Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit: ‘Dat is de reden waarom Mourinho die spelers heeft aangetrokken’

Laatste update:

José Mourinho moet Chelsea komend seizoen aan prijzen helpen, zo vindt Ruud Gullit. De ex-manager van de Londense club stelt dat de huidige oefenmeester van the Blues zijn zin heeft gekregen met de komst van Cesc Fàbregas en Diego Costa. “José is het niet gewend om een seizoen geen prijzen te winnen. Hij wil iets winnen en dit is het seizoen ervoor. Zeker met de selectie die hij nu heeft.”

/

“Dat is wat hij wil en dat is ook de reden waarom hij die spelers heeft aangetrokken”, stelt Gullit, die werkzaam is als commentator voor Sky Sports. “Hij had niet de spits die hij wilde en nu wel. Nu is het tijd voor resultaat. Hij wilde een speler die kon doen wat Didier Drogba in het verleden voor hem heeft gedaan. Een voetballer met dezelfde stijl: krachtig en sterk, met een goede techniek. Iemand die de tegenstander voortdurend bezighoudt. Diego Costa is die voetballer.”

“Of Diego Costa dat ook in de Premier League kan? We zullen het zien. Fàbregas beweegt ook continu en is een zeer harde werker. Hij kan ook doelpunten maken”, vervolgde Gullit zijn analyse. Het is zodoende inderdaad afwachten of Chelsea meer doelpunten zal maken. Samuel Eto’o, Demba Ba en Romelu Lukaku zijn uitgezwaaid en Mourinho lijkt het te moeten doen met Diego Costa, Fernando Torres en Drogba. Mourinho klaagde afgelopen seizoen steen en been over het gebrek aan scorend vermogen bij zijn spitsen. Eden Hazard was in 2013/14 de enige Chelsea-speler die in dubbele cijfers eindigde.

“Chelsea is sterker geworden”, stelt Gullit. “Een team dat het echt heel goed kan doen. Het zou een verrassing zijn als ze het niet goed zouden doen. Met de spelers die ze hebben kunnen ze attractief voetballen. Het punt is dat Manchester City sterker is geworden, Manchester United beter voor de dag wil komen en Liverpool al diverse spelers heeft gekocht. Iedereen is beter geworden.”

Denk jij dat Chelsea komend seizoen een prijs wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja het wordt weer een veelbelovend seizoen. Veel teams die kans maken op de titel en dat zal de strijd om CL voetbal alleen maar spannender maken. Denk dat de titel uiteindelijk tussen City en Chelsea gaat, al denk ik dat Arsenal ook zeker een goede kans als outsider heeft.

12 augustus 2014 om 01:47

Je schat Arsenal hoger in dan United. Ik vrees United juist ontzettend. Die wil en passie heerst zo over die spelersgroep met van gaal aan het roer, wat een effect. Maar wij hebben diego costa. Hij is zo sterk, gemotiveerd en gedreven. Echt een premier league spits. Hij schiet er 25+ in, mark my words.

12 augustus 2014 om 02:06

Daar komen we aan het einde van het seizoen nog wel even op terug dan!

12 augustus 2014 om 02:31

Mijn verwachting is dat Costa er 20 Inschiet. Wel een spits die Chelsea nodig had denk ik. Hij brengt natuurlijk wat klasse met zich mee, in de voorbereiding liet hij dat ook zien met een paar fraaie goals.

12 augustus 2014 om 04:03

De strijd zal denk ik gaan tussen United , City en Chelsea. Arsenal gaat denk ik vroegtijdig afhaken met de blessuregevoelige spelers ze hebben ook niet echt een sterke bank stel dat in Februari Ramsey , Sanchez en Mertesacker voor 2 maanden wegvallen je hebt dan bijna niemand om dat op te vangen daarbij heeft Arsenal nog steeds geen CVM waardoor hun middenveld in de toppers zo word overlopen. Liverpool acht ik wel gevaarlijker ik weet niet waarom maar ik vind ze meer dreiging uitstralen

12 augustus 2014 om 09:05

Walcott,chambo,chambers die het uitstekend doet centraal achterin

Hij won geen prijzen en nu heeft die spelers aangetrokken waarmee hij vindt dat hij prijzen kan winnen. No shit sherlock. Dit soort uitspraken, met alle respect, zijn echt totaal niet bijzonder en gewoon onnodig.

12 augustus 2014 om 03:46

Hehe dankje. Als jd hiervoor betaald kan elke persoon een interview geven

Brbr opvallend dat Mourinho niks won want hij is de beste trainer, en vooral in zijn tweede seizoen wordt er meestal de CL of anders de competitie gewonnen de fa cup of capital One cup zijn geen bijzondere prijzen althans voor Arsenal wel brbr

Ik denk dat wij dit seizoen wel gaan genieten van Chelsea, want als ik de wedstrijden bekijk zie ik beter spel dan vorig jaar.
En met Fabregas kan je niet anders dan mooi spel spelen vind ik :D

Liverpool ook sterker geworden? Daar is geen spraak er van na het vertrek van Suarez.

Misschien wint Chelsea de fa cup maar meer zal het niet worden

Beste trainer? Nog ff... Hij moet het hebben van geld, dure spelers etc. Vorig seizoen had hij al topmateriaal en gewoon gefaald . Manchester United heeft de beste trainer. Kijk wat hij bereikt met spelers van Oranje, Az en Ajax. Louis heeft de beste spelers niet eens nodig, want hij is zelf de beste.

12 augustus 2014 om 07:44

Hahaha,wat een verhaal.
LVG maakte slaven van zijn spelers bij Oranje.
Ge moogt er zeker van zijn,dat lukt hem niet bij Manu.
3x van de eerste vijf wedstrijden niet winnen en de mannen met micro en camera beginnen moeilijke vragen te stellen en dan Louis kennende komt de kat op de koord.
Beste trainer,wie ???

12 augustus 2014 om 07:58

Uit je warrige reactie maak ik op dat het niet met mij eens bent, maar vervolgens kom je met 0 argumenten en lijkt het erop alsof je mij uitlacht om mijn mening. De term slaven is schromelijk overdreven en verkeerd geinterpreteerd. Geloof hebben in zijn visie en manier van spelen, dat komt beter in de buurt. Niet heel anders dan andere topcoaches.

12 augustus 2014 om 08:00

Inderdaad, als Van Gaal drie keer weet te verliezen van de eerste vijf duels (dat zijn Swansea, Sunderland, Burnley, QPR en Leicester City), dan gaat men terecht moeilijke vragen stellen.

12 augustus 2014 om 08:12

" 0 argumenten" ?
3x niet winnen,dat worden dan argumenten.
Buiten het trainer zijn is Louis een vreselijke arogante mens.
Louis denk veel te dikwijls dat hij het warmwater uit gevonden heeft.
En vergeet niet :een top coach wordt gecrieerd in de pers,maar Louis durft zelfs te stellen dat hij een topcoach is,een topcoach doet dat niet.

12 augustus 2014 om 08:29

3x keer niet winnen is jouw, volkomen uit de lucht gegrepen, 'voorspelling' (geen argument). Tenzij je aan matchfixing doet op zeer hoog niveau, maar anderzijds is het voor mij een 'als dit/dat' scenario. Gebaseerd op niks.

Het blijkt wel dat je je persoonlijke gevoelens jegens de mens LVG niet kan scheiden van een objectieve blik op de trainer van Gaal.

12 augustus 2014 om 09:11

@FcExclusief

Jij baseert alles op in het verleden behaalde resultaten. Je weet wat ze daarvan zeggen.

12 augustus 2014 om 09:17

Correctie: Manchester City heeft de beste trainer.

Zie zijn geweldige (positie)voetbal met Málaga maar voornamelijk Villarreal terug. Tevens kampioen van de BPL geworden in zijn eerste seizoen. Liet in 2009/10 Real Madrid ook heel goed voetbal spelen, maar met de inkomende opa Perez als nieuwe president moest er ook maar een nieuwe coach worden aangesteld, dacht diezelfde opa.

Hij had vorig jaar ook al een prijs moeten winnen. Ik hoor veel te veel mensen zeggen dat ze een goed seizoen hebben gespeeld voor hun selectie. Ik vind dat ze minimaal 2e hadden moeten worden en minimaal 1 prijs. Ze geven elk jaar weer heel veel uit en moeten gewoon prijzen pakken.

Het zal gaan tussen Chelsea en City dat is duidelijk, outsiders zijn voor mij Arsenal en United. United heeft natuurlijk met van Gaal misschien wel de beste coach maar het team is natuurlijk nog veel te zwak om echt kampioen te worden. Het begin is er gemaakt met spelers als Shaw en Herrera, maar wil je echt meestrijden moeten Vidal en Benatia nog worden gehaald. Dan zie ik United ook als titelkandidaat. Arsenal idem, te weinig kwaliteit ten opzichte van City en Chelsea.

12 augustus 2014 om 14:12

United kan altijd kampioen worden en dat gaan ze worden ook!

12 augustus 2014 om 16:17

Ik ben er niet zo zeker van met deze selectie. Alleen Rooney en RVP van wereldklasse. Al vind ik Mata ook in dat rijtje thuishoren.

12 augustus 2014 om 20:14

Rooney is er echt over. Hangt er nu van af hem anders te doen spelen en dus andere kwaliteiten boven halen. Wat maar bij weinig spelers lukt, ook al zijn/waren het absolute toppers op hun positie.
Van Gaal heeft 1 voordeel, ook al worden ze "maar" derde of vierde, het is sowieso al beter dan vorig jaar. Dat seizoen mogen ze nog vele malen opnieuw spelen, zo slecht zal het nooit zijn.
Ik zie het ook gaan tussen beide Manchesters, Arsenal en Chelsea.
Op papier moet Chelsea kampioen spelen, ze zijn gericht, maar toch zwaar versterkt. Zijn niks kwijt wat ze niet wouden.

13 augustus 2014 om 18:24

rooney erover? Hij zorgde voor Een van de weinige lichtpuntjes van het seizoen als jij vind rooney over de top is dan is van Persie dat ook.

13 augustus 2014 om 18:29

maar naast die 3 hebben ze ook potentiële toppers zoals: Januzaj, Welbeck, Herrera, Shaw, Nani , De Gea ,cleverly en misschien worden kagawa , Fellaiini en Young ook nog wat onder van Gaal dus ik zie het zonnig in1

Wat is dit toch, elke keer als ik op iets reageer word het verwijderd.voetbal zone is n zielig zooitje geworden.

Geweldige selectie, hoop op deze opstelling en dan heb je nog jongens als ivanovic, Zouma, Willian....komt goed met chelsea dit jaar

Courtois
Azpilicueta
Terry
Cahill
Felipe Luis
Oscar
Fabregas
Matic
Schürrle
Costa
Hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren