Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti: ‘Het zou fantastisch zijn, als Feyenoord hem terughaalt’

Laatste update:

Zodra het seizoen 2014/15 erop zit, breken voor de supporters van Feyenoord spannende maanden aan. Vorig jaar zomer zagen zij de complete verdediging weggaan en straks is het vooral uitzien naar wie er bijkomen. Dirk Kuyt en John Guidetti hebben ieder aangegeven, graag terug te keren in De Kuip. Martin van Geel laat nog niets los, maar Guidetti zou het prachtig vinden wanneer zowel hij als Kuyt weer bij Feyenoord aan de slag gaat.

/

Afgelopen dinsdag zei Guidetti al tegen RTV Rijnmond dat hij ‘niets liever wil’ dan het shirt van Feyenoord weer aantrekken. Tegen diezelfde omroep laat de Zweedse aanvaller voorts weten, dat hij best heil ziet in een samenwerking met Kuyt. De 34-jarige, straks 35-jarige Katwijker heeft een aflopend contract bij Fenerbahçe en voelt er veel voor, straks na negen jaar afwezigheid weer te tekenen in Rotterdam.

“Als hij terug komt zou dat geweldig zijn. Kuyt is een ware Feyenoord-legende. The next level.Het zou fantastisch zijn als Feyenoord hem terug kan halen. En hij kan van grote waarde zijn. Kuyt was de enige speler die afgelopen WK op vier verschillende posities speelde. En nog overal goed ook”, vindt Guidetti. Hij denkt dat er best plaats kan zijn voor zowel hem als Kuyt. “Ik hoop het. Maar ik weet het niet. Je kan de toekomst niet voorspellen. Maar als ik kom, is het te doen natuurlijk. Ik wil overal spelen. Dat is het belangrijkste.”

Wiens komst zou Feyenoord het meest vooruit helpen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kuyt, de eeuwig werkende motor. Echt fenomenaal, denk zeker dat op en buiten het veld veel zal toevoegen aan Feyenoord.

Kuyt en Guidetti: Nieuwe gouden duo in het volgend seizoen! Ik teken erop!

6 maart 2015 om 17:37

Ik ook, geweldig duo.

6 maart 2015 om 17:55

Zou prachtig zijn

Kuyt achter diepte spits Guidetti, zodat hij veel meters kan maken, kan werken, waar hij altijd zo goed in is geweest. Gaten trekken, sleuren in de 16 komen en kopduels winnen. Daar is Kuyt nog uitermate geschikt voor. Guidetti diepe spits en die twee flankeren door Manu en S.kalou in een 4-2-3-1 systeem. Wat een wereldelftal voor Eredivisie begrippen heeft Feyenoord dan zeg...dan kunnen Clasie en Immers zelfs vertrekken, want dan houden ze op het middenveld El Ahmadi en Toornstra nog over. Enkele breedteversterkingen en klaar is kees.

6 maart 2015 om 17:24

Het zou mooi zijn als Kuijt en Guidetti zouden tekenen bij Feyenoord. Ik hoop dat zr naar Feyenoord komen. Ik denk niet dat Kalou haalbaar is. Voor het middenveld kan vnGeel Cherry van Groningen halen. Hij wil wel als ik de berichten moet geloven.

6 maart 2015 om 17:39

Totaal onnodig Chery, genoeg talent wat op die positie gaat doorkomen.

Een vervanger voor Clasie moet er gehaald worden en dat is Chery niet.

6 maart 2015 om 18:12

Kalou heeft aangegeven best heil te zien in een terugkeer als Kuyt ook terug komt en dat gaat wel gebeuren dus waarom zou hij niet haalbaar zijn?
Bovendien heeft hij zijn zakken inmiddels wel behoorlijk gevuld door al die jaren bij Chelsea en vervolgens in Frankrijk en Duitsland. Om het geld zal het hem niet gaan en de transfersom zal ook niet bijster hoog zijn.

De vervanger van Clasie loopt ook al in de Eredivisie rond; Vejinovic zou dé perfecte oplossing zijn voor Feyenoord. Met inkomsten van transfer van zowel Clasie als Immers, in totaal wellicht een miljoen of 14, zou Feyenoord voor 6 miljoen Vejinovic kunnen ophalen en voor 2 miljoen Kalou. Winst zat overhouden en klaar is kees. Kazim eventueel nog transfervrij vastleggen als 2e spits.

Mathijssen Boulahrouz Wilkshire Immers Te Vrede Mulder.

Kunnen allemaal vertrekken en voor deze jonge vervangers terug.

Kuyt brengt met zijn ervaring veel mee, en Guidetti kan het niet verleerd zijn.

6 maart 2015 om 17:27

Al is die het verleerd, bij feyenoord lijken spitsen met een beetje talent te ontplooien, dat komt er heus wel weer uit hoor.

Kan Guidetti weer de Guidetti zijn zoals bij Feyenoord ? En kan Kuijt de verwachtingen waarmaken op zijn 35e? Ik vind het allerminst zekerheden. Ik zou Kazim ook nog niet afschrijven.

Kuyt als speler kan veelmeer van belang zijn, dat soort types dragen het team, geen spitsen.

Kuyt kan je overal neerzetten ik zou hem gewoon als rechtsbuiten gebruiken Manu linksbuiten en Guidetti in de spits. Kazim en Boetius zijn leuk voor de bank als Boetius zijn vorm weer kan hervinden krijgt hij de voorkeur. Verder zou ik ook Van Anholt ophalen van Heerenveen en als het kan ook Gudelj van Az.

@ Juleke Kazim zou ik zeker houden die is zeker nog nuttig voor ons kan op alle posities voorin uit de voeten. Guidetti en Kuyt zijn voor Feyenoordbegrippen gewoon goede spelers en in de Eredivisie zullen ze zeker bruikbaar zijn. Ik verwacht dat beide heren wel minstens goed zijn voor 40 goals volgend seizoen.

Volgend seizoen de KGB bij Feyenoord. Kuijt, Guidetti en Boetius. Klinkt niet bepaald als een slechte voorhoede. Ben erg benieuwd hoe het volgend seizoen zal gaan. Ajax zal grotendeels ongewijzigd blijven, Feyenoord vermoedelijk ook en PSV zal de beste spelers verliezen denk ik. Het zal er heel anders uit komen te zien.

Leuk voor de sentimenten, maar of ze daadwerkelijk de hoge verwachtingen kunnen waarmaken is nog maar de vraag.

Haha Driedetti wat een held is dat. Als die komt dan heb ik er wel vertrouwen in volgend seizoen.

toch denk ik dat feyenoord met kuijt en guidetti grote ogen zou kunnen gooien... en mochten ze geen spelers verliezen dan zie ik met talenten als van beek en kongolo en betrouwbare, degelijke krachten als vermeer, immers en toornstra ze nog wel eens de kampioensstrijd aan gaan met ajax en psv (en wellicht outsiders twente, az en vitesse)

6 maart 2015 om 20:44

Als psv depay en wijnaldum verkoopt zie ik psv echt geen kampioen worden. Ajax is volgend seizoen de grote favoriet denk ik, vrijwel iedereen blijft en frankie ook. Feyenoord zie ik eerder voor plek 2 gaan. Feyenoord kan gwn niet met de druk om ,dat zie je elk seizoen.

Het zegt allemaal niets!! Het is meer de fantasie vd lezer/ fans. Guidetti is niet 100 % fit en kuyt is straks 35 jaar, ik ken weinig voetballers nog goed op die leeftijd (makaay etc) .vergeet niet dat ook feyenoord weer moet gaan verkopen!

Kan zomaar een mislukking worden en een slecht seizoen

6 maart 2015 om 18:56

Makaay speelde nog steeds goed, het is dat het team er omheen niet echt veel was op dat moment. Desalniettemin vond ik hem zeker nog goed spelen, maar niet meer das phantoom dat hij was.
Kuyt is niet kapot te krijgen en kan makkelijk nog 2 jaar mee. Normaal gesproken krijg je meer blessures als je ouder wordt en dat zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren bij Kuyt, hij is ironman.

Als ze guidetti weer naar Feyenoord komt hebben ze een goeie aanvallers

Guidetti heeft een paar jaar geleden, 1 jaar bij Feyenoord gespeeld. Vind het toch opvallend hoe vaak zijn mening word gevraagd wanneer het over Feyenoord gaat. Is hij nog steeds zo populair?

Wie het meest toevoegt aan Feyenoord? Beide evenveel eerlijk gezegt. Beide kunnen een goal maken, Kuyt brengt ervaring en is populair bij t publiek. Guidetti heeft potentie om nog eens verkocht te worden mocht hij zn niveau weer halen en is ook populair bij het publiek. Dus als je ze beide haalt, man ik kan niet wachten tot dat nieuws naar buiten komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren