Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola probeerde Messi en Neymar inderdaad naar Manchester te halen’

Laatste update:

Roddelkrant The Sun pakte in het weekeinde uit met berichtgeving over een onvoorstelbare dubbeldeal rond Lionel Messi en Neymar. Manager Josep Guardiola van Manchester City zou geprobeerd hebben de twee weg te halen bij Barcelona. Nu is de berichtgeving van The Sun met een korreltje zout te nemen, waarop de Spaanse krant Mundo Deportivo eens dieper in de materie dook.

/

Mundo Deportivo kan de berichtgeving in The Sun bevestigen”, zo meldt het dagblad. “Voormalig vicevoorzitter Ferran Soriano, nu werkzaam als directeur bij Manchester City, heeft contact gezocht met Messi over een mogelijke verandering van omgeving.”

Soriano dacht dat Messi door zijn problemen met de Spaanse belastingdienst wel te porren was voor een overstap. De directeur probeerde Messi te lokken met een ‘winnend project onder Guardiola’, de mogelijkheid om samen te spelen met zijn beste vriend Sergio Agüero en natuurlijk een dik contract. Messi besloot echter in Barcelona te blijven en dat gold ook voor Neymar, die eveneens werd benaderd door Manchester City.

Denk je dat Lionel Messi ooit vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij in europa idd niet meer erfens anders gaat spelen. Wel mooi, maar had het ook wel leuk gevonden om hem nog eens in de pl te zien spelen.

Natuurlijk vertrekt Messi, die gaat nog naar NOB

Ik heb me weer rijkelijk vermaakt, leuk weekend premier league. Maar als er mensen zijn die nog altijd durven te beweren dat Messi het niet red daar. Die snappen het echt voetbal niet hoor. Er lopen jongens daar, die veel minder kwaliteit hebben dan Messi. Maar die gewoon drie man passeren en dan nog wat leuks kunnen doen. Voor mij hoeft hij helemaal niks te bewijzen. Champions League zien we al genoeg.

19 september 2016 om 13:19

Hoe Messi vorig jaar de spelers van City, thuis en uit vernederde zegt al genoeg.

19 september 2016 om 18:18

@phatomt
Wat een mooie wedstrijd was dat he!
Alleen een beetje jammer dat Barca niet tegen City heeft gespeeld vorig jaar :P

20 september 2016 om 04:32

Pl stelt geen bal voor !!! Je ziet eredivisie clubs winnen van de top 5 van de pl . De spaanse en duitse competitie zijn het sterkst lekker daar blijven messi 😂

19 september 2016 om 13:24

natuurlijk zou het daar wel redden. Messi zou ook in de premier league de beste speler zijn van de eerste tot de laatste speelronde elke seizoen, net zoals hij dat nu in spanje is. Alleen denk ik niet dat hij 50 goals zou scoren per jaar zoals hij dat nu doet

ff of-topic: wat is er aan de hand met guardiola in de video hier?

19 september 2016 om 13:39

Volgens mij kan hij het niet geloven dat iemand zo'n domme vraag stelt.

19 september 2016 om 14:12

De verwachtingen van hem en City stijgen stelselmatig en de journalist vroeg dus of hij alle mogelijke prijzen zou winnen, waarop hij reageerde door 'what the fuck' te fluisteren, tien seconden na te denken, en vervolgens zijn gedachten te geven.

Hij heeft klaarblijkelijk een hekel aan de alsmaar stijgende verwachtingen en tracht het te minimaliseren middels de persconferenties.

Nee die 50 haalt hij daar niet, maar denk ook dat hij op een punt in zijn carrière is waarop dat voor hem minder belangrijk is. Zie je afgelopen zzaterdag ook, legt een bal breed die wanneer je puur gaat voor topscorer worden nooit opzij legt.

De PL club die messi weet te kopen wordt de komende jaren kampioen daar. Deze jongen maakt altijd en overal het verschil en veranderd alles. Zelfs Mourinho heeft aangegeven dat in zijn Madrid tijd hij dagen zo niet weken bezig was met het bestuderen van Messi om een mogelijkheid te vinden hem te stoppen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren