Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola ontkent Manchester-verhalen: ‘Nog geen beslissing genomen’

Laatste update:

Josep Guardiola zou voor volgend seizoen al een voorcontract hebben getekend bij Manchester City, zo schemerde onlangs door in de Engelse media. Volgens de oefenmeester van Bayern München is daar niets van waar. Guardiola bevestigt wel dat het niet zeker is of hij na volgend seizoen nog coach is van der Rekordmeister.

/

“Ik ben trainer van Bayern München en ik ben blij dat ik hier ben”, laat Guardiola weten op de persconferentie voorafgaand aan de Duitse Super Cup tegen VfL Wolfsburg (zaterdag). “Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Als ik dat wel gedaan heb, zal ik Karl-Heinz Rummenigge, Matthias Sammer en Uli Hoeness informeren.”

“Het is ook mogelijk dat ik mijn contract ga verlengen, maar dat moet dan wel goed zijn voor de club en voor mijzelf. Ik wil geen probleem vormen voor Bayern München”, aldus Guardiola. “Een aanbieding van een andere club? Die heb ik niet ontvangen.”

Overigens laat Guardiola op de persconferentie weten dat Arjen Robben zaterdag inzetbaar is bij Bayern München. De vleugelspeler sukkelde met een kuitblessure, maar net voor het nieuwe seizoen begint is de Nederlander weer fit. Of de sterspeler daadwerkelijk in actie gaat komen tegen VfL Wolfsburg is nog maar de vraag.

Josep Guardiola zou goed in de Premier League passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dat zo is.. kan hij weer lekker teren op al het voorbereidende werk van Van Gaal. Zoals de voorgaande keren.

.. moet leren lezen..

31 juli 2015 om 13:33

Manchester City, niet United. Al denkt Van Gaal misschien ook wel dat City zo goed is dankzij hem... ;-)

31 juli 2015 om 13:34

Het gaat over Manchester City, niet over United.

31 juli 2015 om 15:02

Je spreekt in meervoud; verklaar je nader. Overigens is hij in beeld bij Man City en niet Utd. Betreffende Bayern heeft Pep het nu al beter gedaan dat Louis van Gaal en als hij al teert op het succes van een andere coach (wat niet het geval is), is dat Jupp Heynckes en niet van Gaal.

31 juli 2015 om 17:57

Guardioka willen ze helemaal niet bij Manchester United.
Ze halen daar in principe goede trainers en het liefst Noord-Europeanen.

Guardiola moet zo snel mogelijk weg uit Munchen. Hij zal de club namelijk geen enkel goed meer doen bij de club. Zijn veranderingen hebben er alleen maar voor gezorgd dat Bayern een voorspelbaar ploegje is geworden in plaats van een Duitse voetbalmachine

31 juli 2015 om 13:39

Hahaha. Alsjeblieft zeg. Heb je dat allemaal zelf verzonnen of volg je ook de gehele onwetende kudde? Bayern is nog steeds een wereldelftal en is op de details na gelijkwaardig aan barca/madrid/chelsea.

31 juli 2015 om 13:45

haal chelsea aub uit je comment . Want tussen barca, real en bayern zit niet veel. Maar het niveau verscil tussen deze 3 giganten en chelsea is toch nog heeel groot

31 juli 2015 om 13:51

Ik volg Bayern intensief. De afgelopen twee seizoenen heb ik geconcludeerd dat Bayern geen schim meer is van het team dat de CL won. Dit is allemaal de schuld van Pep. De dynamische, explosieve en uiterst effectieve speelstijl van Heynkens is verdwenen. Dit heeft plaats gemaakt voor een saaie en voorspelbare manier van spelen. Tevens is hij verschillende spelers compleet aan het verpesten. Denk aan een toptalent als Gotze die hij maar niet aan de praat krijgt. Komt dit omdat Gotze niet goed genoeg is, of omdat hij verkeerd gebruikt wordt? Combineer dit met vreemde opstellingen en het feest is compleet.

31 juli 2015 om 14:48

Dat je Bayern intensief volgt wil niet zeggen dat je gelijk hebt. In de competitie waren ze bijzonder vroeg kampioen met wel degelijk effectief voetbal en in de CL verliezen ze van het beste team ter wereld. Als ik me niet vergis gebeurde dit ook nog op een moment dat ze een aantal belangrijke spelers miste en Barcelona wel op volle oorlogssterkte was.

31 juli 2015 om 15:12

Helemaal mee eens. Vorig seizoen was Bayern de sterkste club, maar door een 3-tal blessures (robben, Ribery en Alaba) van de beste spelers werden ze ter nauwernood uitgeschakeld door de latere winnaar van de CL. Daarnaast wel kampioen met grote voorsprong en heel attractief voetbal.

31 juli 2015 om 22:43

Laat die guardiola maar blijven dan word t misschien weer een beetje spannend in de Bundesliga

Hij zou de ideale opvolger zijn als Pellegrini vertrekt. Geen complete switch aan voetbalfilosofie, wat een grote ingang en uitgang van spelers zou betekenen. Ik zie Guardiola als de verbeterde versie van Pellegrini.

31 juli 2015 om 14:19

Dat meen je toch niet? Pellegrini speelt aanvallend voetbal terwijl Guardiola bijna altijd met 3 controleurs wil spelen. Agüero kunnen we wel verkopen want hij speelt het beste op de counter maar dat mag niet van Guardiola.

31 juli 2015 om 17:04

Aguero op 10 kan prima meetikken en een Messi rol vervullen. Guardiola is wat meer gericht op het controleren misschien. Maar je snapt wat ik bedoel. Veel vrije combinaties en bewegingen op het middenveld, hoog baltempo en veel tikken. Het Spaanse voetbal zoals we dat kende van Pellegrini. Ancelotti of Klopp spelen bijvoobeeld weer heel anders.

Ik vind het ook gaaf dat Guardiola veel tactische beslissingen maakt en ook van opstelling veranderd. Dan kan ik daarover mee brainstormen vanaf hier etc.

31 juli 2015 om 20:45

Dat vind ik niet, Agüero is nauwelijks van de bal te zetten maar zijn passing en inzicht komen tekort om hem op tien te zetten.

Pellegrini houdt ook van balbezit, maar voegt veel meer dimensies toe aan de aanval. Bij Guardiola is het één stijl die tot in perfectie uitgevoerd moet worden.

Ja het is wel leuk hoe hij met formaties tovert, maar het misbruiken van Lahm en Alaba (is geen CV) vind ik maar niets. Volgens mij wil Guardiola een universele formatie maken waarbij je door te schuiven met spelers een perfecte formatie krijgt voor iedere tegenstander. Bij City zou dat wel kunnen met spelers als Kompany die ook naar het middenveld geschoven kunnen worden.

Maar ik hoop dus dat Pellegrini blijft, meer aandacht aan de talenten geeft, en zo snel mogelijk Clichy uit de selectie zet.

Iedereen "weet" dat Guardiola Bayern 2016 zal verlaten. Na zijn machtsgreep bi Bayern gezien spelwijze, spelers keuze en voortdurende ruzies met de Bayern iconen was er toch heel veel geluid bij de achterban "wir wollen keinen spanischen Club"

Dus, de clubleiding, ook al wordt officieel het tegendeel gezegd, kan de contract met Pep eigenlijk niet verlengen, zonder dat de mensen hier weer op de barricades gaan.

Duidelijk was ook de commentaar van Rummenigge/sammer tijdens de presentatie van Vidal. "deze speler is gekozen door de club". Of anders gezegd, we hadden hem ook onder contract genomen als Pep zijn Veto had uitgesproken.

Of zijn nieuwe club Mcfc wordt waag ik te betwijfelen. Ik denk eerder Arsenal

31 juli 2015 om 13:57

Vergeet niet dat City 2 oud-bestuursleden van Barca in de gelederen heeft. Niet gehaal toevallig de gene die gedurende het Guardiola tijdperk actief waren bij Barca. Het zou me niks verbazen mocht Guardiola verkassen naar City.

31 juli 2015 om 14:04

Ben ik niet vergeten.

Maar ook bi Barca (ibeguiristain) was zijn dictatoriale management stijl niet onomstreden. We zullen zien.

Haha hoevaak mensen zichzelf belachelijk maken hier door het niet te lezen van het oorspronkelijk bericht.

Hoop dat hij daar de selectie dan een btje op orde brengt. De aankopen die ze daar de laatste tijd doen is om te janken.

Nou laten alle Bayern München fans hopen dat deze man snel weggaat. Dan kan hij z'n Spaanse spelers meteen weer meenemen!

31 juli 2015 om 16:27

welke heeft hij gehaald dan. enkel thiago en xavi alonso meer niet.

daarnaast zit javi martinez daar ook maar die was er al voor guardiola.

dus dat gedoe van spanishen club is zwaar overdreven.

31 juli 2015 om 18:30

Bernat

Van Gaal is nu een jaar bij Mu.
Denk je dat e dan nu al met Guardiola bezig zijn voor de periode na Van Gaal?????
Specuaties.
Dit is allemaal flauwekul/riooljournalistiek.
Dit maakt de voetballerij soms zo walgelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren