Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola wilde mijn leven niet ruïneren, hij deed wat hij moest doen’

Laatste update:

Joe Hart denkt niet dat hij ooit nog een keer het doel van Manchester City zal verdedigen. Josep Guardiola maakte na zijn aanstelling in het Etihad Stadium duidelijk dat de Engels international niet zijn eerste optie in het doel zou zijn. Hart maakte derhalve de tijdelijke overstap naar Torino, waar hij komend seizoen waarschijnlijk niet meer zal spelen. Hart staat open voor een andere club, eventueel in de Premier League.

"Ik kan gerust zeggen dat ik momenteel overbodig ben bij Manchester City", zo erkent Hart in gesprek met BBC Sport. Hij denkt niet dat de situatie zal gaan veranderen, ook al maakt Claudio Bravo niet altijd een sterke indruk. "Nee, niet echt. Ik moet realistisch zijn. Ik houd van Manchester City en ik heb altijd gezegd dat ik daar net zo lang zou spelen als de club dat zou willen."

"Maar ik was hoe dan ook altijd op mijn hoede met dergelijke uitspraken. Ik weet dat dingen bij topclubs snel kunnen veranderen, net zoals meningen en mensen in dienst. Niet iedereen zal je goed vinden, niet iedereen zal je opstellen en dat is zakelijke kant van het verhaal. Het is niets persoonlijks, absoluut niet. Ik wil voetballen, ik houd van voetballen en als ik daar de kans niet krijg, dan zal ik elders naar een mogelijkheid moeten kijken."

Hart neemt Guardiola niets kwalijk, ook al is de Spanjaard de voornaamste reden dat hij zijn werkgever na elf jaar waarschijnlijk zal gaan verlaten. "Hij heeft gedaan wat hij moest doen. Hij heeft naar zijn mening de juiste beslissing genomen. Hij wilde mijn leven niet ruïneren. Hij deed dat omdat hij dacht dat hij daarmee wedstrijden ging winnen als manager." Hart staat open voor alles. "Ik houd van de Premier League, van alles wat met deze competitie te maken heeft. Maar het staat niet bovenaan mijn verlanglijst. Ik wil hoofdzakelijk voor een club spelen omdat ze mij als eerste doelman willen."

Joe Hart is goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Hart echt een matige keeper. Ook nu bij Torino blinkt hij niet echt uit. Af en toe heeft heeft hij een goede wedstrijd en pakt tie alles wat tussen de palen vliegt, om vervolgens de wedstrijd daarna een slippertje te maken.. Ik begrijp de keuze van Guardiola dan ook goed. Ik zeg niet dat Bravo wel een topkeeper is, want die heeft ook al wat steekjes laten vallen. Maar Hart vind ik dat al helemaal niet.

10 maart 2017 om 09:28

Hm, het was toch wel een verrassing dat hij eruit weg moest bij City. En Bravo doet het volgens mij niet beter.

10 maart 2017 om 09:36

Mwah, vergeet niet dat zowel Pellegrini als Mancini hem al eens een periode wissel hebben gezet omdat ze niet overtuigd waren van hem.. De Engelse media schrijft hem nu omhoog, maar zo goed was hij echt niet hoor!

10 maart 2017 om 10:33

Nee, het is geen absolute geweldenaar, maar toch ook geen matige keeper zoals Joossie zegt.
Hij heeft trouwens ook hele goede periodes gehad onder Pellegrini en Mancini

Blijf het nog steeds schandalig vinden, Joe Hart keepte gewoon uitstekend bij Manchester City, en Guardiola moest zo nodig Bravo bij Barcelona oppikken... nu zit Bravo wissel omdat hij het gewoon niet naar zijn zin heeft, keept Willie... terwijl Hart gewoon een betere keeper is dan Willie! Ik blijf het echt zonde vinden wat er met deze keeper is gebeurd !

Ik ben geen fan van Hart en begrijp waarom Pep hem vervangen heeft. Hart is een aardige lijnkeeper maar verder niks. Wisselt een aardige wedstrijd af met drie maanden stuntelen en foutjes. Ik begrijp Pep's keuze volledig. Jammer genoeg doet Bravo het niet goed.. Dan krijg je die arrogante, chauvinistische Engelse media die commentaar gaat hebben op Pep wat totaal onterecht is

10 maart 2017 om 09:47

Nou ja, ondanks dat Hart altijd wel zijn slippertjes heeft is hij door de jaren heen toch ook gewoon heel belangrijk geweest voor City.
Gewoon een solide keeper die niet bij de absolute wereldtop zit maar in het groepje daarna. Daar is niets mis mee.

Ik begrijp Pep's keuze zelf niet volledig. Bravo was nou ook niet zo'n geweldenaar dat hij bij Barca onbetwiste eerste keuze was. Hij heeft nu een 33-jarige keeper gehaald die dus niet zo bijzonder lang meer mee kan en die door zijn leeftijd wellicht ook wat lastiger zou wennen aan het typische Engelse voetbal.

Dat was een risico en dat blijkt nu ook wel. Bravo presteerde echt waanzinnig slecht en is zelfs alweer gedegradeerd ten faveure van Cabellero.

Dat geneuzel over voetballende keepers wordt soms naar mijn idee veel te ver overtrokken.

10 maart 2017 om 09:56

33 is niet oud voor een keeper

10 maart 2017 om 11:37

Niet iedereen is Buffon hé? Als hij 35 jaar is is hij geen wereldtop meer.

10 maart 2017 om 13:21

33 jaar is hoe dan ook gewoon behoorlijk op leeftijd. Er zijn enkele wereldtoppers geweest die het tot achterin de 30 op een hoog niveau hebben weten vol te houden, maar dat groepje is zeer select. Vaak betreft het ook keepers die al vele jaren tot de absolute top behoorden en daar is Bravo er niet 1 van.

De meeste keepers moeten rond de jaren 33-35 toch een behoorlijke pas op de plaats maken en dalen in niveau. Zo heeft een wereldtopper als Casillas toch ook behoorlijk in moeten boeten qua niveau en is hij geen schim meer van de Casillas van enkele jaren terug.

Daarbij moet je mijn argument dat het voor een oudere keeper waarschijnlijk lastiger is om zich aan te passen aan een compleet andere competitie zoals de PL ook niet vergeten.

Gezien de diverse factoren die je als risicovol kon beschouwen en het feit dat Bravo vooral wegens voetballende kwaliteiten gehaald werd, kon je vooraf al je vraagtekens bij de transfer zetten.

10 maart 2017 om 11:46

Mwah, misschien dat de reden waarom ze Pep aanvallen oneerlijk is, want ook Hart is niet goed genoeg, maar als jij de eerste keeper van 7, 8 jaar lang wegdoet en vervangt met een andere keeper die vervolgens de slechtst presterende keeper van de Premier League wordt, dan is het commentaar niet helemaal onterecht. Bravo is nu in feite een blunder gebleken, een complete miskoop en in tegenstelling tot De Gea, heeft hij zijn leeftijd absoluut niet mee. En het is een scenario wat men zag aankomen, al dan niet op de rampzalige wijze zoals het zich nu heeft voltrokken.

Ach ja, uithuilen en opnieuw beginnen als Pep zijnde.

Geen geweldenaar tussen de palen maar naar mijn mening zeker wel subtop Premier League waardig

Ik vind het iig heel dapper en volwassen van hem om het zo op te pakken. Ik denk niet dat Pep hem per definitie slecht vond in het doel, maar het had meer te maken met Pep s filosofie. Daar past Hart gewoon niet in. Hetzelfde heeft Cruijff ook gedaan toen hij opeens Stanley Menzo(banker) als eerste keeper inzette. Het heeft allemaal te maken met het spel van de manager en daarin moet je passen. Nogmaals knap dat Hart dit onder ogen ziet en gewoon ambitieus is om elders aan de slag te gaan.

Geen geweldige keeper, maar naar mijn mening wel beter dan Bravo. Wat een stuntelaar is dat zeg. Hij houdt soms best een bal tegen, maar het is altijd toch billen knijpen bij een terugspeelbal.

Welke Serie A kijker volgt Torino wekelijks en kan even een reactie geven over Hart tot dusver dit seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren