Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola trots op team: ‘Lastig om met een man minder te spelen’

Laatste update:
/

Josep Guardiola wilde geen zuur gezicht trekken, na de 0-0 remise in Lviv tegen Shakhtar Donetsk. Zijn team wist weliswaar niet te scoren in de eerste wedstrijd van de knock-outfase van de Champions League, maar hield wel gewoon met tien man stand. Na ruim een uur werd Xabi Alonso weggestuurd met zijn tweede gele kaart van de avond. Het brak Bayern echter niet op.

“We hebben vanavond geruime tijd met een man minder moeten voetballen, dat is natuurlijk erg moeilijk. Maar we controleerden vrijwel de hele tijd de hele wedstrijd en gaven maar weinig doelpogingen weg aan Shakhtar”, constateerde Guardiola na afloop. “Het is nu zaak dat we de returnwedstrijd wel winnen en willen dat ook bereiken, met hulp van de supporters”, aldus de Spaanse trainer.

Tegenstander Mircea Lucescu gaf prijs dat Shakhtar niet uit was op de winst in Lviv. “Het beginplan was vanavond niet te verliezen. Plan twee was een goede uitgangspositie te behalen voor de returnwedstrijd. En de kansen liggen nog open”, aldus de coach. “Het enige dat ik betreur, als ik naar de wedstrijd van vanavond kijk, is dat we niet ons eigen spel zijn gaan spelen nadat Bayern met een man minder kwam te staan.”

Maakt Bayern München de klus thuis af, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat het niet in het Don brass arena was, Shakhtar wint de return door 2 goals van Douglas' costa

18 februari 2015 om 00:30

Hahah Douglas Costa scoort bijna nooit voor Shakhtar. Denk dat je Luiz Adriano bedoelt... Hoop dat Bayern ze met een nulletje of 5 oprolt in het Allianz. Smerige ploeg dat Shakhtar .

18 februari 2015 om 00:35

Nah, ik bedoel Douglas Costa. Shakhtar is niet echt een smerige team maar juist een hele mooie club. En gun het Bayern niet echt

18 februari 2015 om 00:30

Smerig ventje is dat, die heeft de elleboogjes flink laten wapperen vanavond

Het zat Bayern dan ook niet mee met een niet gegeven strafschop en rode kaart voor Shakhtar.

18 februari 2015 om 13:42

Toch kon Guardiola er wel om lachen. Zelfs na die rode kaart raakte hij niet in paniek. Sterker nog, hij haalt een middenvelder eraf en zet er doodleuk een spits bij. Die man straalt zoveel vertrouwen uit naar zijn team. Ik ga er vanuit dat ze thuis met een minimaal 2 goals verschil winnen.

weetje wat het is, alonso en schweinsteiger samen werkt gewoon niet. maarja de spelers die je dan samen met schweintsteiger kan zetten zijn dan weer geblesseerd ik zou liever schweinsteiger met thiago of lahm zien op het middenveld dan alonso maarja. hopelijk zijn die 2 snel weer terug heb die thiago vooral gemist wat een voetballer zeg.

18 februari 2015 om 00:19

Ja, Thiago vind ik een heerlijke voetballer. Ook vind ik dat Bayern hem enorm mist. Mijns inziens mist dit Bayern namelijk creativiteit op het middenveld. Hij samen met Alonso op het middenveld lijkt mij al een grote stap vooruit.

18 februari 2015 om 00:31

Hoezo Alonso in godsnaam boven Schweinsteiger? Nu begrijp ik dat Bernat en Alonso favorieten zijn van Guardiola en dus altijd spelen, maar als Guardiola fair zou zijn zouden die gewoon op de bank zitten.

18 februari 2015 om 00:32

precies thiago word echt gemist. schweinsteiger en alonso zijn allebei controlerende middenvelders. het lukt ze goed om het spel te controleren maar creativiteit mist inderdaad zoals je al zei. het is maar hopen dat thiago snel terug komt en zijn vorm weer herpakt en de creativiteit op het middenveld verbeterd.

18 februari 2015 om 00:37

isimic, als je kijkt naar wat ze beide hebben gepresteerd tot nu toe is het denk ik wel fair dat ze beide spelen. bernat heeft echt laten zien dat je op hem kan vertrouwen elke wedstrijd. alonso tja het is alonso dat zegt genoeg. maar zoals ik al zei ik zie liever schweini met thiago eerder dan alonso maarja thiago is jammergenoeg geblesseerd.

18 februari 2015 om 00:42

Hoe is dat fair? Samen spelen gaat niet en Schweinsteiger is beter nu. Dan hoort Schweinsteiger te spelen. Bernat is niet slecht maar Alaba is een betere linksback en Badstuber/benatia is een betere verdediger dan Alaba. De enige reden dat Alaba als middenvelder/centrale verdediger speelt (waar hij slechts degelijk is) is omdat Bernat dan kan spelen. Anders zou Guardiola de man zijn die een van de beste linksbacks in de wereld van slechts 20 jaar eruit haalde voor een mindere speler.

18 februari 2015 om 00:49

isimic,

Waarom vind jij dat fair? Ik heb redelijk veel Bayern gezien dit seizoen en Alonso stak er voor mij bovenuit samen met Robben. Ik vind hem enorm goed passen in het spel dat Guardiola speelt. In mijn ogen mist Schweinsteiger toch inzicht ten opzichte van Alonso.

18 februari 2015 om 00:52

Dan heb je de laatste 4 wedstrijden zeker gemist. Alonso was zwak tot zeer slecht.

18 februari 2015 om 00:54

isimic, daar heb je een punt. maar schweinsteiger speelt gewoon maar samen met alonso (zelf vind ik dat geen goeie combo). ik vind zelf alaba op een wat aanvallendere positie wel goed. en let maar op bernat word de komende jaren 1 van de beste backs in de wereld.

18 februari 2015 om 00:56

Alaba was de beste linksback in de wereld. Op zijn huidige posities is hij slechts degelijk.

18 februari 2015 om 01:20

De laatste vier wedstrijden heb ik inderdaad gemist. Ik wist niet dat je daar op doelde. Als het waar is wat jij zegt, dan begrijp ik je reactie wel.

Het is echter niet altijd even slim om als coach zijnde een speler op de bank te zetten op het moment dat het minder gaat met die speler. Ten eerste, je kunt het de speler niet ten alle tijden verwijten. Voetbal is immers een teamsport en als de tegenstander jouw team weet te neutraliseren, dan hoef je het de individuen niet per se te verwijten. Daarbij kan het incidenteel zijn. In de ene wedstrijd kan een speler minder of meer uit de verf komen dan in de andere wedstrijd. Ten tweede, het zou mentaal niet opportuun kunnen zijn. De speler zou vertrouwen kunnen verliezen en degene die hem vervangt zou net zo goed niet kunnen presteren. Dat heb je dus alleen meer problemen veroorzaakt.

18 februari 2015 om 03:52

Ik hoop dat bayern eruit vliegt dan is er al een favouriet weg voor barca 😛

Alonso en bernat beiden niks cant wait op lahm en martinez zie liever dat martinez wordt herenigd met sweini en lahm trug op de rb

18 februari 2015 om 13:45

Martinez die houten klaas ? Nee dankje... Alonso is een geweldige middenvelder. Alaba moet wel terug naar linksback.

Houten klaas ? Hahaha beter dan alonso die helemaal niks toevoegd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren