Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit: 'Feyenoord is niet zo slecht als iedereen denkt en zegt'

Laatste update:
/

Feyenoord probeert zaterdagavond een einde te maken aan een dramatische reeks van vier nederlagen op rij. De ploeg van Fred Rutten ging onderuit tegen Willem II, Sevilla, Ajax en Go Ahead Eagles en treft laatstgenoemd team zaterdag opnieuw, nu in de competitie. Ruud Gullit is benieuwd naar hoe zijn oude club het zal doen: "Feyenoord is niet zo slecht als iedereen denkt en zegt", meent hij.

Gullit schrijft in zijn column in De Telegraaf dat Feyenoord zichzelf geen complex moet laten aanpraten door de buitenwereld. "Maar de ploeg van Rutten mag wel wat meer flair tonen", vindt Gullit. "De staf moet uitgaan van de kracht van de selectie en natuurlijk de juiste mensen op de juiste plaatsen opstellen. Want dat gebeurt op het moment niet."

Feyenoord speelde tegen Ajax wel een goede wedstrijd en had het niet verdiend om de Klassieker te verliezen, maar volgens Gullit was het onrealistisch om te denken dat de ploeg van Rutten tegen Go Ahead hetzelfde zou kunnen brengen. "Geen enkele club in de wereld kan twee duels achtereen opbrengen wat Feyenoord tegen Ajax lukte: negentig minuten druk zetten", aldus Gullit.

Denk je dat Feyenoord zaterdagavond gaat winnen van Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Gullit ze hebben dit seizoen pas 1 goeie match gespeeld en wel tegen de kampioen, en dan nog verliezen met 1-0. Maar verder is het echt triest, en zal Feyenoord moet knokken om niet te degraderen. Want de selectie is echt heel slecht, om een paar spelers na.

27 september 2014 om 07:49

Degraderen?! Denk je dat echt? Dat vind ik wel heel opportuun, paar wedstrijdjes gespeeld, koud zes dagen geleden de landskampioen nog negentig minuten bij de kloten gehad en nu zou Feyenoord strijden tegen degradatie? In dat geval is Pec een voorname kampioenskandidaat en heeft Ajax de strijd om de titel van PSV verloren. Competitie duurt nog lang en het is nog niet eens oktober. Het lijkt me godsonmogelijk dat een ploeg met de kwaliteiten van Feyenoord niet bij de eerste vijf eindigt. Het is louter een kwestie van vertrouwen, als dat er is zullen ze zich snel weer bovenin melden.

27 september 2014 om 14:19

@baardgrasmus: Geen enkele zinnig mens denkt dat dus het zal wel een provocerende ajacied zijn.
Feyenoord gaat met dit team gewoon in de op 4 eindigen.

27 september 2014 om 14:31

Is ook echt nonsens; ik ben ook Ajacied, ik denk zeker niet dat Feyenoord degradeert maar een makkelijk seizoen wordt het niet.

27 september 2014 om 07:50

Nou, tegen twente was het ook niet slecht, en tegen utrecht was het ook een helft goed. Als je ballen niet binnen schiet, win je geen wedstrijden. Voetballend is het niet zo slecht. Ik zie bijvoorbeeld mooier combinatie voetbal als vorig jaar met pelle als kapstok in de spits.

Ik ben het dan ook wel een beetje met van der gijp eens. Als de eagles niet in de 1e minuut hadden gescored, was het een andere wedstrijd geworden. Nu konden ze achter over leunen en kijken wat feyenoord ging doen. Alles achter de ba houdenl, en gaan counteren. Feyenoord was gewoon niet bij machte om er door heen te voetballen. Dit weekend is het weer een nieuw potje. De druk ligt weer bij feyenoord, ik verwacht een zelfde spelbeeld, maar dan met een gelijkspel als uitslag. Ik gok op 0-0

27 september 2014 om 10:38

Ja héhé, tuurlijk was het een andere wedstrijd geworden. Als je niet 5 keer scoort in een 5-0 gewonnen wedstrijd, dan wordt het ook een andere wedstrijd Ik vind die 'als, als' uitspraken altijd een beetje onzinnig.

27 september 2014 om 11:52

Dat is het ook maar je kan niet ontkennen dat Eagels veel geluk had. Met goals en counters want elke "rommelige situatie" kwam hun niet slecht uit. Verder waren de vleugels van Feyenoord dood... Ze deden vrij weinig alles ging door het midden en Kazim werd er gedekt door 3 man

27 september 2014 om 12:54

Punt is dat het overduidelijk even niet meezit. Als je ziet hoe je zo snel zo knullig een goal tegen krijgt...

27 september 2014 om 09:52

@ Kevintheking,

Degraderen zie ik niet gebeuren, maar Gullet is hier toch te optimistisch. Het middenveld is inderdaad prima, net als de buitenspelers van Feyenoord. Maar een echt goede spits hebben ze niet, Vermeer als Keeper moeten we nog afwachten in hoeverre dat een verbetering gaat worden in vergelijking met Mulder en op van Been en Kongolo na vind ik de defensie ook niet fantastisch.

Degraderen zie ik niet gebeuren, maar dat zij veel zwakke plekken hebben staat natuurlijk buiten kijf.

27 september 2014 om 10:44

Rowan1989

Jullie hebben qua namen 2/3 prima buitenspelers, maar qua vorm zijn die precies gigantisch uit vorm. Bilal kan een goede buitenspeler zijn/worden, maar moet rustig gebracht worden en is het nu duidelijk niet. Boëtius is hopeloos uit vorm. En Schaken is het ook niet meer. Manu is op dit moment eigenlijk als enige goed bezig, maar wordt dan weer niet in de basis gezet. Met andere woorden, ik vind dat de buitenspelers goed kunnen zijn, maar op dit moment de buitenkanten vrij zwak zijn.

27 september 2014 om 13:03

Ik heb het puur over kwaliteit, niet over vorm. Hiermee wil ik niet zeggen dat je ongelijk hebt. Echter met een goede spits, heb je veel meer aan je buitenspelers. Dan zijn zij veel beter in staat om passes en voorzetten vanaf de flanken te geven, terwijl dat nu eigenlijk niet gaat. Wij weten allemaal hoe goed Boëtius was naast Pelle. Ook had je veel meer aan een Schaken dan nu.

Ik wil alleen zeggen dat zonder een aanspeelpunt en scorend vermogen het moeilijk is voor een buitenspeler om je te onderscheiden. Dit kun je van Geel aanrekenen, aangezien wij allang wisten dat Pelle weg zou gaan en er iemand met scorend vermogen voor terug moest komen. Helaas is dat niet gebeurd.

27 september 2014 om 14:20

kwaliteit genoeg en met Kazim hebben we ook een prima spits.

27 september 2014 om 10:47

Degradatie? Jeetje joh. Nooit.
Het draait even niet zo lekker, klopt.. maar hallo zeg.. kwalitatief hoort Feyenoord gewoon bij de top 5 hoor! Die puntjes die komen wel.. het is alleen zo zuur dat je nu al het kampioenschap verspeelt en uit de beker ligt.. en dat je überhaupt eindelijk weer Europees mag spelen maar je dan niet in de topvorm zit zoals je we graag willen zien.

Maar degradatie.. alsjeblieft.. Feyenoord heeft met Ajax, Psv, FC Twente gewoon de beste selectie van Nederland.

27 september 2014 om 11:00

totaal bekeken heeft feijenoord zeker wel een leuke goede slectie maar die ballen MOETEN er een x in je komt in de problemen als ze niet beginnen met scoren

27 september 2014 om 11:47

Dan volg jij Feyenoord niet want ze hebben veel goede wedstrijden gespeeld maar maken zelf de kansen niet af

27 september 2014 om 12:00

tegen utrecht speelde ze ook goed

Gullit heeft nergens gepresteerd als trainer, lekker makkelijk roepen vanaf de zijlijn, maar noem dan ook de posities met namen zoals hij denkt, want dit is zo flauw

Ruudje was een topvoetballer maar als trainer van Feyenoord erg matig. Dan zou ik nu een beetje stil zijn....

27 september 2014 om 09:55

Das wel heel kort door de bocht, toen Gullit er zat was er behoorlijk wat aan de hand bij Feyenoord. Rutten heeft het veel makkelijker in die zin

27 september 2014 om 12:03

Rutten makkelijker? als je vrijwel de hele achterhoede kwijt bent aan internationals, een spits die er bijna 30 inschiet en de druk van een TD die roept dat Feyenoord voor de titel moet gaan terwijl die een kreupele speler en een paar ondermaatse spelers heeft gehaald voor de defensie en aanval en op het middenveld leuke spelers voor de breedte heeft gehaald terwijl men in de defensie en aanval wat nodig had?

Nou dan zat Gullit beter hoor

Ben het opzich wel eens met Gullit. Denk wel dat het nog goedkomt hoor.

27 september 2014 om 09:49

Ja maar ze zijn ook niet zo goed gebleken als iedereen dacht en zei. Zelfs bestuurders vanuit Feyenoord riepen dat ze voor het kampioenschap moesten gaan. Dat kan toch helemaal niet als je nog in het proces zit van het gezond maken van je toko. 3-4 jaar. Ga daar maar gewoon van uit. Dan gaan ze weer serieus en structureel meedoen.

27 september 2014 om 10:56

Op zich niet inderdaad.
Aan de andere kant las ik daar laatst wel wat over, ik weet niet precies waar..
Feyenoord is natuurlijk van vroeger wel een enorme grote club in Nederland.. en ook nu (terwijl we van 2004 tot 2011 gewoon middenmoot hebben gespeeld) zijn de verwachtingen altijd hoog omdat Feyenoord nog steeds als de grote topclub wordt gezien.
Koeman begon met weinig geld en in een nog ongezonde financiële situatie en bracht Feyenoord waar het hoort 3 jaar lang. Dit jaar staat Fred Rutten aan het roer in een gezonde financiële situatie in het achterhoofd dat Feyenoord 3 jaar lang voor de titel heeft meegespeeld.. en nu verwacht iedereen een kampioenschap hoe onrealistisch het ook is. Het is in principe (ook al vindt ik het ook echt een slapzak) ook onrealistisch om veel van Rutten te verwachten omdat alle WK gangers en onze topscorer zijn vertrokken

Maar ik geef je groot gelijk hoor.. hier zie je maar weer dat het bij Feyenoord nog helemaal niet zo goed gaat. 3 jaar lang op de wolken geleefd.. maar nu gaat het even wat minder en zijn we weer in paniek. Het proces heeft inderdaad echt 3-4 jaar nodig om echt weer uit te groeien tot een vast kampioenswaardige club. Al zullen de supporters (al is het de beker) een prijs wel verdienen!

Het blijft jammer dat Nederland sowieso zo is afgezakt. Vroeger was de top 3 standaard: Psv, Ajax, Feyenoord. Deze 3 moesten maar uitvechten wie kampioen werd. En tussen de nummer 3 en nummer 4 had je dan vaak 12 punten verschil ofzo. Vroeger legden clubs als Utrecht zich al bij een nederlaag neer tegen deze 3.. nu weten ze dat ze kunnen winnen.

Waar blijven die tijden. Zou toch mooi zijn als het elk jaar tussen Psv, Feyenoord en Ajax gaat haha.

27 september 2014 om 12:03

maar wat is goedkomen?

top 8?

top 5?

top 3?

De verdediging is een drama en als je dan zonder goede spits moet spelen ben je gewoon een goede middenmoter. Dus het hangt af hou je doelstellingen zijn of je vind of Feyenoord goed of slecht is.

Wie ook al weer die dit zei? O, Ja Gullit...........................

27 september 2014 om 09:58

Een voetballer die meerdere clubs hoogstpersoonlijk aan prijzen geholpen heeft, Oranje aan de enige titel ooit en een icoon van het Nederlandse voetbal. Respect zou op z'n plaats zijn voor deze speler

27 september 2014 om 10:58

Één van de grootste spelers die bij AC Milan en in Italië hebben gespeeld. maar joh..

27 september 2014 om 12:04

ja en als trainer niets gepresteerd.. trainen is een ander vak...

Als het vertrouwen er komt bij vooral de jonge spelers, zodat zij hun man weer gewoon gaan uitspelen, dan voetbalt dat een stuk makkelijker, meer dreiging, meer onzekerheid bij de tegenstander, meer druk naar voren, meer balbezit enz enz.
Daar schort het momenteel aan. Dat moet de meerwaarde van een trainer / technische staf zijn: Het beste uit elke speler weten te halen en dit in het elftal in weten te passen.

We hebben na PSV de beste selectie uit de eredivisie.alleen ze laten het op het veld niet zien.een stelletje ongemotiveerde lamlendelingen zonder ook maar enige beleving en bezieling.ik blijf zeggen dat Rutten daar verantwoordelijk voor is.hij is gewoon te soft.

27 september 2014 om 11:04

Niet mee eens. Ajax heb ik hoger staan als feijenoord vergeet niet wat er weg is bij feijenoord... dan is het geen schande om niet de 2e beste selectie te hebben. Beetje realistisch zijn, ze hebben te veel verkocht

Op zich klopt het wel wat gullit zegt, maar het is aan feyenoord zelf om te laten zien dat het tegen Ajax geen incident was. kunnen ze het vaker opbrengen dan zullen ze nog ver komen en eventueel meedoen om de bovenste plaatsen.

Tegen Ajax vond ik het ze ook het beste voetbal tot nu toe spelen. Voor de rest is er weinig aan net als mijn club Ajax. Speelt ook slecht. Met uitzondering tegen Psv. Toen speelde we wel goed.
Maar je als je Moisander en Veltman in de verdediging heb, ja dan weet je dat als je counters om je oren krijgt, je in principe niets kan doen met die slome gasten achterin.
Geen van beide kan het compenseren met de andere. Allebei zeer traag.
Is vind ik een groot risico punt achterin.
Het verschil is wel dat wij de punten pakken en daar gaat het tenslotte wel om.

Ze speelden twente en utrecht ook van het matje

Klopt we hebben gewoon een goede selectie, breder dan de afgelopen jaren. Wat ons minder punten zou moeten kosten, echter missen we wel een echte spits zoals Pelle.

ze missen een scorende spits , ze missen een fitte goede verdediger en leider achterin en goede linksback

en jongens als Vilhena en Boetius brengen te weinig, blijven zo eeuwig talent, staan al 2 jaar stil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren