraard zal Utrecht het ook niet toestaan en Ajax zit altijd voor een dubbeltje op de eerste rang dus gaan echt geen (minimaal) 10 miljoen betalen.

30 augustus 2015 om 15:05

Voor Gudelj, Sinkgraven, Sulejmani en Suarez was anders flink betaald. Ze waren ook bereid 8 miljoen voor Van Ginkel neer te tellen. Als ze nodig vinden betalen ze wel hoor. Ik vind Haller het niet waard.

Ik hoor iedereen maar over de penalty's. Ik hoop dat ze daar in Amsterdam ook zo over denken. Deze jongen heeft zoveel meer in huis dan alleen penalty's. Wint zo goed als al z'n duels, heeft een goede techniek, rust aan de bal en overzicht. Hij heeft in mijn optiek wat weg van Zlatan, ( nee ik zeg niet dat hij zo goed is en dat hij op het niveau Zlatan komt ) Ben blij als we nog een jaartje van hem mogen genieten!

30 augustus 2015 om 14:07

Hahah rustig maar, alleen pipo's snappen niet dat je in de vergelijking met Zlatan refereert naar de speelwijze. Ik snap nooit dat mensen altijd komen met (lees dit in hoofdletters) "hoe durf je x te vergelijken met de grote y!?"xd

Maar het gaat erom dat hij ook zelf nog in een leerproces is. Het is nergens voor nodig om als Ajax zijnde 3 jongen, redelijk onervaren spitsen te hebben. Als Haller significant beter was, dan okay. Maar ik vind Milik op dit moment beter qua afronden, en dat hebben wij nodig met de schaarste aan kansen

30 augustus 2015 om 15:09

Maar de grote y is dan ook een fantastische speler!! Ze gaan Haller toch nooit halen. Ze gaan wachten tot hij wat beter is en dan wil hij naar het buitenland.

30 augustus 2015 om 21:14

maar ik vind het andersom ik denk dat haller met gemak ajax kan overslaan en dat hij drie klasse beter dan millik is .
maar wat maken we ons druk als haller vertrekt wat ik niet verwacht overigens gaat hij echt wel na frankrijk duitsland of england

Haller is beter dan Sanogo denk ik. Stuur Sanogo maar terug naar Londen. Of laat m lekker het seizoen afmaken bij Jong Ajax. En dan lijkt Haller mij een betere optie. Goeie combi Milik, Haller. Is groot en kan wel scoren. Maar toch moet ik eerlijk zeggen dat ik liever een ervaren spits erbij zie komen. Misschien Pizarro die is t'vrij. Maar niet alleen de spitspositie moet ervaring hebben ook het middenveld heeft nog een type Seedorf, Davids nodig. En Sinkgraven maar verhuren dan.

Laat Milik eerst een een vol seizoen als eerste spits spelen voordat we over hem oordelen, vorig jaar was hij zeker niet het hele seizoen eerste spits dus ik zou zeggen geef hem het vertrouwen en dan komt het goed.

Beetje raar van Been Milik heeft ook lang niet alle wed gespeeld. Vind Milik al stukken beter als Sigthorsson.
Ik kon me er mateloos aan ergeren als Sigthorsson uit de spits kwam en de bal kwam vragen van Veltman om hem vervolgens weer terug te kaatsen naar Moisander en daarna weer op het zelfde hobbelgangetje terug te lopen.

30 augustus 2015 om 21:21

haller is ook pas in de winterstop gekomen en heeft er afgelopen seizoen een stuk meer gemaakt dan millik dus dat gezwets over hij heeft niet alles gespeeld gaat hier dus niet op

31 augustus 2015 om 23:34

Haller heeft nog altijd meer wedtrijden gespeeld dan Milik vorig jaar dus ja die vlieger gaat wel op. En als we puur naar de eredivisie kijken scoren ze allebei een goal per 109 min vorig seizoen. Dus wie loopt hier nu te zwetsen.
2e punt. Been vind Milik niet goed genoeg voor Ajax omdat hij niet veel scoort ik gaf dus aan dat been dus niet weet dat Milik niet heel veel gespeeld heeft en dat de voornaamste reden is dat hij niet veel scoord. Heeft dus niks met vergelijken met Haller te maken.

31 augustus 2015 om 23:36

dan nog levert haller meer assisten en moet hij bij utrecht ook mee verdedigen iets wat de ajax spitsen veel minder moeten

Lekker kortzichtig van "analytici". Been gaat voorbij de statistieken van Milik en het artikel suggereert dat Ronald Haller naar Ajax aanraadt (misschien is dat niet zo, maar zo lijkt het)

Iig, het ongelijk van Mario Been: Siggie kreeg vorig jaar bij tijd en wijle de kans boven Milik. Ook speelt het feit dat Ajax een negatieve trend onder De Boer heeft ingezet. Ieder jaar produceert het elftal minder kansen dan het jaar daarvoor. En toch heeft hij er 11 in liggen. Volgens een artikel op Vz laatst is Milik de meest effectieve spits in de Eredivisie op het moment. 1 op de 3 schoten gaan erin.

Haller heeft de nodige pingels mogen nemen. Zelfs zonder dat feitje, het is belachelijk om een speler in zijn ontwikkeling te vervangen door een andere speler in ontwikkeling. Want Haller is helemaal niet verder dan Milik, hij heeft wel andere kwaliteiten, maar Ajax schiet er niet veel mee op. Sterker nog, het zou het einde van Zivkovic zijn

30 augustus 2015 om 14:20

Heb je zivco zien spelen bij willem2? Het is al zijn einde.

30 augustus 2015 om 14:33

Ik vind het te vroeg daarvoor. Zivkovic heeft moeite met zichzelf aanpassen aan de taken die geeist worden van een Ajax-spits, omdat hij een andere type is. Maar het is een jongen met talent, ik hoop dat het hoe dan ook dit jaar onder Streppel eruitkomt

Utrecht speelt ander voetbal dan ajax. Ik denk niet dat haller het echt goed zou doen bij ajax.

30 augustus 2015 om 21:23

juist wel haller word bij ons misbruikt en moet mee verdedigen bij ajax hoeft hij alleen aan te vallen

Dus milik is niet goed genoeg?

30 augustus 2015 om 14:22

Milk is inderdaad niet goed genoeg en Haller zal tevens te duur zijn voor Ajax.

Het probleem is eigenlijk dat als Ajax Haller wilt halen, ze ook gelijk een miljoentje of 7 a 8 moeten gaam neerleggen. En wat te doen dan met Sanogo? Zie het niet gebeuren.

30 augustus 2015 om 21:24

maak er maar 9 a 10 van

Haller is 7/8 miljoen en dat gaat Ajax niet lappen. Ze hebben gewoon twee puntspelers en ook El Ghazi kan er terecht.

wellicht een goede optie om in de winterstop te halen als sanogo niet goed is bevallen. haller en milik met elkaar laten concurreren zou heel goed kunnen uitpakken.

Bevestigd wel dat Mario Been er weinig verstand van heeft. Je moet nooit kijken naar aantal doelpunten, maar dat altijd relateren aan het aantal minuten dat een speler heeft gemaakt en dan blijkt natuurlijk dat hij een van de meest effectieve spelers van de eredivisie is. Bovendien is hij Basisspeler bij het Pools nationale team en doet het daar erg goed. In de passing gaat nog veel fout, maar als het goed gaat wordt er wel gelijk wat gecreëerd. Ik vind hem veel potentie hebben.

Is na De Jong gewoon de beste spits van de Eredivisie.

30 augustus 2015 om 15:38

Vergeet Kazim niet!

Milik had inderdaad 11 goals in de competitie, vaak als invaller en laatste maanden van vorig seizoen vaker basis. Echter staat zijn totale productie van vorig seizoen op 23, als ik het goed heb, incl alle competities.

Voor een huurling in zijn eerste seizoen 23x scoren is echt een top prestatie.

Haller is niet te betalen voor Ajax, omdat ze nooit 9 miljoen gaan neer tikken. Denk wel als hij bij ajax in de spits zou spelen, dat hij er met gemak 25 inschiet. Haller is pas 21 jaar, die gaat de FC nog veel geld opleveren. Technies sterk, en ook fysiek nu al een kanjer.

30 augustus 2015 om 15:13

Mwah ik denk dat Utrecht in de winterstop ook wel genoegen neemt met 7 miljoen plus bonussen.

30 augustus 2015 om 15:32

Ligt er natuurlijk aan hoe hij speelt tot aan de winterstop. Als hij er 12 tot 15 heeft gemaakt zal zijn waarde alleen maar stijgen.

30 augustus 2015 om 16:24

Bonussen? Welke bonussen? Kampioenschap? Als Ajax Europese successen boekt? Lijkt me beetje erg risicovolle deal gezien de recente prestaties en de voor Europese begrippen zeer magere selectie.
Doorverkooppercentage zal hier ook mede van afhankelijk zijn.

30 augustus 2015 om 21:29

utrecht heeft aangegeven dat hij pas bij een bod van 9 miljoen laten gaan waarom zouden ze hem in de winterstop dan voor 7 laten gaan dan gaat eerder de prijs nog verder omhoog omdat je bijna geen vervanger kan halen omdat de competities overal al bezig zijn

Zou prima speler zijn voor Ajax, lekker samen met Milik vechten op de 9 positie. El Ghazi vlamt dit seizoen lekker en zal alleen nog maar beter worden. Nu nog hopen dat Sinkgraven en/of Fisher ook goed in vorm komen en beginnen te scoren, dan is er in ieder geval sprake van genoeg scorendvermogen bij Ajax.

Begint Been weer daarover...

Milik heeft 11 goals gemaakt in 1264 minuten. Vertaald 0.78 goals per 90 minuten.

Eerste seizoenshelft was hij reserve spits achter Kolbein.

De bravoure die wellicht past bij Ajax.. maar het prijskaartje dat helemaal níet past bij Ajax. Dat gaat Overmars nooit doen, hoewel het een zeer mooie aanwinst zou zijn.

Ajax zal nooit een bedrag van 9 miljoen euro leggen voor Haller. Ze hebben nu ook gekozen voor de huurling van Arsenal als backup. Daarnaast vind ik dat Milik eens heel seizoen de kans moet krijgen in de spits.

Gezien de bedragen die deze zomer genoemd werden en het feit dat het einde transferperiode is en hij erg belangrijk is voor Utrecht lijkt het me sterk dat hij nog mag vertrekken voor een bedrag wat Ajax er voor over heeft.

Laten we hopen dat Ajax voor morgenavond nog iemand voor in de aanval erbij haalt.

Milik, Klaassen moet gewoon de tijd krijgen je ziet elke wedstrijd dat de samenwerking beter word met el Ghazi er ook bij die kunnen elkaar makkelijk vinden.. Deze man doet het leuk bij utrecht maar is geen zekerheid en 7mil is veel geld!

Ja is niet vreemd als je naar de scouting kijkt al jaren niks toegevoegd aan kwaliteit en dan die domme Overmars. Geld verdiend als ren je rot voetballer en onroerend goed met partners. Top gedaan allemaal alleen voetbal begrijpen en juiste invulling geven is meer dan hard hollen.

Ik hoop dat Haller dit seizoen nog bij mijn club blijft, Ik heb gisteren weer ontzettend genoten van deze voetballer.
Niet gescoord maar wel ontzettend belangrijk geweest bij de twee goals.
En ik lees hier steeds maar weer dat hij 7 mil moet kosten maar daar gaat hij inmiddels al niet meer voor weg vermoed ik zo vlak voor de deadline, ik denk dat 9mil meer in de richting komt.

Dit kalenderjaar 15 doelpunten in 21 wedstrijden (of gedeelte van wedstrijden)
Welke ooit in Nederland voetballende speler van 20 (net 21 jaar kwam ook met dit soort indrukwekkende cijfers)

(degene die er het dichtst bij komt op 21/22 jarige leeftijd is Marco van Basten die scoorde 22 keer in 1985, en daar zaten ook veel strafschoppen bij)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren