Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti zet kwaad bloed bij ex-Ajacied: 'Hij leeft voor de media hè?'

Laatste update:
/

Zweden óf Denemarken is komende zomer van de partij op het EK in Frankrijk. De twee Scandinavische buurlanden treffen elkaar zaterdagavond voor de eerste van de twee play-offduels die moeten uitwijzen welk land het sterkt is. In de aanloop naar de dubbele ontmoeting liet John Guidetti zich al ontvallen dat het een ‘ramp’ zou zijn voor de Denen als zij het toernooi zouden missen.

De ex-Feyenoorder noemde Denemarken de grote favoriet voor het tweeluik. Spelmaker Christian Eriksen vraagt zich openlijk af waar Guidetti zich mee bemoeit. “Hij leeft voor de media, of niet soms?”, zegt hij in gesprek met Expressen. “Tijdens het EK voor junioren in Tsjechië (afgelopen zomer, red.) was dat ook al het geval. De jongens van Jong Denemarken zullen zich dat nog wel herinneren.”

Feit is dat Guidetti de Denen op scherp heeft gezet met zijn uitlatingen. “We zullen zien of hij hinder ondervindt van zijn eigen woorden”, zegt de spelmaker van Tottenham Hotspur, die net als Guidetti een verleden heeft in de Eredivisie. Hij kwam door uit de jeugdopleiding van Ajax. Als speler van die club nam hij het een aantal keer op tegen de huidige spits van Celta de Vigo, die in het seizoen 2011/12 onder contract stond in Rotterdam.

Wie haalt het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus omdat Guidetti roept dat Denemarken favoriet is ...zet hij daamee kwaad bloed en zet ie daarmee de Denen op scherp? Guidetti roept vaak rare dingen...maar dit is wel een beetje krom toch?

13 november 2015 om 12:24

Tja volgens mij is het gewoon een compliment als iemand je de bovenliggende partij noemt...

13 november 2015 om 12:48

rare dingen, achja. beetje commotie is juist genieten toch. Zweden-Denemarken is wel een beetje het Nederland-Duitsland van de scandi's. Mooie vikingklassieker, die bovendien ergens om gaat, dan liever beetje provoceren dan een extreem professionele houding waar iedere vorm van emotie eruit gedestilleerd is door mediatraining. Dit leeft daar, en zo is voetbal bedoelt. Ben wel voor Zweden overigens, onze grote vriend Ibra heeft het WK ook al moeten missen.

13 november 2015 om 12:49

bedoeld

13 november 2015 om 15:46

Het gaat meer om de uitspraak dat het voor Denemarken een ramp zou zijn mochten ze verliezen. Maar dan nog zet het de Denen enkel meer onder druk, en maakt het ze niet kwaad. Al zou je daar door de reactie van Eriksen anders naar kunnen kijken.

Ach Christina....snap je na al die jaren nou nog niet goe het werkt? De media zoekt guidetti op omdat die nog wel eens iets vermakelijks zegt...guidetti zoekt de journalisten heus niet zelf op.

Hoop dat Zweden doorgaat ten koste van Denemarken....wil Zlatan en guidetti zien op het ek.

13 november 2015 om 14:30

Hahaha. Sweet irony.

Ik weet trouwens niet of het een typo is of niet maar naamsverbastering mag hier nie he jung. Pas maar vlug aan.

Eriksen is zo'n heerlijke speler. Kwestie van tijd of hij een toptransfer maakt.

13 november 2015 om 15:13

ach glory, heb je nu zo'n slechte dag op kantoor gehad of betekent VZ zo veel voor je? Nergens voor nodig natuurlijk deze betweterigheid, dat is eerder sfeerverpestend op dit forum.

13 november 2015 om 15:21

Nee jij draagt lekker bij aan de sfeer. Laten we in ieder geval samen genieten van deze reactie van Snizzle want mooier dan dit krijg je ze hier niet.

Voor de relevantie een voorspelling van de wedstrijd van morgenvanavond! Er is weinig krachtverschil en beide teams zullen voldoende kansen krijgen. Daarom gaat het team met de betere spits er met de winst van door. 2-0 2x Ibrahimovic.

13 november 2015 om 17:51

De denen winnen standaard tegen zweden:/ dus je kan beter op denenmarken gokken

13 november 2015 om 18:13

Ik gok op in form Ibra

Het mooiste affiche van de play-offs, dit soort uitspraken horen er dan bij. Eigenlijk jammer dat één van deze twee landen het EK moet missen, zeker omdat het de Eredivisie anders nog prima zou vertegenwoordigen.

13 november 2015 om 13:33

Ja beide landen horen inderdaad gewoon op een EK. Wellicht heeft Denemarken/ Zweden of zelfs Nederland, net als Denemarken in 1992, het geluk dat ze van het strand worden geplukt en alsnog naar het EK mogen.

Weer koude oorlogvoering, bij Feyenoord Ajax deden Veltman en de Boer voor de tweede wedstrijd hun uiterste best om Nijhuis te beinvloeden door te jammeren over van Boekel die de eerste wedstrijd te veel had toe gestaan.
Een beetje koude oorlogvoering hoort erbij zeker als Denemarken en Zweden tegen elkaar spelen. Een beetje het Nederland Duitsland van scandinavie.
Uiteindelijk zie ik Zweden doorgaan, zij hebben immers de Zlatan factor. Voor Ibrahimovic is het de laatste kans om op een groot toernooi aanwezig te zijn.

Vind dit wel leuk bij zo een belangrijke wedstrijd. Een beetje elkaar opnaaien enzo voor de wedstrijd, heerlijk. We moeten hier natuurlijk niet teveel achter zoeken wie,wat,wanneer begon etc. Dit is toch mooi, soort El Classico maar dan zonder beledigingen.

Ja Eriksen, de media leeft eerder voor Guidetti dan andersom. Guidetti komt met leuke teksten, durft zijn nek uit te steken en is een interessant type. Eriksen lijkt me nou niet een erg boeiend onderwerp voor een interview, ik snap dat het hem ergert, maar dat is ook exact de reden waarom de media liever met Guidetti spreekt dan met Eriksen.

13 november 2015 om 13:00

Klopt, maar Eriksen spreekt zelf ook liever niet met media.. Hij komt liever in de media omdat hij goed speelt..... Eriksen hoeft niet boeiend te zijn als het niet met zijn spel te maken heeft!

13 november 2015 om 13:20

De berichten dat hij het zo goed doet zijn ook op 1 hand te tellen.

13 november 2015 om 13:55

Dan heb jij wel veel vingers aan een hand denk ik zo, doet het prima in de PL

13 november 2015 om 14:41

Haha dat hij het goed doet ben ik helemaal met je eens...maar over het algemeen verschijnen er weinig artikelen over spelers die wel goed spelen en verder niet opvallen.

13 november 2015 om 18:50

Guidetti met leuke teksten? Als hij nog eens begint over zijn geweldige tijd bij feyenoord en die hattrick tegen Ajax? De media gaat graag naar die gast omdat ze dan weer wat domme opmerkingen op kunnen schrijven. Alleen maar provoceren en mooie woorden voor 'zijn' fans. Zijn teksten komen altijd een beetje zielig over, maar dat Is slechts mijn mening.

Nou heeft die Guidetti juist zijn zin ahhaha. Wat een lompe reactie van Erik.

Guidetti haalt her EK, puur omdat Zlatan zijn teamgenoot is

13 november 2015 om 14:37

Dat was 2 á 3 jaar geleden toch ook al? Toen stonden ze alleen tegen Portugal..

13 november 2015 om 15:51

Tja veltman heeft de strijd om de derde plek tegen Brazilië op het wk ook alleen maar gehaald omdat Robben zijn teamgenoot is. Zo kun je wel meer verzinnen. Vz speelt gewoon een beetje met de poll.

Haha mensen die reageren als media komt naar Guidetti haha dat weet Eriksen zelf ook wel. Dat hij leeft voor de media bedoelt hij natuurlijk dat je niks over die man hoort voetballend alleen 1x in de zoveel tijd weer dom in de media..

Ik ben bang dat we weer een groot toernooi zullen hebben zonder Ibrahimovic. Zonde.

Denk dat zlatan en co het EK halen. Maar gun het Eriksen meer.

Waar bemoeit hij zich mee??? Is toch een Zweed en international....?
Alle reden van de wereld om zich er mee te bemoeien..

2-2 zowel in zweden als denemarken, en Ibra die de beslissende penalty mist! Die is de enige playoff wedstrijd waar ik voor zou gaan zitten.
Alleen heb het gevoel dat deze twee net niet landen (net als nederland) elkaar vaak treffen.

Zlatan haalt natuurlijk het EK, ondanks Gudetti

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren